Şimdi Ara

Mondial 250cc...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,
    Motorsikletler hakkında pek fazla bilgi ve tecrübem olmadığından sizlere bir şey danışıcam. Bir yakınım bana 2005 model Mondial 250CC yi teklif etti. Kendisi pek kullanmadığı için satmak istiyormuş. Motor 1000km de yani kullanmamış doğru dürüst. 2500 ytl istiyor ama taksitle. Ne kadar verirsen ver diyor eline geçtikçe. Ben de kararsız kaldım. Şu an İstanbul da yaşıyorum ve belki motor alırsam şehir dışına falan çıkmayı düşünebilirim. Sizce bu motoru almalı mıyım? Aşağıya resmini koyuyorum(Birebir değil ama arkadaş aynısı olduğunu söyledi) Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.

     Mondial 250cc...







  • Şehir dışına çıkmayı düşünmeyin bence. Modelden önce, forumda mondial için yazılanları okumanızı öneririm.
  • Buradan da bu model hakkında yorum alabilir miyim?
  • Mesela bi İstanbul-Kırklareli-Balıkesir hatta İzmir yapabilir miyiz? Arkadaşın istediği fiyat nasıl?
  • bi yakinimda bu motor var fazla kaliteli değil bunu söyleyebilirim 70 km hızda vibrasyon var 100 km oldugunda nasil olcağini düşünebiliyorum bile onun yerine başka alternatifler bak derim..
  • Arkadaşlar,
    arkadaş size bir soru sormuş aydınlatıcı bilgi verin lütfen gelipte yok forumda Mondial için yazılanlar yok şu yok bu yazacağınıza direk söyleyin motorun şu artıları var şu eksileri var diye lütfen aydınlatıcı olun
  • ewet yaw herkes çamur atıyo adam gibi anlatan yok
  • çin motordan fazla birşey beklememek lazım. maksimum ömrü 5000 km dir (eğer manyaksan ve motordan anlıyorsan ben 30000 km kullanmıştım) parça kalitesi kötüdür çok sorun çıkartır. 2500 fazla ama ödeme kolaylığı var. motorda vibrasyon çok servisleri çok ama çok kötü, yolda aynı motorun viteis kopmuştu. çin motor iyi çıkabilir ama kötü çıkma olasılığı fazla.
  • Bir sürü şey yazdık, hepsini her soran için tekrarlayacak mıyız? Sonuçta 2-3 başlık var, açıp okumak çok mu zor?

    80-90 km hızla 15 dk kullandıktan sonra her tarafınız uyuşup karıncalanıyor. Titreşimden (150 UT) şasi bile kırıldı dedik. 5 000 km'de tüm çıkıntı saçlar kendiliğinden döküldü dedik.

    Bizim millet okumaya bu kadar üşendiği kadar mazoşist ise, alın, görün!!

    Daha ne diyelim???
  • motorun şasiye bağlandığı kulaklara lastik takoz konularak vibrasyon gideriliyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: kgurleyen

    bi yakinimda bu motor var fazla kaliteli değil bunu söyleyebilirim 70 km hızda vibrasyon var 100 km oldugunda nasil olcağini düşünebiliyorum bile onun yerine başka alternatifler bak derim..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ReBeR

    çin motordan fazla birşey beklememek lazım. maksimum ömrü 5000 km dir (eğer manyaksan ve motordan anlıyorsan ben 30000 km kullanmıştım) parça kalitesi kötüdür çok sorun çıkartır. 2500 fazla ama ödeme kolaylığı var. motorda vibrasyon çok servisleri çok ama çok kötü, yolda aynı motorun viteis kopmuştu. çin motor iyi çıkabilir ama kötü çıkma olasılığı fazla.

    ne kadar ekmek o kadar köfte 25-30 milyarlık honda chopper yada 50-60 milyarlık harley davidson alamıyacağımıza göre fazla seçenek yok
  • 2.5 yıl önce, 1 500 YTL'ye bir R 27 pazarlığı yapmıştım. ('65 model, boyası dışında sıfırlanmıştı.) Bir arkadaşımın, "Manyetolu değil, aküye birşey olursa yolda kalırsın, ben kullandım, çok yolda kaldım!" uyarısı üzerine vazgeçtim. Şimdi kafamı taşlara vuruyorum. Bakımlı, kaliteli motor yolda kalır mı? Kafam basmadı o zaman.

    Eski olsun, bakımlı, kaliteli olsun. Her cebe göre bulunur. 1 500 YTL'ye ogar bulunur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.