Şimdi Ara

MARKAFONİ batan geminin malları.... (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
17
Favori
102.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sepet efsaneymiş ama olmamış. bendede aynı durum söz konusu. sanırım gönderm yapmayacaklar. alllahtan daha önce aldıklarımjz gelmişti(hepsi değil)

    yalnız o kadar ürünü tek sepette nasıl topladınız merak etmedım desem yalan. bir tanesini bile çekmek zorken. kartınız kayıtlımı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    Valla şansa oldu sepeti doldururken bir anda dustu fiyatlar, aldik hemen :) diger bekleyen tum siparisleri de iptal ettiler kalite kontrolden gecmedi ayagina..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suataslan72


    quote:

    Orijinalden alıntı: sakurek

    Sipariş durumu HAZIRLANDI olan siparişlerimin hepsini bugün iptal ettiler. Muhtemelen kargoya verilmeden önce çalışanlar el koydu

    Bayramdan önceki perşembe ya da cuma vermiştim siparişi..


    MARKAFONİ   batan geminin malları....

    Burda hep bana hep bana türü bir alışveriş olmuş.daha doğrusu olamamış. Bu tür fırsatlarda insaflı olmak gerekir.herkes birer ikişer faydalansaydı daha etik olurdu

    Hep bana hep bana ile ilgisi yok. Zaten 5 saniyede bitecek o ürünler yani sitede zaman harcamayan kişi zaten almayacak, Alan kişiler de artık bu işin prosu hepsi aynı bir pro almaz başka pro alır. Hepsini almayın bize de kalsın diyene göre bir fırsat değil bu.

    Bu arada benim de siparişlerimin iptal oldu, helly hensen teknik mont vardı iptal ettiler.

    Birkaç bot vs var iptal,,

    Yine de bayramdan önce gönderdikleri yeter,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 28 Haziran 2017; 18:56:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Neleri gönderdiler? Baya iyi şeyler kapmışsın gibime geldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysfkasap

    Neleri gönderdiler? Baya iyi şeyler kapmışsın gibime geldi

    Görüp de alamadıklarımın yanında pek bir şey alamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 2 Temmuz 2017; 11:21:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    benim saatlerde iptal ceoyu buldun linkedinden mesaj attom 4 kere okuyor cevap vermiyor. Ulan hepmi saatler iptal hepsimi kalite gereği
  • Toplamda kargo dahil 47 tl ye 19.06 da aldığım bir adet erkek ziya ayakkabi, 3 adet matraş bayan çanta bugün elime ulaştı.. göndermeleri hususunda açıkçası hiç ümidim yoktu ama bugün teslim aldım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu arada sadece satış duracak 30 haziranda şirket en az 3 ay daha açık kalacakmış hukuki mevzular için hakem heyetine verebiliriz yani. Ben çoktan verdim iptal edilen ürünler ahkkında
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Aynen, bayramdan önce gelenler yeterli fakat bu son siparişim Altın vuruş olacaktı
    Bir dolap döndü dün çünkü hazır olan tüm siparişlerim iptal edildi. Çok güzel ürünler vardı beklediğim. Artık yapacak birşey yok. Nasip..



    Üstte hakem heyeti diyen arkadaş da para iadesi yapıldığı için lehine sonuç çıkması çok zor.
  • Gerçekten pis bir toplum olmuşuz... Bu başlığı özellikle takip ediyorum. Bir tarafta markafoni çalışanları; üçkağıt ile ürünleri kendileri alıyor. Diğer tarafta forumdaki bazı ölücüler; ucuz diye açgözlü davranan, ihtiyacından kat kat fazlasını alan, bir de ilginç bir şekilde bununla övünenler. Bedava günah verseler `aaa beleşmiş` diye koşa koşa alacak insanlar var.

