Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı | Soru-Cevap bugün 22:30'da sizlerle (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
4
Favori
30.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya beyler Amazon olayını geçin. Daha önemli bir konu var. Beyefendi resmen dün şunu dedi:Sizden üye olurken bir para alınmıyor, doğal olarak site üzerinde istediğimizi yaparız, size de sormayız. Adam açık açık sizi iplemiyoruz dedi. Ama Gun efendi size daha iyi hizmet vermek için Amazon işi var diye zırvalıyordu. Şirketinin merkezini taşırken, ofise yeni eleman alırken, kullandığının internet kullanıcısını değiştirirken tabi bana sorma. Beni ilgilendirmez. Ama kardeşim üyelik sözleşmesini değiştirirken, site temasını değiştirirken tabi bana soracaksın. Sen bir şirketsin. Gelirin var. Bu gelirlerinin neredeyse tamamı burada ki adamların muhabbetine bağlı. Senin inceleme videolarını, şirketler ile anlaşarak yaptığın anasayfa haberlerine bu adamlar okuyup yorum yapmasa, dün dediğin ''siteye reklam alırken size soracak değilim'' lafında ki reklamları nereden alacaksın?

    Eğer ki yeni mezun, sadece Türkiye'de iş yapacak ama ticaret bilmeyen bir tanıdığınız var ise bu konuyu anlatın ve dünkü videoyu izletin. Türkiye'de nasıl şirket yönetilir cevabı bu adamlar işte. Adamlar çöken forumlarına rağmen bu kadar insan yine katlanıyor şanslıyız diyeceğine açık açık sizi iplemiyoruz diyor. Kimseninde sesi çıkmıyor. Tipik bir ortadoğu ülkesi şirketi. Birde Google'ı, Facebook'u örnek vermiş. Sen yaptığın değişiklikten dolayı üyeleri başka foruma kaybet bakalım o zaman değişiklikleri soruyor musun görürüz. Gun efendi arkanda durur mu zannediyorsun senin? Birde hiçbir şirket yaptığı değişiklikten dolayı geri bildirim istemiyor zannediyor. Yahu daha bir kaç ay oldu. Vodafone, Yanımda uygulamasını değiştirdi. Milletten deli gibi geri bildirim aldı. Beni cepten bile aradılar bunun için. Hayır sen siteni Google, Facebook ya da Yahoo seviyesinde görüyorsan başka. O zaman adama sorarlar o söylediğin şirketler kalitesinde niye hizmet almıyoruz diye. Google'da aramaya para ödemiyorsun, Facebook'a üyelik ücretsiz. Verdiği hizmet çok iyi. E sen?

    Mesut Çevik gitsin Borgen izlemeye başlasın bence. Her bölüm öncesinde çok güzel sözleri ekrana getiriyor. Dur birisini yazayım tam sana ve size göre.

    Güçlüğe hemen hemen her insan dayanabilir fakat onun karakterini sınamak istiyorsanız ona yetki verin.

    -Abraham Lincoln




  • Edit: 10:03:29 tarihli mesajını gördüm mantıklı kusura bakmayın, seviyeli cevap için teşekkürler, iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmignc -- 24 Temmuz 2017; 10:33:3 >
  • mesut size niçin kızılmış anlamamışsın sanırım. senin yazdığın yazıyı aynen aşağıya kopyalıyorum. insanlar o yüzden kızdılar çünkü.

    "Kendisi yıllarca bu işi para kazanmadan yapmıştır. Yani Allah rızası için yapıyorum dediği şey son 4-5 aya kadar doğrudur. "
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Khiron

    ooooo olay birileri amazon ve dh yi kıskanıyor, kumpas kurdulara kadar geldiğine göre dağılabiliriz.

    Forum mini tayyip-fetö roleplayi yapıyor bildiğin
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Bir kaç soru:

    - Bahsettiğiniz son 4-5 aylık süreçte konu sahibi referans kodu eklerken ve sizin henüz para kazanmadık dediğiniz son 1 aylık süreçte siz referans kodlarını eklerken bunu açıkça belirtmediniz. bu amazon affiliate partner sözleşmesinin ihlali.

    Amazon gibi büyük bir şirket kendi sözleşmesini ihlal eder şekilde referans linki paylaşılmasına ( son 1 aylık -test- de dahil) göz yumar mı?

