Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı | Soru-Cevap bugün 22:30'da sizlerle (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
4
Favori
30.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaplıBardak

    Az önce Sıcak Fırsatlar'dan 90 gün !!! gibi kurallarda olmayan süreyle uzaklaştırma aldım. Sebebi de "anlama kıtlığı mı var?" yazdım, tamam hakaret olabilir de hakaretin cezası 90 gün olamaz. Allah sizi kahretsin yönetim.

    Mesut Çevik ile Canlı | Soru-Cevap bugün 22:30'da sizlerle


    Olur da ban yersem lütfen üstteki kırmızı renklerle yazdığım mesajımı alıntılayın, ben cevap gelene kadar spamlicem o soruları, seve seve yanıt vereceksin Mesut Çevik.

    Burada bizler de yorum yapıyor, bizler de bir şeyleri savunuyoruz ama flood yapmıyoruz. Uzaklaştırma sebebi olarak tek bir konu referans gösterilmiş olabilir ama muhtemelen sadece bu mesaj yüzünden değil, tüm gece yaptığınız flood ve hakaretler yüzünden ceza aldınız. Böyle hak aranmaz çünkü bunu yapmak diğer mesaj atan insanların mesajlarını hiçe saymaktır. Sadece sizin mesajınız önemli değil burada, bizlere de saygınız olsun biraz.




  • Önder kullanıcısına yanıt
    Artı aldıkça vitamini kaçıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sayın üyeler MühendisMurat denen arkadaşı pek sevmem zamanında dahili bileşenlerdeki ukala tavırlarından dolayı, yardım ettiği insanlardan referans istemesinden dolayı (konu dışında buna özel bir konu var) pek hazzetmem kendisinden. Ve açıkça hükümet yalakası olmadığını hatta muhalif olduğunu bile söyleyebilirim.

    Benim karşı çıktığım nokta Amazon'dan herhangi bir açıklama gelmeden sanki olayın içindeymişsiniz gibi laflar söylemeniz, burada yapılan olayı savunmuyorum varsa bir haksızlık cezalarını çeksinler ama size ekstra zarar bile ettirmeyen bir uygulamadan dolayı böyle ithamlarda bulunmayın kimse sizi gizlice kazıklamadı

  • Mesut Bey bütün canlı yayını izledim ve yaptığınız açıklamalarla taşlar yerine oturmaya başladı. Üstteki mesajımda da belirtiğim gibi yaşanan olayları anbean takip ettim. Yönetimden veya yönetimle alakalı birinden detaylı cevaplar beklerken sizin yayınınız bir nevi bu görevi gördü. Şimdi kendi rahatsızlıklarımı bildirmek istiyorum:

    "MühendisMurat" nickli üyeyi şahsen ne tanırım ne de bilirim. Sadece forumda yazdığı yazılara ve açtığı konulara bakarak diyorum ki kendisi oldukça amatör iş yapıyor. Kendini ön plana çıkarmak için yıllardır aklınıza gelebilecek her şeyin basit rehberlerini oluşturarak ana konular oluşturuyor. Ve bu ana konular yüzünden aradığınızı bulmak için 10.000 sayfalık bir yığın için kayboluyorsunuz. Halbuki konuların dağınık olması hem bilgiye hızlıca ulaşmanıza hem de arama sonuçlarında İLGİLİ bilgiyle beraber ön plana çıkmanıza daha çok yardımcı olur. Bunun ötesinde rehberlerin içinde verilen bilgiler kısa bir Google araması ile hemen ulaşılabilecek bilgiler. Yani rehber denildiğinde insanların aklına daha büyük şeyler geliyor ama yabancıların "..... guide for dummies" tarzı rehberlerine benziyor. Bu yüzden bu hazırlanan rehberlerin o kadar da abartılmaması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca bu üyenin rehberlerinde yazılan bazı bilgilere bakarsanız yazılan şeylerin oldukça muğlak şekilde, hiçbir şey anlatmayan bilgiler olduğunu da görürsünüz. Hatta bazıları da yanlış yönlendirici olabiliyor. Siz işin doğrusunu anlattığınız zaman bile kendi söylediğinin doğru-yanlış olduğunu eleştirel tarzda düşünmek yerine karşınıza kendisini doğrulayacak, bahsedilen konuyla ucundan alakalı bilgiler ortaya koyabiliyor. Yani demek istediğim o ki çözüme yönelik araştırma yapmasını da bilmiyor. En az 70 bin mesajı bulunan bir üyenin ve de nickinde Mühendis kelimesi geçen birinin bu durumda olması beni üzüyor. Umarım yaşı ilerlemeden bu durumu biraz törpüler. Çünkü ağaç yaşken eğilir.

