Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: neonxxl1001 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.634
Cevap
500
Favori
758.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Can851

    Edit: Silindi

    Alıntıları Göster
    Hocam size yattı mı bende kayıt oluşturdum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29 mayısdaki yemeksepeti kampanyasından puan gelmemişti müşteri hizmetlerine kayıt oluşturmuştum yan çizdiler, maximum mobil ile ödeme yapmadığın için puan gelmedi diye mail atmışlar ne alakaysa artık biz bu heriflerden daha çok biliyoruz kampanyaları sinirlenmemek elde değil birde derdini kime anlatacan dumanla haberleşiyoruz resmen o kadar yavaş

    maximum mobil ile ödeme sadece kampanyadan %20 ilave puan alabilmek için ben onun yerine mobil üzerindenki %20 den yararlandım bu olayın kampanyanın %30 u ile ne alakası var kaç aydır bu şekilde %50 alıyoruz zaten
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Bana da gelmedi hocam. Ben de kayıt oluşturmuştum bana da kampanyaya katılmamışsınız diye mail atmışlar. 5-8 haziran arasındaki Boyner kampanyasından olan 50 tl de bugün yatacaktı o da gelmemiş buna da yan çizerlerse kapatırım maximumu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kart ücretini bugune kadar geri iade ediyorlardi aradıgımda ama bu sefer etmediler. 116 + 5.80 tl Gold kartın kullanım ücretiymış sadece maaş müşterilerine geri iade ediliyormuş. puanları ve katıldıgım kampanyaları bitirip kapatacam kartı. Bankamatik ve maxipara ile devam.
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Hocam Maximum mobil uygulaması üzerinden ve yemeksepeti Maximum mobil ile öde diye ikiye ayırmışlar. Kampanya açıklamasında da Maximum mobil ile öde diye yazmışlar yanıltıcı oluyor. Ben yemeksepeti uygulamasından Maximum mobil ile öde ye tıklayarak alışveriş gerçekleştirdim puanlar gelmemiş, sizde de mi böyle?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    ben maximum mobil üzerinden verdim %20 geldi oda zaten 1 ay süreli kampanyanın %20si o katıldığımız kampanya tamamen bozukmuş anlaşılan zaten son perşembe yapıyorlardı cuma ne alaka diye düşünmüştüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 13 Haziran 2020; 14:47:46 >
  • Arkadaşlar yeri değil ama kredi kartı almayı düşündüğüm arefedeyim. Fatura ödeme ve akaryakıt çok fazla kullanıyorum. Maximum, bonus ve world kartların arasında kaldım sizce hangisi tercih edilmeli? Avantajlı bol bol puan kazandıran...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilal_176

    Kart ücretini bugune kadar geri iade ediyorlardi aradıgımda ama bu sefer etmediler. 116 + 5.80 tl Gold kartın kullanım ücretiymış sadece maaş müşterilerine geri iade ediliyormuş. puanları ve katıldıgım kampanyaları bitirip kapatacam kartı. Bankamatik ve maxipara ile devam.
    Kart ücreti iade olmuyor ise demek ki artık kartı değişmenin zamanı geldi.

    Benimde bir iki taksidim vardı. Onları kapatıp Garanti Bankasından BONUS kart almamız gerekiyor.

