Şimdi Ara

Metrobüste Taciz - 23 nisan 2019 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
34.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Ben AKP'nin ayıplarını örtmesine göre değerlendiremiyorum. Öyle değerlendirsem de çok merak ediyorum CHP'nin ayıbı nasıl daha küçük oluyor.
    Sizin bu dillerinizden düşürmediğiniz çözümün üstünden 7 seneden fazla zaman geçti bu süreden sonra kim yakınlaştı PKK ile kim uzaklaştı lütfen dürüst ol ya.
    İflas etmiş bir çözüm süreci girişiminin ardından Hükûmet var gücü ile terörü bitirmek için operasyon yaparken,
    Şuan buradaki aynı muhalifler: Katliam var konusu açtı.
    CHP Genel Başkanı ki hala koltuğunda Hendek kazanlara arkadaşlar diye seslenip kazmayalım arkadaş dedi.
    Hükümet operasyon yaparken Kılıçdar tv de biz hastanede PKKlıyı da ziyaret ettik dedi.
    Bunlar olurken CHP millet vekilleri terörist cenazesine gitti.
    CHP Milletvekilleri terörist taziyesine gitti.
    Kılıçdaroğlu Karayılanın konuştuğu kanalın kapatılmasına karşı çıktı.
    Aponun heykelini dikecek Demirtaş ile RESMİ ittifak kurdu.
    MVleriniz beraber iyi salladık dedi.
    Ermenici canan şehit düşmanı canan il başkanı atandı.
    Günümüze gelelim CHP HDP Gayriresmi ittifak kurdu İyi ile ülke genelinde 48 aldı istanbul ankarayı aldı.
    ÇOOOK atatürkçü izmir Hdp standlarında konuşan Tunç soyere gözü kapalı oy verdi. Niye çünkü günümüz chplilerinin atatürkçülüğü alkolden sosyalizmden lgbtden izmirin dağlarından ibaret. Tek körükleyicisi akp rte nefreti.
    Şimdi bir yanda vazgeçilmiş ortalama 2 senelik bir Çözüm süreci var, bir yanda da 7-8 senelik HALA DEVAM eden tüm bu saydıklarım var. Aklı olan tartar.
    Allah aşkına ya da üzerine inandığınız değer neyse onun aşkına milletin aklıyla oynamayın. Daha şu saydıklarımın 10 KATI buraya yazarım CHP nin sıvaması yine de bitmez. Yapmayın etmeyin kimse yemiyor. Ekonomi kötüleşmese şu yalanlara kimse itibar etmez. İmamoğlu bir tane sol söylem yapmadan İMAMOĞLU soy ismiyle sağcı gibi seçim kazandı. Bu CHP nin başarısı mı sizce? Onun da kazandığı oy farkı 10 bin. Fifty fifty yani. Belki YSK bazı şeyleri tamamen saydırsa vs alamayacak bile.
    CHP bir şeyler kazanmak istiyorsa CHPliğinden uzaklaşırsa olur ancak böyle. Varolan kimliğiyle alamaz bunu İncede gördük. Nasıl da kaptırmıştı herkes artık adı sanı unutuldu.
    İmamoğlu da sağcı değil bu açık ama kafası çalışıyor ayrımcılıkla bir şey olmayacağını gördü. Varolan siyasal ekonomik iklimden de faydalandı seçmeninin aksine Hater söylemlerden uzak durdu ve hatrı sayılır oy aldı.
    Ha şu da geliyor aklıma bazen, iyi + chp + hdp her türlü 50 ediyordu istanbulda galiba. Belki de İmamoğlunun etkisi daha azdır ve sadece akpnin hatalarından sandığa gitmeyen seçmenle işsiz eytlilerin işidir.
    CHPyi bu kadar güçlü sadece twitterda dhde savunabilirsiniz çünkü farklı düşünen kişi sayısı 1e 10 falan onları da troll diye yaftaladığınızdan solcu âyinine dönüyor konu dışı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 24 Nisan 2019; 22:6:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    İmamoğlu soyadıyla almışmış da mışmışmış.. Binali istanbulu tek geçecek diyodun seçimden önce