    Gelelim Amazon rehberine. Bu rehber de yine yukarıda anlatılan rehberlerin tarzında yazılmış ve muğlak ifadeler içeriyor. Örnek olarak Amazon konusundan şunları alıntılamak istiyorum:

    "Aynı üründen en fazla 5 tane alabilirsiniz, fazlası ticarete girer, paketinize gümrükte el koyulur ve sizden ağır vergiler talep ederler."

    Bu ne demek biliyor musunuz? Ben bu konu hakkında bir şey bilmiyorum ama konuşuyorum demek. Bir başka örnek:

    "Kahve makinesi, tost makinesi, ütü, mikrodalga, yazıcı, saç kurutma makinesi vb. gibi ürünleri illa alacaksanızwww.amazon.dewww.amazon.co.ukwww.amazon.fr adreslerinden bakabilirsiniz, çünkü biz Avrupa ile aynı voltajı ve prizi kullanıyoruz diye biliyorum ama KESİNLİKLE bir sorumluluk kabul etmiyorum..."

    Bu bilgiyi kesin olarak doğrulayacak ya da yanlışlayacak milyon tane site varken neden risk almayan bu üslup? Rehber diye girdik düşünceler ile karşılaştık.

    Her neyse bu örnekleri ve üye analizini sadece bir fikir edinmeniz için yazdım. Ki bunlar benim düşüncelerim olmakla beraber beni yanlışlamakta özgürsünüz. Hatam varsa da özür dilerim. Ayrıca bu yazdıklarım demek değil ki ortadaki emeğe saygısızlık yapıyorum. Bu işlerle alakası olmayan insanlar için oldukça güzel bir kaynak oluşturmuş ve diğer ana konularda olduğu gibi vakit harcamış. Buna saygı duymamak mümkün değil ve saygı da duyuyorum. Hatta bu konular hakkında bilgisi olmayan üyelere bir araştırma hevesi sunduğunu da düşünüyorum. Buraya kadar yazdıklarımla üye hakkında yapmak istediğim eleştirileri umarım anlamışsınızdır.

    Tekrar dönelim Amazon konusuna. Bu konunun oluşturulmasında "MühendisMurat" nickli üye kadar altına yorum yazan insanların da emeği bulunmakta. Rehberin içeriğine ve yorumlara bakarsanız üyelerin kendi deneyimlerini ortaya koyarak katkıda bulunduklarını görebilirsiniz. Böyle bir durumda insanlar emeklerine ihanet edilmemesini, şeffaf olunmasını istemekte oldukça haklılar. Ki katkı yapılmamış olsa bile şeffaf olunmasını istemekte oldukça haklılar. Tüm tartışma aslında bu şeffaflık meselesinden ortaya çıktı. Ve devamında gelişen yanlış üslup ve hareketler olayı daha da büyüttü. Şimdi konuyu açan üyenin yazdığı rehberde yazdığı yazıya bakalım:

    "Paylaştıklarım karşısında "bana bağış yapın" falan asla demeyeceğim, sizlere daha iyi şeyler sunabilmek adına sadece ve sadece bir teşekkür / dua hangisine inanıyorsanız onu iletirseniz iyi olur illa buraya üye olmak zorunda değilsiniz, üye olsanız da yazmak zorunda değilsiniz içinizden bile geçirseniz yeterlidir ama eğer üye iseniz düşündüklerinizi bana ulaştırın ki daha iyilerini sizlere aktarmaya devam edebileyim, ayrıca çok önemli bir konu kesinlikle ne DH'den ne de Amazondan zerre kuruş çıkarım yoktur. BÜTÜN BU YAPILAN PAYLAŞIMLARIN HEPSİ KESİNLİKLE KARŞILIK GÖZETMEKSİZİN YAPILMIŞTIR."

