Şimdi Ara

Microsoft, Windows 10 Mobile'ın Kamera uygulamasındaki hatayı düzeltti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft, Windows 10 Mobile'ın Kamera uygulamasındaki hatayı düzeltti
    Nokia Lumia 930 kullanıcıları uzun bir süredir Windows 10 Mobile'da video kaydetme ile ilgili sıkıntı yaşıyorlar. Sorun, kayıt sırasında cihazın hiç ses kaydetmemesi ya da son derece düşük seviyede ses kaydına neden oluyor. Insider'lar aylarca konu hakkında bilgi sahibi olmasına rağmen Microsoft yine de Lumia 930 için Windows 10 Mobile yükseltmesini yayınlamaya karar verdi.
     
    Yazılım devi, önceden bildirilen bazı hata düzeltmeleri ve yeni performans iyileştirmeleri sunmak için Windows 10 Mobile'ın Kamera uygulaması için yeni bir güncelleme yayımladı. Lumia 930 kullanıcıları, 2016.128.141.0 numaralı güncellemenin video kayıt sorunlarını giderdiğini bildirmeye başladılar. Bazı kullanıcılar ise sadece bir iyileştirmenin olduğunu ancak sıkıntının tam olarak giderilemediğini söylüyorlar.
     
    Sonuç olarak bu güncellemeyi Lumia 930 da dahil olmak üzere, Windows 10 Mobile yükseltmesi alan bazı cihazlardaki kamera problemlerine yönelik olarak yayınlanmış bir düzeltme olarak kabul etmek gerek. Şu an için yükseltme alan diğer cihazlardaki bazı sorunlar çözümsüz kalmış olabilir. Ancak Windows 10 Mobile işletim sisteminin, kısa bir süre önce dağıtılmaya başlandığı göz önüne alındığında, Microsoft'un desteklenen diğer akıllı telefonlardaki tüm hataları gidermesinin biraz zaman alacağı söylenebilir.
     
    Her zamanki gibi güncelleme Windows Mağazası üzerinden dağıtılıyor ve varsayılan yapılandırmayı kullanıyorsanız yeni sürüm zaten telefonunuza yüklenmiş olabilir. Aksi taktirde kamera uygulamasının yeni sürümünü manuel olarak yüklemeniz gerekecek. En son güncelleme de sorununuzu gideremediyse geçici çözüm olarak Lumia Camera Beta ya da Lumia Camera Classic uygulamalarını kullanarak ses kalitesi iyi şekilde video çekimi yapabilirsiniz.
     







  • Lumia 930'da 4 tane mikrofon var ve tahminim Windows Mobile 10 desteklemiyor 4 tane mikrofonu. Sadece 2 mikrofon çalıştırabiliyor. Buda telefonu hopörlöre alıp konuşurken sesin az gitmesine, videolarda sesin kısık kayıt edilmesine sebep oluyor.
  • aferim adamlar hızlı çalışıyorlar. androidde olsaydı beklerdi insanlar...

  • kullanan üç beş Windowsphone sahipleri çok mutlu olacak hey gidi hey Rabbim sen bizi Windowsphone ile ıslah etme

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dobrasam

    kullanan üç beş Windowsphone sahipleri çok mutlu olacak hey gidi hey Rabbim sen bizi Windowsphone ile ıslah etme

    3-5 kişinin mutluluğu, 3-5 kişinin mutluluğundan mutsuz olan 300-500 kişinin mutsuzluğundan değerlidir. Allah, başkalarının mutsuzluğundan mutlu olan, kendine pay çıkartan insanları ıslah etsin asıl.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist E kullanıcısına yanıt
    sonuna bide salavat ekle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1 deyke gayet güzel çeken kameranın w10'da çamur gibi çekmesine de bi çözüm bulacaklar ml?

    Kamera konusundaki tek tecrübesi webcam üretmek olan bi firmadan kaliteli kamera uygulaması beklemek hata zaten.

    Edit:Çozum mözüm istemiyorum ben. 8.1 de iken güzel güzel kullandığım Lumia camera uygulamasını w10 a geçince bloklamasın o bana yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 24 Mart 2016; 17:37:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haberde bahsedilen 2016.128.141.0 numaralı güncelleme bu sabah geldi telefona. 5 kelimeyle süper oldu windows kamera uygulaması.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-Militarist

    Haberde bahsedilen 2016.128.141.0 numaralı güncelleme bu sabah geldi telefona. 5 kelimeyle süper oldu windows kamera uygulaması.

    Sanırım sende lumia950 var ilk önce geçmiş olsun. Ben düşmanlarıma wp telefon alıp hediye ediyorum. Birgün değil yıllarca süründürüyorum. :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dobrasam

    kullanan üç beş Windowsphone sahipleri çok mutlu olacak hey gidi hey Rabbim sen bizi Windowsphone ile ıslah etme

    Hocam son günlerde okuduğum en iyi yorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.