    Ayrıca ekonomik sıkıntılar insanları bezdirdi artık insanlar değişim istiyor bu ister chp olur ister iyi olur ister yeni kurulacak partiler olur, ahmet davutoğlu ve ali babacan parti kurarsa oy veririm vr bayagı da yuksek oy alabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Korkmuş görünmesinden daha doğal ne olabilir, bir toplu taşıma aracından cinsel taciz suçlamasıyla yaka paça indirilen kim olsa korkar, adamın kuşu daha bir sene ötemez hatta başıma ne işler açtın diye kesip atabilir bile

    Adamın biri Samatya hastanesine iktidarsızlık sebebiyle gidip doktordan tatmin edici bir cevap alamayınca penisini tuvalette kesip klozete atmıştı sonra da kan kaybından bayılmış bulunmuştu. Yahu tekeri patladı diye otomobili uçuruma mı sürüyorsun öyle kullan işte gittiği yere kadar.

    Cezaevinde hakettiği ceza hakim verirse toplumdan izole yaşayıp özgürlüğünün kısıtlanması, ne o yoksa birinin üstüne boşaldı diye tüm hapishanenin adama tecavüz etmesini veya şişlemesini adil bir ceza olarak mı görüyorsunuz? Kim bilir belki tüm koğuş üzerine boşalsın diyorsanız dahi bence bu da hoş değil medeni bir hukuk devletinde.

    Güney Amerika ülkelerinde cezaevlerinde korkunç şeyler yapıp dışarıya videolarını servis ediyorlar da ne oluyor bitiyor mu cinsel taciz, tecavüz?




  • İnsanlık ırkının bir an önce cinsel ihtiyacından büyük ölçüde arındırılmış bir hale evrilmesi gerekiyor. Sadece bu tür olaylar için de değil üstelik, nüfusta gitgide artıyor. Kaynaklar yetersiz kalıyor. Ne yazık ki binlerce sene gerekiyor bunun için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 24 Nisan 2019; 22:44:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şerefsizin dini dili ırkı partsi olmaz. Kansız kansızdır. İnşallah ibretlik bir ceza alır da böyle o. çocukalrı bir daha toplu taşımaya bile binemezler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükçekmecede bir çocuğa daha tecavüz etmişler. Aynı yerde ikinci vaka olmuş.

    Seri tecavüzcüler var anladığım kadarıyla..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

    İnsanlık ırkının bir an önce cinsel ihtiyacından büyük ölçüde arındırılmış bir hale evrilmesi gerekiyor. Sadece bu tür olaylar için de değil üstelik, nüfusta gitgide artıyor. Kaynaklar yetersiz kalıyor. Ne yazık ki binlerce sene gerekiyor bunun için.
    Bundan 2000 sene önce sokaklarda 10 sene önce nasıl leğen, bidon satan işportalar vardıysa çocuk seks kölesi satan insanlar da vardı. Yani bir şeylerin kötüye gittiği yok biz sadece internet sayesinde haber bombardımanına tutuluyoruz nüfus artışı ve metropoller sebebiyle taciz arttı elbet ama eskiden köyde, kasabada böyle şeyler olduğunda üstü örtülür sapıkla kız evlendirilirdi şimdi bile yapan insanlar mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Archangel

    Küçükçekmecede bir çocuğa daha tecavüz etmişler. Aynı yerde ikinci vaka olmuş.

    Seri tecavüzcüler var anladığım kadarıyla..
    Eğer doğruysa herkes sokakta elinde taş sopa sapık avında iken bu yapan kişinin kendine hakim olamayıp yeniden bu işe girişmesi "idam isterüüük" diyenlere ders olmalı bu işin yani cinsel suç işleyen bireylerin ölüm korkusu yok bunu açıkça göze alıp yapıyorlar.

    Yalnız iki olay arasında 24 saat süre olması enteresan çünkü seri katiller/tecavüzcüler yeniden şarj süresine ihtiyaç duyarlar çoğu zaman ama istisnalar da olabiliyor.
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Maalesef doğru...


