Şimdi Ara

Motorola => IM nedir? -VE- L6 izlenimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar L6 telefonumda bu IM nin ne oldugunu ogrenemedim.. internet messanger desem cok mu atarım ama yardımcı olursnaız sevinirim...

    birde msn messanger programı yollayabilriseniz sevinirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _dimitri_ -- 26 Ocak 2006 12:04:11 >



  • bi msn programı quick IM diye...
  • saol sergen denicem şimdi, peki telefona oyun atmayı beceremedim.. motobilmemne programını kullanıorum ama "unsupported medie type" diyor.. nasıl yapıcam yardım bekliyorum...
  • tmm da bu IM ayarlarında nasıl yapıcaz ya?

    ım kimligine ne yazıcaz.. sora ım ayarları gerekli diyor oraya kendi hotmail ve şifremi yazdım olmuyor.. yardııııım :)
  • sorularımı guncelleyip tekrar size sunuyorum sabahın bu saatinde:

    1. Motorola L6 daki IM programı ayarları nedir ve nasıl baglanabilirim?

    2. Bu telefona Java oyunlarını nasıl yukleyebilirim??

    teşekkurler, saygıLar
  • Bu arada genel olarak tel hakkındaki izlenimlerini yazarmısın
  • yazarım tabi, tek şartla, sizde bana cvp verin :P

    onceden SE F500i kullanıyordum... bu telefonu da gorunuşu için aldım acıkcası fakat tahminimden cok daha memnun kaldım..

    onceden motorola kullanmadıgım için endişelerim wardı ama boş cıktı.. menuleri cok guzel, istediginiz gibi kişileştirebiliyorsunuz menuleri ki cok buyuk bi rahatlık oluyor tek tusla istediginizi yapabiliyorsunuz..

    ekranı malum kucuk tabi pixel i dusuk oldugu içinde super bi kalite alamıyorsunuz.. tuş takımı ise biraz alışkalık gerektiricek sanırım.. telefonun yuzeyi o kdr duzki dokunmatik ekranda tuşlara basıyor gibi oluyorsunuz bunada alışmak zmn alabilir ama buyuk bir eksi oldugunu sanmıyorum..

    kamerası vga, en azından eski F500 un vga sından biraz daha iyi gibi..

    telefon hoparlorunden cıkan ses kalitesi eskiden cok ovdugum F500 den bile daha iyi mp3 leri zil sesi yapmak tam bir keyif oluyor

    hafif geniş ve uzun olması sanmayınki onu buyuk yapıyor, o kdr inceki kesinlikle hissetmezsiniz.. hele V3 reklamındaki kız kdr sıkı poposu olan bayan arkadaslar warsa bu telefonu cebinize koymanızı gormek isterdim :P şaka bi yana gercekten fiyatını dusununce kesinlikle tercih etmelisiniz

    ayrıyetten beraberinde gelen programa hayran kaldım.. mp3 kesip video birleştirmeye her turlu işinizi bu programla yapıp telefonunuza atabilirisniz.. dier işlemlerdede kesinliklel cok kullanıslı ve rahat..

    10.5 mb hafıza kimine tabiiki az gelicektir.. hadi yapmayın artan paraylada ipod nano alırsınız o zmn ;)




  • oralarda bı yerde bu sorualrın cevabını bılen birileri war biliorm o yuzden cevaplarınıza muhtacıııım
  • son kez up yapıyorum cok ihtiyacım var arkadaslar cevabınzı bekliyorum
  • arkadaslar o kadar en azından v3 kullanan arkadas var java uygulaması nasıl tel e atarım ve "IM" program ayarları nedır yardım edın lutfen
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _dimitri_

    arkadaslar o kadar en azından v3 kullanan arkadas var java uygulaması nasıl tel e atarım ve "IM" program ayarları nedır yardım edın lutfen

    ben hic motorola kullanmadim, ama yine de yardimci olmaya calisayim arkadasim.. IM denilen seyin acilimi Instant Messaging (aninda mesajlasma) oluyor..adindan anlasilacagi gibi basit bir java MSN programi..ayarlari icin kullandigin operatorun musteri hizmetlerini araman gerekiyor..tabi bu ozellik operator destegi gerektiriyor..turkcell su an itibariyle instant messaging ozelligini destekliyor..avea ve telsim de bu destek su anda yok bildigim kadariyla..hattin turkcell isewww.turkcell.com.tr adresinden ya da 444 0 535 musteri hizmetlerinden ayarlari alabilirsin.. java oyunlarini tele atmak icin once pc ye telle birlikte gelen veya web den ucretsiz yukleyebilecegin mobile phone tools programini yukle ve kur..sonra teli yandaki usb yuvasi ve usb kablo ile pc deki uygun usb porta bagla..ama bundan once telde bir ayar yapilmasi gerekiyor sanirim..teli bagladiginda program teli otomatik olarak taniyacaktir, tanimazsa islem yapamazsin..program teli sorunsuz tanidiysa pc ye daha onceden indirdigin java oyun ve uygulamalari program vasitasiyla secip tele gonder, sonra da.. kabloyu cikarip tele gonderilen oyun ya da uygulamayi bul ve yukle..ondan sonra yukledigin uygulamayi calistirabilirsin..benden bu kadar..gerisi senin becerine kalmis..kolay gelsin..




  • angelmax cevabın için cok teşekkur ediyorum,

    telefonu tabiiki tanıttım fakat soyledigin gibi mobile phone tool programı jar. uzantılı java programlarımı tanımadı.. benim takıldıgım noktada burası zaten.. ozel bir programa mı ihtiyacım var yoksa..

    IM içinde turkcell i aradım daha L6 modeli için ayarlar gelmedigini belirtti.. napalım beklicez artık.. yada java uygulamasını becerebilirsem onunlada baglanabilriim ama işte burda yardıma ihtiyacım var :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _dimitri_

    angelmax cevabın için cok teşekkur ediyorum,

    telefonu tabiiki tanıttım fakat soyledigin gibi mobile phone tool programı jar. uzantılı java programlarımı tanımadı.. benim takıldıgım noktada burası zaten.. ozel bir programa mı ihtiyacım var yoksa..

    IM içinde turkcell i aradım daha L6 modeli için ayarlar gelmedigini belirtti.. napalım beklicez artık.. yada java uygulamasını becerebilirsem onunlada baglanabilriim ama işte burda yardıma ihtiyacım var :)

    valla benim elimden gelen bu kadar arkadasim, daha fazlasi icin senin yaninda olup problemin kaynagini bizzat gormem gerekir.. kusura bakma.. baska program ihtiyacin oldugunu sanmiyorum.. bir de bluetooth la gondermeyi dene istersen.. ama ayarlari bilmiyorum..




  • neyse saol angelmax baska arkadaslar yardım eder umarım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.