Şimdi Ara

Metrobüste Taciz - 23 nisan 2019 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
34.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız yalnız belediye 4 aydır ÖHL'lerin mazot parasını vermezken, kendi şoförlerinin maaşlarını ödemede sıkıntı yaşarken milyonlarca lirayı dernek ve vakıflara bağışladığı ortaya çıktı bir web sitesine 13 milyon para dökmüşler.

    İşin en garibi de en eski ve kalabalık otobüslerin mevcut olduğu semtlerin akp'ye en çok oy çıkan yerler olması.

    Örnek 10 numara hergun balık istifi her gün kavga gürültü ama yıllardır değişen hicbir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savcılığa gitse bu kadın aynen şu yazar "Müştekinin soyut iddiasından başka yeterli delil elde edilemediğinden Kovuşturmaya yer olmadığına karar verilmiştir" ha bide adam bana iftira atıyor diye şikayetçi olabilir yani yorumsuz!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

    Savcılığa gitse bu kadın aynen şu yazar "Müştekinin soyut iddiasından başka yeterli delil elde edilemediğinden Kovuşturmaya yer olmadığına karar verilmiştir" ha bide adam bana iftira atıyor diye şikayetçi olabilir yani yorumsuz!!!
    Böyle mesajlar bu gibi tacizcileri cesaretlendirir oysa durum hiç de öyle değil tüm otobüslerde het köşeyi çeken kameralar mevcut olur ya kamera bozuk durum gerçekse sıvı analizi yapılır adli tıpta ve şahsın siciline işlenir böyle bir rezillik de tüm hayatı boyunca peşini bırakmaz.

    ortada böylesi bir mağdur olmadığında bile örneğin bir giysiye boşalmış ise birisi ve polise intikal ettiyse olay polis sperm örneğini saklar benzer durumlar olduğunda ilerde eşleştirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Toplu taşıma kullanın arabaları satın diyen entellere selam. Siz toplu tasımaya devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abicim her boku Akp den biliyorlar. Adam chp li çıkınca yine akp nin suçu oluyor. Bak akplilere çomar diyorsunuz ya asıl siz eğitilmez kronik bir çomarsınız. Sadece chp değil akp si chp si mhpsi toplumsal konuları parti meselesi haline getirmekten vazgeçin artık. Şu hasta zihniyetten sıyrılın. Neymiş efendim akp döneminde artmışmış. Yahu ne alakası var abi önceden sosyal medya mı vardı? Twitter vs mi vardı? Şimdi herşey elektronik ortam. İnsanlar tacize/tecavüze uğrasa bile sesini duyuracağı bir platform yoktu, hak iddia edemiyordu. Şimdi sosyal medyada elden ele herşey anında duyuluyor. Sizde zannediyorsunuz ki akp döneminde arttı. Ya lütfen elinizi vicdanınıza koyun. Tartıştığımız şeye bakın. Bu tür ahlaksızlıkların önüne nasıl geçeriz bunları tartışacağımıza hala 'akp yüzünden len' diye çemkiriyor insanlar. Dahası bu yaratığın profil resminde erdoğan fotoğrafı felan olsaydı ben burada olacakları o zaman düşünemiyorum. Tarafsız değilsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • her yerden şerefsiz çıkıyor

    kontrolsüz nufus artışı eğitimsizlik fakirlik bunu doğuruyor

    derhal idam edilmeli şerefsiz ihya edilmesinde kimseye bir yarar yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

    Abicim her boku Akp den biliyorlar. Adam chp li çıkınca yine akp nin suçu oluyor. Bak akplilere çomar diyorsunuz ya asıl siz eğitilmez kronik bir çomarsınız. Sadece chp değil akp si chp si mhpsi toplumsal konuları parti meselesi haline getirmekten vazgeçin artık. Şu hasta zihniyetten sıyrılın. Neymiş efendim akp döneminde artmışmış. Yahu ne alakası var abi önceden sosyal medya mı vardı? Twitter vs mi vardı? Şimdi herşey elektronik ortam. İnsanlar tacize/tecavüze uğrasa bile sesini duyuracağı bir platform yoktu, hak iddia edemiyordu. Şimdi sosyal medyada elden ele herşey anında duyuluyor. Sizde zannediyorsunuz ki akp döneminde arttı. Ya lütfen elinizi vicdanınıza koyun. Tartıştığımız şeye bakın. Bu tür ahlaksızlıkların önüne nasıl geçeriz bunları tartışacağımıza hala 'akp yüzünden len' diye çemkiriyor insanlar. Dahası bu yaratığın profil resminde erdoğan fotoğrafı felan olsaydı ben burada olacakları o zaman düşünemiyorum. Tarafsız değilsiniz.
    Kaç tecavüzcünün serbest bırakıldıgına bak ensar olayı araştırılsın önergesini red eden kişilere bak ülkenin adaleti benim elimde mi adaleti sağlayamıyorsa ülkeyi yönetmeyede laik değildir böyle suç oranları tavan yapar işte

