Şimdi Ara

Motor tavsiyesi istiyorum.Honda mı,yamaha mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkeze merhaba yeni motor almak istiyorum kredi kullanıcam 20000 tl naked tarzı motor almak isityorum yada sizlerin tavsiyeleri nelerdir.İki model beyendim ama fiyat performans ürünü olması önemli daha önce yamaha ybr 125 lik kullandım.Alanyada motorsuz olmuyor.Fiyatlarda uçmuş dolar,euro yüzünden kafam karma karışık oldu lütfen yardım edin.Scoter tarzı yada tekrardan ybrmi alsam diyorum.hondanın 125 naked olanıda var ama kararsız kadlım.Ben iki kişi tabiri caize dağ bayır yokuş yukarı kesintisiz çıkan şişşmeyen motor istiyorum.
    Motor tavsiyesi istiyorum.Honda mı,yamaha mı??

    Motor tavsiyesi istiyorum.Honda mı,yamaha mı??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 2 Mayıs 2018; 20:1:19 >







  • 20000 Çok fazla be abi... 17 yaşındayım bende performans bazında güzel görünümlü bi motor istiyorum ama bütçe en fazla 4.000 ve civarı :( Varsa buna tavsiye atabilicek banada önersin lütfen yav bayağıdır bekliyorum biri benim konumada gelip yardımda bulunsun diye
  • Şu açıdan bakarsan fikrin sabitleşir. Honda yla sürekli karşılaşırsın ama yamaha ile nadir karşılaşırsın. Yamaha hem görsel olarak hemde çoğu kişi kabul etmese de motor bakımından 1 adım öndedir.
  • bu fiyatlarda mt-25 düşünülebilir.
  • motor tecrüben varsa 200 250'likten aşağıya alma. bu tercih sana kalmış 2 el az km'li al hangisini alırsan al üzmez. yamaha atikliği daha fazla diye biliyorum. ama yakıt servis bakımdan bir tık fazla maliyetli diye biliyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.