Şimdi Ara

Meta Quest 3 [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
72
Favori
35.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rhys Da King VRyoutube
    Welcome to the ultimate VR gaming guide for all you new Quest 3 owners out there! If you've just picked up the Quest 3 and are eager to dive into the immersive world of Mixed reality, this video is your one-stop destination. In this video, we'll be covering all the exciting games that have been enhanced for the Quest 3 With MR, taking your MR gaming experience to the next level. Whether you're a seasoned VR enthusiast or a complete beginner, we've got something for everyone! We'll showcase the most jaw-dropping and mind-bending MR games that you absolutely shouldn't miss on your Quest 3. From epic adventures to heart-pounding action and mind-boggling puzzles, these titles are designed to push the boundaries of what's possible in MR. But that's not all! We'll also delve into the various enhancements and improvements that the Quest 3 brings to the table, making your MR gaming sessions even more immersive, comfortable, and unforgettable. Don't forget to leave a LIKE to support your KINGDOM MUCH LOVE ──────────────────────────────── 👑A HUGE THANK YOU TO CHANNEL MEMBERS 👑 Golden Knight 👑 Tyler Ray Golden Knight 👑 peacekeeperz81 Golden Knight 👑 working class father Golden Knight 👑 WarrenG ──────────────────────────────── 0:00 - Intro 0:33 - Track Craft 1:06 - Demeter 1:51 - Drop Dead The Cabin 2:49 - Please, Don't Touch Anything House Broken 3:41 - Bomber Drone 4:10 - Ocean Rift 5:19 - Grokit 5:58 - LEGO™ Bricktales 6:53 - cubism 7:27 - Angry Birds VR: Isle of Pigs - Quest 3 Review - Quest 3 Passthrough - Quest 3 Mixed Reality - Quest 3 hands-on - New VR Games 2023 - New Quest 3 Games 2023 - New VR Games 2023 - New VR Games Coming Soon - New VR Games Quest 3 - New Oculus Quest 3 Games 2023 - VR Games Coming Soon - The Best New Quest Games - The Best New VR Games - Should You Buy The Quest 3? #VR #quest3 #RhysDaKing #VirtualReality #explorewithquest #metaquest3 #psvr2
    https://www.youtube.com/watch?v=EGJKzJxSqEU
  • Merhaba arkadaslar quest3 satin aldim kapali kutu 128 lik ama 1 adet ölu piksel 2 adet de cok ufak biri beyaz biri siyah leke var sol lensde farketmesi cok zor full parlaklikda lekeler zor gozukuyor olu pikselde kullanima engel olcak kadar goze carpmiyor
    Cok kisa sure kullandim ama sıkıldım acikcasi cihazdan olu piksel beni rahatsiz etmiyor bu sekilde de sorun yok bence ama hem nakit ihtiyaci icin hemdd cihazdan sıkıldıgım icin elden cikarmak istiyorum ederi nedir bu cihazin sizce ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam. Meta Quest 3 ile VR dünyasına girmeyi düşünüyorum. Fiyat ve kalite olarak youtube, reddit vs birçok platformda bu öneriliyor. Bu konudaki bayağı bir postu okudum. Özellikle Göktüğ hocamın yazdıkları çok bilgilendirdi. Birkaç sorum vardı:


    1. Resmi satıcı yok, ona rağmen iade politikasından dolayı Amazon'un avantajlı olacağını düşünüyorum. Ancak Amazon'da 26.600 TL. İkinci el fiyatlar 20.000'den başlıyor. Sizce ikinci el değer mi? Gerçi sıfır ürün aldığımızı bile düşünsek açılmış olma ihtimali var  

    2. Gönül ister ki Airlink ile kullanalım ama onun için yeni modeme kablo para vermek istemiyorum. O yüzden kablo ile bağlantı yapacağım. İnternette USB<--->type-c kabloları gördüm. Tek kablo ile bağlantı + şarj yapabiliyorken, USB<--->type-c dönüştürücüsü ve type-c kablo almanın ne avantajı var? Kablonun kalitesine göre daha yüksek hız aktarılabilir ama yine de iki alet gereksiz gibi geldi.