    Hemen altında da şu yazmaktadır:

    "ÇOK ÖNEMLİ NOT : 12.06.2017 tarihi itibariyle DH-Amazon anlaşmasına istinaden DH üzerinde çalışmaya başladım.

    Konuyu dikkatli bir şekilde geliştirmek, ekstra süslemek, atılan mesajlara (teknik detay dahi olsa) cevap vermek vb. işler yapmak zorunda olduğum şeyler değil fakat ben üst paragrafta yazdığı gibi tamamen gönüllü olarak elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmaya devam edeceğim. (forumda yaptığım diğer işler ve referans konum bunun en büyük kanıtıdır)"


    İşte tüm olay bundan kaynaklanıyor. Benim gibi bir kez olsun bu üyenin paylaştığı indirimlerden yararlanmamış, hatta daha ucuza daha iyi ürünler bularak kendine almış şahsımı bile bu yazıyı yazmaya zorlamıştır. Bunun üstüne bu üyenin paylaştığı iddia edilen mahrem bilgileri içeren (satın alınan ürünler) resim de ateşe benzin katmıştır. Bana rehberiyle ve paylaştığı linklerle katkısı olmamış bu bireyin, benim haberim olmadan üstümden hem para kazanması hem de aldığım ürünleri isimsiz de olsa görebilmesi beni oldukça rahatsız etmiştir. Ki bu durum forumdaki arkadaşların paylaştığı kadarıyla Amazon'un sözleşmesine de aykırı bir durumdur (detaylıca araştırınca kesin dille yazacağım). Şimdi bu yukarıda amatörlüklerine değindiğim ve sizin çalışanınız olduğunu söylediğiniz "MühendisMurat" nickli üye, sizin canlı yayında belirttiğiniz üzere 3-4 ay boyunca üzerimizden para kazanmışsa en başta kendini sonra da bizleri aldatmıştır. Bir de bu aldatmayı insanların minnet duygularına başvurarak yapmıştır. Ben bunu DH gibi bir sitede kesinlikle kabul etmiyorum. Hele hele uzun süre kendi araştırmalarım sonucu bulduğum ürünlere verdiğim paranın, bana bu konuda yardımı dokunmayan kişiye aktarılmasını kesinlikle ama kesinlikle KABUL ETMİYORUM. Buradaki çoğu insanın da itiraz ettiği durum budur.

    Her neyse oldukça uzun bir yazı yazdım. Sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim. Umarım yanlış içinde olanlar derslerini alıp özür dileyerek düzgünce iş yapmaya devam ederler. Ama bu siteye ve açılmış olan konuya zarar bir kere verilmiş oldu. Gerek yönetimin davranışları gerek amatör insanların yaptıkları gerek diğer şeyler iletişim problemini körükleyerek zararı büyüttü. Umarım bundan sonra daha şeffaf olunur ve sakince hareket edilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 24 Temmuz 2017; 2:20:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka


    quote:

    Orijinalden alıntı: SaplıBardak

    Az önce Sıcak Fırsatlar'dan 90 gün !!! gibi kurallarda olmayan süreyle uzaklaştırma aldım. Sebebi de "anlama kıtlığı mı var?" yazdım, tamam hakaret olabilir de hakaretin cezası 90 gün olamaz. Allah sizi kahretsin yönetim.

    Mesut Çevik ile Canlı | Soru-Cevap bugün 22:30'da sizlerle


    Olur da ban yersem lütfen üstteki kırmızı renklerle yazdığım mesajımı alıntılayın, ben cevap gelene kadar spamlicem o soruları, seve seve yanıt vereceksin Mesut Çevik.

