Şimdi Ara

Uludağ otomotiv gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
12.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkaşlar Uludağ otomotiv denen firmanın vidonlarına kanarak arkadaşıma önerdim, öyle bir fatura kesmişler ki, içim acıdı vijdan azabı çekiyorum açıkçası, kanunen yapacak bişey var mı? Herşey den bol keseden yapmışlar, parçalardan geçirmişler bir de işçilik ten daha beter geçirmişler.faturayı yüküylüyorum.



    Uludağ otomotiv gerçeği


    Uludağ otomotiv gerçeği







  • excel tablosu fiyatını yazmamış iyi bari.

    *klavye tuşlarına basma fiyatı

    *işçilik yaparken içilen çay fiyatı

    *çırağa getir götür diye bağırırken ağrıyan gırtlak için pastil


    şaka bi yana böyle bi liste için ne gerekiyosa yapmı demiş yaptıran, öyle dese ve bu kadar fiyat, parça değişimi gerekeceğini düşünmemişse bile yapan adam bu bu çıkabilir diye belirtmesi gerekirdi. onay almadan girilecek iş fiyat değil

    1.cisi yazılı iş emri, sözleşme vs yoksa (hatta varsa bile faturada yazılan işler yapılıp yapılmadığına bağlı olarak) faturaya tabii ki itiraz hakkı var.


    2.si zaten işçilik gayet dolgun yazılmışken ayrıca zart temizliği zurt temizliği diye yazmamaları gerek zaten orada garibanlara iş öğreteceğiz diye sağlıklarıyla oynayarak yaptırtıyorlar o işleri.


    ayrıca parçaya- dışarda yaptırdığın tornaya vs kar marjı ekliyorsan artık locktitedır, balata spreyidir boyadır vs yazmamalılar.


    kurye-yıkama vs bile yazmışlar, video çektik onu da yazıyoruz diyecekler utanmasalar.

  • Kanunen hiçbir şey yapamazsın. Baştan fiyat teklifi almanız gerekirdi. Hyundai yetkili servis daha ucuzdur muhtemelen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 14 Ocak 2023; 18:8:4 >
  • ekşi sözlüğe konu açtır, bu soyguncu kılıklılarının gerçek yüzü orda da ortaya çıksın.

  • aha bağlarbaşı çocukları patlamış, dikkatimi çekti o kadar para harcanmış o kalem işlenmiş. iç dış yıkamayı da yazmazsın be kardeşim. üzüldüm gerçekten




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakinAdam16 -- 14 Ocak 2023; 19:18:56 >
  • gerçekten bir getz için motor tamirine 80 bin ödedinizmi yada şöyle sorayım bu adamlar 80 bin tl lik faturadan önce sizi arayıp fiyat vermedimi bu kadar masraf var diye

  • sıfır sandık motor daha mı ucuza gelirmiş?

  • Herşeyi söyledi çıkan masrafları yanlız işçilik ve ot bok herşeyi bol keseden yazmaları süpriz, oldu resmen dükkanın bir aylık masrafını bize yıkmışlar, Allah ellerine düşürmesin, arabalarınıza iyi bakın valla
  • Mutlaka forumda vardır kore araçları ile ilgili yedek parçacılar veya servis personeli.


    Sandık motor ne kadar bu aracın?

  • Adamlar Hyundai Accent Era'nın triger zinciri değişmemesi gerektiği halde değiştiriyorlardı. Trigerden gram ses gelmiyor bunlar zincir değiştiriyor. Videolara oynayan böyle her arabadan anladığını iddia eden yerlere gitmeniz hata zaten. Yetkili servise gitmek istemiyorsan özel servise gitmelisin. Özel servisler de eski yetkili servis ustaları tarafından açılabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugursimsek_03 -- 8 Ağustos 2023; 2:10:7 >
  • Getz'in parası neyki 83 bin TL fatura çıkarmışlar. Sandık motorları 55 bin civarlarındayken bu kadar fiyat mı olur...


