Şimdi Ara

Motorola Moto Z | Z Force | Z Play | Moto Mods - Ana Konu (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.320
Cevap
42
Favori
190.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertandu


    quote:

    Orijinalden alıntı: hakangündüz

    lenovo motorola markasını tr den çekmeye karar vermiş hatta bazı cihazları toplatıyorlar... türkcel in sitesinde moto z2 play vardı projeksiyon hediyeli onu bile satıştan kaldırmış an itibariyle

    Nerden öğrendiniz hocam bu haberi

    büyük türkcell zincir mağazalarından birinin müdürü arkadaşımdan öğrendim

    Arkadaşlar bu moto z deki kronik sorun olayı nedir nasıl birden bile ortaya çıktı birileri bana anlatabilir mi
  • Bende bugün z2 play aldım prejekaiyonlu şuana kadar bi sorunu yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertandu

    Bende bugün z2 play aldım prejekaiyonlu şuana kadar bi sorunu yok

    nerden aldınız türkcel sitesinden kaldırmış fiziki mağazalarda da yok bu cihaz projeksiyon hediyeli olarak
  • Merhabalar,



    Bugün telefonu kurcalarken birşeyi farkettim.

    Moto Z kullanıcilari bilirler parmak izi sensörü sadece kilidi açmak ve kapamak için kullanılıyordu, ya da ben öyle biliyordum:) Yani güncelleme ile bu fonksiyon moto Z ye geldiyse de benim haberim yok, var olan birşey ise kusura bakmayın ben yeni keşfettim.



    Moto uygulamasına girince, altta bulunan sanal tuşlarin yaptığı tüm işlevleri bu tuş ile yapabildiğimizi farkettim. Ekranda sanal tuşlarin olduğunda biliyorsunuz ekrandan çalıyor, zaten kalın çerçeveli bir telefon ekran iyice küçuluyordu.



    Ancak bu tuşa atanan hareketlerle sanal tuşları kaldırıp, geri gelme, ana ekrana dönme, açık uygulamalari görme, hepsini parmak izi sensörü ile yapabiliyoruz. Alışmak biraz zaman alıyor ama oldukça kullanışlı.

    Örneğin geri gelmek için sola kaydır, açık uygulamalar için sağa kaydır, ana ekran için hafif bas, tuş kilitlemek için uzun bas gibi.



    Benim gibi bilmeyenler varsa diye paylaşmak istedim, iyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • UMUT KIRDI U kullanıcısına yanıt
    Ben moto uygulamasında bulamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UGzeg U kullanıcısına yanıt
    Cihazıniz moto Z mi? Z2 play mi?



    Moto uygulamasına girince moto hareketler var onu aktif edince tuşlar direk kayboluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UMUT KIRDI U kullanıcısına yanıt
    Moto Z. Özellik zaten 2. serilere geldi. mesajınızda bir cihaz belirtmeyince ve konu gelen olarak 1. seriler üzerine olunca 1. serilere de geldi diye düşündüm özellik.
  • UGzeg U kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın deidginiz gibi belirtmemisim.benim de İlk cihazım moto Z ydi.



    Değişim çıkınca Z2 play aldım, dediğiniz gibi sanırım yeni serilerde var bu özellik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 14-15 aydır Moto Z kullanıyorum son 1 aydır şarj %30-40larda iken birden kapanmaya başladı. Servise göndermeye karar verdim ancak bana telefonla birlikte teleservice garanti kağıdı verilmesine rağmen firmanın sitesinde cihaz gönderimi kısmında Moto Z seçenekler arasında bulunmamakta. Konuda tecrübeli arkadaşlar varsa bilgilerini aktarırlarsa çok sevinirim.
  • Ek batarya modu alsanıza, her batarya full kullanımda günlük şarj ile en fazla 1,5yıl gider, iphone larda batarya 1yıl sonra ölüyor. Servisi para ile değiştiriyor. İlk başta değilde 1yıl sonra böyle olması normal bence, ek batarya modu off grid alın. 190tl
  • Bende zaten mevcut hocam ama ilk aldığım yıl boyunca zorlayarak 2. Günü çıkaran telefonum, şuan 1 günü zor çıkarıyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dread45 D kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar,.

