Şimdi Ara

Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
11
Favori
9.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DavionVargas

    Angaran ekip üyemiz Jaal'dan ilk resmî görüntü geldi.

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Tipik Angaranlı




  • Oromë kullanıcısına yanıt
    Ryder neden özel olsun? Hikayedeki ana karakterimiz olduğundan bu konumda olabilmesi gayet yüksek bir ihtimal. Evet, belki gerçekte saçma ve klişe geliyor olabilir ancak çoğu film ve dizide bu olay kullanılmakta. Bunu bir nevi baş karakterin gözünden anlatılış olarak da nitelendirebiliriz. Film ve dizilerde Dünya'da bir sürü olay yaşanır ancak bu durum seyirciye sanki tüm yaşananlar tek bir karakterin çevresinde gelişiyor gibi aktarılır. Teorimde bahsettiğim gibi belki Ryder da bir şekilde kimsenin keşfedemediği veya ulaşamadığı bir yetenek kazanacak.

    Shepard'a gelecek olursam; Shepard Prothean işaretçisine dokunduğu anda özel biri oldu. Daha öncesinde o anlamda özel biri değildi. Hatta o bir kenara teoride eğer Shepard Ashley'nin işaretçi tarafından çekildiğini farketmeseydi Ashley özel biri olacaktı. Bir başka durum ise işaretçi o an için sadece Eden Prime'da bulundu. Diğer işaretçi ise Virmire'da idi. Samanyolu Galaksisinde sadece 2 adet Prothean işaretçisi bulundu. İşaretçileri kullanan ilk kişi Saren, ikinci kişi Shepard idi. Eden Prime'daki işaretçi Shepard kullandıktan sonra yokoldu. Yani o işaretçide barınan görüntüleri ve mesajları sadece Shepard gördü ki zaten Reaperların varlığının farkedilmesi de bu olayla oldu. Kısacası Shepard işaretçi sayesinde gördüğü imgeler sayesinde özel biri haline geldi.




  • DavionVargas kullanıcısına yanıt
    Sizin de bahsettiğiniz gibi senaryo burdan dönerse çok basit ve klişe olur.Oynadığımız karakter tabiki özel olmalıdır ona lafım yok.Fakat milyarlarca canlı içinden tesadüfen başka bir galaksiden gelen birinin seçilmiş kişi olması kolaya kaçmak olur ve beni senaryo anlamında memnun etmez açıkçası.

    Shepard sadece beacondan etkilendiği için özel değildi.Hem fiziksel özellikler hem de karakter olarak bir bütün halinde özeldi.Birinci oyundan son oyuna kadar çok güzel bir karakter gelişimi vardı.Bu oyunda da sen seçilmiş kişisin klişesinden çok böyle bir karakter gelişimi beklemekteyim.Kaldı ki Shepard ile başladığımızda Shepard zaten belli bir noktaya gelmişti.Belli bir geçmişi vardı.(Akuze, N7, Spectre testi gibi) Karakter gelişimi bu oyunda çok daha önemli bir noktada olacaktır.
  • Oromë kullanıcısına yanıt
    Oromë, ufak bir yanlış anlaşılma var sanırım Elbette Shepard asker olarak yetenekli ve özel bir karakterdi. Bunun aksini asla söyleyemem. Ancak dikkat ettiysen önceki mesajımda "Daha öncesinde O ANLAMDA özel biri değildi" diye yazmıştım. "O anlamda" derken Prothean işaretçisi ile temas edişinden sonraki statüsünü özellikle belirtmek istedim.
  • DavionVargas kullanıcısına yanıt
    Peki, anladım.Bakalım nasıl olacak senaryo çok az kaldı artık.Açıkçası, hikaye üçlemedeki gibi epik ve detaylı olmayacak diye korkmuyorum değil.
  • Oromë kullanıcısına yanıt
    koca oyun 1 sektörde geçicek ve gene de keşfedicek yüzlerce gezegen mi olucak? devam oyunlarında galaksinin diğer bölümleri nasıl işlenicek o zaman? tüm galaksiyi işlerlerse ilk oyuna göre diğer oyunlardaki bölgeler çoook yüzeysel geçilmiş olur. yüzeysel olmasın derlerse de 20 oyunda bitmez galaksi resmen.
    grafikler çok iyi, oynanış benzer, multi benzer tamam. ama hikaye işi çok düşündürücü işte. reaper'dan sonra kett ne derece etkili olucak hiç emin olamıyorum.
  • kangax kullanıcısına yanıt
    Tüm galaksiyi düşündüğümüzde ne kadar bölge koyarlarsa koysunlar yüzeysel oluyor aslında.Üçlemede Samanyolu galaksisinde kaç tane küme vardı 30 civarı mı?Gerçeğe bakarsak milyarlarca yıldız var.Organik yaşamın tüm galaksiyi doldurması imkansız zaten.O yüzden boyutun çok önemi olduğunu düşünmüyorum.Zaten üçlemede de gittiğimiz belli başlı yerler vardı.Gerisi sadece yazıyla gezegenin arka planını anlatıyordu.

