Şimdi Ara

Mass Effect Legendary Edition 1. Oyun Türkçe Yama (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
86
Favori
239.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cevaplamayı niye kapattın anlamadım ama profiline baktım biraz da acıdım doğrusu ayrıca hadi hadi ingilizce bilmiyorsun türkçe de mi bilmiyorsun? yazdım ki "oyunu oynadım zaten" çok şükür ingilizceye yetecek kadar 3-5 iq var hiç yama beklemedim. sende de varsa öğrenmeni tavsiye ederim hem böyle primcileri beklemezsin hem birazcık da olsa kültür katar hem millet vaktini çalmaz tabi bu kadar değersizse bilemem bekleyebilirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvmbr -- 11 Temmuz 2023; 22:33:44 >
  • nvmbr N kullanıcısına yanıt
    Sen bu oyunu madem bitirdin ne diye bu yamanın çıkışını bu kadar dert ediyorsun?
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    dert etmiyorum burda sitem eden insanlara hak veriyorum ve onları destekliyorum

  • Arkadaşlar tamam başka birileri yapıyor yamayı biliyoruz, çıkınca deneyeceğiz tabiki. Ama bunu duyup gelip buraya adamı eleştirip konuyu kirletmeye ne gerek var onu anlamadım. Ben de Anonymous çeviri anketinde Mass Effecte oy attım çünkü ben zevkime bakarım fakat buradaki çevirmen arkadaşa neden gelip nispet yapıyorsunuz? Anonymous bile istemez bunu yani.

  • Şimdi sağlam bir grup çeviriyor ya bu arkadaşın pabucu dama atıldı. Şimdi beklerken dolan kim varsa içini boşaltıyor arkadaşa. Ben normalde bu tip işlere yaptığım desteğin miktarını hiç söylemem ama bu kez bir istisna yapacağım. Ben daha ilk zamanlar bu arkadaşa 100 tl bağış yapmıştım destek olarak ve ismimin de yaptığım bağışında gösteriş sevmediğim için gizli kalmasını istedim.


    Ben bunları yazıyorum çünkü ben arkadaştan razıyım ve yamayı tam anlamıyla tamamlayamasa bile verdiğim her kuruşu helal ediyor ve hem geçmişte hem de bu projede verdiği emeğe teşekkür ediyorum.


    Menfaat için insan satan çok olsa da çok şükür hiç bir zaman satanlardan olmadık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nvmbr

    hala bu adamı mı bekliyorsunuz olum :D yama falan çıkartmayacak sizi baitliyor bir de blinkhorn diye bir yalaka var onu da pek anlayamadım muhtemelen kendi hesabı

    Adam durduk yere bana da saplamış   yazdıklarımın neresi yalaka geldi ya da fake hesapmış gibi hissettirdi bilmiyorum ama boş yorum yapmaya gerek yok Mass Effect 1'in Türkçe yamasını senelerdir hiçbir grup çevirmezken bu adam geldi çevirdi hemde baya ince bir çeviriyle birkaç sene sonra LE sürümü gelince birinci oyunun LE sürümünü yine uyarladı


    Ayrıca beklemeye gerek yok millet neden boş beleş yorum yapmaya bu kadar hevesli gram anlamıyorum kalkıp birde bana Animus Projesini övmüşler. Beklemek istemeyen beklemesin abi. Kimse EvilHuman'ın yamasıyla oynamak zorunda değil. Kaldı ki birkaç yorum öncesinde @R7Game Mass Effect ilk üçlemesinin LE sürümü için eski yamaların uyarlanmış halini paylaşmıştı gidin onunla oynayın. Hatta tekrar bırakıyorum buraya.


    ''sabırsız arkadaşlar için mass effect 2 ve 3. oyununun sorunsuz linklerini bırakıyorum. bu linkler ile hem 2. hem de 3.oyunu tüm dlc'leri dahil türkçe oynayabilirsiniz. bu linkler düzenlenmiş türkçe yama linkleridir. yani eski yama gibi dolar işareti,ing. kalmış satırlar veya çevrilmemiş codex dosyaları yok. her şey yüzde yüz türkçe.''




    bu da 3.oyun için---


    https://www.mediafire.com/file/1hm5rsv8qs9ze45/BioGame.rar/file


    ''not 1: dosyaları direk ana klasöre atıyorsunuz. dlc için herhangi bir işlem vs. yok bu dosyalar hem ana hem de dlc içindir.

