Şimdi Ara

Mbappe-Haalandin yeni Shevchenko ve Van Nistelrooy olduklari gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ronaldo-Messi rekabeti ve onlarin seviyesi bambaşkaydi. Messi derken 28 yaşindan önceki dönemi, yani Pessinin Messi olduğu dönemleri kastediyorum.


    Mbappeye bakiyorum. Bana Shevayi hatirlatiyor. Haalandta Van Nistelrooyu hatirlatiyor. ikisi de onlardan biraz daha hizli.


    Karşilarinda biraz hizli ve güçlü bir savunma oyuncusu oldu mu ikisini de rahat kilitlerler. Prime dönemindeki Ronaldo markajla durdurulamazdi. Messi bile, tabii etrafininda iyi olmasiyla markajla durdurulamazdi.


    Bence Mbappe-Haaland rekabeti Avrupa basinin şişirmesi.




  • "Messi bile, tabii etrafininda iyi olmasiyla markajla durdurulamazdi."



    Güldürdün lan anten. Bile diyor. Messi'ye yapılan markaj hiçbir zaman Ronaldo'ya yapılmadı. Keyfimizden beleşci demiyoruz. Biraz Messi solo gol videoları falan mı izlesen diyorum ya da en azından Real Madrid maçlarındaki bireysel performanslarına falan bak bea.

    İyice deli ettin kendini be Kenşo a.k.a. Donnaruma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 19 Eylül 2022; 23:45:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz haksizlik yapmissin. haaland van nistelrooy'dan cok daha ustun meziyetlere sahip. mbappe de shevchenko'ya gore oyle. bu iki oyuncu da teknik olarak ronaldo'dan geride. ronaldo da messi'den teknik olarak geride. ronaldo ve messi gibi olamayacaklarina ben de katiliyorum. cunku onlar takima bagimliliklari cok daha az olan oyunculardi. (her ne kadar ikisi de en iyi donemlerini mukemmel orta sahalarla gecirseler de o kadari normal, takim oyunu bu). bu oyuncular olduklari takima daha bagimli. en cok da haaland. messi ile ronaldo bunlarin yapamadigi cok fazla sey yapiyordu. o yuzden bence onlar kadar etkiye sahip olmalari zor oyun icinde. ama saygınlık olarak o seviyeye cikamazlar diyemem. her sey salt teknik degil. oyle olsa gelmis gecmis en iyi oyuncu ronaldinho olurdu, neymar ronaldo'dan önde olur messi'ye denk olurdu. messi'yle ronaldo arasinda teknik farki olmasina ragmen niye ikisi de sayginlik olarak ayni seviyelerdeler? cunku ronaldo da baska seyler yapiyor, baska meziyetlere sahip. o nedenle haaland da sadece su an yaptigi seyi yaparak tarihin en buyuk oyuncularindan biri olabilir. cunku onemli bir sey yapiyor ve iyi yapiyor. mesele ne kadar sure ve hangi anlarda yapacagi. mbappe'nin ligue1'de kalma karari ve haaland'in premiere gelmesi haaland açısından avantaj yaratti. fransa/norvec dezavantajini bu sekilde ortadan kaldirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

    ya bunun yerinde olmak vardı vallahi. ne futboldan anlar ne topçudan, karışan falan da yok sabah akşam gelip burda yazıp çiziyor. nistelrooy ile haalandın alakası yok, mbappe ve shevchenko kısmında zaten infilak ettim   . şu piyasada 90'lı yılların forvetlerini hatırlatan tek isim vlahovic. o da allegrinin elinde mındar oluyor zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendhine katiliyorum bu rekabet biraz balon

    pasa hazretlerine de katiliyorum sadece kalite olcut degil rekabette

    messi ve ronaldo hem tip olarak hem karakter olarak hem de oynadiklari takimlarin ideolojisi olarak insanlari etkileyip kutuplastirdi fenomen oldular.

    burda mbappe yi ovsen icin buruk kaliyo haalndi ovsen yine oyle evlat alsan eldivenle sevilecek tipler.belki de z kusagi faso fisosuna hitap ediyorlardir bilemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbappe çöpün teki, PSG'de sürünmeye devam etsin o.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.