  • Yanlız eleman filmlerdeki sapık tiplerinin aynısı, etraftaki faili meçhuller falanda araştırılmalı sadece metrobüsle yetinmez gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

    Bundan 2000 sene önce sokaklarda 10 sene önce nasıl leğen, bidon satan işportalar vardıysa çocuk seks kölesi satan insanlar da vardı. Yani bir şeylerin kötüye gittiği yok biz sadece internet sayesinde haber bombardımanına tutuluyoruz nüfus artışı ve metropoller sebebiyle taciz arttı elbet ama eskiden köyde, kasabada böyle şeyler olduğunda üstü örtülür sapıkla kız evlendirilirdi şimdi bile yapan insanlar mevcut.

    Alıntıları Göster
    Tabii ki vardı hocam kimse inkar edemez bunu. Ancak şu anki insanlar gibi o zamanki insanların bu denli bastırılmış duyguları olduğunu hiç sanmıyorum. Bunun sebebi de insanlık ırkının gelişiyor ve hayvani içgüdülerini bastırmaya çalışıyor olması. Önümüze takılan en büyük engel ise cinsel ihtiyaç...

    Keşke bakteriler gibi bölünerek üreseydik diye düşünüyorum bazen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkratoss

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    10 sene önce sosyal medya yoktu dünyada .bunlar yıllardır olan şeyler kafasız
  • Biraz sanki şişirilmiş gibi akıl sağlığı yerinde biri, metrobüste cinsel organını çıkartırmı ? Dahası kadının çantasına hallenirmi ? Ya haber çok şişirilmiş yada elamanın aklı yerinde değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxLbeden -- 24 Nisan 2019; 23:19:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peter Jones P kullanıcısına yanıt
    Öyle diyordum evet. Yanıldım. Ben yanılmaz değilim ya. Konu bu değil ki sen de diyorsun, akpnin hataları, sol söylemlerden kaçınmak vb sebeplerle kazandı chp o da ucu ucuna. Milim farkla. Şimdi bu chp başarısı mı. Böyle özünde başarısızlık görünüşte başarı olan şeyler kılıçdarın koltuğunu sağlamlaştırmaktan başka bir işe yaramıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    Tam bir kabalist gibi konuştun onlar sürekli insanların şehvet ve arzularının her geçen yüzyılda daha çok azdırıldığını ve bunun tanrının bir planı olduğunu söylerler.

    Sosyal medyanın, iletişimin ve pazarlama sektörünün geldiği durum göz önüne alınınca insanlardaki tatminsizlik birkaç on yıl sonra nerelere varacak çok merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse kusura bakmasın ama belediyelerde de suç var bir otobüse 80-90 kişi biniyor bune kardeşim bu sınırın azaltılıp otobüslerin dahada çoğalması lazım ayakta kalma sınırı en çok 20-30 olmalı ama bunu düşünen hiç kimse yok

    sen 100 kişiyi bi otobüse doldurursan taciz de olur ellemede olur

    Sırf tacizci damgası yemeyelim diye 100 kişi binen otobüsde iki büklüm gidiyoruz dediğim gibi otobüslerin çoğaltılıp ayakta kalma sınırı maximum 25-30 olmalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 24 Nisan 2019; 23:40:38 >
  • Böyle tiplerin aldıkları hava haram. Hemen tam donanımlı bir hastaneye alinaraeka yaşam destek ünitelerine bağlanıp sağlam tüm organları alınarak organ bekleyen hastalara nakil edilmeli. Artan parçalarda spa taşa serpilir aç kurda kuşa yem olarak kullanılmalıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşkali belirlenebilir artık önceki çocuk bildiğim kadarıyla yoğun bakımdaydı, büyük ihtimalle aynı kişidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ensar vakfı olayı gibi değerlendirmeyin bunu. Bunun akp ile bir alakası yok. Ensar sistematik bir çürümüşlük. Bu münferit bir olay.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

    10 sene önce sosyal medya yoktu dünyada .bunlar yıllardır olan şeyler kafasız

    Alıntıları Göster
    Suç oranlarının sosyal medyaya göre belirlendiğini sanan, emniyet ve adliye raporlarından bihaber vasat bir bireyin hezeyanlarını okudunuz az önce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.