Şimdi Ara

Monster pc aldım sorun donanımsal mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    monsternotebook.com.tr den verdiğim sipariş geçen hafta geldi. Bilgisayarın modeli Abra A5 v5.2 Pek kullanmaya fırsatım olmadı açıkçası. Freedos olarak gelen bilgisayara işletim sistemimi kurdum fakat bilgisayarımı açtığımda "Your pc ran into a problem and needs to restart" diyip yeniden başlatıyordu. Kurduğum işletim sisteminden kaynaklanan bir hata olduğunu düşünüp usb ye tekrar yazarak bir format daha attım. Fakat sorun hala devam ediyor. Bilgisayarı açtığımda bu hatayı verip tekrar açılıyor. Açıldığında ise hata vermiyor. Hata şu şekilde:
     Monster pc aldım sorun donanımsal mı?
    Aşağıda yazan "MEMORY_MANAGEMENT" yerinde farklı hatalar yazdığı da oluyor. "KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE" gibi.
    Yalnızca bilgisayarı açtığımda değil internette gezerken bile hata verdiği oluyor. Ne yapmalı sorun donanımsal mıdır? Monster teknik servisi aradım bayram dolayısıyla kapalı galiba. Pazar günü okumaya gidiyorum 15 gün içinde değişim yapıyorlar mıdır acaba?
    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amuda Kalkan Kertenkele -- 25 Eylül 2015; 15:52:55 >







  • Servise yönlendirmek fayda olabilir yeni ise bilhassa, siz farklı bir orjinal isodan direk yükleyin herhangi bir problem olup olmadığına bakın bakalım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Scofield

    Servise yönlendirmek fayda olabilir yeni ise bilhassa, siz farklı bir orjinal isodan direk yükleyin herhangi bir problem olup olmadığına bakın bakalım.

    Microsofttan tekrar çektim hocam işletim sistemini kurduğumda tekrar aynı hatayı aldım. Servis yolu gözüküyor gibi ama bakalım.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.