    - Eğer bu konu ekşi sözlük'te gündem olmasaydı sistem ( referans eklendiğinin belirtilmemesi) devam edecek miydi?
  • Yaw he hee

    Yersennnnnnn
  • Mesut bey
    rekabet her zaman iyidir amazonun Türkiye'ye geldiği için çok memnum oldum
    Hepsiburadadan birkaç ay önce bin ürün aldım farklı ürün geldi para iademi bir ayda zor aldım onoda şikayet var.com şikayat yazarak alabildim

  • AFK_is_now_AFK kullanıcısına yanıt
    Murat öyle düzgün cümle kuramaz. Ona âit değildir o hesap.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Amazon konusu özeti:

    Amazon'un partnerlik programı katılım teklifi direkt olarak Amazon Almanya'dan gelmiştir. 2016 başında telefonla bizi arayarak sitemizde büyük potansiyel olduğunu, istatistiklere baktıklarında onlara çok fazla tıklama gönderdiğimizi ve programa katılmamızın iyi olacağını söylediler.

    O telefona kadar böyle bir programdan haberimiz yoktu. Geçtiğimiz aya kadar sözleşme üzerinde çalışıldı ve her iki tarafın da kabul edeceği bir metin üzerinde anlaşma sağlandı.

    Son 1 aydır da sistemin potansiyelini denemekteyiz. Deniyoruz çünkü sözleşme yapılacağı kesinleştikten sonra Mühendis Murat rumuzlu arkadaşı bu amazon işlerini yürütmesi için işe aldık. Maaş ödüyoruz ve sitemin en azından bu ödediğimiz maaşı bize kazandırıyor olması gerekli.

    Linkler 1 aydır bizim referans kodlu linklerimiz. Sistem linkle tıklandığında önüne bizim referans kodumuzu ekliyor ve eğer bu tıklama alış verişe dönüşürse bize küçük bir ücret vaat ediliyor.

    Linkleri gizlemiyoruz. Gizlenen linkler maskeli bir şekilde giderler ve siz asla tam link metnini göremezsiniz. Bizdeki sistem ise linklere tıklandıktan sonra adres barında ne ekliyse kullanıcıya gösterir. Linkleri maskelemez.

    Donanım Haber üzerinde tıklanan herhangi bir link sonuna da yıllardır "Donanimhaber" kodu eklenir :) Gizli ve özel bir link haline getirdiğimiz ile ilgili 1 tane şikayet almadık.

    Amazon Almanya ile aramızda olan sözleşme resmidir yani Amazon'un bize dava açması gibi konular hayal ürünüdür, resmi değildir.

    Sistemden 1 kere bile ödeme alınmamıştır. Henüz tıklama sayıyoruz. Vergi kaçırma, büyük paralar kazanma kısmı hayal ürünüdür.

    Kullanıcıları dolandırma, onlara ucuzu pahalıya satma ve ekstra ceplerinden para alma söz konusu değildir, hayal ürünüdür.

    Mühendis Murat'ın yıllardır insanları kandırdığı ve bu işten para kazandığı kısmı hayal ürünüdür. Evet bir süre para kazanmış ve bizim de haberimiz olmadan sisteme üye olmuş (4-5 aylık bir süreç) sonrasında zaten bizim çalışanımız olmuştur. Artık kodlar donanım haber'in olacak.

    Kendisi yıllarca bu işi para kazanmadan yapmıştır. Yani Allah rızası için yapıyorum dediği şey son 4-5 aya kadar doğrudur.

    Mühendis Murat'a göz yumulması, ortaklığın çok öncelere dayandırılması ise hayal ürünüdür. Biz forumda içerik olarak katkı sağlayan herkesin yanındayız. Bize yapıldığı gibi anlamsız saldırılar ve karalamalarla kullanıcıların bu özverili çalışmalarının yok sayılmasına izin vermeyiz.

    Bu bağlamda Murat'a yapılan kimi saldırılar (küfür, hakaret veya organize eksi vermeler gibi) yönetim tarafından zamanında takip edilerek müdahale edilmiştir. Bu Murat gibi foruma katkısı olan bir çok kişi için yapılmıştır ve yapılmaya da devam eder.

    Burada yazılanlar haricinde ne duyuyorsanız açık ve net söyleyeyim amacı farklıdır. Olay bu kadar basit ve anlamsızken hayali iddialar ile büyütenlerin amacını sorgulamak gerekir.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Hadi hepsi doğru, bu saatten sonra program nasıl ilerleyecek? Tıkları neye göre sayacaksınız? Reklamın iyisi kötüsü olmaz, bi ton mecradan adam geldi o konuya; forumda konu dışından başka yere geçmeyen insanlar geldi tıkladı bi ton linke. Şimdi Amazon'a bu rakamları mı sunacaksınız?