    Güzel bir altyapı oluştururlarsa senaryoya, altından kalkabilirler.Tabii bu oyunun devamı gelecek mi yoksa bağımsız tek bir oyun mu olacak o da merak konusu.Dediğiniz gibi benim de korkum Reaper tehditinden sonra hikayenin zayıf kalması.
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    siteden memnun olan da, rezil diyen de var. oyun çıkmış olsa key'i hemen vericek olsalar tamam da daha 1.5 ay var... bazısı ellerinde key yok; ama satıyolar, key çok geç geliyo yazmış. emin olamadım, şimdilik almadım.
  • PC Gamer(UK), Play(UK), Gamemaster dergilerinin Mac Walters ile yaptıkları röportajlardan derlediğim bilgileri ilk mesajda bulabilirsiniz.
  • kangax kullanıcısına yanıt
    ben aynı anda hem fifa 17 aldım hemde bf1 ön sipariş verdim

    fifa 17 key anında teslim ettiler.
    bf1'i de oyun çıkmadan 3-4 gün önce teslim etmişlerdi.

    rezil diyen buyursun farklı yerden alsın ben aldığım hizmetten memnun kaldım. andormeda'yı oradan alıcam tabiki bu fiyatta kalırsa
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    hep bu fiyatta kalmıycak. çıkmasına en fazla 1 2 hafta kala fiyatı yükselir.
    site amatör diyenler; boşverin siteyi. hizmetin kalitesine bakın.
  • Efsane içerik olmuş eline sağlık:)

    Acaba multiplayer kasarken yine karakterleri resetlemek zorunda kalacak mıyız? Benim en sevmediğim şey buydu mass effect 3 te. Umarım sürekli karakter reset atmak zorunda kalmayız.
  • Zemox kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    Multiplayer'da resetleme tekrar olacak. Ama illa karakterini resetlemek zorunda değilsin. Kimi oyuncu rütbesini yükseltmek için, kimi oyuncu farklı yetenek dallarını denemek için, kimi oyuncu ise progress yapabilmek için karakterini resetlemekte. Bu zorunlu bir olay değil. Bu tarz oyunlarda progress benim için önemli mesela. Progres veya rütbe yükseltmeyeceksen sadece kredi kazanıp sandık açmaktan başka yapacak bir etkinlik bulunmuyor. Bir de Challenge'lar var tabi. Onları da teker teker yapıp ayrı bir progress yapabiliyordun. Muhtemelen Andromeda'nın co-op multiplayerında da aynı sistem olacak. Elbette ME3 multiplayerına göre birkaç değişiklik olacaktır. 16 Mart günü bunları ilk elden görebileceğiz.
  • Mass Effect: Andromeda'nın çıkışına bir aydan biraz fazla süre kala dursun gelen haberlerin ardı arkası kesilmiyor. XBOX The Official Magazine(UK) ve PlayStation Blogcast'den derlediğim bilgileri ilk mesajda bulabilirsiniz.
  • Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)


    Andromeda multiplayer beta kayıtları ayın 10'u itibariyle kapanmış. Beta malesef sadece PS4 ve XBOX ONE için yapılacak. PC için 16 Mart'ta başlayacak 10 saatlik erken erişimi beklememiz gerekecek.