    Burada bizler de yorum yapıyor, bizler de bir şeyleri savunuyoruz ama flood yapmıyoruz. Uzaklaştırma sebebi olarak tek bir konu referans gösterilmiş olabilir ama muhtemelen sadece bu mesaj yüzünden değil, tüm gece yaptığınız flood ve hakaretler yüzünden ceza aldınız. Böyle hak aranmaz çünkü bunu yapmak diğer mesaj atan insanların mesajlarını hiçe saymaktır. Sadece sizin mesajınız önemli değil burada, bizlere de saygınız olsun biraz.

    Ben mantıklı şeyler söylüyorum ve onlarsa cevap vermekten kaçıp sadece ben değil tabi herkese cevap vermekten kaçıp engelleyip, siliyorlar veya bir şekilde yaptırım uyguluyorlar ben de o mantıklı soruları gözlerine gözlerine sokmak için spam yapıyorum. Bak kardeşim sen iyi niyetle yazmıyorsun neden mi? Üstte bir eleman 230 beğeni aldığı halde mesajı en beğenilenlerden kaldırılmış eğer iyi niyetli olsaydın onu da görürdün veya dün haksız yere banlananları sonra tekrar banı açılanları veya hiç açılmayanları da görürdün bana laf sokmakla iyi niyetli olmuyorsun.

    Dünden beri bu konuyla ilgili susturulmaya çalışan, haksız ceza alan tek ben değilim! Bana göre yorum yapamazsın sen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaplıBardak -- 24 Temmuz 2017; 2:16:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaplıBardak


    quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka


    quote:

    Orijinalden alıntı: SaplıBardak

    Az önce Sıcak Fırsatlar'dan 90 gün !!! gibi kurallarda olmayan süreyle uzaklaştırma aldım. Sebebi de "anlama kıtlığı mı var?" yazdım, tamam hakaret olabilir de hakaretin cezası 90 gün olamaz. Allah sizi kahretsin yönetim.

    Mesut Çevik ile Canlı | Soru-Cevap bugün 22:30'da sizlerle


    Olur da ban yersem lütfen üstteki kırmızı renklerle yazdığım mesajımı alıntılayın, ben cevap gelene kadar spamlicem o soruları, seve seve yanıt vereceksin Mesut Çevik.

    Burada bizler de yorum yapıyor, bizler de bir şeyleri savunuyoruz ama flood yapmıyoruz. Uzaklaştırma sebebi olarak tek bir konu referans gösterilmiş olabilir ama muhtemelen sadece bu mesaj yüzünden değil, tüm gece yaptığınız flood ve hakaretler yüzünden ceza aldınız. Böyle hak aranmaz çünkü bunu yapmak diğer mesaj atan insanların mesajlarını hiçe saymaktır. Sadece sizin mesajınız önemli değil burada, bizlere de saygınız olsun biraz.

    Ben mantıklı şeyler söylüyorum ve onlarsa cevap vermekten kaçıp sadece ben değil tabi herkese cevap vermekten kaçıp engelleyip, siliyorlar veya bir şekilde yaptırım uyguluyorlar ben de o mantıklı soruları gözlerine gözlerine sokmak için spam yapıyorum. Bak kardeşim sen iyi niyetle yazmıyorsun neden mi? Üstte bir eleman 230 beğeni aldığı halde mesajı en beğenilenlerden kaldırılmış eğer iyi niyetli olsaydın onu da görürdün veya dün haksız yere banlananları sonra tekrar banı açılanları veya hiç açılmayanları da görürdün bana laf sokmakla iyi niyetli olmuyorsun.

    Dünden beri bu konuyla ilgili susturulmaya çalışan, haksız ceza alan tek ben değilim! Bana göre yorum yapamazsın sen.

    Şimdi de niyet okumaya mı başladık? Hoşunuza gitmeyen her durumda ithamda bulunmaya ne kadar alışmışsınız.

    Her konuya cevap vermek zorunda ve durumunda değilim, benim böyle bir görevim yok. Ancak bir süredir flood yapman gözüme takıldı. Bu yaptığının kural dışı olduğunu bilerek "ceza yesem de önemli değil, yeni üyelik açarım" diyerek zaten göze almışsın bir şeyleri.