  • Anlamadığım koskoca Amazon Türkiyeden neler alındığını bilemeyecek mi de kıytırık teknoloji sitesiyle iş yapıyor
  • DH Haber & Gümrük ve Ticaret Bakanlığı anlaşması hayırlı olsun. DH sitesi üzerinden referanslı linkini tıklayıp satın aldığınız ürünlerde sınırsız gümrük muafiyeti, 2.000.000 EUR değerinde alışveriş yapmış olsanız dahi, kuruş vergi ödemiyorsunuz.

    Üstelik DH yeni üyelere, ücretsiz vitamin kompleksi. Mesut Çevik hediyesidir.
  • Supradyn All-day ve Omega 3 takviyesi kullanıyorum 1-2 yıldır. Benim de söyleyeceklerim var.



    Amazon afilite programında "Önce deneyin sonra başlayın" gibi bir opsiyon var mı?



    Yoksa yine bizi yani vitaminli üyelerinizi mi ayakta kandırıyorsunuz?



    Bir arkadaş haram helal kısmına girmiş işin. Niye çok rahatsız oldunuz? Ben tüm param helal olsa bu kadar tepki gösterip rahatsız olmazdım çünkü içim rahat olurdu.



    İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    REDSTONE kullanıcısına yanıt
    mesuthaksoy'un teorisi gerçek o zaman.

    Murat konusunda yöneticiler hiç ama hiçbir zaman âdil olmadılar. Bunun sebebi de çok post kasarak, siteye tık kazandıran üyelerin kullanmasına dâir tâlimat olabilir. Bu sebeple, onun lehine yazacağınız her kelimeyi, onun fanatik gürûhu dışında kâle alan olmayacaktır. Onu savunarak, kendinizi de onun seviyesine düşürmeyin. Bizzat yaşanan ve unutulması imkânsız çok vukuâtı var çünkü bu elemanın.

    Ve öyle görünüyor ki, onun işe alınması da, mesuthaksoy'un demesi gibi sırf para için. Yoksa sizin de onunla işiniz olmazdı aslında. Konu sadece işe alım ya da yönetici yapılmak olsa, sizin kendi kriterlerinize de uymuyor çünkü onun profili.

    Bunun temelinde birkaç sebebi:
    1- Ukalâ tavırları, okur-olmadık herkesi aşağılaması, bilmediği hâlde uzmanlık taslaması gibi sebeplerle hemen hemen hiç kimse tarafından sevilmeyişi.

    2- bjk_murat döneminde eksi rekoru bu üyeye âitti, hatırlatayım. Eksi butonunun kaldırılmasında bunun etkisi olduğu teorisi de güçleniyor böylelikle.

    3- Yaptığı her şeyi Allah rızâsı için değil, everest kadar yüksek olan egosu için yaptığının herkes tarafından bilinmesi. Tersi açıklamaların hiç bir kıymet-i harbiyesi yoktur bu sebeple.

    Nihâî olarak, karşınızdaki kişilerin aptal olmadığı göz önünde bulundurularak, REDSTONE'un sorularına da tatmin edici cevap bekleniyor. Günahsız kul aramak gibi, uyarısız üye aranıyordu yönetici adayları için. Murat'ın da uyarısı epeyce fazlaydı. Durum böyleyken, işin ucunda $ olmasa, eminim ki onunla işiniz olmazdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 24 Temmuz 2017; 11:21:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aşaği yukari eksisozlukle ayni zamanda kuruldunuz, profesyonellikten uzak yonetim, sizi boyle ufak birakti iste, halbuki paragozlugu biraksaydi bu forum yonetimi, 100 lira kazandigi paranin 90 ini cebine atmak yerine foruma harcasaydi, forum bu hale gelmezdi. Dunyada isminiz geçerdi.

    Siz o treni çoktan kaçirdiniz, aklinizca forumu "kendine has" birakiyorsunuz, çağ disi biraktiniz haberiniz yok, girin bir neogafa, gtplanete, ne mekanikler var, ne pratiklikler var gorun.

    Bir tane sistem ekleyemediniz foruma yillardir, yil 2017 oldu, millet aldi yurudu, siz ayni kaldiniz.

    Forum anasayfasi olmuş çorba, yuzlerce bolum, yuzlerce altforum, ne nerde kimin eli kimin cebinde belli degil.