    Sapıkları resmen cesaretlendirdi akp hükümeti serbest bırakarak sapıklar rahat şuan zaten serbest bırakıyolar kafasında hepsi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 25 Nisan 2019; 0:31:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • efendiler adam kayırmaksızın idam şart,şart ve şarttır.




    ps. suç sabit ve kanıtlanmış ise.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammer816 -- 25 Nisan 2019; 1:18:55 >
  • Yanliz adam altina isemis kadinda basmis yaygarayi bosalfi diye oyle bosalma olurmu olum dikkatli bakin tipik alkolik chp li adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben istanbulda yaşıyorum toplu taşımada özellikle kadınlara yaklaşmamaya uzak durmaya çalışırım. istanbullu kadınların sağı solu belli olmaz arkasında durursun tacizci falan der, ne gerek var mümkün olduğu kadar kaçıyorum bunlardan kafam rahat oluyor.

    Gerçi erkeklerde pis kokuyor ama psikolojisi bozuk bir dişi tarafından tacizle suçlanma riskinden iyidir..

    Adama gelince bildiğin alkolik bir şeyler de çekmiş olabilir yani taciz falan yoktur büyük ihtimal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 25 Nisan 2019; 2:5:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Tacizcileri cesaretlendiren bu gibi mesajlar değil ceza kanunlarının gevşekliğidir.Son boşalma olayı (benim bildiğim) metro turizmdeki host görevlisinikiydi.Hani ne oldu o olayın sonucu ? Ne ceza verildi ? Verildiyse cezası ifşa edildi mi hayır.verilen ceza ile toplumun kalbi tatmin oldu mu hayır. bazı Cezaların ifşası da zorunludur. Hukuk kuralları ile adamın burnu sürttüyse bile hiçkimsenin haberi yok haberi olmadığı için sapık veya sapık eğilimli kişilerde cesaretleniyor.

    Bu olay söylediğin gibi adli tıpta incelenmeli eğer boşalma olayı var ise (bir ihtimal olmadığını iftira olabileceğini düşünenlerde var) ağır bir ceza yani toplumun kalbini tatmin edebilecek bir ceza ifşası ile birlikte uygulanmalı. Eğer yok ise aynı veya benzer bir ceza kadına verilmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_L_İ_ -- 25 Nisan 2019; 2:50:41 >
  • Peki taciz esnasında vatandaş niye müdahale etmemiş ?
  • Zaman kötü kolla dötü demişler
    Kim vurduya gitmemek için sokaklarda elim dötümde dolaşıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 210507

    Zaman kötü kolla dötü demişler
    Kim vurduya gitmemek için sokaklarda elim dötümde dolaşıyorum
    Doğru söylersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Dini bütün vatansever vatandaşımızın olaya duyarlı bakabilmesi için güdüldüğü liderler tarafından gazlanması lazım. Yoksa bu tip olaylarda eşik enerjisi çok yüksek, tepkimeye girmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp'lilerin kendini suçsuz göstermeye çalışması ibretlik. Suçu meşrulaştırıyorsunuz, yağdanlık gibi üste çıkacağım derken. Bu, sizin seviyesizliğiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

    Akp'lilerin kendini suçsuz göstermeye çalışması ibretlik. Suçu meşrulaştırıyorsunuz, yağdanlık gibi üste çıkacağım derken. Bu, sizin seviyesizliğiniz.
    Bundan sonra metrobüste sizin gibilerden uzak durmak lazım :D Hani sizler genelleme yapmayı çok seversiniz ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 25 Nisan 2019; 7:42:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Metrobüste yakınımda duramazsın çünkü yanından geçip gidiyor olacağım bisikletimle. Sana da yeter seviyede sabır diliyorum, insanlar çok fena hırslanıyor yayaların yolcuları geçtiğini görünce. Ne diyim, alışırsınız oturmaya alıştığınız gibi. Anons kutularının sesini de adamı delirtene kadar açmışlardır umarım. En son İstanbul'a geldiğimde neydi o, asfalt gibi eriyorum sandım biskletimsiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Bak ama askeri okulları, hastaneleri büyük hevesle kapatıyorken böyle demiyordunuz. Ayıptır, bu kadar işinie geldiği gibi yontmayın. Size kalsa adamın chpli olma cürmü, suçundan büyük. Neredeyse suçunu örtbas edeceksiniz olmasa. Bir kerelikti falan da dersiniz. Nasıl olsa cezai işlemi yok, torpili varken(şu sözleri yazarken yapılan kinayeyi bodoslama okuyacaklar için sakınma ünlemine gerek kalmasından utanıyorum).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.