Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
59
Favori
77.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk oyunu çok sevmiştim benim için ps4 aldırtan oyundu Marvels Spiderman, ikincisi de ps5 aldırtacak gibi.

    Ama en büyük korkum ilk oyunun remaster versiyonu gibi bir ikinci oyun çıkması, Miles morales yeni oyundan ziyade Dlc gibiydi.


    Bu oyun da grafikleri gelişmiş ilk oyun çıkarsa çok üzülürüm. ama Insomniac'a da güveniyorum. Bekleyelim bakalım.

  • 3 günde 10 Milyon izlenmeye ulaştı.Sony'nin bu tarz süper kahraman oyunlarını artıracağını düşünüyorum ilerde,tıpkı film sektöründe olduğu gibi...
    The Order 1886,Until Dawn, Horizon gibi yeni IP'ler umarım azalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 13 Eylül 2021; 15:1:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emretor23

    3 günde 10 Milyon izlenmeye ulaştı.Sony'nin bu tarz süper kahraman oyunlarını artıracağını düşünüyorum ilerde,tıpkı film sektöründe olduğu gibi...
    The Order 1886,Until Dawn, Horizon gibi yeni IP'ler umarım azalmaz.

    Sony oyun evreni kurmak istiyor. İlerde daha fazla Marvel oyunu yapacaklarından şüphe yok.

  • SÖYLENTİ/SIZINTI: Marvel's Spider-Man 2'de Peter Parker ve Miles Morales Kontrol Edilebilir Olacak


    Oyun boyunca Peter Parker ve Miles Morales oyuncunun isteğine bırakılmış şekilde kullanılabilecek ve ikisi birlikte oyun içindeki görevlerde olup beraber dövüşecekler ve videodaki gibi ortak finisherları olacak.


    Ayrıca oyunda yeni ve daha gelişmiş ağ hareketleri ve sistemleri olacak. Peter Parker'ın kendi geliştirdiği Robotik örümcek kolları ise bu sefer oyunda ana özellik olarak sabit olacak.


    "Throughout the game, players will have their choice of playing as either Peter Parker or Miles Morales, giving the opportunity to use both heroes’ unique skillsets in battle. Whether you want to use Peter’s new Dok-Ock-inspired arms or blast bad guys with Miles’ Venom strike, both will be available to use in battle.


    Whichever character isn’t in use will still be included in missions as well, tagging alongside the main Spidey and serving as backup support controlled by the AI.


    This game also improves on Peter’s web trick system after advances from the Miles Morales game, and the wall-crawling mechanics are also improved to make it feel more seamless for players."





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 12 Ekim 2021; 1:46:0 >




  • Henüz söylenti ama gerçek gibi bir yorum yapayım:


    Acaba Miles ile Peter arasındaki geçiş oynanışa etki edecek mi? Yoksa sadece keyfi bir seçim mi olacak? Böyle bir geçiş hikayeyi nasıl etkileyecek? Benim tahminim oyunun sadece belli kısımlarında böyle bir seçimimiz olacak. Çoğunlukla hikaye bize kimi verirse onu oynayacağız.

    İkisinin birlikte yaptığı dövüşler ve ortak finisherları nasıl çalışacak? Malum ilk oyunun yapay zekası çok parlak değil. Ortalıkta avel avel gezen bir Miles kötü olur.

    Ağ hareketleri ve sisteminin gelişmesi beklediğim birşey, ilk oyunda çok güzel ve akıcı olsa da limitli bir hareket kabiliyeti vardı.

  • efendimuhendis E kullanıcısına yanıt

    Söylentiye göre Şuan bir çok yapay zeka uzmanı sadece bu konuda çalışıyormuş kusursuz olması için. Tabi her görevde istediğimiz an karakter değişecek miyiz yoksa belli görevlerde mi değişeceğiz yada bazı görevleri peter parker ile solo yada miles morales ile solo oynayacağımız görevlerde olabilir.

  • Umarım peter ile solo oynadığımız kısımlar oyunun çoğunluğunu oluşturur. Çok iyi bahaneleri var aslında bunun için symbiote peter a yapıştığında davranışları değişeceği için miles ile tartışıp ayrı takılsalar çook iyi olur. Hatta belki de ikisi arasında mini bir boss fight olur ve bu sayede peter symbiote dan kurtulur. Çok açık uçlu her türlü fikir uydurulabilir, eminim oyunu hakkıyla güzel yapacaklardır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 15 Ekim 2021; 0:0:0 >
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt

    Ikisi arasında serbest bırakırlar gibi isteyen istediği karakterle oynasın. Dediğiniz olay olursa güzel olabilir. Hatta peter'i öyle kontrol etsek çok iyi olurdu. Ama tabi bu ihtimal olmama durumuda var:D.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: King_Ragnar

    Ikisi arasında serbest bırakırlar gibi isteyen istediği karakterle oynasın. Dediğiniz olay olursa güzel olabilir. Hatta peter'i öyle kontrol etsek çok iyi olurdu. Ama tabi bu ihtimal olmama durumuda var:D.