    Bir kere su forum anasayfasinin haline baktimi acaba yonetim, ya da en son ne zaman bakti, kategoriler birbirine girmis durumda yillardir, duzelten edende yok. Bakin bes dakikalik is su alt forumlari ve kategorileri duzenlemek. Zahmet bile etmiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 24 Temmuz 2017; 11:25:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Amazon konusu özeti:

    Amazon'un partnerlik programı katılım teklifi direkt olarak Amazon Almanya'dan gelmiştir. 2016 başında telefonla bizi arayarak sitemizde büyük potansiyel olduğunu, istatistiklere baktıklarında onlara çok fazla tıklama gönderdiğimizi ve programa katılmamızın iyi olacağını söylediler.

    O telefona kadar böyle bir programdan haberimiz yoktu. Geçtiğimiz aya kadar sözleşme üzerinde çalışıldı ve her iki tarafın da kabul edeceği bir metin üzerinde anlaşma sağlandı.

    Son 1 aydır da sistemin potansiyelini denemekteyiz. Deniyoruz çünkü sözleşme yapılacağı kesinleştikten sonra Mühendis Murat rumuzlu arkadaşı bu amazon işlerini yürütmesi için işe aldık. Maaş ödüyoruz ve sitemin en azından bu ödediğimiz maaşı bize kazandırıyor olması gerekli.

    Linkler 1 aydır bizim referans kodlu linklerimiz. Sistem linkle tıklandığında önüne bizim referans kodumuzu ekliyor ve eğer bu tıklama alış verişe dönüşürse bize küçük bir ücret vaat ediliyor.

    Linkleri gizlemiyoruz. Gizlenen linkler maskeli bir şekilde giderler ve siz asla tam link metnini göremezsiniz. Bizdeki sistem ise linklere tıklandıktan sonra adres barında ne ekliyse kullanıcıya gösterir. Linkleri maskelemez.

    Donanım Haber üzerinde tıklanan herhangi bir link sonuna da yıllardır "Donanimhaber" kodu eklenir :) Gizli ve özel bir link haline getirdiğimiz ile ilgili 1 tane şikayet almadık.

    Amazon Almanya ile aramızda olan sözleşme resmidir yani Amazon'un bize dava açması gibi konular hayal ürünüdür, resmi değildir.

    Sistemden 1 kere bile ödeme alınmamıştır. Henüz tıklama sayıyoruz. Vergi kaçırma, büyük paralar kazanma kısmı hayal ürünüdür.

    Kullanıcıları dolandırma, onlara ucuzu pahalıya satma ve ekstra ceplerinden para alma söz konusu değildir, hayal ürünüdür.

    Mühendis Murat'ın yıllardır insanları kandırdığı ve bu işten para kazandığı kısmı hayal ürünüdür. Evet bir süre para kazanmış ve bizim de haberimiz olmadan sisteme üye olmuş (4-5 aylık bir süreç) sonrasında zaten bizim çalışanımız olmuştur. Artık kodlar donanım haber'in olacak.

    Kendisi yıllarca bu işi para kazanmadan yapmıştır. Yani Allah rızası için yapıyorum dediği şey son 4-5 aya kadar doğrudur.

    Mühendis Murat'a göz yumulması, ortaklığın çok öncelere dayandırılması ise hayal ürünüdür. Biz forumda içerik olarak katkı sağlayan herkesin yanındayız. Bize yapıldığı gibi anlamsız saldırılar ve karalamalarla kullanıcıların bu özverili çalışmalarının yok sayılmasına izin vermeyiz.

    Bu bağlamda Murat'a yapılan kimi saldırılar (küfür, hakaret veya organize eksi vermeler gibi) yönetim tarafından zamanında takip edilerek müdahale edilmiştir. Bu Murat gibi foruma katkısı olan bir çok kişi için yapılmıştır ve yapılmaya da devam eder.

    Burada yazılanlar haricinde ne duyuyorsanız açık ve net söyleyeyim amacı farklıdır. Olay bu kadar basit ve anlamsızken hayali iddialar ile büyütenlerin amacını sorgulamak gerekir.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik



    Mesela bu hakaret zamanında görülüp müdahele edilmiş mi?Nasıl bir ceza verilmiş?

    Zaten insanların şu anda tepki göstermesinin sebebi,zamanında bu şahsın hakaretlerine dediğiniz gibi müdahale etmemeniz.

