Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.614
Cevap
499
Favori
755.386
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ************************************Opet’te 50 TL’ye varan MaxiPuan!***********************


    Opet’te 50 TL’ye varan MaxiPuan!

    ************************************Maximum Kart’ınıza Market alışverişlerinizde 75 TL MaxiPuan!***********************


    Kampanya Ayrıntıları
    30 Temmuz-27 Ağustos 2020 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 150 TL ve üzeri 3. peşin alışverişinizde 30 TL, sonraki her peşin 150 TL ve üzeri alışverişinizde 15 TL, toplamda 75 TL MaxiPuan!

    Katılmak için: Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

    Uygulamayı telefonunuza indirmek için: maximum.com.tr/indir

    Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dahildir.

    Kampanyaya dahil anlaşmalı market listesi için tıklayınız.

    Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.

    Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 2 Eylül 2020 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 11 Eylül 2020’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir.

    Ek Koşullar: İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.



    ************************************E-Ticaret Alışverişlerinize 100 TL MaxiPuan!***********************



    Kampanya Ayrıntıları
    Maximum Mobil’e özel, seçili e-ticaret sitelerinden 1-31 Ağustos 2020 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri ikinci alışverişinizden itibaren her 300 TL ve üstü alışverişinize 25 TL; toplamda 100 TL MaxiPuan!

    Katılmak için: Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

    Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

    Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles), Bankamatik Kartları, Maximum Genç Kartlar ve MaxiPara Kart kullanılarak yapılan alışverişler.

    Kampanyaya dâhil işyeri listesi için tıklayınız.

    Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir.

    Ödül kullanımı: MaxiPuanlarınız 15 Eylül 2020 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 25 Eylül 2020’dir. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.

    Ek Koşullar: Kampanya seçili firmaların e-ticaret sitelerinden tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişleri kapsamakta olup, firmaların fiziki mağazalarından yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir. Alışverişlerin online ödeme ile yapılması gerekmekte olup kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dâhil edilmeyecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dahildir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dahil sayılacaktır.
    ****************************************************************************************************************
    ***********************************Watsons’ta 20 TL MaxiPuan!***************************************************

    Kampanya Ayrıntıları
    Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, 1-31 Ağustos 2020 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla Watsons'tan tek seferde yapacağınız 120 TL ve üzeri ilk alışverişte 20 TL MaxiPuan kazanın!

    Katılmak için: Kampanya tarihlerinde, alışverişinizden önce veya sonra, Maximum Mobil’de ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

    Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

    Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartı, Maximum Genç Bankamatik Kartı - Kampanya kapsamında puan kazanabilmeniz, harcamalarınızı 1-31 Ağustos 2020 tarihleri arasında kampanyaya dahil kartlarınızla yapmanız halinde mümkündür.

    Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Genç Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler.

    Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 4 Eylül 2020 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 14 Eylül 2020’dir. Puanlar kampanya koşullarını sağlayan son alışverişin yapıldığı karta yüklenecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 15 Eylül 2020 tarihinde geri alınacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar yalnızca Maximiles ile kullanılabilecektir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 20 TL MaxiPuan kazanabilir.

    Ek Koşullar: İş Bankası ve Watsons kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

    *********************************************************************************************************************************************
    ***********************************60 TL MaxiPuan Kampanyası!***************************************************

    Kampanya Ayrıntıları
    Maximum Mobil’den katılıma özel giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik, kitap, züccaciye ve optik sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların Maximum anlaşmalı işyerlerinden 1-31 Ağustos 2020 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız ikinci 150 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, üçüncü 150 TL ve üzeri alışverişe toplam 40 TL, dördüncü 150 TL ve üzeri alışverişe toplam 60 TL MaxiPuan!

    Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

    Katılmak için: Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

    Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

    Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç).

    Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Bireysel Bankamatik Kartları, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.

    Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 3 Eylül 2020 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 13 Eylül 2020 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 60 TL MaxiPuan kazanabilir.

    Ek Koşullar: Kampanya seçili firmaların Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır. Kampanyaya sadece Maximum Mobil’den katılım sağlanabilir. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dahildir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dahil sayılacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Online alışverişlerde kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dahil edilmeyecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

    *********************************************************************************************************************************************



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 26 Ağustos 2020; 17:3:20 >







  • Arkadaşlar bir duyuru


    Malum sarı tenekeyi pazarama üzerinden nays veya maximum kart ile alırsanız


    1) e-ticaret kampanyasi saymıyor

    2)varsa size özel yüzde 10 indirimden saymıyor,

    3) nays ile alırsanız iade vermiyor


    Sebeb pos cihazını ayırmışlar. Pazarama yazması gerekiyor iken pazarama k. Topkapi yaziyor.


