Şimdi Ara

MİLLENİCOM TAAHHÜT CAYMA BEDELİNİ ÖDEMİYOR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
11.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alpheratz kullanıcısına yanıt

    Arama kaydınız var, size telefondan söylenmiş. Yazılı olarak da cayma bedelinin ödendiğine dair bir şey bulabilirseniz millenicom'u arayın. Konu ile ilgili THH'ye gideceğinizi, ardından savcılığa gideceğinizi yazın. Bir tarafları tutuşur size olumlu dönüş yaparlar. Yapmazlarsa da gidin şikayet edin arkadaşım. Boş vaktiniz varsa da nitelikli dolandırıcılıktan dava açın. Hak ediyorlar çünkü. Tanıdık avukat yok mu görüşebileceğiniz?


    Benzer bir durumu Beko ile yaşadım ve bu şekilde konuşunca 5 günde çözülemeyen işi 2 saatte çözdüler.

  • Superonline kullanıyorum ne zaman sıkıntı olussa adamlara anında ulaşıyorum ve sorunu çözmek için çabalıyorlar, bence asıl problem ödediğin para ve beklediğin hizmetle alakalı, vodafone net ucuz diye kullanıyordum 1 saat müşteri hizmetleri bekletip tonlarca yalanlarıyla maruz kalmıştım , turknet milenicom vodafone net hep sabıkalı hatlar ama şu kablonete dair bir şey duymadım sanırım

  • Alpheratz kullanıcısına yanıt
    Taahüt varsa ve sizin haberiniz yoksa veya 1 yıldan fazla ise taahüt süresi kullanıcı hakem heyetine başvurun 8 aya karar gelir anca
  • gohomeyankeetr G kullanıcısına yanıt
    Haklarınızı bilirseniz zulüm çekmenize gerek kalmaz
  • gohomeyankeetr G kullanıcısına yanıt
    Millenicomda taahhüt yok hocam, nasıl oldu ki o iş?
  • GIBIRNET iyidir içiniz gıbır gıbır oluyor.

  • Bu bambaşka üst seviye bir rezalet, direkt olarak dolandırıcılığa girer. avukat aracılığı ile dava açın imkanınız varsa fazlasıyla geri alırsınız.
  • Şu millenicom Turknet gibi sağlayıcılara, forumda açılan bu konular nedeni ile geçmemiştim. İyi ki de geçmemişim ne kurumsalllık var ne ilgi alaka.

    Eminim bu faturaları inceleyen birim bilgisayarının başında otururken burda cayma bedeli yazmıyor ya, tcb ne ya diyip red vermiştir.

    Kolay gelsin hocam böyle köşe başındaki telefoncular gibi şirketlerden uzak kalmamız dileğiyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MİLLENİCOM TAAHHÜT CAYMA BEDELİNİ ÖDEMİYOR

    yemin ediyorum sinirden elim ayağım titriyor. bu nasıl bir cevap ya? sövse bu kadar sinir olmam.

    başlarım kurumsallığına da, profesyonelliğine dde. geçen gıbırnet birilerine sövmüştü yemin ediyorum daha samimi ve gerçekçi bir konuşma. bu nedir ya? sen niye maaş alıyorsun bu cevabı yazacaksan? robotta yazıyor zaten bunu. uzaktan el s*kte iş yapıyor bu müşteri hizmetleri ondan bütün firmalar bozdu bence. çözemiyorsan üstüne aktar ***** sülüğü seni.

    müşterri hizmetlerine verilen arayüzü websitenize koyun herkes kendi işini kendi görsün arkadaş. ne gerek var müşteri hizmetlerine bu durumda? hiç bir şeyi çözemiyorsa ne anladım ben bu işten.


    @adanavalısi 1 paket hariç çoğu paketinde taahhüt var, saçma sapan kurallarla çaktırmadan herkesi taahhütlü yapıyorlar. bu yüzden uzak duruyordum, bu konudaki tavırlarıyla hayatımdan tamamen sildim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 4 Ocak 2021; 11:16:54 >




  • 200 deyip 100 ödemişlerdi. Sorduğumda cayma bedeliniz bu kadar dediler, sizin gibi 393 TL olan kısmı işaretledim ve gönderdim. Gereken indirim yapılmış dediler.


    Geçenlerde 1 hafta internet yoktu. Aybars Karaata’ya linkedn üzerinden mesaj atın. Başka türlü sorunlar çözülmüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waltran kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri çoğu firmada bu halde hocam, 1 gram teknik bilgisi olmayan elemanları alıyorlar nedense. Elemanın sizin adınıza cayma bedelini cepleme ihtimali aklıma geliyor, üst kademe biriyle iletişime geçmeniz daha yararlı olacaktır.

    Ben 4 ay kadar önce türknet'ten geçiş yaptım hiçbir paketinde taahhüt göremedim, garip bir durum.
  • yazıklar olsun, bir firma 3 kuruş için kendini nasıl bitirir işte böyle..

  • up
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Hocam muhtemelen yaşanan durum personel hatası. Yani böyle olduğunu düşünmek istiyorum, iyi niyetli yaklaşıyorum hala olan bitene. Personel hatasıyla eğitilmiş yetkin personel çalıştırmalari gerekiyor, aynı zamanda üst amirleri de yetkin ve eğitimli olması gerekiyor. Ama maalesef öyle değil sanırım
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Aybars Bey'e linkedin üzerinden az önce mesaj attım. Umarım faydası olur. Bu kadar basit şeylerle CEO ilgilenecekse ben o CEO'nun yerinde olsam o departmanı dağıtır yeni ekip kurardim herhalde. Ceo olmadığım için hemen departman dağıtıp kurmak basit geliyor bana :)
  • Berbat bir firma uzak durabiliyorsanız durun.

  • waltran kullanıcısına yanıt
    Hocam insanı sinir eden kısım zaten verdikleri cevaplar. Bende çalıştığım yerde müşterilerimle anlaşmazlıklar üzerinde konuşuyorum zaman zaman ama hiç bir zaman böyle bir dil kullanmıyorum. Sonuçta müşteri demek kazanç demek, haksız olsa dahi bunu ona uygun dille anlatmak önemli olan. Bakalım umarım çalışan hatasıdır ve umarım hem çalışan bu konuşma dilinden dolayı uyarılır hemde tarafıma mantıklı bir açıklama yapılır durum ile ilgili
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu durum ile ilgili Web sitelerinde cayma bedelini karşılıyoruz şeklinde bir ibare bulamadım. Yani bu durum sadece müşteri hizmetleri tarafından sözlü şekilde paylaşılan bir şey. Web sitelerinde sadece nakil işlemi yaptıran müşterinizden kurulum ücreti almıyoruz bilgisi mevcut. Şimdi aboneliğimi kontrol ettiğimde tarafıma 120 tl kurulum ücreti yansitmislar. Ben daha cayma bedelini alamıyorum kurulum ücretini almak için ne badireler atlatacagim meçhul
  • Yaklaşık 1 yıldır milenicom kullanıyorum, abartısız her gün intertte kopmalar yaşıyorum.
    Bugün itibariyle iptal talebi oluşturdum. Milenicom pişmanlıktır gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpheratz kullanıcısına yanıt

    Arama kayıtlarınız var sonuçta. Ona güvenerek geçiş yapmışsınız. Konuyu THH'ye taşımanızı öneriyorum.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.