Şimdi Ara

Metro Turizm Gidiş-Dönüş Bileti Alana Dönüş 5 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
27.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pessenger card puanlarını kullanabiliyormuruz bu kampanya ile birlikte bilgisi olan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi'den sonra DH de espri uzmanlarıyla (!) katledilmeye başlanmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tatangaa

    İndirim düşmüyorsa seçtiğiniz güzergah kampanyaya dahil değil demek ki hocam
    aynen hocam sağolasın dediğin gibiymiş farklı bir güzergahta indirim düştü. benim ihtiyacım olan güzergahta geçmedi maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya belli bir süre miacaba mayısa kadar devam edecek mi biterse alamayız
  • aldım şeçime gider gelirim
  • son biletleme tarihi ne zaman ? soran oldu mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konya karaman van elazığ dahil değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır sadece metro ile seyahat ederim. 1 kez olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Ulusoyla yolda kaldım, Kamil koçla yolda kaldım. Anadolu güzel firmaydı. Ancak her yere gitmiyor işte.Metronun kötü ünü sanırım çok otobüsü olması ve dolayısıyla daha çok olayın kamuoyuna aksetmesi , bazı otobüslerin firmaya değil şahsa ait olması, bazı insan kılıklı hayvan muavinler.. bana rastlamadı. Sadece bence çok hızlı kullanıyorlar otobüsü. Emniyet kemerimi mutlaka takıyorum ve orta sıralarda oturuyorum ne olur ne olmaz. Allah herkesi sevdiklerini kaza beladan korusun Amin.
  • edirne bursa için indirim düşmüyor. hayır yazmış altına seçili güzergahlarda geçerlidir diye. nerede o seçtiğin güzergahlar onu da yazsaydın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vip Üye

    cagri merkezlerinde calistim, aciklamaya musteri için virmanlanamaz vs yazilacagina baska sefere aktarilmaz deselermis daha aciklayici olurmus. Diger bir husus ise kota doluyor kim ne derse desin ciddi derecede kapis kapis gidiyor cumartesi pazar gunune cok ileri tarihe simdiden alinmadigi sürece bulmak imkansiz gibi birsey çünkü normal zamana bulmak bile zor. Donüş biletinin iptali olmuyor kesinlikle yani zaten bos diye baskasinada satilmiyorda koltuk boş gidiyor.
    Hiç unutmam, İstanbuldan dönerken,benim yanıma bayanın birine bilet kesmişler. Bayan tutturdu ben oturmam diye. Şoför benim biletime bakıyor.Birde bayanınkine bakıyor. en sonunda beni aldılar başka bir yere oturttular. Tevekkül Allah geldik memlekete ama nasıl. Her molada koltuk değiştiriyordum Benim durağa gelince muavinin beni uyandırma lüksü de yok. Çünkü nerede oturduğum belli değil ... Neyseki sağ salim geldik yani. O bayan eğer erkek olarak bilet aldıysa ona buradan saygılarımı sunuyorum. Hemde çok derin saygılarımı Ben bayan olarak bilet almadığıma eminim çünkü




  • dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    (-bayan olarak bilet aldigima eminim) derken :/ sanirim erkek olarak bilet aldigima eminim diyecektiniz :) Soyle bir durum oluyor yazilimsal olarak 2 koltuktan birisini ilk erkek aldiysa yan koltugunu bayan olarak sistem secmeye izin vermiyor. ilk bayan alirsa erkek olarak secmeye izin vermiyor (tekli koltuk haric)
    birde su kural var 3 bayan cam kenarina aldiysa potansitel daha fazla musteri erkek olduğu için 4.cam kenarini sistem bayana vermiyor çünkü otobusun bos gitmesine sebep oluyor. Bayan musteri ama yer var görüyorum sistemde alamadim buradan alabilirmiyim diyor malesef yazilim izin vermiyor zaten eger vermesi durumunda bile oyle olmasi durumunda o bayanin yani bos giderse o bileti kesen kisiden zarar kesiliyor. Kendini uyanik sanan bayan musteriler 4.cam kenarini sistem vermedigi için erkek olarak biletini aliyor sonra cinsiyet degisikligi istiyordu. :) oyle alip sonra cinsiyeti degistirmeyide unutmus olabilir ama bilette E veya K diye yazar koltuk. Birisi kesin yanlis almistir dedigim gibi yoksa alinmiyor (ayni anda o biletin kesilmesi harici kari koca durumunda tabiki bayan erkek olacagi icin o zamanda eş olduğu için ikisinide kiz veya erkek isaretlemek farketmiyor zaten)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aldım bravo ancak korkmuyor değilim. Sonuçta Azrail ile anlaşmalı bir seyahat firması.
  • Metroyu tercih edenlerin cesaretine hayranım...
  • İndirimden yararlanarak gidiş dönüş bileti aldım indirimi bulmuşken bir eve git gel yapayım dedim. Sırf metro ile gitmek için yan ilçeye aldım bileti çünkü bizim ilçeye seferleri yok. O ilçeye de kamil koç günde 5-6 sefer yaparken metro geliş için 1 dönüşte ise 2 seferi var. Giderken mecbur 7 de kalkan otobüsü seçtim ve 5.30 ta uyanip yola koyuldum. Bir şekilde eve vardım birkaç gün geçti ve dönüş seferimin tarihi geldi. Sefer 17.15 Eskişehir. Yan ilçede olduğu için daha 14.40 ta evden çıktım ve yola koyuldum. Otobüse bineceğim otogara geldiğimde 16.30 du. Tuvalete filan girip zaman geçirdim sonra da hangi perondaysa onun önünde bekliyim telefonla oynarken kacirmiyim diye düşünüp yazıhaneye gittim peron sordum gorevli peronu söyledi o ara yanindaki görevli atladı bugün sefer yok ki dedi? Nasil yani biletim var benim 17.15 Eskişehir diyince bilgisayardan biseylere bakti internetten mi aldın dedi evet dedim, sefer iptal olmuş su numarayı ara iade yapsınlar dedi. Ne çağrı yoluyla ne sms yoluyla ne de e posta yoluyla bir bilgilendirme yapmadılar, 2 saate yakın yol geldim ve gidip peron sormasam öyle otogarda otobüs bekleyeceğim . Aradım müşteri hizmetleri de ayni şeyi söyledi kaydınızı aldim geri dönüş yapicaz dedi. Bende hemen kamil koçtan 16.45 otobüsüne bilet alıp gideceğim yere vardım. Tek kişilik koltuk 47 lira tuttu tamamen aynı yol. Metro ise yan yana olan koltuklarda 50 liraydı. Merak ettiğim kısım dönüş indirimden yararlandığım için 5 lira verdim iade olarak 5 lirayı mi verecekler ? Böyle bir kapmanya olmasa mis gibi kamil koçtan gider gittiğim günden önceki akşam gece 9 da biner bizim ilçede inerdim 57 lirayı verirdim. Dönüşte de mis gibi ilcemden 3 te biner zamanında otogarda inerdim git gel 114 liraya sorunsuz hallederdim. Şimdi 55+47+16(yan ilçeye gidiş geliş) 118 lira vermiş oldum 5 lira geri dönüş ucretimi verirlerse tam 1 lira kârdayim. Neden heyecan ararsın ki bin mis gibi güvendiğin firmayla yap yolculuğunu.

