Şimdi Ara

Manisa-Budapeşte Yolculuk hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba;

    Nisan ayı başında Manisa-Budapeşte arasında bir seyahatimiz olacak.İşimizden dolayı yolculuğu binek araçlarımızla değil Fiat Doblo aracımızla yapmak zorundayız.Araç çıkışı için triptik kontrolu sanırım iptal olmuş,aynı şekilde yenilenecek olan ehliyetlerle sanırım uluslararası ehliyet gerekliliği de bitiyor.Kaskomuzu da yurtdışı şeklinde genişletip,şirket adına vekaletimizi hazırlayıp yasal prosedürleri bitireceğimizi düşünüyorum.Bundan sonraki aşamalarda sizlere danışmak istediklerim ise;

    1.Google Maps ile mesafe 1580km,yolculuğa bir ihtimal başlama durumumuz olan İstanbul'dan ise 1326 km görünüyor.Güzergah olarak ise Bulgaristan-Sırbistan veriyor.Bana önerebileceğiniz en uygun güzergah ne olacaktır?Sırbistan yerine Romanya tercih edilebilir mi

    2.Türkiye'de ticari araçların K belgesi taşıma zorunluluğu olduğu gibi Avrupa'da ilave evrak ya da herhangi bir yasal prosedür gerektirebilir mi?Aynı şekilde Türkiye'de 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında kış lastiği takma zorunluluğu var,Avrupa'da böyle bir zorunluluk varmıdır?

    3.Yardımcı olabilecek her türlü görüş ve önerinizi bekliyorum.

    Saygılarımla..







  • cuneyt1977 C kullanıcısına yanıt
    Bulgaristan'da otobanların pek düzenli olmadığını okumuştum. Araştırın yola çıkmadan.

    Gezi için zamanınız varsa ben olsam Yunanistan çıkış, Makedonya, Sırbistan üzeri giderim. Yunanistan Bulgaristan'dan da Romanya'dan da daha güzeldir herhalde.

    Kış lastiği zorunlu olan ülkeler var rotanızın üstünde. Ancak Nisan ayında kar lastiği zorunluluğu olacağını hiç sanmıyorum. Gene de araştırın.

    Hayırlı yolculuklar şimdiden
  • Cevabınız için çok teşekkürler..Zamanımız olmayacak o yüzden Bugaristan-Sırbistan tercih edeceğiz herhalde.Öğrenebildiğim kadarıyla Sırbistan'da 1 Nisan'a kadar zorunluymuş kış lastiği..
  • cuneyt1977 C kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen öyledir. Zaten nisandan sonra, kayak merkezleri gibi yüksek rakımlı, uzun süre kar altında kalan yerler hariç kar lastiği zorunluluğu hiç duymadım ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.