    Bir de "Ben mantıklı şeyler söylüyorum" diyorsun. Buradaki onlarca insan mantıksız da bir tek sen mi mantıklısın? Burada hak hukuktan bahsediyorsun ama başkalarının hakkını yediğinin farkında değilsin. Yani yaptığın direkt olarak benim hakkımı yemek ve bu yüzden de durumu izah ediyorum. Üyelerin hakkını (sen dahil) yıllarca üyelerden daha çok korumuş biriyim. O yüzden gelip bana niyet muhabbeti yapma lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 24 Temmuz 2017; 2:30:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka


    quote:

    Orijinalden alıntı: SaplıBardak

    Az önce Sıcak Fırsatlar'dan 90 gün !!! gibi kurallarda olmayan süreyle uzaklaştırma aldım. Sebebi de "anlama kıtlığı mı var?" yazdım, tamam hakaret olabilir de hakaretin cezası 90 gün olamaz. Allah sizi kahretsin yönetim.

    Mesut Çevik ile Canlı | Soru-Cevap bugün 22:30'da sizlerle


    Olur da ban yersem lütfen üstteki kırmızı renklerle yazdığım mesajımı alıntılayın, ben cevap gelene kadar spamlicem o soruları, seve seve yanıt vereceksin Mesut Çevik.

    Burada bizler de yorum yapıyor, bizler de bir şeyleri savunuyoruz ama flood yapmıyoruz. Uzaklaştırma sebebi olarak tek bir konu referans gösterilmiş olabilir ama muhtemelen sadece bu mesaj yüzünden değil, tüm gece yaptığınız flood ve hakaretler yüzünden ceza aldınız. Böyle hak aranmaz çünkü bunu yapmak diğer mesaj atan insanların mesajlarını hiçe saymaktır. Sadece sizin mesajınız önemli değil burada, bizlere de saygınız olsun biraz.

    Sizi hakkaniyetli bir insan olarak kodlamıştım hep. Yanılmışım. Dünden bugüne olanları kronolojik olarak takip ettiyseniz üyelerin neden bu kadar tepkili olduğunu anlardınız. İnsanlara hakaret eden Mesut Çevik'e ne dediniz burada okuyamadım. Öyle tek taraflı tespitler yapınca haklı olduğunuzu mu zannediyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Popüler yorumları artılayamıyorum. Böyle bir şey olamaz. Sürekli siliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam bizim üstümüzden bizden habersiz olarak para kazanıyor bide üstüne daha deneme aşamasında o yüzden söylemedik diyor. komikmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dehşet-


    quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka


    quote:

    Orijinalden alıntı: SaplıBardak

    Az önce Sıcak Fırsatlar'dan 90 gün !!! gibi kurallarda olmayan süreyle uzaklaştırma aldım. Sebebi de "anlama kıtlığı mı var?" yazdım, tamam hakaret olabilir de hakaretin cezası 90 gün olamaz. Allah sizi kahretsin yönetim.

    Mesut Çevik ile Canlı | Soru-Cevap bugün 22:30'da sizlerle


    Olur da ban yersem lütfen üstteki kırmızı renklerle yazdığım mesajımı alıntılayın, ben cevap gelene kadar spamlicem o soruları, seve seve yanıt vereceksin Mesut Çevik.

    Burada bizler de yorum yapıyor, bizler de bir şeyleri savunuyoruz ama flood yapmıyoruz. Uzaklaştırma sebebi olarak tek bir konu referans gösterilmiş olabilir ama muhtemelen sadece bu mesaj yüzünden değil, tüm gece yaptığınız flood ve hakaretler yüzünden ceza aldınız. Böyle hak aranmaz çünkü bunu yapmak diğer mesaj atan insanların mesajlarını hiçe saymaktır. Sadece sizin mesajınız önemli değil burada, bizlere de saygınız olsun biraz.

    Sizi hakkaniyetli bir insan olarak kodlamıştım hep. Yanılmışım. Dünden bugüne olanları kronolojik olarak takip ettiyseniz üyelerin neden bu kadar tepkili olduğunu anlardınız. İnsanlara hakaret eden Mesut Çevik'e ne dediniz burada okuyamadım. Öyle tek taraflı tespitler yapınca haklı olduğunuzu mu zannediyorsunuz?

