Şimdi Ara

Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
11
Favori
9.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • DavionVargas kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam. Bakalim iyilestrirler umarim iyice

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgiler için teşekkürler Koyu Mass Effect oyuncuyum bu oyun Türkçe altyazı çıkar çıkmaz Hemen alıcağım. :D Dlcleri çıkarsa onlarıda acımadan :D
  • 1.06 güncellemesi bugün saat 19:00'da yapılacak. Güncelleme sırasında sunucu kapalı olacağından STRIKE TEAM görevlerine ve çok oyunculu moda erişim mümkün olmayacak. Güncelleme notları ise aynı saatte yayınlanacak. Şimdiden merak edenler için güncellemenin senaryo modunda birçok düzeltme içereceğini söyleyebilirim. Ancak bu sefer en önemli değişiklikler çok oyunculu mod için gelecek. Örneğin GOLD zorluk seviyesinde özellikle 6. dalga görevinde Kettlere karşı oynamak kimi zaman işkenceye dönüşüyordu. Bu güncellemede Kett birimleri elden geçirilecek ve defansları düşürülecek. Bunun yanı sıra güçsüz olduğu düşünülen çoğu Outlaws birimi ise güçlendirilecek. Biyotik/Tech/Elemental kombolara büyük düzenlemeler getirilecek. Zorluk seviyesi ne olursa olsun kombo gücünün aynı kalması artık tarih olacak. Örneğin GOLD zorluk seviyesindeyseniz kombo patlatmanız bir yerine artık üç katı hasar verecek. Keskin nişancı silahları dışında diğer silahların etkisiz kalması da bu güncelleme ile düzeltilecek. Çoğu silahın hasar gücü olması gerektiği gibi yükseltilecek. Ayrıca Ultra Rare sınıfı silahlar hakkettikleri özelliklere sahip olacak. Daha detaylı bilgilere akşam 19:00'dan sonra ulaşabilirsiniz.




  • Güncelleme notlarını aşağıdan takip edebilirsiniz.

    http://blog.bioware.com/2017/05/09/mass-effect-andromeda-patch-1-06-notes/
  • Mass Effect: Andromeda 1.08 güncellemesi yarın yayınlanacak. Güncelleme hikaye modu ve çok oyunculu mod için çeşitli düzenlemeler içeriyor olacak. Multiplayer için oldukça fazla iyileştirme bulunuyor. Yakın mücadele dahil olmak üzere tüm silahlar tekrar gözden geçirilmiş ve bazı karakter yetenekleri dengelenmiş.

    Güncelleme detaylarını aşağıdaki iki farklı bağlantıdan öğrenebilirsiniz. İlk bağlantı genel, ikinci bağlantı mücadele sistemindeki dengeleri içeriyor.

    http://blog.bioware.com/2017/06/06/mass-effect-andromeda-patch-1-08-notes/

    http://blog.bioware.com/2017/06/07/patch-1-08-combat-balance-updates/






  • Hikaye modu içerikleri hakkında hiçbir bilgi bulunmazken çok oyunculu mod için yeni içerikler gelmeye devam ediyor. Son haberlere göre beklenen zorluk seviyesi yolda. Mass Effect 3'ün en üst zorluk seviyesi olan "Platinum" çok yakında Andromeda'ya geliyor. Muhtemelen geçen haftaki APEX görevi gibi 11 dalga düşmana karşı hayatta kalmaya çalışacağız.

    Videoda oyuna eklenecek yeni bir karakteri görüyoruz. Evet bu bir Batarian. Hem de en pisinden :)

    Elbette Batarian karakterinin çok oyunculu moda bir hikaye olmadan eklenmesi kafaları karıştıracak. Acaba bu Quarian Ark'ının bir haberceisi olabilir mi? Bioware'in hikaye içeriklerini askıya aldığı biliniyor. Hatta ME:A yapımındaki çok kişi şu an diğer projelere yönlendirilmiş. Eğer takip ediyorsanız geçenlerde sosyal medyada ME:A için herhangi bir hikaye içeriği olmayacağı haberleri geziniyordu ki sonradan haberin kaynağının güvenilmez olduğu ortaya çıktı. Ancak eklenecek bu Batarian karakteri ile Bioware'in bizleri çıkacak ilk hikaye içeriğine hazırladığını umut ediyorum. Doğru mu değil mi bunu zamanla öğreneceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DavionVargas -- 4 Temmuz 2017; 20:28:21 >




  • Mass Effect severlere üzücü bir haberim var. Bioware'in dün gece yaptığı açıklamaya göre Andromeda için çıkan 1.10 güncellemesi oyunun son yaması olacakmış. Bundan böyle yeni bir yama ve hikaye modu için indirilebilir içerik çıkarılmayacakmış. Kısacası Quarian Ark gemisi Keelah Si'yah'ı kurtarmamız artık mümkün gözükmüyor. Bunun yerine konunun çizgi roman serisi olarak yayınlanacağını düşünüyorum. Ayrıca yazıda oyunun çok oyunculu moduna eklenecek yeni görevler, karakterler ve silahlar hakkında detaylı bilgilerin ilerleyen haftalarda yayınlanacağından bahsediliyor.