    Yıllardır kullanıyordum oysa ki
  • Korsan Cenaze K kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta aldım iade.
    Bir kısmını maxipuan olarak yükleyelim dediler, kartı kapatın tamamen dedim, tamamını iade ettiler. Maaş müşterisi değilim.
  • geçen ay 2 x 100 lira temassız 30TL puan ve 2 x 150 lira bankamatik 40TL puan kampanyaları için temassız 2 x 150 bankamatik alışverişi yapmıştım, temassız puanları yatmamıştı, kayıt bıraktım, arayıp yatırmışız ya 40 lira diyorlar. 30 lira da yatması lazım diyorum buna uygun bir alışveriş göremiyorum diyor. e 150 liralık 2 kere alışveriş yaptım ya diyorum, onun puanları yatmış beyefendi diyor. ya anlamak istemiyor ya da belirli bir senaryo var onlara uygun cevap vermek zorunda. sonuç olarak 30 lira yatmadı.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    kayıt için telefondan mı görüşüyorsunuz
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    BDDK'na yazmıştım ben bir kere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 17 Haziran 2020; 16:16:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150/10 bankamatik kartı alışverişi ile toplam 450 lik alışveriş yaptım ilk kampanya da . Sayaç ilerlediği halde ve 30 TL puan kazandığım halde puan yatmadı. Arayıp kayıt oluşturdum. Ertesi gün 20 TL yattı. Sonra tekrar arayıp , bir kayıt daha oluşturdum ve 30 a tamamladılar. İş Bankası resmen dalga geçiyor. Arayıp hakkınızı aramasanız üzerine yatıyorlar. Her seferinde 3-5 kuruş için kayıt mı oluşturacağız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemek sepeti mobil uygulaması üzerinden ödeme türü olarak Maximum mobil seçince %20 puan kampanyasından yararlanabilir miyiz? Bugün bu şekilde ödeme yaptım ama daha önceden yapmadığım için puan gelecek mi emin olamadım. Sms gelmedi ödeme sonrası?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SouthhPark kullanıcısına yanıt
    yemeksepetinden değil maximum mobilden sipariş verilecek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1500 TL yapı market,beyaz eşya ve mobilya harcamasina 100 TL maxipuan kampanyası var. Hepsiburada,Trendyol....harcamalari Olmaz demiş ama eptt avmyi saymamis. Epttavmden sarıkız alsak sektör ne görünür, yapan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu maksimum kampanyalarından yararlandığım hiç olmadı. Özellikle MTV ödemelerinde bakım ücretinde indirim için bir kaç kez yaptım, hiç birinde gelmedi, katıldığım pek çok kampanyada da gelmedi. En son yemek sepetinden 10 TL maxipuan vermiş, sadece yemeksepetinde kullanılmak üzere, denedim, hiç bir ödeme yönteminde puan kullandırmadı. Maximum mobilden sipariş verildiğinde, sadece maximum menüleri sipariş verebiliyorsunuz ki bulunduğum adreste, komagene çiğköfte dışında, sadece bir tane orta boy pizza var.

    Şu anda toplamda 70-80 ₺ maxipuan var ama kullanacağım tek yer bulamadım. kartta şu ana dek 400 ₺ civarında puan birikip yanmış.

    Yemeksepeti'nden verdiği ve sadece Yemeksepeti'nde kullanılabilir dediği puanı bile kullandırmadı, yarın sabah kartı iptal edeceğim, inşallah kayyum atarlar da sizi de işten atarlar temennisiyle birlikte.
  • SEKTÖR FİRMA E-TİCARET 3dörtgen E-TİCARET GİTTİGİDİYOR E-TİCARET Gurgencler.com.tr E-TİCARET HEPSIBURADA E-TİCARET INCEHESAP.COM E-TİCARET N11 E-TİCARET PTTAVM E-TİCARET SAHİBİNDEN .COM E-TİCARET TRENDYOL ELEKTRONİK PERAKENDE MEDIAMARKT ELEKTRONİK PERAKENDE MONSTER NOTEBOOK ELEKTRONİK PERAKENDE TEKNOSA ELEKTRONİK PERAKENDE VATAN BİLGİSAYAR
    Bu yeni kampanya 3 alışveriş 250 lira üzeri 100 lira veren kampanya.

    Eptt avmyi motorlu taşıtlar vergisi ödeyerek sayaç işleten var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxipara kart ile kredi ya da bankamatik kartı ile kazandıgımız maxipuanları harcayabiliyor muyuz arkadaşlar?
  • Arkadaşlar Eptt avm de motorlu taşıtlar vergisi ödeyerek sayaç işleten var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.