Şimdi Ara

MAKYAJLI İ30 1.0 T-GDİ-7 İLER ÇİFT KAVRAMA ŞANZIMAN . (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
4.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tacox

    quote:

    Orijinalden alıntı: mcinar

    Hyundai nin önlenemez yükselişi öncelikle WW cileri tedirgin edecek. Aynı donanımda aynı güvenlik seviyesinde bir araca 20.000 tl fazla para verenleri anlamak mümkün değil. Çift kavrama gelince bakalım neyine çamur atacaklar. Merakla bekliyoruz.

    WW ne ya?

    Daha vw i doğru yazamayan adamların, vw ve kullanıcıları hakkında kehanette bulunmaları harbiden baydı artık..

    Gerçekten konunun özünü anlamışşsın tebrikler. Hyundai de WW de babamın arabası değil. Aynı donanım ve güvenlik seviyesine sahip 2 aynı sınıf araç arasındaki 20.000 tl fark neden bunu anlamıyorum demek istediğimi anlamak için alim olmaya gerek yok. Yoksa burada markayı kötülemek veya eleştirmek için yazmadım. Bak yine WW yazdım. Takılma böyle şeylere. Benim ''sağ aynanın aksesuar olarak satıldığı zamanlardan beri'' arabam oldu, yani bu konularda biraz fikrim vardır. Kazasız sürüşler dilerim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: altmis6

    Hyndai, i30 a makyaj yaparak ancak tipini bozar!

    Zira i30, tasarımın son noktası idi. Vw..wv...ww...her ne saçmalık ise bi türlü doğru yazamam,(mörşingen gılabbah,okunuşu ile haber olmuştu ülkemizde:)))) hyundainin şamarını ensesine yemiştir. Haa bi de i40 var. Tatmin olmadıysan bi de ona bak.

    Olum, beyaz gömlek-kıllı bağrı, sakallı tip, ithal-pahalı parça mı yoksa adapazarında üretilen ucuz ama her daim kaliteye ilerleyen mükemmel tasarım mı?

    Regal mi !? Reklamı değil bu gardaş. KAZIKLAN MA !

    Daha iyisini daha ucuza al !

    Aynen katılıyorum.
  • 207m kullanıcısına yanıt
    75 DEĞİL 65 YAZILMIŞ
    Yeni Polo 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG BlueGT 61.000 TL (Metalik renk vb. ile 65.000 olur herhalde) Polo bu Polo. Adam neredeyse bir üst sınıf olan i30 disel otomatik parası istiyor.
  • Yil olmus neredeyse 2015 hala teneke araba muhabbeti yapan bagnaz insanlar var dunya celik ve gemi yapimi devi olan bir markanin yaptigi araclarin teneke olmasinin mumkunati varmi? Zaten bunun cevabini guvenlik testi sonuclari gostermis.Neymis 1.0 motorla abdde satamazmis insan acip bir bakar abd sitesine adamlarda zaten turbo motorlar var f segment arabasi ki oralarda dct sanzumani var adam hayatinda eski b segmenti hyundaiye binmis kendince cahil cahil konusuyo hyundanin hidrojenle calisan seri uretimde motorlari mevcut japonlar atmosferikte cok iyiydir efsane arabalari vardir taktirlik muhendislik ornekleri vardir ancak devir turbo devri ve avrupaya ayak uyduramadilar bu kadar basit vwye laf atan insanlar var golfun ic mekan kalitesi iyidir dogrudur ha 20bin liraya degermi bu kisinin onceliklerine gore degisir kimse golfe veya i30a kotu araba demesin ikisininde birbirlerine ustunlukleri ve eksileri var siz ve sizin gibiler boyle dusundukce biz ne araba uretiriz nede tuketici olarak saygi goruruz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcinar

    75 DEĞİL 65 YAZILMIŞ
    Yeni Polo 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG BlueGT 61.000 TL (Metalik renk vb. ile 65.000 olur herhalde) Polo bu Polo. Adam neredeyse bir üst sınıf olan i30 disel otomatik parası istiyor.

    Yuhh ! Bilader be. 65.000 TL ye polo almak mı? Kibrit kutusu gibi araba ! Gece gece kötü bir espiri bence. Yahu ikinci el 90 ps lik dizel linea alırım 25 bine. Üstüne bir de 1+1 ev alırım dış mahalleden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzgün surat ( ) arka far grubunu değiştirsin yeter başka makyaja ihtiyacı yok
  • downsizing motorlarla düşük tüketim elde edildiği inancı; tamamen vw'nin yürüttüğü algı operasyonunun sonucu.

