Şimdi Ara

MİT AJANLARININ DEŞİFRE EDİLMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Anlamamanız normal, çünkü BİLMİYORSUNUZ.

    MİT Ajanlarını deşifre edenler gazeteciler değil, başta MİT'in Libya'da şehit verdiğini söyleyen Tayyip ve kamuya açık cenaze yapan devlet. Devletin afişe ettiği bilgi sır olmaktan çıkar.

    Bakınız, "gizli bilgi" olarak tanımlanan bilgiye erişme ayrıcalığına sahip makam sahipleri vardır. Bu kişilere konfidant (güvenilir kişi) denir. Gizli bilgi iki türlü açığa çıkar:
    1. Söz konusu bilgiye sahip bir konfidantın açıklamasıyla.
    2. Casusluk faaliyetiyle söz konusu bilgi/belgenin çalınmasıyla.
    Her iki durumda da afişe edilmiş bilginin haber yapılması basın mensubunun değil, casusluk faaliyetini gerçekleştirenlerin veya bilgiye ihanet eden konfidantın suçudur. Bu durumda da çalınan bir bilgi olmadığına göre ifşa durumunda suç, söz konusu bilgiye sahip olma ayrıcalığına sahip devlet görevlilerine aittir. Bir basın mensubunun haber takip ederek ulaşabileceği bilgi zaten sır olmaktan çıkmıştır, bu tüm dünyada böyledir.

    Esas benim anlamadığım konu, bugün güya "MİT ajanımız deşifre oldu" diye ortalığı velveleye verenler, FETÖ kozmik oda sırlarını afişe ederken neden ses çıkartmadılar?




  • Şunu yazayım da demokraaaaasi yok bizde, gazetecileri hapise atıyorlar diye çırpınan devlet bekasından habersizler okusun!

    -Mit tırlarının durdurulması döneminde ABD'li bir savcıya soruyorlar. ''Türkiye'de savcıların emri ile Türk İstihbarat teşkilatı MİT'in tırları durduruldu ve ajanlar gözaltına alındı. Aynısı ABD'de olsa ne olur?''

    Gelen cevap: O emri vereni de, emri uygulayanı da ORAYA GÖMERLER!

    Şu cevabı okuyun, sonra vatan sevginizi gözden geçirin bir daha.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.