    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-hyundai-i20-1.4-benzinli-sandik-motor-g4lc-sifir-1071392448/detay

  • sadece videolarının belirli kısımlarını gördüm bu işletmenin bu kadar kasaplık kır döklük olmamalı,hesaba gelince keşki bir kaç yerden daha fiyat alaymışsınız geçmiş olsun

  • Deníz kullanıcısına yanıt

    Bu araç dizel maalesef.


    Yeni motor olsaydı daha iyi olabilirdi ama sıfır motor var mı işte? 1.6 olanı bulabildim, 85bin tl yazılmış.


    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-hyundai-1.6-crdi-d4fb-motor-sifir-1060024617/detay



    Bu masrafı satıcının karşılaması gerek, motor sorunluymuş zaten, alıcıda son nefesini vermiş.

    Uludağ oto 10bin düşsün işçilikten, 73bin lira yine çok para bu araba için, değişen pek bir şey olmuyor yani.

    Evet işçilik fazla yazılmış ama düzgün bir şekilde toplanmış motor.


    Uludağ otomotiv gerçeğiULUDAĞ OTOMOTİVyoutube
    Bu Video da Sizlere 2005 Model Hyundai Getz 1.5 CDİ araç sahibi müşterimiz kadeh sesi, kapak açılabilir, turbo kontrol, direksiyonda boşluk, A dan Z ye kontrol şikayetleri üzerine işletmemize Bursa Merkez'den başvurdu. Müşterimiz aracını İzmir'den satın almış arkadaşlar bilindik bir Exper firmasında aracın kontrollerini yaptırdığında Exper firması aracın herhangi bir sıkıntı olmadığını söylemiş. Motor gücünün %88 çıkmış ve herhangi bir ses olmadığını belirtmiş. Müşterimiz yolda sehir halinde iken motordan çıkan bir ses yüzünden aracını stop etmiş ve kontrol sağlamış ancak aracı tekrar çalıştırmaya çalıştığında araç tekrar çalışmamış. Aracımızı lifte kaldırıp alt takım kontrollerini sağladığımızda aracın katalitik konvertörü arızalı çıktı müşterimize bildirip değişimi isteyip istemediğin sorduk onun dışında alt takım da her hangi rahatsız edici bir problem yoktu arkadaşlar. Devamını videomuzda çok farklı beklenmedik problemler çıktı araç da iyi seyirler... Sizlerde bu video ile Umarım Faydalı ve Eğitici Bir Video Olmuştur. Elimizden Gelenin En İyisini Yapmaya Çalıştık Videoyu Beğendiyseniz Like Atmayı (Beğenmeyi) Ve Kanala Abone Olarak Bizlere Destek Olmayı Unutmayın. Sizleri Seviyoruz :) ADRESİMİZ ; Bağlarbaşı Mah. Osmangazi Cad. No:2/2 BURSA İrtibat ; 0546-864-34-55 (Emrah EROĞLU ) Reklam ve İş Birliği İçin ;emraherglu16@gmail.com Otomotiv Sektörü İle Alakalı Her şeyi (Araba Tanıtımı , Oto Tamir ve Araç Bakımı , Lpg Tamir/Bakım , Egzoz Montaj ve Tamiri , Oksijen Kaynağı ve Gaz Altı Kaynağı , Motor toplama , motor rektifiye , motor yenileme , triger değişimi , baskı balata değişimi , alt takım kontrol , motor güçlendirme , lpg ayarı , lpg arızaları ve tamiri , tekleme sorunları , buji değişimi , buji kablosu değişimi , balata değişimi, egzoz değişimi , egzoz modifiye, arıza tespiti) Siz Değerli Arkadaşlarımıza Videolu Anlatım ile Öğretmeyi ve Öğrenirken de Eğlendirmeyi Hedefliyoruz. Biz " Ercan EROĞLU , Erkan EROĞLU ve ben Emrah EROĞLU " Ailesi Olarak ve Oto Tamirciler Olarak Elimizden Geldiğince Araba Üzerine Tüm Bildiklerimizi En Eğlenceli , En Kolay ve En Doğal Şekilde Anlatacağız. :) Bizleri Sevdiyseniz Abone Olarak Bize Destek Olabilirsiniz. İnstagram ve Facebook Sayfalarımızı da Takip Etmeyi Unutmayın. Şimdiden Çok Teşekkür Ederiz. :) ULUDAĞ OTOMOTİV ' den Saygı ve Sevgi İle .. #ekspertiz #motor #hyundai
    https://www.youtube.com/watch?v=L4We0ZiKJHA&ab_channel=ULUDA%C4%9EOTOMOT%C4%B0V



