Şimdi Ara

Millenicom kullanmayın, kullandırtmayın! (Haraç kesmek) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Az önce vdsl geçmek için aradim cok şükür kullandigim firma Ariyarak vdsl geçicegimi söyledi Kaldim yerimde 35 mbps gectim inş pişman olmam sen sne ol vazgec yada mecburen kullanip tahattur bitmesini bekliyeceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dawras kullanıcısına yanıt
    Çağrı merkezi asgari ücret ile çalişiyor ve yetkileri yok.
    Sana isteselerde yardım edemezler 99 lira ücret ne allasen ? Türk Telekom o kadar ücret çıkarmıyor bana hiç ücret çıkarmıyor
  • Çilem bitmiyor vol. 213213

    Şu an internetim var ama saat 6 dan sonra internet sürüngen hızına geçiyor. Milleni.com'un kendi sitesini açması bile 3 dakika aldı ve ara ara gidiyor.
    İnternetin nispeten düzgün olduğu zamanlarda ise oyunlarda aldığım ping 69ms ile başlayıp 895ms ile bitiyor. Bu arada o 800 lü pingleri alırken modemin yanındayım. Modem de son nesil Tp-link Vdsl modem telefon da S10e hani eski cihazlar olsa belki diyeceğim.

    Bakalım genel müdürlük beni arasın diye not bıraktırdım çok merak ediyorum bu seferki beni oyalama yalanı ne olacak? 99 Lira konusunu hangi genel müdürlükten arayan bireye anlatsam haklısınız diyorlar ama aksiyon alan yok.

    Normalde taahhüdümü bozup çıkacaktım bu rezil firmadan ama şu anda bu firmaya 1 kuruş bile fazladan vermek istemiyorum. Almayın, aldırtmayın...
  • Kimse aramadı ama sosyal medya reklam postlarına yazınca aradılar ve itirazımın reddedildiği söylendi. Evde kurulum işlemi yapılmış. Bakalım hafta içi tüketici hakem heyetine başvuracağım ve yapılan tüm bu ayıpları tek bir blogda vs. toplayıp herkesin görmesini sağlayacağım. Bunları görüp vazgeçecek insan, kurtulacak olan bir insandır.

    Eve gelip her kabloyu test eden, apartmanın içinde tüm gün çalışan adam 100 küsür lira aldı bunlar benden 99 lira para aldı.
  • dawras kullanıcısına yanıt
    Taşı gitsin bu arada neden 8 Mbps kullanıyorsunuz alt-yapı max 8 MBps mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Milleni max 8 alabiliyorsun, TT ise size bilerek düşük veriyorlar daha yüksek alabilirsiniz diyor. Bende kime inanacağıma şaşırdım o konuda. Kablonet'e geçmeyi düşünüyorum 100 Mbps hız verebileceklerini söylesin.

    Anlaşmanın bitmesini istiyorum çünkü gerçekten bu firmaya bir kuruş daha fazla vermek istemiyorum. Zaten 8 Mbps internete 80 lira gibi saçma sapan bir para veriyorum bir de anlaşmayı bozdun diye hakları olmayan bir parayı vermek istemiyorum.
  • dawras kullanıcısına yanıt
    Taahhütsuz değil o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Geçen seferde yine 1 ayda çözmüşlerdi ama gelecek faturanız 255 lira olacak diyince bir anlık boşluğa düşüp 1 yıl anlaşma yaptım. Taahhüt olmasa zaten Xbox sorununda kaçardım. Zaten bunlar yüzünden modeme 300 lira, kablo çekmeye 130 lira, eve gelip 4 dakika da giden adamlarına 99 lira verdim dahasına da gerek yok...
  • Çekirdeği aldım ve tüm postları okudum.Tüylerim ürperdi.Bende geçmeyi planlıyordum :(( Geçmiş olsun kardeşim.
  • Vay arkadaş Türknet rezilliğinden buna mi geçsem diyordum, galiba açgözlü TT’ye muhtaç kalıcam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milenicoma geçim dedim ama türk telekom da kalmak daha mantıklı galiba en azından para versen de sorunun düzeliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • forumda çok adı geçiyor diye konulara bakayım dedim, bu konudan sonra milenicom'a geçmeyi düşünmeyeceğim.
  • 6 Mayıs 2020;

    Pandemi yüzünden eve kapandığımız şu günlerde 2000li yılları hatırlattığı için Millenicom'a buradan teşekkür ederim. Son 2 hafta içerisinde ya internet kullanılamayacak kadar yavaşlıyor ya da direkt kopuyordu. Hadi dedik herkes yükleniyor internete doğal vs ama 15 Mbps internet Kbpslere inmez değil mi? Kaldı ki çevremde diğer ISP leri kullananan kimsede bir şey yok kez biz Millenicom kullananlar durmadan sıkıntı çekiyor. Durmadan her açtığım şikayet kaydı ya da başvuru ise bir sıkıntı bulunamadı diye kapatılıyor. Türkiye'nin en büyük teknoloji forumuna soruyorum bu tabloda sizce bir sıkıntı yok mu? Millenicom kullanmayın, kullandırtmayın! (Haraç kesmek) Gerçekten bu işten aşırı sıkılmaya başladım. Sene olmuş 2020 ben 8 Mbps bağlantı için 70 liraya anlaşmışım onu da düzgün verin de insanlar verdiği parayla rezil olmasın. Abimin evinde Kablonet var 80 liraya 100Mbps internet alıyor bense kerizliğime yanıyorum. Şimdi bu yazıyı yazıyorum buraya ya yine beni forumdan yetkili arayacak ve hiç bir şey değişmeyen bir telefon/kavga döngüsüne gireceğiz. Eylül ayında 1 yıllık anlaşma bitiyor o zaman bu firmadan kurtuluşumu şirket merkezi önünde halay çekerek kutlayacağım.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.