Şimdi Ara

Millet safe oynamayı ne zaman öğrenecek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Safe mi? safe i korkaklar oynar erkek adam atılır öne.
  • 7 yıl olmuş lol'e başlayalı. Uzun dönemler boyunca bıraktığım da oldu, aylarca her gün oynadığım da. Size bu işin sırrını vereyim. Ne zaman ki 5-10 kill alma odaklı değil de en fazla 3-5 kill verme odaklı oynarsanız o zaman bir gelişme yaşar, oyun taşır, lig atlarsınız. Şahsen 5 killden fazla vermemek mantığı ile oyuna giriyorum. Bu düşünce ile oyuna girdiğinde ister istemez bir zaman sonra safe ve minion odaklı, fırsat kollama odaklı oynuyorsun.



    Server fark etmiyor, her serverde oynadım. Oyuncuların çok çok büyük bir kısmı 1vs 2- 4 giriyor, 1 ya da 2 kill alıp ölüyor ve bunu bir başarı olarak görüyor. Tüm oyun boyunca aynı taktiği yapıyorlar. Giriyorlar kill alıp kill veriyorlar. Oyun sonuna doğru bu adamın skoru 15-13 / 20-15 gibi oluyor. Bu adama feeder diyorsun, yeter artık feedleme diyorsun aldığı 15-20 killi göstererek "ne feederi 20 kill aldım" diyor. Bilader 20 kill aldın da tüm takımın toplamından fazla da kill verdin bu ne oluyor?

    Şahsen bir oyunda 5 den fazla kill verdiğimde otomatik olarak moralim düşüyor. O maçı ya çok zor kazanıyorum ya da kaybediyorum.



    Özet: Kendinizi 3-5 gibi minimum ölme üzerine odaklayın. Kill skorunuzun +15/20 olmasını hedeflemeyin. Minion hedefiniz kill skorunuzdan daha önemli olsun. 50 kill alsan da 5 kill alsan da oyunun sonucu ya KAZANAN ya da KAYBEDEN olarak sonuçlanacaktır. Aldığınız killer sadece sizin o müthiş egonuzu bir kaç dakika beslemekten başka bir şeye yaramayacaktır. 38-45 kill ile oynadığım zamanları hatırlıyorum da bunları benden başka hatırlayan yok mesela.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her el sozum ona beni reportlayacaklarmis nedeni arkada durmammis. Bana sorarsan beni onlar gibi feedlemedigim icin reportlayacaklarmis. Safe oynayisa pasif diyorlar halbuki oyunlarda en skorer oluyorum genelde bu tarz sayesinde. Safe oynamak demek mevcut oyunun analizini yapmak demek, arka planda kalarak oyuncular hakkinda tecrube ediniyorum. Malum herkesin bir oyun stili var bunlari cozmek lazim. Veletlerde dahil. Onlarin stilide mantiksiz akilsiz stratejik olmayan agresif oyun tarzi ve hep benim gibilerini sinir küpü ederler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • safe oynamak çok can sıkıcı oluyor taktik maktik yok bam bam bam gidiyorum o yüzden suikastçı ve sağlam vuran adcleri severim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alexturner

    Konu sahibi arkadaşı tebrik ediyorum . Herkes bu düşünce yapısında oynasa çok çok güzel maçlar çıkar ama yok olmuyor . Mainim irelia 220 k civarı bir şey var . Normalde irelia pırıltı herosudur pırıltıyı bitirir agresif oynarsın ama ben ilk olarak savunma eşyaları bitirip farm odaklı kalmaya çalışıyorum . Tpmi bot lane saklayıp skor çıkarmaya uğraş verdikçe bizim jungler kulemin önünde 2 dalga minyonun arasına girio gank atmaya çalışıyor . Karşıdada early hasarı yüksek bi champ varsa adam bizim junglerı kesip geçiyor . Hayır 4-5 levelde o kadar minyonun arasına girsek double vericez girmesek jungle sövecek . Artık oyun stilim bile karman çorman bi hal aldı . Altın 3 den ileri gidemiyorum. Karşı takım full gold geliyor benim takımımda 2 tane silver adam oluyor . Hal böyle olunca çaresizce karşı apc adc kasmasında latede iş yapayım diye dua ediyorum ...

    Herkes öyle oynasa çok zevkli maçlar olmuyor... Westte bu durum var ve çok daha sıkıcı.



    Verdiğin örneklerse çok farklı, 2. minyon dalgası tanklamak agresiflik değildir aptallıktır. Takip etme kendi oyununa bak. Tabi alabilir miyiz acaba diye de düşün, oyunu oku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çare eloboost
  • Safe oynamayi kule altina cekilip farm yapmakla karistirmamak lazim. Rakip ustune yeterince baski kurmazsaniz rakibiniz minyonlari pushladiktan sonra roama cikar kendi lane'i gibi diger laneleri de one gecirir. Safe oynarken rakibin ustunde baski kurmaniz da gerekiyor bir miktar. Yoksa oyunda late game'e kadar hicbir etkiniz olmaz (zaten oyunlarin cogu late de kalmaz bu tip durumlarda.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huy meselesi. Ben yetenkli bir oyuncu olmadığım için late herolar alıp erken oyunda safe oynamayı öğrendim. Şimdi huy oldu, istesem de atarlanamıyorum , hatta gereksiz defansif de oynuyo olabilirim.

    Tam tersi tr için daha çok oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 3 Haziran 2017; 15:53:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.