Şimdi Ara

Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Haşim Kılıç iddiası?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Niye bazı insanlar böyle antipatik ve lanetleyici olmayı severler fazla anlayamıyorum ama esas anlayamadığım bizim ülkemizde neden insanların antipatik, asabi, agresif kimseleri bu kadar sevip destek çıktığı. Yani ne bileyim, öfke patlaması yaşayan birisi "anlaşılabilir" ama söylediği pek de ciddiye alınmaz veya sakin olun bir soluklanın denir. Hem de bir iddia için öfke patlaması yaşıyorsa ve lanetler okuyorsa. Tweet'i okuyan sanki açıklandı izlenimi ediniyor. Nihat Genç'in tweet'i geçmiş zamanda bir kitabeye işlenseydi arkeologları bile muhalefetin kendi yönetici adayını seçtiği zaman konusunda yanıltırdı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt
    Niye peki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Alim kullanıcısına yanıt

    Aday yıpranmasın diyeymiş (Kılıçdaroğlu bugün açıklama yaptı)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt
    Tamamen zırva. Bu 6+1li masa tamamen kendi menfaatlerini düşünüyorlar. Buna her geçen gün daha emin oluyorum. Halkla zerre ilgileri yok. O kadar sorun var bir tanesine bile böyle böyle yapacağız diye çözüm projeleri yok. Varsa yoksa parlamenter sistem ve kendilerine ait koltuk.

    Aday falan yıpranmaz. Önceden ben de katılıyordum buna ama amaçlarının bu olmadığını anladım. Amaçları; seçim tarihi kesinleştiği an kendi adaylarını açıklayıp seçmene o adayı zorla oy verdirmek. Yani başka alternatif bırakmamak. Yani 2.bir Ekmeleddin vakası olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusunu açmıştım hatta


    “Henüz Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylığını açıklamadı. Niye bize ısrarla soruluyor” ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, "Biz altı lider şu kararı aldık. Altı liderin belirlediği aday, tüm partilerin adayı olacaktır. Beraber belirleyeceğiz. Daha da ötesini söyleyeyim; adayımız, halkın adayı olacaktır. Dolayısıyla bir çatlak olmayacaktır. Biz bir karar daha aldık. Asla isim telaffuz edilmeyecek, bu konuda soru geldiğinde cumhurbaşkanı adayımızın niteliklerini anlatacağız” dedi.


    Açıklama için tarih vermemişler ama erken seçim olmazsa, Sonbahara doğru açıklarlar bence




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 10 Nisan 2022; 2:8:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktroll organizmalarından daha çok tiksindiğim ender muhalif geçinenlerden.

  • The Alim kullanıcısına yanıt

    Aday yıpranması değil, adaya bir şey olmaz. Adaya topyekün aşağılık akp basın ve medyası saldırıp oy potansiyelini düşürmeye çalışacaklar. Bu karalama süresi ne kadar kısa olursa aday için o kadar iyi olur. Zaten daha seçime çok var. Ben bu milletteki "aday bir an önce açıklasın" kafasını anlayamıyorum. Mesela bugün açıklansa ne olacak, yarın seçime mi gideceksin? Hayır. 1 sene sonra seçim olacak. E o zaman daha ne!

  • bu olursa yemin ederim tüy dikerler artık kazanması imkansız

  • 2014 c.baskanligi seçiminde adı geçmişti. O zaman ben emekliliğin keyfini yaşamak istiyorum demişti ve sonra Ekmeleddin aday yapılmıştı.... Şimdiki c.baskaci icracı makamda hukukçu olması tek başına birşeyi çözmez ama CHP'liler bu isme sıcak bakmaz büyük ihtimalle yine de Kılıçtaroglu yada başka CHP 'li adaydan iyidir... Zaten bu seçimi Erdoğan'dan kurtulma seçimi görmek gerekli ülkeyi geliştirme seçimi başka baharda olur ancak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Sen Mansur Yavaş 'ı aday gösterirsen sittin sene bir şey yapamazlar. Hadi yapsınlar. Senin elin, ağzın, aklın ve sosyal medya kitlen yok mu? Vaar. Eee sen de yap. Sen de aşağılayarak mahvet rteyi. Ama beceremiyorsun demi. Neden? Çünkü yapmak istemiyorsun, korkuyorsun.
    Bu 6lı cephe zaten seçime kadar yaşamayacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buna inanan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mansur Yavaş aday olmazsa oy kullanmaya bile gitmeyebilirim. Sonuç bellidir çünkü.

  • The Alim kullanıcısına yanıt

    Var da mesele oy veren büyük kitlenin sosyal medya ile işi olmaması meselesi. İktidarın bütçesi ile seninki bir değil. Yılların yalan yanlış propagandası muhalefetin üzerinde propaganda katranı oluşturmuş. Muhalefe karşı şartlanmış kitleye sosyal medya sökmüyor. Sosyal medyayı kullanan kitle zaten AKP'nin oy tabanını oluşturan kitle değil. Muhalefet de propaganda yapıyor, yapmıyor değil ama zayıf kalıyor, yetersiz kalıyor. Orantısız bir propaganda gücü var ortada. Yani öyle sen de yap diyip kestirilecek bir şey değil, yetki ve güç meselesi. Bu en başta böyle olabilseydi zaten bu adamlar 20 yılı göremezdi. Şimdi Mansur'u aday göstersinler aynı gün bak nasıl başlıyor çamur siyaseti. Şu geçmişindeki malum videodan başlarlar işte "ırkçıydı, faşistti", devam ederler "kafatasçı, postal sevici" vs gider bu. Sonra veya öncesinde belediyecilik hizmetlerinden giydirir dururlar. 3 senedir belediye başkanı, nerde kaldı metro falan. Sokak köpeği sorunu olur mesela Ankara'ya özellikle mercek tutarlar. Daha bir ton açık bulurlar bulmasa da yaratırlar. Bence Mansur iyi bir aday olurdu ama ben de hemen açıklanmaması taraftarıyım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    Avrupa yeterince türko var bizde deyip almaz.
    Ayrıca kaçamadan külde olabilirsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Canınızı sıkmayın, aday Mansur Yavaş olacak. Şimdi açıklanmasının hiçbir manası yok. Yıl sonu, yıl başı açıklanır. Seçime hazırlık için 5-6 ay yeterli bir süre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 10 Nisan 2022; 10:19:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nihat Genç adamın dibidir.

  • Sn Genç,

    Bırakın millet ittifakı adaylığını bu ucube sistemin yol açıcısı Haşim Kılıç'ın yargılanacağını düşünüyorum.

  • Haşim Kılıç bir proje adamıdır.Kendisi hukukçu değildir.Eskişehir iktisadi ve ticari ilimler akedemisi mezunudur.Turgut Özal tarafından projelerinin gerçekleştirilmesi için bulunup seçilmiştir.Çiçekdağ'lı.Ancak Çiçekdağı'na ulanmış Yerköy ve Yozgat'ta okumuş.Çoğu kişi Yozgat'lı olarak bilir.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.