Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
59
Favori
77.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Marvel'den başka karakterleri alıp SONY oyunu etmeleri zor ama işte. Wolverine de Marvel'de olmadığı için Oyun haklarını almışlar.


    Belki ileride Venom oyunu gelir diye düşünüyordum ama Spider-Man 2'de kesin şöyle olacak, hem Peter Parker hem Miles Morales hem de Venom ile oynayacağımı bölümler olacak gibi hissediyorum.


    Spider-Man ve Wolverine yeterli şuan için çok fazla oyun edilip bölünürse kalite düşebilir. Venom'u da Spider-Man 2 de göreceğiz nasılsa.

  • Wolverine marvelde olmadigini bilmiyordum bence spiderman 3 oyun yeterli dedigim gibi olursa avengers blackpanther ironman vs vs hayir demem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Insomniac'ın Spider-Man'i MCU'dan farklı olduğu gibi aynı şekilde Insomniac'ın Wolverin'i de farklı olacak ve Vahşetten kaçınılmayacak, kan gövdeyi götürecek ve özgün olacak.


    Wolverine'nin oyun hakları FOX'dan alındı ve o yüzden harika ve özgün bir Wolverine oyunu gelecek Insomniac'dan.


    "That was still when FOX had the Wolverine rights. Disney Marvel has treaded very lightly in R-rated territory for things attached to the MCU, the Netflix shows it put out to pasture, mainly, and how they handle certainly inherently R-rated characters (like Deadpool) remains to be seen.

    In this case, however, letting Insomniac go wild with a violent Wolverine game should be a win-win. This Wolverine is not MCU Wolverine like Insomniac Spider-Man is not MCU Spider-Man. But while Spider-Man doesn’t need to be M-rated, and that would actually be kind of weird, Wolverine definitely needs to be or else the game is going to lose something, no matter what story Insomniac tells with it."


    https://www.forbes.com/sites/paultassi/2021/09/10/the-big-ps5-wolverine-game-question/?sh=4c5c71a6489b




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 10 Eylül 2021; 19:19:48 >




  • Sony bu Insomniac'ı satın aldıktan sonra adamlar resmen coştu. Şu an Sony'nin elindeki en çalışkan, en üretken stüdyo bunlar oldu, vallahi tebrikler...

  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Iron-Man ve Black Panther'ın gameplay ve karakter olarak ne özelliği var ki? Spider-Man'den daha büyük bir marka yok. Marveldaki diğer karakterler için 90lar sonu 2010lar başında film oyunu yapılırken Spider-Man ve Batman'in 80ler ve 90larda çıkan onlarca oyunu vardı. 20 yılı aşkın süredir hemen her yıl bir tane Spider-Man oyunu çıkıyor. 3. oyunla hadi bırakıyoruz demezler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Farkli karakter farkli mekanlar gayet guzel olur spiderman populer diye 50 tane oyunu cikmasin farklilik cesitlilik iyidir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Ben de sık sık çıkması taraftarı değilim. 2018'de çıkan oyunun üstüne mekanik olarak ne eklenebilir ki diye düşünüyorum şu an. Böyle 5-6 yılda bir(Miles'ı saymazsak) çıkması ideal. Tahminimce haklarda bir sorun çıkmadığı sürece her jenerasyona en az bir tane Spider-Man gelir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Sık sık cikamaz zaten kalite bariz duser 3-5 yil arayla ciksin ama farkli markalar olsun isterim wolverine gibi...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Venom'u seslendiren arkadaş tweet atmış, oyun çok büyük olacakmış o yüzden 2023'te çıkacakmış. Peter Parker ve Miles Morales seçilebilir karakter olup 2 farklı senaryo modu olabilir mi?


    Ya da tamamen teori üretiyorum; oyun konsept olarak The Last Of Us Part 2'nin izinden gidip belli bi süre Peter Parker ile oynatıp, sonra Miles Morales ile Peter Parker'ın intikamını Venom'dan alacak olabilir miyiz?  


    Mis gibi halis muhlis saf PS5 oyunu hayırlı olsun, GOW'da göremediğimiz grafiksel anlamda o seviye sıçramasını burada bariz göreceğiz. 2022 yoğun geçecek zaten, 2023 çabucak gelir :)

  • Gow ve Horizon ın ps4 e de çıkacağını düşünürsek yeni nesil olarak çıkacak ilk oyunlardan biri olacak diyebiliriz sanırım. Ben Venom ile de kısa süre de olsa oynayacağımızı düşünüyorum. Insomniac bu tarz farklı karakterleri oynatmayı seviyor, miles ve mj in sıkıcı görevlerini ekleyen adamlar venom için ağızlarının suyu aka aka oynanabilir yapacaklardır mutlaka.



    Ultimate Spider-man oyunu bunu zamanına göre oldukça iyi yapmıştı, venomu kontrol ederken spider-man den farkını çok güzel hissettiriyordu.



    Ek olarak kesinlikle Wolverine ile crossover olacaktır. Hatta Venomu kontrol ederken Wolverine ile şöyle bir fight yapsak hiç de fena olmaz:


    Venom vs Wolverine:


    Gamer Max Channelyoutube
    Playlist Ultimate Spider-Man: https://goo.gl/VM87wz Subscribe: http://goo.gl/bij4sg
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DW4FtWXbgLvA&q=EgQuLZpEGNvU74kGIhAuZiduAtrC3lBF7b8jShnuMgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 11 Eylül 2021; 2:29:48 >




  • Venom'un oynanabilir karakter olacak söylentileri var. Doğru çıkarsa varya offf.  

  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt

    Hiç kimse yazmamış hayret diyecektim siz yazmışsınız hocam.


    Trailer'dan çıkarım yapmamız gerekirse Venom kesinlikle oynanabilir karakter olacak.

  • venom düşman olmayabilir bu oyunda belkide güçleri birleştirip carnage a karşı savaşacağız

  • Venom la bir iki kapışcaz sonra ana düşmana karşı birleşecez gibi seziyorum. Şu vs filmleri varya aynı onun gibi.


    @brnbry @console-master

  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt
    Off efsane olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marvel oyunları gerçekten güzel tabi ki fakat gerçekten PS5 exclusive olan oyunlar Wolverine ve Spider-Man olunca PS5'i almakta çok mu acele ettim diyorum.Bu iki oyun umarım bu düşüncemi yok edecek kadar güzel olur.

  • Akıllar da tek soru ilk oyun Türkçe olmadı altyazı dahi gelmedi türkiye de inanılmaz bir fan kitlesi var tr gelmesi muhteşem olur gelecek olan ikinci oyuna destek verirler mi muallaktayim marvel izin vermedi gibi bir söylenti çıkmıştı horizon dan hiç beklenti yokken altyazı olarak geliyor umarım dublaj olmasa bile metin destekli gelir anlayarak oynamak bambaşka

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spider-Man 2 Trailerı CGI değil, PS5 de Real Time olarak %100 Oyun İçi çalışıyor.
    https://www.reddit.com/r/PS5/comments/pmfm9h/insomniac_confirms_spiderman_2_reveal_is_running/










    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 12 Eylül 2021; 12:31:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu konuyu arıyordum buldum yazalım burası değerlenecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TaKo kullanıcısına yanıt

    Umarım öyle bir şey yapmazlar Spider-man dediğin Peter parkerdır neil yazar olsaydı kesin yapardı  ama şuanda bunların öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.