    Bir de ürünü gelmeyen, para iadesi yapılmış olanlar var. Bunun için hakem heyetine gitmeye üşenmiyor. Vatana millete faydali bir sey istesen kılı kipirdamaz belki. Parasi da yatmis, sirket de kapandi kapanacak ama bir tekme de ben vurayim diyor. Bir de hakem heyetini gereksiz mesgul ediyor, gercekten magdur olmus cozum bekleyen insanlarin da isleri uzuyor, aksiyor. Herkes uzerine alinmasin ama boyle davranan bencil insanlar da var maalesef.



    Toplumumuzun ufak bir demosu gibi. Satan da dalavereci, açgözlü ve bencil, alan da. İbretlik...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avastos -- 29 Haziran 2017; 16:58:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Çok bişi olacağında değil ama yalanları hep aynı kalite kontrolden geçmedi diyorlar hocam. ayrıca ne arayan var ne soran. Ve iptaller peş peşe olsa anlarım direk iptal eder adam birini şimdi birini 2 hafta önce iptal ettiler hazırlandı yazan sipariş geri tedarik ediliyora döndü. Üstteki arkadaşın dediğine gelince fiyatlar flaan yanlış girilmiş değil hocam ayrıca ihtiyacım yok diye 30 liraya düşmüş saati niye almayayım. saati ihtiyaçtan görüyorsanız en dandik casio en çok satılır.
  • Markafoni ismi sefamerve tarafından satın alındı. bundan sonra sefamerve tarafından kullanılacak bu isim. site içeriği ne olacak onu ilerde göreceğiz
    ayrıca hakem heyetine verseniz ne olacak ellerinde mal yoksa para iadesi yaparlar olur biter. kapanan siteden bana o ürünü illada vereceksiniz deseniz ne olur demeseniz ne olur
  • avastos A kullanıcısına yanıt
    Lüks yaşam isteği insanları böyle açgözlü hilekar ve üçkağıtçı bir hale sokuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acu540

    Beyler bu arada sadece satış duracak 30 haziranda şirket en az 3 ay daha açık kalacakmış hukuki mevzular için hakem heyetine verebiliriz yani. Ben çoktan verdim iptal edilen ürünler ahkkında

    Parayi almissiniz geri. Temin edemediginden iptal etmis. Bisey cikmaz hakem heyetinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Hocam temin edilemedi değilki mevzu arıyorum kalite kontrolden geçmedi diyor. Ne demek yani diyorum camı mı kırıktı kolçak mı kopuktu neyi vardı diyorum yok öyle birşey değil diyor barkod hatası vardı o yüzden yollamadık diyor. Yani temin edemedim diye bahanesi yok adamın. Bende biliyorum kapattıkları için ellerinde olmayabilir doğrudur ama elimizde yok demiyorlar kalite kontrolden geçmedi diyorlar. Ayrıca bu malzemelerin fiyatında mı hata vardı diye soruyorum adam hayır diyor biz belirledik 4.99 19.99 diye ki hatunun aldığı çantalar geldi. Ayrıca param henüz yatmadı 1 hafta içinde yatacak denildi. Bütün iptaller saat vs gibi yükte hafif pahada ağır malzemelerde oldu yoksa adamın biri milyarlık bebek maması aldı hiç paraya.
  • Hummel spor ayakkabısı 42 numarasini aldim. Iade edecegim düşünen varsa devredebilirim. 99tlye aldiydim. Boşuna onlara gitmesin forumdan düşünen varsa pm atsin resim vs atayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkenstock 38 numara kapabildim. 37 sine ihtiyacım var 36-37 alıp 38'e ihtiyacı olan varsa takaslayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avantajix eksik yatırdı paraları kafasına göre redd vermiş markafoni kapı duvar üyeliğine girebilen var mı yada parası eksik yatan ?
  • aldıklarımıza şükür :) iptal olan tüm siparişlerin paraları yattı. sağolsunlar be diyelim. böyle bidaha muhtemelen denk gelmez😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.