    not 2: TR Yamaların kalitesi (özellikle mass effect 2. mass effect 3 tr yaması mükemmel olmasa da gayet iyi bir seviyede. özellikle 2.oyuna göre çok çok iyi seviyede. )ewil human'ın yaptığı veya yapacağı tr yamanın yanından dahi geçmiyor. elle çevrilmiş yerler olsa da , çoğu yerde translate yardımı kullanılmış. anlıyor musunuz evet anlıyorsunuz ama bazen anlamak gibi aynı diyaloğu 10 kere okumanız gerekebiliyor :)

    not 3: bu paylaşımların ewil human kardeşimize karşı bir ayıp olarak görülmesin. sadece sürekli soru soran ve sabırsız oyuncular için paylaştım. kullanmak isteyen kullanır kullanmak istemeyen kullanmaz.

    not 4: mass effect 2 ve 3'ü en kaliteli şekilde oynamak için evil human'ı bekleyin. yok ben sabırsızım, yama çok iyi olmasa da anlarım diyorsanız şimdiden keyifli oyunlar.

    not 5: bu yamalar oyun çeviri'nin yaptığı yamaların eksiksiz halidir. eigby 52 nick name sahibi arkadaş tarafından eksik satırlar, codex dosyaları çevrilmiştir. aynı zamanda dolar işareti sorunu çözülmüş ve tüm dlc'ler ile bir araya getirilmiştir.''





  • BEKOKOBE35 kullanıcısına yanıt

    Sonunda aradığım mantıklı bir yorum. Uzun süre beklemeyi bende sevmem. Çok önceden bitirmemiş ve ilk kez oynayacak birisi olsaydım eğer; muhtemelen bende öfkelenebilirdim. Ancak adam son derece geçerli sebepler sunmasına karşın hala saçma sapan boş beleş yorumlar yapan var. Anonymous ekibi bu yamalara el atmaya karar verdiğinden beri adamı gereksiz derecede linç yağmuruna tutmaya çalışıyorlar.


    Anonymous ekibi işe dahil olmasaydı ve EvilHuman'ın yamasını beklemek istemeseydiniz, yapabileceğiniz birçok alternatifiniz var. Merak eden, sabırsız olan, adamın onca kötü şeyler yaşamasına karşın duygusuzca yorum yapan kişilere yazıyorum bunları.


    1 - Serinin illa LE sürümünü oynamak zorunda değilsiniz. Çok merak ediyorsanız, klasik sürümünü de eski Türkçe yamalar ile sorunsuzca oynayabilirsiniz.


    2 - İlk defa oynayacağınız için yenilenmiş LE sürümünü oynamakta kararlıysanız ve daha fazla beklemek istemiyorsanız; bir önceki yorumumda bahsettiğim Türkçe yamaları indirip yine oynayabilirsiniz.


    3 - Madem sizin için bu kadar uzun bir süre. Bu süre zarfında bekleyip, hayatınızı boşa harcamak yerine; bir işe girebilir, farklı oyunlara sarabilir, başka hobiler edinebilir, film veya dizilere sarabilir ya da bir dil öğrenmeye çalışabilirsin.


    Adam açtığı konuda sırf Mass Effect Legendary Edition serisini çevireceğini belirttiği için neymiş efendim; milleti umutlandırıyor, hevesini kırıyor, keyfi olarak yapacaksan böyle bir işe girmeyeceksin cart curt. Abi bunlar nasıl boş ve anlamsız yorumlar.


    Kar amacı gütmeden, tamamen gönüllü olarak ve ücretsiz bir şekilde girilen her işte; söz hakkı tamamen müşteri ya da tüketicide değildir arkadaşlar. Sonuçta senin orada harcadığın herhangi bir ücret veyahut emek yok. Bu durum sadece ilgili kişiyi bağlar. Bu sayede ilgili kişinin marka bilinirliği artadabilir, azalabilir hatta batabilir de. Bknz: Windows 11 Drag And Drop To Taskbar Fix (HerMajestyDrMona), MegaBasterd (tonikelope), Defender Control (Sordum), GoodbyeDPI (ValdikSS), sözde GTA V'i gömecek RAW gibi gibi gibi.


