Şimdi Ara

Motorola Moto Z | Z Force | Z Play | Moto Mods - Ana Konu (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.320
Cevap
42
Favori
190.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • castbreeder C kullanıcısına yanıt
    vs-fb kullanıcısına yanıt

    @castbreeder Hızlı yanıtınız için çok teşekkürler. İstanbul'dayım bu arada. Doğubank taraflarında bulabilir miyim uygun fiyatlı ekran? Ya da nereden bulabilirim bilginiz var mı? Yanıtınız bi nebze rahatlattı beni çünkü anakart ihtimalinden de korkuyordum. Tam Lineage OS 17.1 kurmuştum ve tek sorunum bataryaydı, onu da çözsem herşey harika olacaktı :/


    @vs-fb Malum bu kadar kullanışlı bir telefon almak günümüzde epey zorlaştı. Gidebildiği kadar gitsin diye düşünüyorum ben de :) teşekkürler tekrardan.

  • manowar90 kullanıcısına yanıt

    doğubank 2. veya 3. katta sol koridorun içinde, sağda karanlık bir dükkan var, dışarıdan bakınca hurdalık gibi duruyor. sahibinin adını unuttum, uzun saçlı bir eleman, aşırı paragöz, kesinlikle indirim yapmıyor; ama çözemeyeceği bir iş yok. ön kapıya göre, yani hamidiye caddesi'ndeki iş bankası'nın karşısındaki ana kapıdan. sorununuzu çözer %100.

  • Moto Z için nereden batarya bulabilirim? Losoncoer bataryalar artık Türkiye'ye teslim edilmiyormuş. Elinde Losoncoer veya orijinal batarya olan var mı?
  • Motorola’nın avam tabaka kesimi kullanıcılardan gelen olumsuz geri dönüşlerden etkilenip küsmesi, Z2 sonrası model getirmemesi nedeniyle hayatımda ilk kez farklı bir markaya yöneldim. iPhone aldım. İnşallah yakında yine hep birlikte oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 14 Mart 2021; 10:30:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Fuego

    Motorola’nın avam tabaka kesimi kullanıcılardan gelen olumsuz geri dönüşlerden etkilenip küsmesi, Z2 sonrası model getirmemesi nedeniyle hayatımda ilk kez farklı bir markaya yöneldim. iPhone aldım. İnşallah yakında yine hep birlikte oluruz.

    Hayırlı olsun.

    Ben de xiomi poco x3 NFC aldım, Moto Z kullanıcılığını da oğluma devrettim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carisma70 -- 18 Mart 2021; 14:14:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carisma70

    Hayırlı olsun.

    Ben de xiomi poco x3 NFC aldım, Moto Z kullanıcılığını da oğluma devrettim.



    Alıntıları Göster

    anavatanında ve Avrupa’da piyasaya sürdüğü modellere gıptayla bakıyorum hocam. Bu edge ve yeni razr muhteşem! İphone güzel ama ne bileyim! Moto Z tadından çok uzak, bilindik bir şey. İnşallah yakın bir zamanda döner ülkemize...

  • Moto Z Play kullanıcısıyım. Son zamanlarda şarj soketi problemi yaşıyorum, orjinal şarj aletini taktığımda yavaş şarj ediyor, turbo power şarj için kabloya bastırmam ve hassas ayarlamam gerekiyor, milimetrik olarak kaysa tekrar yavaş şarja geçiyor, bu nedenle çok zor şarj ediyorum.


    Moto modlarla wireless şarj ya da direk moddan telefonu şarj etme imkanı bulabilir miyim?


    Şarj soketini serviste değiştirsem ne kadar maliyet çıkar? Bir de hazır servise vermişken bataryayı da değiştirsem değer mi? Yoksa hiç uğraşmayıp yeni telefon mu almak lazım. İhtiyaçlarımı karşıladığı için yeni telefona gereksinim duymuyorum ama batarya ve şarj soketi değişimi çok masraflı olacaksa mecburen yeni telefona yöneleceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FormuLAkers -- 26 Mart 2021; 8:13:22 >
  • FormuLAkers F kullanıcısına yanıt

    İmkanınız varsa ilk olarak type-c girişli ve çıkışlı bir şarj aletiyle şarj etmeyi denemeniz. Böyle bir şarj aleti turbopower şarjı destelemektedir. Yine yavaş şarj oluyorsa telefon kapalıyken şarj soket giriş yerini kürdan yardımı ile dikkatlice temizlemeniz yüksek ihtimal sorunuzu çözecektir.

    Motorola Moto Z | Z Force | Z Play | Moto Mods - Ana Konu
  • castbreeder C kullanıcısına yanıt

    Hocam Allah senden razı olsun.


    Daha önce başka şarj aleti ve kablo ile denemiş çözüm bulamamıştım, telefon kapalı iken toplu iğne vasıtası ile temizledim ve şu an kablo sokete çok rahat oturuyor ve şarj ediyor.

  • İşe yaradığını sevindim. Çocuğum telefon şarjdayken orjinal şarj aletinin ucunu yamulttu. Şarj aleti bozuldu ama şarj soket yeri bozulmadı. Şarj soket yeri gayet sağlam.