    Ben dünden bugüne olanları fazlasıyla takip ettim ve özellikle uzun süredir Amazon konusunu aktif olarak takip edip kullanan biri olarak zaten düşüncelerimi önceki sayfalarda belirttim. Ortak bir paydada buluşsak bile her konuda aynı düşünceye sahip olacağız diye bir şey yok. Tek taraflı tespit yapsam olanları "skandal" diye adlandırmazdım sanırım. Muhtemelen yazdıklarımı gözden kaçırdınız.

    Hayal kırıklığına uğrattıysam kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 24 Temmuz 2017; 2:36:37 >




  • Sanırım yayın "Türkçe" değildi bir de çince tekrarını yapalım lütfen keza arkadaşlar ilk ağızdan değil de komplo teorilerine inanır olmuş .. Gerçekten hayret ettim yorumlar efsane ..
  • Dh havuz medyasına döndü.Sadece yönetim haklı diyenlerin yorumlarını saklayıp yanlış tutumu belirtenleri hunharca siliyorlar.. Kurumsal bir site sanırdım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaplıBardak S kullanıcısına yanıt
    İlk önce adamlığımı sorgulamak ne sana ne de başkasına düşer. Bence ultimate klavyen üzerinden tehdit vari konuşmaları bırakıp aklı selim bir şekilde hareket etmenizi tavsiye ederim. DH ailesine böylesine kininizin nereden ve nasıl geldiğini bilemiyoruz. Bundan bizim kazancımız yok fakat sizin bu çabanızı ve kininizi her gördüğümde asıl ben sizlerin birşeyler kazandığı düşüncesine kapılmaktayım. Fakat bizi kışkırtıp sizin yaptığınız gibi klavye başından hakarete varan tavırlar içerisine girmeyeceğiz. O yüzden yayını tekrar açın ve baştan aklınızı vererek izleyin. Bütün sorularınızın cevabı orda bulunmakta. Nasıl, işinize hangi şekilde geliyorsa öyle algılamakta pek tabii serbestsiniz.
    Saygılar.
  • Gercekten vay be ... Bu bir milat olacak sanırım en başında özür dilenseydi hic bu kadar buyumeyecekti olaylar. Inkar sistemi malesef bu foruma da bulasmis . Benim de alisverislerim oldu . Eger forum icin harcayacaz diyip onayimi alsaydiniz burdaki çoğu kisi onaylardi , olaylarin en başında bir özür metni hazırlasaydınız cogu kisi kabul ederdi. Olaylar nerelere geldi inanilmaz. Bu noktadan sonra eski uyeleri de karsiniza aldınız. Başta 2. El forumu çöktü sonra konu dışı velet kaynadı sonra site ara ara çöktü simdi de kriz anında yönetim cuvalladi. Foruma artık sadece bu olayi takip için giriyorum . Forumla bir problemim yok benim girdigim her an bir reklamla kurus dahi olsa para kazaniyor site sahipleri iste bu artik midemi bulandiriyor bu açıklamalar ve silinen mesajlar yüzünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen müşterilerini(reklam sattığın forum üyelerini)vitaminsiz tipler diyerek aşağılarsan ve bu tavrına devam edersen daha çok büyür daha çok mesaj silersin..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • extremert kullanıcısına yanıt
    Hatalyız diyip özür dilemek çok mu zor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extremert

    Sanırım yayın "Türkçe" değildi bir de çince tekrarını yapalım lütfen keza arkadaşlar ilk ağızdan değil de komplo teorilerine inanır olmuş .. Gerçekten hayret ettim yorumlar efsane ..

    İnsanlara hakaret eden birine "ilk ağız" diye inanma mecburiyeti mi var insanların? "İlk ağız" doğru söylemiyor belki o yüzden hâlâ söylediklerinin aksine mesajlar atılıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaplıBardak


    quote:

    Orijinalden alıntı: extremert

    Sanırım yayın "Türkçe" değildi bir de çince tekrarını yapalım lütfen keza arkadaşlar ilk ağızdan değil de komplo teorilerine inanır olmuş .. Gerçekten hayret ettim yorumlar efsane ..