    Bende de durum aynıydı 12-13 ay sonra telefon 30-40 % seviyesinde kapanıyordu, ilk başlarda 4 saat ekran süresi alan telefon 2 Max 2,5 saat görüyordu. Servise verdim değişim çıktı.



    Bu arada teleservice bakıyor telefona direk götürüp verin, internette yazmıyor ama teleservice ilgileniyor cihazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadığım şehirde bayisi yok sanırım yarın ulaşmayı deneyeceğim, çok teşekkürler.
  • incipio şarj kiti (ağustos 2017 de hepsiburadadan alındı faturalı) 1 tane şarj cihazı ve 2 tane orjinal type-c jak dönüştürücüyü 200 tlden satabilirim.

    pazarlık ve bilgi için 0531 964 54 91 numarasına whatsapp tan yazabilirsiniz.
  • Oreo retcn ve retbr kanallarında yayınlanmış. Reteuya gelmesi an meselesi demektir. Güncelleme kontrol sayfasını spamlama vakti
  • merhaba arkadaşlar bende 6 ay önce moto z aldım şarjı 1 gün anca gidiyor aktif kullanmadığım halde bunu bekliyordum ancak internete girdiğimde çok ısınıyor elimi rahatsız edecek şekilde cpu-zile ölçümde pil 38.9 larda oluyor özellikle kenarlar ve arka alt kısım (devrelerin olduğu)ısınıyor servise göndermem için bu bir kritermidir yine cpu-z de diğer değerler 55 derecelere çıkıyor bunun normali nedir ne yapmalıyım
  • sahin2030 kullanıcısına yanıt
    Bu sıcaklık değerleri gayet normal. Lg g2 kullandığım günlerde 41-42 derece pil 70 üstü cpu hatırlıyorum. Sıcaklığı bu kadar çok hissetmenizin sebebi telefonun metal olup ince olması, ısıyı dağıtabileceği fazla alan olmaması. Eğer ısı çok rahatsız ediyorsa kılıf kullanmanızı öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahin2030

    merhaba arkadaşlar bende 6 ay önce moto z aldım şarjı 1 gün anca gidiyor aktif kullanmadığım halde bunu bekliyordum ancak internete girdiğimde çok ısınıyor elimi rahatsız edecek şekilde cpu-zile ölçümde pil 38.9 larda oluyor özellikle kenarlar ve arka alt kısım (devrelerin olduğu)ısınıyor servise göndermem için bu bir kritermidir yine cpu-z de diğer değerler 55 derecelere çıkıyor bunun normali nedir ne yapmalıyım

    Gönderin hocam detaylı olarak da şikayeti yazın bir kağıda.
  • Herkese merhaba, eski bir moto z kullanıcısıyım, batarya probleminden ötürü servisten iade kararı çıkmıştı ve çok şükür telefondan kurtuldum. Telefonu aldığım ilk zamanlar moto z den gerçekten çok memnundum ama sonra malum batarya sorunu baş gösterdi. Ben telefondan kurtuldum ama aldıktan birkaç ay sonra kız arkadaşımın babasının telefona ihtiyacı vardı ve ona moto z aldırmıştım. Adamcağız sen teknolojiden anlıyorsun evladım öyleyse alayım dedi ve aldı. Geçenlerde kendisiyle görüştüğümde telefonun bazen kapandığını ve açıldıktan sonra şarjının birden bittiğini söyledi. Size tavsiyem sonradan mahcup olacağınız kişilere bu telefonu telefonu tavsiye etmeyin.
  • G.USTA kullanıcısına yanıt
    inşallah banada iade olur. s7 edge ile baya mutluyum. zamanında ikisi arasında kalıp ucuz olduğu için almıştım
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.