    Yarın aradıklarında beni memnun edebilirlerse editlerim burayı pek sanmıyorum ama bakalım.

    Olaydan 9 gün sonra 28 Mart akşamı aradılar. Mağduriyetinizden dolayı açık bilet tanımladık 26 Mayısa kadar müşteri hizmetlerini arayarak kullanabilirsiniz dediler. Yine iptal olan seferin saati ve yönünde alicam bakalım sıkıntı çıkacak mı. Eğer sıkıntısız kullanırsam memnun olmuş olurum 90 lira filan gibi bir fiyat tutan yolu 55 liraya gidip gelmiş olucam. Keşke seferler biraz daha sık olsa 7 deki sefere yetişmek zor oluyor denk gelirse bitmeden bir kere daha yararlanabilirim kampanyadan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julimezar -- 1 Nisan 2019; 2:58:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün sabah websitesinde sorun yaşadım. Biletleri seçmeme rağmen (otobüsler sıfır dolulukta olmasına karşın) ikinci bilet de mevcut fiyatla çıktı. Aradım MH'yi sabahın 7'sinde. Öyle böyle, tek tek kontrol edip yardımcı oldu. Yalnız ödeme aşamasında kart bilgilerinin tamamını okudum. Bu aşamada belki tarihlerim netlesmediği için biraz bekledim. Dedim ki; "Kartımı bulamıyorum, biliyorum belki satılacak biletler ama bir on dakika kadar sonra geri arayım". Cevaba gel: " Siz arayın kartınızı ben, hatta bekliyorum" Kart bilgilerini vermeden önce "ya aslında şu tarihe bir baksak, daha iyi olacak dedim" yeni bir sayfada ona da bakalım dedi. Velhasıl işlemi bitirdik. Görüşme süresi 20 dakika ve sıfır sabırsızlık. Firmalar değil çalışanlar özelinde sorun oluyor ülkede. Bu davranış da bence çalışan özelinde bir iyi tutumdur. Ben de bugüne dek metro ile bir sorun yaşamadım. Bir kaza, bela olmadığı sürece kamil koç, pamukkale, nilüfer, metro her zaman aynıdır. Güzergahında on tane il olan firmalarla yolculuk yapmayın yeter ki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayınca bana kart üyeliği açıp açık bilet düzenlediler geçen kampanyada. Sonra açık bileti kullanmak için aradığımda ilk başta öyle bir hesap yok diye yan çizdiler zar zor almıştım. 5tl değil bilet talep edin bence. Metro tam rezillik benim de eskişehir-sakarya arası iptal olmuştu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    metroda alınan biletler 24 saat öncesine kadar iptal-değişim yapılabiliyormuş bi kez mecbur kaldık bu firmaya onda da iptal etmedileri. Ne kamilkoç ne pamukkale de böyle birşey görmedim bugüne kadar. Kamilkoç 1 kez sefer iptali yaptı, sabahın köründe aradı adamlar, kar yüzünden otobüs gelemedi, kalkmayacak diye. pamukkale desen servis problem olunca 10 dk kala bilet iptali yaptı. Bi firmanın kaliteli olup olmadığı acil-olumsuz durumlarda ortaya çıkıyor. yoksa dediğiniz gibi hepsi aynı
  • Burda atıp tutanlar boş yazmasın istemeyen binmesin
    Gidiş geliş 66 TL her hafta aldığımız bileti 38 almışım
    Ayrıyetten Samandıra da adamın her yere servisi ücretsiz
    En yakın rakibinden çok ötede metro. Kampanya dev etse bari

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 tane bilet aldim.Bursa oluyor Tour Of Turkey icin aldim git gel 55.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passenger kart ile Kullandım. Herhangi bir sorun olmadı. normalde gidiş geliş 250 TL olan yere 130 TL'ye gittim geldim. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.