    Symbiote un oynanışa büyük etki edeceğinin bilgisini ilk oyunun röportajlarından birinde tease etmişlerdi zaten bakalım merakla bekliyoruz.

  • MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]
    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]Elijah Boxhill 🎬twitter
    “Hearing there will be a symbiote variant of every suit in #Spiderman2 👀👀 https://t.co/UJo0rowLEe”
    https://twitter.com/OpticalCinema/status/1475943489456295938
  • https://twitter.com/brittneymmorris/status/1479219829773058048?s=21

    Subnautica: Below Zero’nun senaristi Marvel’s Spider-Man 2’nin senaryosu üzerinde görev alacak.
  • Beyler son yıllarda çıkan Spiderman oyunlarını özet gecicek var mi bağlantılı mi birbirileri arasında ve pc ye çıkıyorlar mi?
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Sadece Marvel’s Spider-Man (2018) ve Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (2020) bağlantılı oyunlar. Olay örgüleri Earth-1048 adlı evrende geçiyor.

    2018’de Marvel’s Spider-Man oyununun öncesini anlatan “Hostile Takeover” adlı bir roman yayınlandı. Ülkemizde “Düşmanca Devralma” olarak kendisini bulmak mümkün.

    2018’de çizgi romanlarda örümcek etkinliği olarak bilinen “Spider-Geddon” adlı çoklu evren etkinliğinde ilgili oyunun Spider-Man’i diğer evrenlerden gelen örümceklerle birleşerek “Spider-Verse” etkinliği esnasında üstesinden geldikleri “Inheritors” adlı güç emici bir aileye karşı koydukları düşmanlarla tekrardan karşı koymak adına daha kalabalık bir şekilde bir araya geldi.

    2019 Mart-Ocak ayları arasında oyunun evreninde 6 sayılık “City at War” serisi yayınlandı. Bu seri, oyunun olay örgüsünü çizgi roman sayfalarına taşıdı.

    Gelecekte çıkacak olan Wolverine oyunu bu evrenin bir parçası olacak.




  • Oedon kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Marvels Spiderman 2 de bu evrene dahil o zaman?
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. :)

    Tabi ki de. Hikâye kaldığı yerden devam edecek.
  • MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]

    Söylentilere göre Marvel’s Spider-Man 2’de istediğimiz zaman Peter ve Miles arasında geçiş yapabileceğiz.

    Ayrıca oyunda 3. oynanabilir bir karakter daha olacak. Fakat açık dünyada kendisini yönetemeyeceğimiz ve sadece hikaye ilerleyişi sıradında kontrolü tarafımıza sunulacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oedon

    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]

    Söylentilere göre Marvel’s Spider-Man 2’de istediğimiz zaman Peter ve Miles arasında geçiş yapabileceğiz.

    Ayrıca oyunda 3. oynanabilir bir karakter daha olacak. Fakat açık dünyada kendisini yönetemeyeceğimiz ve sadece hikaye ilerleyişi sıradında kontrolü tarafımıza sunulacak.

    Devamlı yanımızda mı olacak yani bu politik velet ? Atreus gibi cıyak cıyak bağıracak mı yanıbaşımızda ? İstediğimiz zaman buna geçiş yapabiliyorsak senaryo boyunca yanımızda olacak hatta istersen sadece milesla oynayarak oyunu bitirebileceğiz şeklinde anlıyorum ben.. Gotham Knights böyle olacak çünkü.

    Valla merak ettiğim tek ps özel oyunu bu, ama miles veledi woke niyetine ilahlaştırılacaksa ve devamlı yanımızda olacaksa bu nesil boyunca psye elimi sürmeyeceğim kesinleşmiş olacak, istedikleri kadar iyi grafik sunsunlar.





  • Funder kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen GTA V kafası bir geçiş olacak daha çok. Sürekli eküri misali gezeceklerini düşünmüyorum.

    Fakat İki karakterin de beraber ilerleyeceği ve Batman Arkham oyunlarının kafasında tek taraflı kooperatif bir oynanış sunacak gibi duruyor daha çok.
  • MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]
    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]Millie Atwitter
    “SpiderMan 2 for PS5 is ‘exceeding expectations’ for Marvel higher-ups. ‘Fluidity’ and ‘visual punch’ is striking according to an employee of Marvel. Another employee thought they were watching a cutscene. Gameplay to be shown soon.”
    https://twitter.com/millieamand/status/1567176188853878786
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.