    Bilginize beş yıldızlı bilgidir . Bir kapı daha bitti.


    @ege1903

    Selamlar herkese, dün akşam maximum mobil uygulaması ile NFC ödemesi yapmaya çalışırken android telefonum brick oldu ve sürekli restart hale geçti. Hiçbir şekilde telefona erişim sağlayamadim. Sebebi meğerse maximum mobil uygulamasındaki bug dan kaynakliymis. Bütün bilgilerim herseyim uçtu gitti saçma sapan bug dan dolayı. Durumu bari musteri hizmetlerine de bildireyim başkaları mağdur olmadan herkese bildirim yaparlar düşüncesiyle arayil görüştüğümde evet böyle bir durum var cevabını alınca dedim neden bildirmediniz bilseydim uygulamayı kaldirirdim dedim. Eveleyip gevelediler. Bütün bilgilerimi sizin uygulamanizdaki hatadan kaynaklı kaybettim diyorum evet biliyoruz hata var diyorlar. Yahu böyle bir mallık olabilir mi. Sizin test ekibiniz, kontrol ekibiniz yok mu. Hadi tamam teknik bir hata olmuş gözden kaçmış bari bir haber edin. Bunların ne teknolojiden ne bankacılıktan anladıkları yok. Dedim aynı hata işcep uygulamasında var mı işlemleri oradan yapsak sorun olur mu, yok hayır kullanabilirsiniz dediler. Yani android lerde sürekli reboot yaşayan olursa ayarların altında NFC menüsü görünmüyorsa daha önceden görünmesine rağmen yani kaybolduysa telefonu factory reset wipe data ekranına düşüyorsa bilsin ki sebebi maximum mobil uygulamasıdır. Telefon açılır açılmaz hemen uygulamayı kaldırırsanız reboot duruyor. Adminden ve konu takipçilerinden ricam önemli bir konu olduğu için mesajı en tepeye cikarilim derim. Benim gibi başkaları bari magdur olmasın.
    Aidat muhabbeti . Bankayla müşteri arasında olan şeyler, devlet kurumu değil ki herkese aynı davranmak zorunda olsun. Kar amacı güden kuruluşlar bunlar, işine gelen müşterilere kıyak geçiyor işte. Bankaya "neden bana da kıyak geçmiyorsunuz" diyebilirsiniz. Banka durduk yere arayıp "bu yıl sizden yıllık ücret almayacağız" dediğinde ben, "hayır kabul etmiyorum, sözleşmede ödemem gerektiği yazıyor" diyerek reddedecek insan yoktur. Biraz esneyin, rahatlayın, takmayın bu kadar. Benim gibi takıntılıysanız da ya aidatsız kart kart kullanın ya da hangi şartlarda yıllık üyelik ücretini almadıklarını/iade ettiklerini öğrenip onu uygulayın.
  • güncel tutulabilirse çok güsel olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can33tokat

    güncel tutulabilirse çok güsel olur

    El birliği ile tutacağız hocam bu arada



    ŞOK market kampanyası başlık da açılmamıştı Yatması gerekliydi bende yatan yok 40TLX3 =10 TL


    Maximum Kart'ınızla 30 Eylül-3 Kasım 2015 tarihleri arasında Şok marketlerden tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 40 TL ve üzeri üçüncü peşin alışverişinizde ilave 10 TL MaxiPuan ! Ayrıca gıda dışı alışverişlerinizde 6 veya 9 taksit fırsatı!

    Kampanya Detayları:

    1- Ziraat Maximum Kartlar da kampanyamıza dahildir.
    2- Kampanyamız süresince kampanyamıza katılmak isteyen müşterilerimizin "KAMPANYA" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402’ye SMS göndermesi gerekmektedir.
    3- Ziraat Maximum Kart sahiplerinin kampanyamıza katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "KAMPANYA" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4757'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
    4- Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından bir SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
    5- Bankamatik Kartı ile yapacağınız alışverişlerinizde SMS ile katılım koşulu bulunmamaktadır.
    6- Aynı gün yapacağınız alışverişlerinizden sadece bir tanesi kampanyamıza dahildir.
    7- Kampanyamızdan ilave MaxiPuan kazanılabilmesi için alışverişlerinizin Maximum özellikli POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.
    8- İlave MaxiPuanlar kampanyamızın sona ermesini takip eden 7 işgünü içerisinde müşterilerimizin hesaplarına yansıtılacak ve son kullanım tarihi 23.11.2015 olacaktır.
    9- Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İş'te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı ve Şirket Kredi Kartı ile yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    10- Kampanyamız kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşterimiz kampanyamız kapsamında en fazla 10 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
    11- Kampanyamızdan Maximiles ile de yararlanılabilir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.
    12- Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerimizin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanyamız kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.
    13- Kampanyamız kapsamında ilave MaxiPuan kazanılması için tüm alışverişlerinizin Bankamatik Kartı'yla veya kredi kartıyla yapılması gerekmektedir.
    14- Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapacağınız alışverişler birleştirilememektedir.
    15- Kampanyamız süresince Şok marketlerden yapacağınız gıda dışı işlemlerde 6 veya 9 taksit fırsatı geçerlidir.
    16- Üye işyerlerinde kampanyamız ile ilgili yapılacak hatalı bildirimlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

    quote:

    Orijinalden alıntı: can33tokat

    güncel tutulabilirse çok güsel olur

    El birliği ile tutacağız hocam bu arada



    ŞOK market kampanyası başlık da açılmamıştı Yatması gerekliydi bende yatan yok 40TLX3 =10 TL


    Maximum Kart'ınızla 30 Eylül-3 Kasım 2015 tarihleri arasında Şok marketlerden tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 40 TL ve üzeri üçüncü peşin alışverişinizde ilave 10 TL MaxiPuan ! Ayrıca gıda dışı alışverişlerinizde 6 veya 9 taksit fırsatı!

    Kampanya Detayları:

    1- Ziraat Maximum Kartlar da kampanyamıza dahildir.
    2- Kampanyamız süresince kampanyamıza katılmak isteyen müşterilerimizin "KAMPANYA" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402’ye SMS göndermesi gerekmektedir.
    3- Ziraat Maximum Kart sahiplerinin kampanyamıza katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "KAMPANYA" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4757'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
    4- Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından bir SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
    5- Bankamatik Kartı ile yapacağınız alışverişlerinizde SMS ile katılım koşulu bulunmamaktadır.
    6- Aynı gün yapacağınız alışverişlerinizden sadece bir tanesi kampanyamıza dahildir.
    7- Kampanyamızdan ilave MaxiPuan kazanılabilmesi için alışverişlerinizin Maximum özellikli POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.
    8- İlave MaxiPuanlar kampanyamızın sona ermesini takip eden 7 işgünü içerisinde müşterilerimizin hesaplarına yansıtılacak ve son kullanım tarihi 23.11.2015 olacaktır.
    9- Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İş'te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı ve Şirket Kredi Kartı ile yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    10- Kampanyamız kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşterimiz kampanyamız kapsamında en fazla 10 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
    11- Kampanyamızdan Maximiles ile de yararlanılabilir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.
    12- Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerimizin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanyamız kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.
    13- Kampanyamız kapsamında ilave MaxiPuan kazanılması için tüm alışverişlerinizin Bankamatik Kartı'yla veya kredi kartıyla yapılması gerekmektedir.
    14- Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapacağınız alışverişler birleştirilememektedir.
    15- Kampanyamız süresince Şok marketlerden yapacağınız gıda dışı işlemlerde 6 veya 9 taksit fırsatı geçerlidir.
    16- Üye işyerlerinde kampanyamız ile ilgili yapılacak hatalı bildirimlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir.

    Alıntıları Göster
    ben de destekliyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wally Gator

    ben de destekliyorum

    Alıntıları Göster
    aylardır market kampanyası yapmıyor bu maximum. kurban bayramında bile yapmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06alp06

    aylardır market kampanyası yapmıyor bu maximum. kurban bayramında bile yapmadı.

    Alıntıları Göster
    Önemli bir konu, takip edelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06alp06

    aylardır market kampanyası yapmıyor bu maximum. kurban bayramında bile yapmadı.

    Alıntıları Göster
    başlığı düzeltelim maximum..
  • ben bu kartı aldım kampanyalar bitti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freezone00

    başlığı düzeltelim maximum..