    Bunun yanı sıra resmî açıklamanın sonunda geçen "bir sonraki Mass Effect oyunu" değil, "Mass Effect evreninde görüşmek dileğiyle" ibaresi biraz kafa karıştırıcı. Buradan yola çıkarak yeni bir Mass Effect oyunu yerine çizgi romanlar ve kitaplar ile yetinmek zorunda kalabiliriz gibime geliyor. Umarım düşündüğüm şekilde olmaz ve Andromeda'nın devam oyunu N7 gününde(7 Kasım) anons edilir. Gelişmeleri takip edip siz Mass Effect severleri bilgilendirmeye devam edeceğim. O zamana kadar ME:A Multiplayer oynamaya devam :)




  • DavionVargas kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam. üzücü gerçekten. Anthem a yönelecekler artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DavionVargas

    Mass Effect severlere üzücü bir haberim var. Bioware'in dün gece yaptığı açıklamaya göre Andromeda için çıkan 1.10 güncellemesi oyunun son yaması olacakmış. Bundan böyle yeni bir yama ve hikaye modu için indirilebilir içerik çıkarılmayacakmış. Kısacası Quarian Ark gemisi Keelah Si'yah'ı kurtarmamız artık mümkün gözükmüyor. Bunun yerine konunun çizgi roman serisi olarak yayınlanacağını düşünüyorum. Ayrıca yazıda oyunun çok oyunculu moduna eklenecek yeni görevler, karakterler ve silahlar hakkında detaylı bilgilerin ilerleyen haftalarda yayınlanacağından bahsediliyor.

    Bunun yanı sıra resmî açıklamanın sonunda geçen "bir sonraki Mass Effect oyunu" değil, "Mass Effect evreninde görüşmek dileğiyle" ibaresi biraz kafa karıştırıcı. Buradan yola çıkarak yeni bir Mass Effect oyunu yerine çizgi romanlar ve kitaplar ile yetinmek zorunda kalabiliriz gibime geliyor. Umarım düşündüğüm şekilde olmaz ve Andromeda'nın devam oyunu N7 gününde(7 Kasım) anons edilir. Gelişmeleri takip edip siz Mass Effect severleri bilgilendirmeye devam edeceğim. O zamana kadar ME:A Multiplayer oynamaya devam :)

    Bari animasyon yapsalar ya kitapların çevirisini beklemek sıkıntı oluyor, çizgiroman ekibi sağlam olmazsa ne çizimler, ne hikaye güzel oluyor her türlü sıkıntı. Gitsinler Drew Karpyshyn'e (sonu hariç üçlemenin ve kitapların yazarı) yalvarsınlar da bari adam düzgün kitap yazıp çözse olayları.




  • Son gelen bilgilere göre hikayenin devam kısmı tahmin ettiğim gibi kitaplar ve çizgi romanlar aracılığıyla anlatılacak. Haziran 2018'de yayınlanacak olan Mass Effect: Annihilation kitabı ile 5. Ark gemisine ne olduğunu öğrenebileceğiz. Kısaca özet geçmek gerekirse;


    Quarian, Drell, Elcor ve Batarian türlerini Andromeda galaksisine getiren Quarian Ark gemisi Keelah Si'yah toplamda 20.000 koloniste ev sahipliği yapıyor. Yolculuk sırasında Drell nüfusunun bir kısmını bilinmeyen bir virüsün etkisi ile uyku kapsüllerinde ölü bulunuyor. Bu virüs öyle bir virüs ki türden türe atlayabiliyor. Virüsün diğer türlere bulaşması ve gemiye ait sistemlerin yavaş yavaş çökmesi bunun planlı bir saldırı olduğunu gösteriyor. Hiç kuşkusuz bu saldırının arkasında Jien Garson'ı ortadan kaldıran Gizemli Hayırsever karakteri bulunuyor.


    Bu haberin yanı sıra Mass Effect: Andromeda multiplayer moduna bu ay Artificier(Engineer/Debuff) karakteri eklendi. Kasım ayında ise son iki karakter olan Commando(Biotic/Offensive) ve Guardian(Biotic/Defensive) karakterleri eklenerek geliştiriciler tarafından sunulan tüm destek kesilecek. Çok büyük bir mücize olmadığı takdirde yakın zamanda oyun ile ilgili bir gelişme göremeyeceğiz.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.