    Ve yine bu şahsın hem 5euro kuponlarda olsun,hem başkasına referans yasak diyip şikayet edip sildirerek kendi referans vermesi olsun,konuyu hayır için yapıyor gibi gösterip konuda istediğini gibi ahmak kesmesi ve hakaretleri olsun.

    Buyrun sadece hayır için çalıştığını söyleyen kişinin teşekkür konuyu.

    https://forum.donanimhaber.com/bilgisayar-ve-teknik-destek-genel-referans-konum-muhendismurat--73889323

    Bir insan yaptığı bir iyilik için sırf ego kasmak uğruna teşekkür konusu açıyor.Tabi yine kendi istediğidir yapabilir,ama bu kadar antipati toplayan birisi gelip birde insanların gözüne bakarak onları kandırırsa, kusura bakmayın birileri bu olaya tepki gösteriyor diye artniyetli olduğunu düşünmeniz doğru değil.Orda zaten yüzlerce insan emek verip ürün bulup linkini paylaşıyor,bu şahsın onları ana sayfaya koyup kendi referansını aylarca vermesi veya kimsenin haberi olmadan bir süre sonra bunun site aracılığı ile yapılması tamamen etik dışı.
    İsterseniz yasal olsun ne önemi var ki.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: travers

    "2si1 bol vitaminsiz" soru cevap programı.


    Alırım bi dal

    Neden bu yorumu 113 kişi beğendiği halde en çok beğenilenlerde gözükmüyor?

    Hayatınız sahtekarlık olmuş sizin.
  • Eleştiriye gelemiyorsanız kapatın dükkanı gitsin
    En sevmediğim insandır internette yayın vs. yapıp, eleştiriye gelemeyip direk banlayanları.

    insanlar düzgün bir üslupla bir sürü soru sormuşlar ama siz ya mesajlarını siliyorsunuz yada banlıyorsunuz.

    Muratın yaptığıda tam bir dolandırıcılık örneğidir neden derseniz; benim bi kazancım yok deyip bir dua Etseniz yeter gibisinden lafları var (böyle işe din karıştıranlardan korkacaksın hepsi rant peşinde)

    Normalde ref linki eklemek yasak ama murat kendi ref linkini ekleyebiliyor bu resmen çifte standartdır.

    Ben muratın ve sizin yerinizde olsam özür dilerim.
  • valla bu işin içerisinden nasıl çıkacaklar anlamadım. forum için -biz yaptık oldu- diyebilirsiniz de işin Amazon tarafında işler öyle yürümez. son 4-5 aylık süreçte ve son 1 aylık -test- denilen süreçte kendi sözleşmelerinin açıkça ihlalleri var.

    - ilk ve kesin olan referans linkleri verilirken bunun belirtilmemesi.

    - ikincisi ise bir iddia ve o da '' Forum içerisinde Amazon'dan paylaşılan her linkin otomatikman referans linkine dönüşmesi''. ve yine bunun açıkça belirtilmeden yapılması. bu eğer doğru ise daha önemli bir konu Amazon açısından.

    Ben Amazon'un '' 4-5 ay (-test- süreci de dahil) sözleşmemize uymamışsınız bu bizim için önemli bir konu değil'' diyeceğini sanmıyorum. Eğer böyle bir yaklaşmda bulunursa Amazon bence büyük bir yara alır ve olay global seviyede ses getirebilir.

    Çünkü e-ticaret siteleri için affiliate sözleşmelerine uyulması çok önemli. Bunun yaptırımları olduğu geçmişte başka büyük e-ticaret sitelerinin affiliate sözleşmelerine uyulmaması sonucu ne gibi eylemler yaptığı ile görüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma2005 -- 24 Temmuz 2017; 11:57:41 >




  • ulan tolga çevik sandım heyecanlandım birden
  • Video da ekstra olarak bir su firmasının subliminal reklamı da yapılmış gibi geldi bana.



    Koskoca Amazon.com'un şöyle demesini de inanmadım; ''eee biz Türkiye pazarına gircez ve reklam olsun diye sen bizim linklerimizi kodla ve her siparişten sona komisyon verelim''

    Böyle saçmalık olur mu? Bence olmaz.

    Bu şuna benzer; benim apartmanın altında ki dükkana çok büyük bir süpermarket açılır, market der ki; ''sen bu apartmanın en eski oturanısın, kapımızdan içeri soktuğun her müşteri ve yaptığı alışveriş üzerinden sana komisyon verelim''

    Komik...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.