    3. Kullanım süresine önem veriyorum. 2~ saat çok az geliyor o yüzden ürünü sürekli şarjda kullanmayı planlıyorum. Kablolu bağlantı olduğu için zaten öyle olacak ama cihaz biraz fazla şarj tüketiyormuş. Üstte bahsettiğim gibi bir kablo ile şarjın yükselmesi garanti olur mu? (tavsiyelere de açığım)


    Saygılar  





  • requizm kullanıcısına yanıt

    Garantisi yok diye düşünün zira bu ürünler gayri resmi yolla geliyor. Amazon da birşey yapamaz zira satıcıya yönlendiriyor. Herkes bu riski göze alarak satın almıştır bu cihazı.


    kabloyla kullanırken de pili azalıyor, ancak daha yavaş düşüyor kablosuza oranla. Ancak 2 saat vr için oldukça iyi bir süre zira hem göz sağlığı hem de bedensel yorgunluk açısından daha fazla oynamak pek de mantıklı değil.

    cihaz power delivery özellikli adaptör ve kabloyla geliyor ancak pc üzerinden bunu sağlamak mümkün değil anakartınızda PD destekli çıkış yoksa. Bütçenize uygun herhangi bir usb 3.2 kabloyu alabilirsiniz, orjinal kablo almıyorsanız 3.partiler hemen hemen hepsi aynı. Amazon’da yurtdışı satıcılarda uygun kablolar vardı en son baktığımda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • what_tha kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    cihaz power delivery özellikli adaptör ve kabloyla geliyor ancak pc üzerinden bunu sağlamak mümkün değil anakartınızda PD destekli çıkış yoksa

    Anakartım eski değil ama galiba PD desteği yok.


    Alıntı

    metni:
    Ancak 2 saat vr için oldukça iyi bir süre zira hem göz sağlığı hem de bedensel yorgunluk açısından daha fazla oynamak pek de mantıklı değil

     


    Alıntı

    metni:
    Bütçenize uygun herhangi bir usb 3.2 kabloyu alabilirsiniz

    Şuna benzer bir kablo almam yetecek diye anladım.





  • 2-3 saatten sonra zaten sıcaklık basıyor, hatta ayakta oynamaya geçince ben yarım saattte yoruluyorum. eve güzel gerçekci ama uzun oynadığım çoğu oyun oturarak genelde

  • kaisersoze81 K kullanıcısına yanıt

    Ben ve eşim Les Mills Body Combat ile baya bir form tutuyoruz kesinlikle öneririm, hem zevkli hem de baya ter atıyorsunuz. Ben 1 saat kadar en az yapıyorum, strap olarak ise kiwi aldığım için harekette zorluk çekmiyorum. Bu da benim kendimin spor yaparken kaydettiğim videom, tavsiye ederim.


    Meta Quest Fun Zoneyoutube
    Les Mills Body Combat is a fitness and exercise app for Meta Quest 3
    https://www.youtube.com/watch?si=lLj8qCGSNzoyW14b&v=y86Nx7OmNtM&feature=youtu.be
  • 512 GB alarak aranıza katılmış bulunuyorum :)

  • utkuakca kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınızı yeni gördüm çok güzel gözüküyor ama anladığım kadarıyla bacakları kullanmıyorsunuz doğru mu sadece kollar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar aranıza yeni katıldım 30 dolarlık kod hala geçerliyse yardımcı olabilirmisiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreyondemli66 E kullanıcısına yanıt
    Mesaj attım hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaisersoze81 K kullanıcısına yanıt
    Evet controller larla eller ile çalışıyorsunuz. Aslında kollarımdan daha çok bacaklarımın çalıştığını hissediyorum, seni öyle bir indirip çöktürüp kaldırıyor ki ilk başladığım zamanlar 2 gün yürüyememiştim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar meta quest 3 alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Sayfayı incelediğim kadarıyla 30 dolarlık bir hediyeden bahsediliyor. Ürünü daha açmadım. Faydalanabilmek için ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

  • Meta quest uygulamasını pcye indirdim şöyle bir sıkıntı ile karşılaşıyorum çözümünü bilen yazabilir mi?
    Log into a meta account basıyorum ve tarayıcıdan devam et.. Girişini onaylamak için lütfen şimdi varsayılan...
    Onaylama işleminin tamamlanması birkaç saniye sürebilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 30 dolar hediye için bana da özel mesaj gönderebilir misiniz acaba? Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NePhThYs kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Vision Pro ile Meta Quest 3 arasında çok büyük fark var mı? Apple gözlük deneyen oldu mu? Bu kadar büyük fiyat farkını gerektiren bir durum var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpkan3443 -- 21 Nisan 2024; 16:57:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaisersoze81 K kullanıcısına yanıt
    Bende dün 10 dk lık periyoduna baktım gerçekten ev ortamında iyi kalori yaktırıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dionysos66 kullanıcısına yanıt

    Beat Saber da oynasanız benzer kaloriyi yakarsınız. Ayn şekilde kollar ve bacaklar çalışıyor. Sürekli sağa sola hareket ediyor ve eğiliyorsunuz. Hepsinin mantığı aynı zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Nisan 2024; 22:51:22 >
  • Merhabalar, tren yolculuğunda film vs izlerken aynı anda trende yer alan prizlerden şarja taksak şarjımız biter mi yine de?

  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.