    Adamsan alttaki yazdıklarıma cevap ver o zaman, boş konuşma:


    Yayında defalarca spam yaptım ama bu sorulara cevap vermediniz. Daha doğrusu sorulan hiçbir mantıklı soruya cevap vermedin hep uçuk sorulara cevap verdin. İşine gelmedi çünkü. @Speed-Step

    -Kullanıcı sözleşmesi neden 2 saatte apar topar değiştirildi hala mobil ve mini sürümde eski sözleşme maddeleri duruyor?

    -Mühendis Murat referans yok diye ısrarla belirtiyordu senelerden beri, her seferinde "Allah rızası için yapıyorum" diyen biriydi. Neden yalan söylediniz?! PAYLAŞILAN LİNKLERİN REFERANSLI OLDUĞUNU BİLMEK ZORUNDAYIZ BİZİM HAKKIMIZ BU. Amazon'un affiliate programının kurallarını okuyun 5. maddeye göre yaptığınız yasal değil. Adamlar referans koyarken bildirmek zorundasınız demiş neden söylemediniz insanlara, amacınız ne? Ben hayatımda referanslı linklere karşı biriyim, şahsi prensibim bu benim, kısaltılmış linklere bile mecbur kalmadıkça tıklamayan biriyim bu yüzden şahsım adına refli link olduğunu bilseydim tıklamazdım. Bu benim en doğal hakkım, bu reklamlardan para kazanmakla aynı şey değil, resmi olarak buna hakkınız yok ben referans olduğunu bilmek zorundayım! Benim gibi de bir sürü insan var. Benim gibilerin üzerinden haksız kazanç sağlayacaktınız (hani para geçmedi ya ama geçecekti).

    -​Yahu Murat'ın konuyu açmak dışında yaptığı ne var? Oradan buradan indirimleri takip edip link atıyordu. onu biz de yapabiliyoruz. Kim bu adam ya niye bu kadar yüceltiyorsunuz o kim ki bizim üzerimizden gizli gizli para kazanıyor? Tekrar söylüyorum zaten yaptığınız kurallara aykırı bir durum Amazon'un kuralları gereği zaten referansı olduğunu söylemek zorundasınız!!! Kim o Murat? Sus payı mı vermek için mi maaşa bağladınız?


    TEKRAR SÖYLÜYORUM !! Amazon'un affiliate programının kurallarını okuyun 5. maddeye göre yaptığınız yasal değil. Adamlar referans koyarken bildirmek zorundasınız demiş neden söylemediniz?




    Üstüne basa basa söylüyorum bu editör arkadaş da sorularıma cevap veremiyor. Mesut Çevik bu sorular herkes tarafından cevabı sizin tarafınızdan beklenen sorulardır, adam gibi çıkın cevabınızı verin.

    Tekrar söylüyorum özellikle ve özellikle Amazon'a göre referanslı link gizlenemez, bu direk suç olarak affiliate kurallarında belirtilmiş. Siz bu kuralı çiğnedinizi canlı yayında da alenen itiraf ettiniz, test sürecinde olduğunuzu söylediniz. O halde testi beceremeyip kuralı bir güzel çiğnediniz. BU OLAYIN REKLAM MUHABBETİYLE HİÇBİR ALAKASI YOK KARIŞTIRMASIN KİMSE ! Reklamlarda insanlar neye tıkladığını, bunun sonucunda kime neye nereye nasıl bir şekilde para gittiğini, para kazanıldığını bilir. Referans sisteminde siz açıkça sizi DH yapan üyelerden haksız kazanç sağladınız.


    Bu üstteki sorulara ve bu son yazdıklarıma mantıklı bir açıklama bekliyoruz Mesut Çevik.


    @Speed-Step



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaplıBardak -- 24 Temmuz 2017; 3:20:34 >




  • Rezillik diz boyu yaziklar olsun sizin gibi siteye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.