    Alıntıları Göster
    takip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaMidas

    takip

    Alıntıları Göster
    ayda en az 20000tl alışveriş yapıyorum zoraki hiç bir halta yaramıyor kart bir de maximiles 400 liraya 2 mil veriyor puan desen 30 kuruş veriyor
  • geçen hafta laptop aldık, sinema bileti yüklendi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahbap

    geçen hafta laptop aldık, sinema bileti yüklendi

    2000 bin üstü müydü

    kimi yazmıştı..400 harcama yapıyorum bana yine geliyor diye

    ben 2 aydır 1500 civarı kalıyorum hiç gelmedi bilet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omer14

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahbap

    geçen hafta laptop aldık, sinema bileti yüklendi

    2000 bin üstü müydü

    kimi yazmıştı..400 harcama yapıyorum bana yine geliyor diye

    ben 2 aydır 1500 civarı kalıyorum hiç gelmedi bilet

    Alıntıları Göster
    evet hocam 2000 tl üstüydü.. öğrenci kartlarında 500 lira alışveriş yapınca veriliyordu sinema bileti.. belki o arkadaşların kartı öğrenci kartıdır.. değilse de nasıldır bilemedim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahbap

    evet hocam 2000 tl üstüydü.. öğrenci kartlarında 500 lira alışveriş yapınca veriliyordu sinema bileti.. belki o arkadaşların kartı öğrenci kartıdır.. değilse de nasıldır bilemedim..
    Konu hayırlı olsun
    eski konu koptu gittiydi zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahbap

    evet hocam 2000 tl üstüydü.. öğrenci kartlarında 500 lira alışveriş yapınca veriliyordu sinema bileti.. belki o arkadaşların kartı öğrenci kartıdır.. değilse de nasıldır bilemedim..
    ben üst üste 2 defa aldım geçen kampanyada, dönem içerisinde azami 2 bilet diyor ama bana 4 adet verdi, bu ayın sonunda bitiyor 2 adeti kullandım 2 adet daha kullanacağım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06alp06

    aylardır market kampanyası yapmıyor bu maximum. kurban bayramında bile yapmadı.

    hafta sonları Cuma ,cumartesi,pazar ,pazartesi her 100 tl ne alırsan 10 tl maxipuan yapardı o günleri özledik gerçekten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollywood29

    ben üst üste 2 defa aldım geçen kampanyada, dönem içerisinde azami 2 bilet diyor ama bana 4 adet verdi, bu ayın sonunda bitiyor 2 adeti kullandım 2 adet daha kullanacağım :)

    cinemaxımum kampanyalarından maddi yararlanabilirsin her ay 2 bilet satıyorum dün buyuk bır avm ye gıttık ailemle orada cinemaxımum vardı bilet kuyrugu muhtesemdı sordum nıye uzun dıye aksıyer bayana ındırım var 2 haftadır dedı 19,5 tl den 16,5 tl ye ındırdık dedı sıradakı herkes benı dınlıyordu yuksek sesle konusuyordum kı orda dıkkat cekeyım dıye yok beyefendı gayet uygun dedı sıradan 1 kac bayan bır karı koca hamıle esı olan arkadaş gordum sizde mı 19,5 ıken sımdı 16,5 a alacaksınız dedım evet dedı bende kartımda hedıye bılet var ben gıdemeyecegım sıze satayım olur mu dedım olur en azından sızın de ısınız gorulur dedı yalnız ben 16,5 a vermıycem 10 tl adedı ıkı bılet var dedım yutkunarak tamam tamam dedı sıra gelınce şak şak ıstedıgı sınema fılmı yerlerını aldı 20 tl yı taktım ettı tesekkur ettı tlf no ıstedı ben her ay satıyorum deyınce ıstedı.kısmet dedım bu haftakı talihli çift sizsiniz herkes kendi kısmetini yer dedim teşekkür edeip el sıkıştı çok gulec sekıldeydı.ınsanlar kucuck seylerden ne kadar zevk alabılıyorlar dedım kendı kendıme..
    eşim ve kızım coktan sıparısı Hd Döner den vermişlerdi bile Igarantı paracard var 30 tl restourant a 10 tl ındırım hemen o 20 tl ye 10 daha koyup asagı katta paramatıkten ıgarantı kartıma yatırdım.

