Şimdi Ara

Mng Kargo Dolandırılıcığı SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,


    Olayı dün yaşadım bugünde sizler ile ilgili bu konuda hem yardım hem de desteğinizi istiyorum ürün tutarı yüksek bir meblağ değil ama çoğu kişinin mağdur olduğunu biliyorum.


    Trendyol'dan aldığım ürün dün akşam 19:38de tarafıma teslim edildiği söylendi o saatlerde mng kargoya ulaşamadığım için Trendyol müşteri hizmetlerinden şikayet kaydı oluşturdum.


    Dün yani 10.11.2020 kargom saat 10:56 Dağıtıma çıktığı gözüküyor beklerken mng kargo güngören şubesi evime yürüyerek 10 dakika saat 3-5 arası defalarca aradım fakat ulaşım sağlayamadım telefonu açıp konuşmuyorlar kendileri cevapta vermiyorlar genel müşteri temsilcilerine bağlandım kargonuz bugün gelir denildi saat 19:38 de mesaj aldım kargonuz teslim edildi diye teslim alana kişi ise  'GDHD NDJD' diye birisi akşam geç saatler olduğu için kimseye ulaşamadım.


    Ertesi gün 11.11.2020 kargo firmasını aradım dün ürünümüz teslim ediliyordu dediniz başkasınamı teslim ettiniz dedim rasgele tuşlamışlar ürününüz kargo firmasındadır bugün gelir ben ileticem güngören şubesine denildi açıklamayı görüyormusunuz rastgele girilmiştir diyorlar bana tüketici hakem heyetinede başvurdum kimse bu ülkede işinin hakkını vererek yapmıyor ekstradan satıcıya kargoya verdiğinize dair evrak istedim gönderemiyoruz vs diyor.


    Arkadaşlar aranızda uğraşma değmez 70 tl için diyenler vs olucaktır elbet ama konu 70 tl değil insanları salak yerine koymaları işini ciddiye almamaları yardımınızı ve desteğinizi bekliyorum başına gelenler veya ne tür bir yol izleyebilirim.


    Ekran resimleri ve Kargo hareket bilgileri Resimlerle paylaşılmıştır.


    Edit: MNG kargo çözüm merkez, dönüş yaptı firmaya gerekli uyarı yapılmıştır kargonuz ile ilgili bilgi gelince tarafınıza dönüş sağlatıcam denildi.


    Edit 2: MNG kargo şubesine gittim sırada 10 kişiye yakın vardı kargo teslim edicek kişiler neden bekliyorsunuz diye sorduğumda bana sistem yokmuş denildi öğlen molamda gittiğim için vaktim kısıtlıydı direk içeri geçtim iki tane bayan vardı görüştüğüm kapalı mor başörtülü birisiydi arkasında da yöneticisi oturuyordu benim kargom yanlış teslim edildi sizi şikayette ettim zaten diye çıkıştığımda konuştuğum kadına arkandaki buranın yöneticisi mi dedim evet dedi kadına sesleniyorum cevap vermiyor 3 seslenişimde telefonla konuşuyorum deyip konuşmadı bende iyice sinirlendim bu sefer sesimi yükselterek konuştum kadın elinin dibinden kargoyu verdi neden teslim edildi arkadaşım sizi aradı diyor arayan bir kişide yok üste çıkmaya da çalışıyor bağırarak yüksek bir sesle müdüründe rahatça duyabiliceği bir sesle gördüğüm en adi kurum ve rezalet kurum sizsiniz dedim telefonları arıyorum cevap vermiyorsunuz dedim buna karşılık yoğun çalışıyoruz görmüyor musunuz cevabı aldım siz hizmet vermek zorundasınız sizi oraya boşuna oturtmadılar dedim hakkını veremiyorsanız çalışmayacaksınız müdüre de bakıp buraya ilkokul mezunu almayın daha iki kelime bir araya getirip konuşamayan insanları çalıştırıyorsunuz dedim ben bunları derken müdür sesini dahi çıkarmadı neticede içimde kalanları söyledim.


    Mng Kargo Dolandırılıcığı SS'li
    Mng Kargo Dolandırılıcığı SS'li
    Mng Kargo Dolandırılıcığı SS'li
    Mng Kargo Dolandırılıcığı SS'li
    Mng Kargo Dolandırılıcığı SS'li



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqualx -- 12 Kasım 2020; 11:40:1 >







  • Aynı olayı yaşadım kargo teslim edildi gözüküyor sdf gh kişisine:D Evimin altında kargo indim hemen noluyor dedim pardon yanlışlık olmuş dedi. Sanırım cumartesii günü son saatlerce böyle çakallıklar yapıyorlar, peşine düşersen gider alırsın düşmezsen kargon arada kaynar gider.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-897CB6836

    Aynı olayı yaşadım kargo teslim edildi gözüküyor sdf gh kişisine:D Evimin altında kargo indim hemen noluyor dedim pardon yanlışlık olmuş dedi. Sanırım cumartesii günü son saatlerce böyle çakallıklar yapıyorlar, peşine düşersen gider alırsın düşmezsen kargon arada kaynar gider.

    Kargo firmasına gidicem ama çalıştığım için gidemiyorum öğlen molaları varmı.

  • aqualx kullanıcısına yanıt

    Full çalışıyorlar mola yok

  • An itibari ile mng şubesine gittim millete sistem yok diye bekletiyorlardı sesimi çıkardım bağırdım hemen baktılar sistem üzeri kargoyu gördüler nedense :) çok üzücü durum bu işleyişi bilmeyen bir insan için yazık şunlara ağır bir ceza ve denetleme yok gerçekten

  • 70 tl için değil 1 lira için bile uğraşabilirsin. Mevzuu para değil haksızlığa hırsızlığa karşı hakkını aramışsın...
  • Bizim burdaki MNG şubesi sistemdeki adresi değiştiriyor, adres yanlış deyip kargoyu getirmiyor. Sonra arayıp tehdit ediyor, gelip almazsan geri göndeririz diye seve seve gidip alıyoruz  

  • Son güncellediğim edit le problemi çözdüm dediğiniz gibi haksızlığa yapılana karşıydı bu şikayetlerim.

  • Why Shy kullanıcısına yanıt

    Asla ve asla mng kargo vermem etrafımda tekte olsa gider kendim veririm mng teslim etmem

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.