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza283 -- 15 Ocak 2023; 7:53:56 >




  • Hurdaya çıkması gereken araçları el mahkum böyle tamir ettiriyor necip milletimiz. Çok üzülüyorum.


    Benim anlamadığım işçilik kalemi ayrı bir şekilde alınıyor madem, neden cart temizliği curt temizliğine o kadar para yazmışlar? Kurye ücreti bile almışlar inanılmaz. Araç iç dış yıkamayı jest olsun diye yapardı insan. Bu kadar paragöz yerlere gitmemek lazım. Yanlış anlamayın, hak ettiği fiyatı yazanlara ben genelde bahşiş bırakırım temiz iş yaptıysa. Para sıkıntı değil yani. Ama bu şekilde insanı afedersiniz salak yerine koyuyorlar. Keşke tamir öncesi fiyat isteseymiş arkadaşınız. Ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, işçilikten 10bin düşsünler. Hadi hiç işçilik almasınlar yine 60k az para değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 16 Ocak 2023; 17:1:46 >
  • Balata Spreyi, benzin, temizlik boya 1500 tl ?


    Sağlam fatura.

  • Eften püften şeylere fiyat yazmışlar. Bu yüzden kanalı engelliyorum ve bir daha izlemiyorum. Son zamanlarda hoşuma gitmeyen videolar izledim. ...demekki böyle ufak şeylere bile ücret yazıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RCRICOS -- 17 Ocak 2023; 9:51:3 >
  • Ustaların en sevdiği müşteri tipi, anahtar teslim işlerde sağlam geçirmasyon dönüyor. Fiyatlar orjinal parça fiyatlarında, bazı kalemlerde üzerinde %20 koymuş gibi. Umarım bu fiyatları yazdığı parçaları güvenilir bi yerden orjinal olarak tedarik edip takmıştır. Bu denli ücret yazıp yan sanayi kullandıysa bide boğazlarından geçmez o aldıkları para umarım.


    Ben genelde parçamı alır giderim ustaya. Evimin 100 mt ilerisinde bi ustam var, ufak böyle sokak arası sanayi içinde değil. Adamın sanayi esnafı gibi telaşı yok kendince işler yapıyo yağında kavruluyo. Parçamı alır giderim genelde de müsait olur bana ve acele etmeden sakin sakin yapar işini başından sonuna dek beklerim işin üstünde bi parça eksik olursa der bana atlar gider alır parçamı gelirim.

    Allah göstermesin komple motor işine giricek olsam büyük ihtimalle ustaya derim oraya bi yer yaparım dükkanda yatar kalkarım heralde arabanın başında olurum hep kolay almadım ben o arabayı kimse kusura bakmasın.





  • Ben işini düzgün yapanlara bir miktar fazla verilmesine karşı değilim, ancak b sınıf, ekonomi serisi kore aracının 165000 km de bu şekilde bir masraf çıkarması üzücü.


    alan arkadaş dava açmalı. ayıplı mal satıldığı için.


    davayı hem ekspertize hem satıcıya açmalı.

  • iç dış yıkama, balata spreyi parası da almazsın be!

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.