Şimdi Ara

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.598
Cevap
20
Favori
76.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    Yurt dışı çıkışları (omurga altyapısı) %90 Turkcell bizim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki 75 Mbit gibi arahızları verebiliyormusunuz çünkü altyapım 96 mbiti destekliyor 100 Mbit verildiğinde Snr değeri düşeceği için kopma yaşıyabilirim.
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    100 mbps paketine abone olabilirsiniz. Buna göre kopma olmayacak bir hıza setleme yapılır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sarslan724 S kullanıcısına yanıt
    teşekkurler
  • merhabalar,
    suan superonline dan hizmet aliyorum ve 12 ocak itibariyle sozlesmem bitecek. sol altyapi 50 mbps paketiniz uygun gorunuyor ama onceki mesajlardan yola cikarak iki sorum olacak.
    -internetsiz kalmaya tahammulum olmadigi icin millenicom baglantisi kurulduktan sonra sol sozlesmemi iptal edecegim. ama daha onceki mesajlardan anladigim kadariyla bu oyle olmuyor, bu durumda bir degisiklik var mi?
    -evimde 4,5 yildir sol altaypisi ile hizmet aldigimda modem ve fiber sonlandiricinin yeri ayarli ve degismesini istemiyorum. kurulum hizmeti almadan sadece modem ve fiber sonlandiriciyi teslim almam mumkun mu? (bir ara vodafone net e gecis yapmistim onlarda sol uzerinden hzmet veriyorlardi 4 dakika icinde baglantiyi saglayip gittiler)
  • Alper Bey merhaba. 02.12.2019 sol alt yapısı 50 mbps üyeliği için millenicoma başvuruda bululundum. Ertesi gün kayıdınızda bir problem var güncellememiz lazım dendi. Sonraki gün iptal ettirdiğim halde süperonline aktif üyeliğiniz gözükmektedir dendi arayın iptal edin dendi. Süperonline ı aradım 02.12.2019 tarihi itibari ile bizde gerhangi bir üyeliğiniz mevcut değildir cevabını aldım. Bunu sizin arkadaşlara da ilettim. Daha sonraki gün tekrar arandım adresiniz ile bir problem var şuan bunu çözmeye çalışıyoruz dendi. Bu gün cuma ve hafta başı başvuru yaptığım üyelik için herhangi bir bağlantı olmadı.Konu ile yardımlarınızı rica ediyorum. Eğer bu adres problemi çözülemiyecek bir problem ise bilgi verilmesini istiyorum yada benim yapabileceğim birşey var ise arkadaşlar söylesin ne yapmam gerekiyorsa onu da yaparım adres konusunda. Süperonline ı 7 yıl aynı adreste kullanıyordum adres nasıl sorun oldu anlamdım. Teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba. Kasım ayında süperonline ile taahhütüm bitti. Binada sadece sol fiber altyapısı var. Millenicoma geçmeyi düşünüyorum çünkü yazın taşınacağım o yüzden taahhütsüz bir paket almam lazım. Milennicomun sol altyapısı için taahhütsüz geçebileceğim paketi var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zeevac kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki taahhütlü. Fakat taşındığınızda (yurt dışına değilse) gittiğiniz yeni adreste Telekom altyapısı varsa aboneliği o altyapıdan devam ettiriyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • superonline 50mb.limitsiz fiber aboneliğim var ve taahhüdüm 4.ayda bitiyor 129 tl.ücret ödüyorum ben 100mb.fiber limitsiz kapmpanyalarınızdan hangisini tercih etmeliyim gördüğüm bir 99tl.ye olan var gibi..
  • Hocam gideceğim adreste internet var zaten. O adreste Sol altyapısı olmadığı için taahhütten cayma hakkım olmuyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeevac kullanıcısına yanıt
    Eğer hem SOL hem TT altyapısı yoksa caymasız iptal hakkınız olur. 30 gün altyapı için bekliyoruz. Alryapı gelmezse caymasız iptal ediyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bende sol taahhütüm bitmek üzere olduğundan mileni ailesine katılmaya karar verdim. ve bugün başvurdum. Hayırlısı diyorum, umarım sorunsuz bir süreç olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar başka operatorden millenicoma'a geçiş kaç gün sürüyor ortalama ? 3 ila 7 iş günü diyorlarda.Forumda gördüğüm kadarı ile uzun süren çok kişi olmuş sanırım.
  • Aslında geçiş çok hızlı oluyor fakat dikkat edin teknofix ten size imzalatılan abonelik sözleşmesine(.tarih,tel numara vb.)gereksiz zaman kayıpları oluşabiliyor...
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    10 güne kadar sürebilecekmiş gibi başvuru yapın derim. Mesela mevcut servis sağlayıcıda taahhütün bitmesine 10 gün kala başvuruyu yapın. Erken tamamlanırsa Cayma çıkar diye endişe etmeyin, zaten 3-5 günlük cayma ödenecek son faturanın 5’te ya da 10’da biri kadar olur. Mesela son fatura 60 TL ise 5 günlük cayma 10 TL çıkar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bugun başvurdum...tahahut 5 ocakta bitiyor.31 aralıktan önce tamamlansında acelem yok
  • sanırım superonline ping ve packetloss sorunları çözmüş tamamen

    ankara istanbul arası 7 8ms
    ankara frankfurt arası 42 43ms lere düşmüş tekrardan
    packetloss da yok artık :)

    valve frankfurt
    Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü
  • Alper Bey,

    Yeni kampanya olacak mı? veya fiyatlarda güncelleme yapılacak mı?

    "Fiyatlarımıza KDV ve ÖİV dahildir. Kampanya 1 Eylül 2019 – 31 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerlidir"
  • Merhaba. Turknet abonesiyim. Ping yüksekliği ve kopmalardan dolayı iss arayışındayım. Millenicom tavsiye eder misiniz? Kullananlar memnun mu?
  • Bugün itibari ile sol alt yapısı üzeri milenicoma geçmiş bulunuyorum (24mbps fiber)

    Şuraya anlık hız testide bırakayım (20:15)
    Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.