  • El Fuego kullanıcısına yanıt

    Yeni telefonunuz hayırlı olsun. Motorola ileri ki senelerde tekrar Türkiye'ye döneceğini düşünüyorum. O zamana kadar Moto Z'yi kullanabilirmiyim bilemiyorum ama 2 sene kadar daha kullanacağım kesin gözüküyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castbreeder -- 28 Mart 2021; 14:53:32 >
  • castbreeder C kullanıcısına yanıt

    eyvallah hocam, iyi dileklerin için teşekkür ederim. benim z kaybolmasa ben de devam edecektim, zira günümüz premiumlarından hiçbir eksiği olmadığı gibi fazlası mevcuttu. kuzen sürekli uk'a gidip geliyor. amazon.co.uk ve ebay'den motorola fiyatlarını kontrol ediyorum. her elektronik üründe olduğu gibi gayet alınası fiyatlar var ama kayıt işi her şeyi bozuyor. motorola uk'de refurbished motorola one 100 poundMotorola Moto Z | Z Force | Z Play | Moto Mods - Ana Konu sıfır edge+ ikinci el iphone x fiyatına, 450-500 pound. geçici kayıt işitekrar hortlamış ama ülkemiz saatli bomba gibi, her an patlayabilir. o yüzden iflae edinceye kadar iphone'a devam...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Fuego

    Motorola’nın avam tabaka kesimi kullanıcılardan gelen olumsuz geri dönüşlerden etkilenip küsmesi, Z2 sonrası model getirmemesi nedeniyle hayatımda ilk kez farklı bir markaya yöneldim. iPhone aldım. İnşallah yakında yine hep birlikte oluruz.

    motorola'yı eleştirdiği zaman avam tabakadan mı oluyor insan?

  • moto z telefonumun şarj entegresi bozulmuş açılmıyor. yeni şarj entegresiyle değiştirilmesi gerekiyor ama nereden bulacağım kim bilir. gitti güzelim telefonum. ne yapılabilir önerisi olan var mı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luluruk -- 22 Nisan 2021; 1:24:16 >
  • arkadaşlar merhaba, ben de motorola gemisinden inenlerdenim, telefonu devredebileceğim evde kimse yok o yüzden satılığa çıkardım, ilanı da burada

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-2-sarj-paketiyle-beraber-moto-z-902450787/detay/

    satın almayı düşünen varsa iletişime sahibinden üzerinden de geçebilir.

  • Yakın zamanda Moto Z play için ön arka ekran değişimi yapan oldu mu? Ne kadara mal oldu acaba ve memnun musunuz?

  • İlkerA. İ kullanıcısına yanıt

    Sanırım cam değişimi yapan yok.

  • Cossie C kullanıcısına yanıt

    Hakkımızı arayınca eski modelde olsa parça bulabiliyorlar, telefonunuzun yenilenmesi iyi olmuş.

    Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz anlayamadım? Android sürümü 7.1.1 olanı güncelleme mi yapmak istiyorsun?  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castbreeder -- 26 Nisan 2023; 9:29:16 >
  • Cossie C kullanıcısına yanıt

    Rescue And Smart Asistant güzel bir program. Kullanımı basit. Forumda Moto Z kullanmaya devam eden bir kaç kişi kalmışızdır. Şuan 'Mekansızım' nickli arkadaş ile batarya konusunda master yapıyoruz :) Telefonlar bizi bırakana kadar biz Moto Z kullanmaya devam etmeyi düşünüyoruz.

  • İyi bayramlar. Türkiye'de Moto Z için maalesef iyi bir batarya yok. Orijinal çıkma batarya satıyorlar. Kesinlikle alınmaz bataryalar ölü. Yan Sanayi bataryalar içinde Elite Power en iyisi fakat bizim Çin'den aldığımız Losoncoer ile kıyas dahi yapılamaz. Losoncoer bataryaları 2-3 sene tam performansta kullandım. Hiçte sorun yaşamadım. Losoncoerlerin performansı düşünce batarya arayışına girdik. Bulabildiğim en iyi batarya Elite Powerdı. Bir müddet kullandıktan sonra kendimiz batarya yapmaya karar verdik. Bizim telefona boyut olarak uyabilecek batarya arayışına girdik. Moto Z Force Gv40 3490 mah, Moto Z3 JE40 3000 mah batarya, Sony Z1 3000 mah batarya, Vestel V3 5020 3000 mah telefona uydurduğumuz bataryalar oldu. Moto Z Force GV40 kendi soketine biraz modifiye ile uyum sağlıyor fakat batarya kalın olduğundan telefona montajı zor oluyor. Diğer bataryalar için ölmüş Moto Z batarya soketini çıkarıp, aldığımız bu bataryaların soketlerini de çıkarıp Moto Z batarya soketine puntolayıp ya da lehimleyip montajını yaptık. İlk aldığım Moto Z3 Je40 batarya iyi çıktı 3000 mah değerini verdi %0 a kadar telefon çok iyi kullanıyor fakat aynı bataryadan 2.yi bulamadık. Aynı satıcıdan 2.ye almama rağmen arkadaşta başka bir satıcıdan almasına rağmen farklı kalitesiz bir batarya gönderdiler. Sony yan sanayi bataryalar iyi çıkmadı, orijinalini bulduk batarya kalın geldi. Vestel V3 orijinal bataryasını bulamadık yan sanayi bataryaların biri MOTO JE40 kadar iyi çıkmasada en azından Elite Powerdan iyi çıktı verdiği değer 2600-2700 mah. Şuan bir telefonumda JE40 bataryası diğer telefonumda Vestel V3 5020 batarya var. Arkadaşta şuan modifiyeli Moto Z Force GV40 bataryasını kullanıyor.





  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.