Şimdi Ara

Maximum Kart Mayıs Kampanyaları ( Parakod - Yeniçarşım - Anneler Günü - Vs. ))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
24
Favori
19.499
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 Mayıs-31 Mayıs tarihleri arasında Parakod ile gerçekleştireceğiz toplam 250 TL ve üzeri alışverişe 50 TL MaxiPuan hediye!

    Kampanya koşulları:

    Kampanya, 2 Mayıs-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında Parakod ile gerçekleştireceğiniz 250 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 50 TL MaxiPuan hediye edilecektir.
    Bir müşterinin kampanya süresince kazanabileceği hediye MaxiPuan 50 TL ile sınırlıdır.
    Kampanyadan faydalanılabilmesi için alışverişin Parakod ile gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
    Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazında olacaktır. Bir müşteri kampanyadan en fazla bir defa faydalanabilecektir.
    İlave Maxipuanlar kampanyanın sona ermesini takiben 7 işgünü içinde müşterilerimizin kredi kartlarına yansıtılacaktır.
    Verilen MaxiPuanlar kampanya özelinde geri alınmayacaktır.
    Şirket Kredi Kartı, Bankamatik, Vadematik Kart, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Parakod ile fatura ödemeleri kampanyaya dahil değildir.
    Ziraat Bankası kredi kartları kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyaya Maximiles kredi kartları da dahildir. Maximiles kredi kartları ile kazanılan MaxiPuanlar Maximil'e dönüştürülemeyecek ve Avans Maximil kapatmakta kullanılamayacaktır.
    Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılacaktır.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Anneler Günü'nde Mutluluk Maximum'da

    1-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında giyim, ayakkabı, aksesuar, kozmetik ve çiçek sektörlerinde yer alan Maximum anlaşmalı üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız üçüncü 75 TL ve üzeri alışverişinize 25 TL MaxiPuan kazanın. Üstelik 2-7 taksitli işlemlerde ilave 5 taksit fırsatı da sizi bekliyor… Kampanyaya katılmak için ANNEM yazıp, bir boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartınızın son 6 hanesini 4402'ye SMS ile gönderin!

    Kampanya Koşulları:

    Maximum özellikli kredi kartı ile Maximum özellikli POS cihazlarından yapılacak 75 TL ve üzeri peşin veya taksitli üçüncü alışverişe 25 TL MaxiPuan hediye edilecektir.
    İlave MaxiPuanlar kampanya bitiş tarihinden itibaren 7 iş günü içerisinde yüklenecektir.
    Kazanılan MaxiPuanların son kullanım tarihi 28 Mayıs 2013 olup, kullanılmayan ilave MaxiPuanlar 29.05.2013 tarihinde otomatik olarak geri alınacaktır.
    Kampanya müşteri numarası bazında olup, bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilecek ve kampanya kapsamında en fazla 25 TL MaxiPuan kazanabilecektir.
    Aynı gün, aynı işyerinden yapılacak işlemlerden sadece bir tanesi ilave MaxiPuan kampanyası kapsamında değerlendirilecektir. Öte yandan aynı gün farklı işyerlerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil olacaktır.
    Kampanyaya Ziraat Maximum Kartlar da dahildir.
    Kampanya kapsamında ilave MaxiPuan kazanılabilmesi için tüm alışverişlerin Bankamatik kartı veya kredi kartı ile gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
    Kampanya döneminde kazanılan ilave MaxiPuanlar MaxiMile dönüştürülemeyecek, avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.
    Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanya kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir. Maximum Kart'a yüklenen ilave MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen ilave MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılabilecektir.
    Kampanyaya Maximiles Kartları ve Bankamatik kartları ile yapılan alışverişler de dahildir.
    MaxiPuan bozdurma, Maximum Fırsat işlemleri, Vadematik ve Şirket Kredi Kartları ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    İlave taksit kampanyası sadece Maximum Kredi Kartı ile Maximum özellikli POS cihazlarından yapılacak 2-7 taksit arası taksitli alışverişler için geçerli olacaktır.
    İlave taksit kampanyasına Maximiles ile yapılan işlemler dahil olup, Maximum Fırsat işlemleri, Vadematik ve Şirket Kredi Kartları ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    İlave taksit kampanyası 1-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında geçerlidir.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Boyner'de 2-12 Mayıs tarihleri arasında Maximum Kart'a özel her 250 TL ve üzeri alışverişe 50 TL değerinde hediye çeki! Üstelik Maximum Kart'a özel 10 taksit fırsatı sizleri bekliyor.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Maximum anlaşmalı PETROL OFİSİ istasyonlarında 16 Mayıs - 30 Haziran 2013 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 75 TL ve üzeri 4. peşin akaryakıt alışverişine, yine PETROL OFİSİ istasyonlarında yapacağınız akaryakıt harcamalarında kullanmak üzere 30 TL MaxiPuan kazanın!
    Kampanyadan yararlanılabilmesi için Maximum anlaşmalı PETROL OFİSİ İstasyonlarından Maximum POS cihazından tek seferde ve farklı günlerde 75 TL ve üzeri 4 peşin alışveriş yapılması gerekmektedir.
    Kampanya süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "PO" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir.
    Kampanya Maximum özellikli POS cihazlarından gerçekleştirilen peşin işlemlerde geçerlidir.
    İlave MaxiPuan'lar kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kartlara yüklenir. Puanların son kullanma tarihi 18 Temmuz 2013’dür.
    Kampanya kapsamında yüklenecek ilave MaxiPuanlar sadece PETROL OFİSİ istasyonlarındaki akaryakıt harcamalarında kullanılabilecektir.
    Aynı gün yapılacak harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.
    Şirket Kredi Kartı, Vadematik Ticari Kart ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanya kapsamında en fazla 30 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
    Kampanyadan MercedesCard ve Maximiles ile de yararlanılabilir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.
    Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanya kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.
    Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir. Kampanyadan puan kazanılması için tüm alışverişlerin Bankamatik Kartı ile veya İş Bankası Maximum kredi kartı veya Ziraat Maximum Kredi Kartı ile yapılması gerekmektedir. Bankamatik Kartı ile kazanılan ilave MaxiPuan'lar da geri alınacaktır.
    Kampanyaya Ziraat Maximum Kartları da dahildir, Ziraat Maximum Kredi Kartı sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "PO" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4747'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında Ziraat Bankası Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    01-31 Mayıs 2013 Tarihleri Arasında Tek Seferde Gerçekleştirilecek 50 TL Üzeri Peşin ve Taksitli Alışverişlerde, 10 TL İlave MaxiPuan. Üstelik ilave 3 taksit!

    İlave taksit kampanyası 2-3 taksitli işlemlerde geçerlidir.
    Kampanyadan Maximiles ile de yararlanılabilir.
    Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart ile yapılan işlemler ve Maximum Fırsat kapsamında yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanyadan en fazla 10 TL MaxiPuan kazanılabilir
    İlave puanların son kullanma tarihi 13 Haziran 2013'tür.
    İlave MaxiPuanlar sadece Gratis mağazalarında kullanılabilecektir.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında Perabulvarı.com'dan tek seferde gerçekleştireceğiniz 250 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerinizde 25 TL MaxiPuan hediye ve 12 taksit fırsatı!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 1 Mayıs 2013; 13:02:14 >







  • oha iyiymiş. ne ayak bu parakod bi öğrenek bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

    oha iyiymiş. ne ayak bu parakod bi öğrenek bakalım

    reklamını izle


    %20 puan oranı iyiymiş
    ayrıca parakod'un geçerli olduğu yerler
    Parakod’la nerelerden alışveriş yapabilirim?

    Online Alışveriş:

    Morhipo
    Limango
    Paşabahçe
    www.genpa.com.tr
    www.gold.com.tr
    www.bimeks.com.tr
    www.hizlial.com
    www.kamilkoc.com.tr
    www.madalion.com
    www.v2kdesigners.com.tr
    www.vakkorama.com.tr
    www.wcollection.com.tr
    Fiziki Poslar:

    BETA AYAKKABI
    BERSHKA
    BİMEKS
    D’S DAMAT
    DAMAT TWEEN
    DARTY
    GENPA
    GÜLAYLAR
    HATEMOĞLU
    INTEMA
    KİĞILI
    CİNEMAXİMUM
    MAC
    MACFIT
    MASSIMO DUTTI
    METRO ELECTRONİK
    OYSHO
    PAŞABAHÇE
    PRONOVIAS
    PULL&BEAR
    STRADIVARIUS
    UTERQUE
    V2K DESIGNERS
    VAKKO
    VAKKO BUTİK
    VAKKO HOME
    VAKKORAMA
    W COLLECTION
    ZARA