    20 tl biletten 10 tl igarantiden =30 tl magazanın karısındakı Onur marketten sek kaşar 700 gr 10 tl olanlardan denizbonus ıle 10X100 Market kampanyasından 1 ADET 100tl yi yaptım vakıfworld 5x100 marketten de 1 100 ü yaptım
    aldıgım kaşarların 5 ini kendime ayırıp kalan 24 kaşarı adedini 11 tl den sattım eşe dosta 24 tl de ordan kar .yakıt yaktım evime magazadan gıt gel 13 km 13X0,16 KRS;=2,08 krs


    yemek,mısır,araç yakıtı , artı ıcecekler tuttu 49,08 krs
    Kazanılan tutar 71,5
    bilet cinemaxımum 20 TL
    igaranti iade 10 Tl
    Peynirlerden kar 24 tl
    Puanlardan kar world vakıf 7,5 tl
    puanlardan kar denızbonus 10 tl

    total=> 71,5-49,08= 22,42 KAR Ayrıca çoluk cocuk eglendı Avm de bir sürü etkinlik vardı çocuklara özel




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

    quote:

    Orijinalden alıntı: hollywood29

    ben üst üste 2 defa aldım geçen kampanyada, dönem içerisinde azami 2 bilet diyor ama bana 4 adet verdi, bu ayın sonunda bitiyor 2 adeti kullandım 2 adet daha kullanacağım :)

    cinemaxımum kampanyalarından maddi yararlanabilirsin her ay 2 bilet satıyorum dün buyuk bır avm ye gıttık ailemle orada cinemaxımum vardı bilet kuyrugu muhtesemdı sordum nıye uzun dıye aksıyer bayana ındırım var 2 haftadır dedı 19,5 tl den 16,5 tl ye ındırdık dedı sıradakı herkes benı dınlıyordu yuksek sesle konusuyordum kı orda dıkkat cekeyım dıye yok beyefendı gayet uygun dedı sıradan 1 kac bayan bır karı koca hamıle esı olan arkadaş gordum sizde mı 19,5 ıken sımdı 16,5 a alacaksınız dedım evet dedı bende kartımda hedıye bılet var ben gıdemeyecegım sıze satayım olur mu dedım olur en azından sızın de ısınız gorulur dedı yalnız ben 16,5 a vermıycem 10 tl adedı ıkı bılet var dedım yutkunarak tamam tamam dedı sıra gelınce şak şak ıstedıgı sınema fılmı yerlerını aldı 20 tl yı taktım ettı tesekkur ettı tlf no ıstedı ben her ay satıyorum deyınce ıstedı.kısmet dedım bu haftakı talihli çift sizsiniz herkes kendi kısmetini yer dedim teşekkür edeip el sıkıştı çok gulec sekıldeydı.ınsanlar kucuck seylerden ne kadar zevk alabılıyorlar dedım kendı kendıme..
    eşim ve kızım coktan sıparısı Hd Döner den vermişlerdi bile Igarantı paracard var 30 tl restourant a 10 tl ındırım hemen o 20 tl ye 10 daha koyup asagı katta paramatıkten ıgarantı kartıma yatırdım.

    20 tl biletten 10 tl igarantiden =30 tl magazanın karısındakı Onur marketten sek kaşar 700 gr 10 tl olanlardan denizbonus ıle 10X100 Market kampanyasından 1 ADET 100tl yi yaptım vakıfworld 5x100 marketten de 1 100 ü yaptım
    aldıgım kaşarların 5 ini kendime ayırıp kalan 24 kaşarı adedini 11 tl den sattım eşe dosta 24 tl de ordan kar .yakıt yaktım evime magazadan gıt gel 13 km 13X0,16 KRS;=2,08 krs


    yemek,mısır,araç yakıtı , artı ıcecekler tuttu 49,08 krs
    Kazanılan tutar 71,5
    bilet cinemaxımum 20 TL
    igaranti iade 10 Tl
    Peynirlerden kar 24 tl
    Puanlardan kar world vakıf 7,5 tl
    puanlardan kar denızbonus 10 tl

    total=> 71,5-49,08= 22,42 KAR Ayrıca çoluk cocuk eglendı Avm de bir sürü etkinlik vardı çocuklara özel

    Alıntıları Göster
    eline sağlık takip+bulduklarımızı yazalım konu güncel kalsın ... (bonus öldü belki buradan birşeyler çıkar)




  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    maximum puan yatırma konusunda çok yavaş
    bekleki puan yatacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elnino19

    eline sağlık takip+bulduklarımızı yazalım konu güncel kalsın ... (bonus öldü belki buradan birşeyler çıkar)

    Alıntıları Göster
    Güzel konu. Bu arada forumda gördüm. BKM ile 50 TL alışverişe sinema bileti. Sanırım genel..
    http://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=BKM+Express+Cinemaximum+Bilet+Kampanyas%C4%B1&IdCampaign=Nzk1-ISB




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.