    şehir içi kullanımda nispeten tasarruf sağlayan bu motorlar yüksek devirlerde misliyle yakıt tüketmeye başlıyor.

    ama avrupa'da tutunmak isteyen üreticilerin küçük hacimli motorlara yönelmekten başka çaresi yok.
  • hyundai alkışlamak gerek.harbiden adamlar nerden nereye geldiler.cok iyi durumdalar ve sadce otomobilde değil cok büyük bir şirket helal olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcinar

    75 DEĞİL 65 YAZILMIŞ
    Yeni Polo 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG BlueGT 61.000 TL (Metalik renk vb. ile 65.000 olur herhalde) Polo bu Polo. Adam neredeyse bir üst sınıf olan i30 disel otomatik parası istiyor.

    Clio 1.5 dci edc gt-line 60.650 TL' lik fiyat etiketini görmüyorsunuzda Polo' nun 150 HP, 250 NM torklu silindir kapatma teknolojili 0-100' ü 7.8 sn. olan ş.içi yakıt tüketimi 5.8 lt olan arabayı mı görüyorsunuz ? Clio' nun kötü malzeme kalitesi, işçiliği ve marka imajınıda hiç saymıyorum bile. Evet 65 bin TL' ler bu segment için fazla ama madem Hyundai ve VW babanızın malı değil, o zaman aynı fiyat etiketine sahip diğer araçlarıda takip etmenizi ve objektif olmanızı öneriyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tefennili

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

    quote:

    Orijinalden alıntı: Thomassee

    Maalesef hocam.

    Bizim insanımız o kadar anlık, gol kültürü üzerine yaşıyor ki gerçekten acı.

    Diyorlar ki Japonlar Hyundai'den korkuyorlar

    Bi turbo motor yapınca Japonlar pes etti

    Hocam takılmayın böyle şeylere. Turbo varsa o araba gider mantığı her zaman hakim. Bu kafayla daha çok düdüklenir bu halk. Şu ülkenin araç zevki dünyadaki en kötü araç zeki. adam linea çok tutuyor demekki kaliteli araba diyor airbaglerden önce sis farına bakan zihniyetin nesine kalite algısı derim Bir araç alacaksam zaten açıyorum yabancıların yorumlarına bakıyorum, incelemelerini izliyorum. Anlamadığım şekilde şu ülkede marka fanatikliği var.

    Japonlar niye korksun kopyala yapıştırcı hyundai'den. Tenekeydi, teneke kalacak. Eski aracım hyundai idi, asla almayacağım bir marka. Görünmeyen her yerine teneke basıyor. Daha adam akıllı fren sistemi yapamıyorlar. sözde bilmem kaç beygirli araba yapsa ne olur? Ayrıca amerikadan yüklü miktarda ceza yiyen marka değil mi? fakıt verilerini yanlış verdikleri için? Müşteriyi samsung gibi kandıran aslında kaliteli ürün üretmeyen marka.

    Sözüm ona 136hp mi ne karın ağrısı ise 1.6gdi, ne hikmettir 136hp gibi gitmiyor. 2dir ix35 tokatlıyorum Basmıyor filan demeyin adam sinir oluyor yanımda bir türlü geçemediği için 1.5dciler zaten madara oluyor. yine samimi arkadaşım 1.6tdci ile dalga geçti, senin araba yüksek hıza çıkamaz çıksa da havalanıyormuş tarzında...

    Nasıl bir klişelerle dolmuşsa ülke, zeka denen olguyu kullanma gereğini duymuyor. ooo atmosferik çekmez turbo can. dizel az yakar hemen 15bin tl fark vereyim. bunlar oluşmuş artık. adam düşünme gereği bile duymuyor.

    Neymiş japonlar motor yapamıyormuş. Aracım, bu turbocuların deyimi ile "kıçı kırık 1.3 motorunu tokatlarım" diyenlere tokat atıyor.
    Bunları yaparken de yakıt olarak çok ekonomik Bir yönden iyi oluyor. Turbosuna güveneni tokatlamak kadar zevkli bir şey yok.

    Hyundai markası:
    motorlarım şöyle güçlü der ama ortada güç yok.
    frenleri desen rezalet durumda.
    motorları zaten çok yakıyor fabrika verisi olarak üstüne bir de tutturamıyor daha da yakıyor.
    çok satan markalar ne sunuyorsa onu kopyala yapıştır donanım diye sat. (bakınız b sınıfında 2airbag )
    teknoloji dedikleri bu mu, gidin işinize derim.

    Daha kalitenin ne olduğunu bilmeyenler japonla hyundai tenekesini bir tutuyor. Bana kaliteli dedin mi IIHS testinde top safety pack, uzun ömürlü motor ve fabrika verilerini yakın tutturan şanzıman gelir. 2 donanıma kalite diyene gülüyorum. ciddiye almak bile içimden gelmiyor.