    Animus Projesi ücretli abonelik sistemine sahipti ve kapanacağını duyurduktan sonra kendi sitelerinde devam eden tüm Türkçe yamalarını en geç yaz aylarında bir şekilde ücretsiz olarak herkesle paylaşacaklarını duyurmuştu. Peki ya, yaptı mı? Yaz sezonunu geçtim sadece Kotor 2'nin Türkçe yaması için aylarca beklendi. Diğer yamaları hiç saymıyorum bile. Bildiğim kadarıyla adamlar halen paylaşmadılar. Şimdi bu adamlar ücretli abonelik sistemine sahipti, güzel ve hızlı yama yapıyorlardı da ne oldu? Yemin ediyorum Animus Projesi bile evilhuman kadar linç yememiştir.


    ''Zaman harcamıyor muyuz? Senin zamanın bu kadar değersiz ise biz ne yapalım.'' şeklinde düşünenler de değerli zamanlarını başka şeyler ile doldurabilir ya da yukarıda belirttiğim alternatiflere yönelebilir. Ben kimsenin zamanı değersiz demeye getirmiyorum. Bende uzun süre beklemeyi sevmem. Buraya gelip, adamı gereksiz yere linç etmeye; nefret kusmaya gerek yok arkadaşlar. Sizin bu tarz forum veya sosyal medya mecralarında düşüncesizce yazdığınız yorumlar, istemediğiniz veya bunu amaçlamadığınız halde insanları kötü bir şekilde etkileyebilir. Bunların farkında olmanızı da ben sağlamayacağım herhalde. Buraya gelip, kimsenin klavye delikanlılığı yapmasına gerek yok.


    Tüm bu yazdıklarıma rağmen eminim yine boş yorum yapmaya gelenler olacaktır. Onlara da bir şey demiyorum artık. Herkes nasıl biri olduğunu, nasıl düşündüğünü; söyledikleri, yaptıkları ve yazdıklarıyla belli eder. Malum, adamlar bana bile yalaka fake herhalde filan demişler.   komedi





  • Blinkhorn kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık hocam boş yapanlar için çok güzel bir yazı olmuş. İnan çok yazmak istedim ben de böyle uzun uzun ama sonra aman ne anlatıyorum ben bu tiplere diyip vazgeçtim. Sen üşenmemişsin tekrar eline sağlık
  • Bir sayfa yazi yazdım , sonra dedimki değmez.

    Emek veren arkadaşların heveslerini baltalamak yerine ; Mevcut eski sürüm oyunlarina yönelin.

    Durduk yere adamın asabını bozmayın. Kimse sağlık üzerinden bahaneye sığınmaz. Kelamlarınıza dikkat edin. Şahsın nickini anmak istemiyorum. Ergenligine veriyorum.ALLAH KİMSEYİ SAGLİGİYLA İMTİHAN ETMESİN.



    Not : Anonymous Ceviri ekibi Mass Effect Legendary Edition serisini ceviricek. Gereksiz kalb kırmaktan , Ve dikte kelimeler kullanirken 2 kere düşünün rica ediyorum.

  • Geç çıksa da Evilhuman çok iyi çeviri yapıyor.


    Anoymous çeviriyi bende destekliyorum ama 1-2 yıl sonra çevirilerin ortadan kaybolma riski var.


    Adam bedava yıllarca oynanacak bir oyunun çevirisini yapıyor.


    Kimse taşın altına elini de koymuyor bedava olunca.


    Elinizdekinin kıymetini bilin destekleyici olun.

    Yarın paralı çeviriler kaybolursa elinizde böyle kaliteli bir çeviri kalır.

  • Kardeşim merhaba. İlk oyunu senin türkçe yaman ile bitirdim oldukça eğlenceliydi sonlara doğru 1-2 hata olsa da. İkinci üçüncü oyun için de aylardır bekliyordum. Yorum yazmadan sadece okuyordum burayı. Madem devam etmiyorsun o zaman devam etmiyorum de. Senelerdir bu konu açık en azından artık devam etmeyeceğim diye bir bilgi verebilirsin. Biz de bu yıllar içinde kayıplar yaşadık üzüntüler yaşadık zorluklar yaşadık. Ama hayat devam ediyor ve yarın kalkıp işe gidiyoruz. Devam etmeyeceksen devam etmeyeceğim yaz ki %90 larda olan mass effect 2 oyunu için de bu konuya artık yazı yazılmasın ve konu kapansın.

  • dumbola D kullanıcısına yanıt

    Yanmışsın. Bir soğuk su iç ferahla bence. Anladık tamam. Anonymous yapacak yamayı. Her gün, her gün buraya yazmana gerek yok. :D

  • Sinnerclown çeviri yapmaya karar verdi ben onu bekleyeceğim

  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.