  • Parakod işine birilerinin çözüm bulması lazım. Mesela morhipo Android uygulamasından kullanabiliyor muyuz? Öyleyse 250 liralık çek veya alışveriş ile puan kazanabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parakod harika, bir de hafta sonuna özel maxipuan kampanyası olsa tadından yenmez :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HIZLIAL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

    oha iyiymiş. ne ayak bu parakod bi öğrenek bakalım

    reklamını izle


    %20 puan oranı iyiymiş
    ayrıca parakod'un geçerli olduğu yerler
    Parakod’la nerelerden alışveriş yapabilirim?

    Online Alışveriş:

    Morhipo
    Limango
    Paşabahçe
    www.genpa.com.tr
    www.gold.com.tr
    www.bimeks.com.tr
    www.hizlial.com
    www.kamilkoc.com.tr
    www.madalion.com
    www.v2kdesigners.com.tr
    www.vakkorama.com.tr
    www.wcollection.com.tr
    Fiziki Poslar:

    BETA AYAKKABI
    BERSHKA
    BİMEKS
    D’S DAMAT
    DAMAT TWEEN
    DARTY
    GENPA
    GÜLAYLAR
    HATEMOĞLU
    INTEMA
    KİĞILI
    CİNEMAXİMUM
    MAC
    MACFIT
    MASSIMO DUTTI
    METRO ELECTRONİK
    OYSHO
    PAŞABAHÇE
    PRONOVIAS
    PULL&BEAR
    STRADIVARIUS
    UTERQUE
    V2K DESIGNERS
    VAKKO
    VAKKO BUTİK
    VAKKO HOME
    VAKKORAMA
    W COLLECTION
    ZARA

    reklam harbi güzelmiş çok da bir şey anlamadım ama




  • nedir bu nasıl kullanacağız PARAKODU? Örneğin hızlıaldan alışveriş yapmak istesem ne yapmalıyım? nesıl yapmalıyım?
  • parakod işte budur; TIKLA!
  • hepsiburada da niye yok ki
    çekleriyle birleşince çok güzel olacaktı.
  • Benim telefonda çalışsa çok iyi olacaktı ama kod okuma bölümünde siyah ekran üzerinde kırmızı çizgi haricinde görüntü yok.
  • süpermiş..
  • Hızlıal'dan altın alalım bari

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MUTAF

    süpermiş..

    slm MUTAF hocam tlf num turkcell T 10 android nasil yapcaz bu isi yardimini bekliyorum tlf dan hic anlamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evrekas

    Hızlıal'dan altın alalım bari

    Alma boşuna. Altın, kontör alımları iptal ediliyor. Sadece 3D secure ile yapılanlar kabul ediliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sefa

    quote:

    Orijinalden alıntı: Evrekas

    Hızlıal'dan altın alalım bari

    Alma boşuna. Altın, kontör alımları iptal ediliyor. Sadece 3D secure ile yapılanlar kabul ediliyor.

    neden iptal ediyorlar acaba? benimde aklıma hızlı aldan altın alımı gelmişti..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER


    quote:

    Orijinalden alıntı: MUTAF

    süpermiş..

    slm MUTAF hocam tlf num turkcell T 10 android nasil yapcaz bu isi yardimini bekliyorum tlf dan hic anlamam

    İscep yuklemedinmi playden..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: htepeli

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sefa

    quote:

    Orijinalden alıntı: Evrekas

    Hızlıal'dan altın alalım bari

    Alma boşuna. Altın, kontör alımları iptal ediliyor. Sadece 3D secure ile yapılanlar kabul ediliyor.

    neden iptal ediyorlar acaba? benimde aklıma hızlı aldan altın alımı gelmişti..

    Güvenli değilmiş. Saçmalık işte. Mesaj atıp sorabilirsiniz, ben sordum bu şekilde cevap verildi.




  • Gulaylar da fiziki pos varmis ordan altin alsak olmaz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wp8'de oluyor mu bu beyler. İŞCEP var fakat sadece şifre üretmek için.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.