    Resimden anlaşılacağı üzere Salarian, Krogan, Asari ve insan türleri co-op multiplayer da mevcut olacak başlıca türler arasında. Asari'nin duruşu ve elindeki kılıç/tabanca kombosu dikkat çekiyor. Görünüşe göre Mass Effect 3 multiplayerda Cerberus birimi Phantom veya N7 Shadow benzeri akrobatik haraketler yapabilen bir karakter bizleri bekliyor olacak.




  • Amazon galerisine eklenen yeni resimler;

    Fotoğraftaki Asari büyük ihtimalle Tempest'da sağlık görevlisi olarak görev yapan Dr. Lexi.
    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Karakterimizin babası Alec Ryder'a ait 2 adet fotoğraf.
    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)
    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Liam Costa ve Sara Ryder yaralanan bir başka Andromeda Girişimi üyesinin yanı başında.
    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)
    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Sara Ryder ve muhtemelen Tempest'da görevli olan bir başka Krogan.
    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Pilotumuz Kallo Jath.
    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)




  • bu ay level dergisinde güzel bir poster ve inceleme yazısı var tavsiye ederim.
  • Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Mass Effect: Andromeda çıkışını yaptıktan birkaç hafta sonra hikayenin ilk uzantısı olacak Discovery adlı çizgi roman da raflardaki yerini almış olacak. Çizgi roman Tiran Kandros isimli genç bir Turian'ın gizemli Anrdomeda Girişimi'ne gizlice sızmasını konu alacak. Teğmen Kandros bu görevi sırasında yıkıcı sonuçlar doğurabilecek önemli bilgilere vakıf bir bilim adamını kurtarmak zorunda kalacak.

    Not: Bioware yine yapacağını yapıyor. Önce Jack/Cora Harper şimdi ise Nyreen/Tiran Kandros. Sizce Tiran Nyreen'ın akrabası olabilir mi?




  • Archon ve Kettler hakkında Mac Walters ile yapılan söyleşinin özeti;

    Mass Effect üçlemesinde ana düşmanımız olan Reaperlar ikna edilemeyecek bir yapıdaydı. Ne yaparsak yapalım bizi yok etmeye kararlıydılar. Ancak Andromeda'da ana düşmanımız olacak Kettler onlardan çok daha farklı bir yapıda. Kettler bilinenin aksine insanlığı yok etme çabasında değiller. Hatta Kettler kendi içlerinde bile farklı görüşlere ve düşüncelere sahipler. Archon bir nevi Kett lideri ve oyunun içerisinde ona adanmış ikinci bir yan hikaye olacak.

    Yine bir teori; Bana kalırsa Archon'un amacı insanları yok etmek değil. Zaten son çıkan sinematik videoda Tempest Kettlerin gemisi ile karşılaştığında Archon Ryder'a teslim ol ya da Scourge tarafından yan diyordu. Öteki türlü düşünse direk Tempest'ı yok etmek isteyebilirdi. Belki Archon Kettler arasında ruhani bir lider ve Remnant teknolojisi ona göre kutsal. Konsey türlerinin yoktan varolup anlamadıkları bir teknolojiyi kurcalamaları bir şekilde Archon'u rahatsız etmiş olabilir. Archon'un tüm çabası belki de bu kutsallığı korumaktır. Elbette Andromeda'daki diğer türler ile bir güç savaşı yaşanıyor da olabilir. Archon bir şekilde zamanında Leviathan ve Protheanların yaptığı gibi galaksideki en güçlü tür olma çabasında olabilir. Tüm bunları zaman gösterecek. Ama eğer Kettler ile uzlaşma imkanımız olursa ekibimizde bir Kett görmek mümkün olacaktır.




  • Andromeda menüsünden küçük bir görüntü.

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.