    Valla senin yazını okurken bende seni ciddiye alınacak bir taraf görmedim. IIHS, top safety pack gibi testlerin hangisinde Hyundai kötü performans göstermiş??? O çok övdüğün Toyata en çok araç geri çağırma rekorunu elinde tutan JAPON MARKASI değil mi??? Kendini güvenemeyip günümüz teknolojisi donanımları araçlarına koymayarak, arıza yapma ihtimalini düşürmeye çalışarak uyanıklık yaptığını düşünen, böylelikle ne kadar kendine güvendiğini ispatlayan markalar JAPON MARKALARIDIR. Hyundai kopyala yapıştır yapıyormuş, yani yalanın böylesini söyleyebilmek için baya gayret göstermek gerekir bu yüzden seni tebrik ediyorum. HYUNDAİ NİN TASARIMINA B.K ATACAĞINA TOYATANIN AURİS, RAV 4, MITSUBİSHİ NİN ATTRAGE gibi tasarımlarına bir bakta ucube nasıl oluyormuş gör.

    7 yıl Hyundai Getz 1.5 dizel kullandım, şu anda babamda 2013 model i20 1.2 sense var, bunları neden yazıyorum birazdan yapacağım yorumda beni bir Hyundai düşmanı olarak algılamamanız için.
    Toyatanı araçlarını geri çağırması bu araçların kötü olduğunu göstermez,tam tersi ürettiği ürünün arkasında durduğunu gösterir,ayrıca bu geri çağırdığı araçlardaki sorunlar da aman aman çok büyük sorunlar değil
    ama adamların amacı ve hedefi muhtemelen sıfır sorun. Bu güne kadar Hyundai'nin üretttiği araçlarda hiç mi soruna rastlanmadı? Veya Toyota o araçlarını geri çağırmasaydı kim ne iddia edebilirdi?
    2006 model Getz, 2013 model i20 aradan geçmiş 7 yıl, Hyundai'nin hala fabrika verileri ile gerçek yakıt tüketim değerleri arasında dağlar kadar fark var,hadi onu da geçtim yol bilgisayarı bile doğru değeri göstermiyor,her iki aracın yol bilgisayarında gerçek değer ile ekranda ki değer arasında da yaklaşık 1 lt. fark mevcut, Kore teknolojisi bu kadar demek .




  • güzel iş.

    lakin hyundai i30'un bir sorunu da aşırı ağır olması. makyajda ona da el atarlarsa tadından yenmez bu kombinasyon. her şeyden önce dizel otomatiği zaten çok yakıyor. vergi avantajı da var, dizele hiç gerek kalmaz.
  • 207m kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum size. Sadece konu vw ile ilgili olduğundan ben bu örneği yazdım. Yoksa sizinde belirttiğiniz gibi benzer örnekler tabiki var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutsirvan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Thomassee

    Japonları hiçbir zaman küçümsemeyin.

    Büyük hata yaparsınız.

    Küçük motor koyamıyor, yapamıyor değil.

    Adamların kültürü farklı, öyle insanlar değiller.

    Dışarı bi bakın scooterların, motorların kaçı Japon??

    Hani ufak motor yapamıyorlardı

    Adamlar hidrojen ile çalışan motor yaptılar, hyundai ufak turbo yaptı japonlari ezdi oluverdi.

    o hidrojenle çalışıyor dediğin yakıt hücresi bmw yıllardır onun üzerinde yani yeni değil. TOYota prius üzerinde yıllardır çalıştı çabaladı bmw geldi bir i3 ve i8 koydu prius tırt. bırakın bu japon hayranlığını. japonların en iyi bildiği şey kopyalamak ve geliştirmek. toyotanın medar-ı iftarı land crusier (ki lotodan para çıksa ilk alacağım araba) hayatına willys jeep kopyası olarak başladı. örnekleri çoğaltmak mümkün. lexusun çakma merc olması gibi....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

    quote:

    Orijinalden alıntı: umutsirvan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Thomassee

    Japonları hiçbir zaman küçümsemeyin.

    Büyük hata yaparsınız.

    Küçük motor koyamıyor, yapamıyor değil.

    Adamların kültürü farklı, öyle insanlar değiller.

    Dışarı bi bakın scooterların, motorların kaçı Japon??

    Hani ufak motor yapamıyorlardı

    Adamlar hidrojen ile çalışan motor yaptılar, hyundai ufak turbo yaptı japonlari ezdi oluverdi.

    o hidrojenle çalışıyor dediğin yakıt hücresi bmw yıllardır onun üzerinde yani yeni değil. TOYota prius üzerinde yıllardır çalıştı çabaladı bmw geldi bir i3 ve i8 koydu prius tırt. bırakın bu japon hayranlığını. japonların en iyi bildiği şey kopyalamak ve geliştirmek. toyotanın medar-ı iftarı land crusier (ki lotodan para çıksa ilk alacağım araba) hayatına willys jeep kopyası olarak başladı. örnekleri çoğaltmak mümkün. lexusun çakma merc olması gibi....

    Haklısın. Japonların işi gücü kopyalamak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Xd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonlar zaten bu işe kopyalayarak başladı.

    Toyota'nın kurucusunun bizzat söylediği söz:

    "We learned it at the Rogue."

    Rouge dediği Ford'un fabrikasıdır.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_River_Rouge_Complex

    Ford bizzat onları davet edip yardımcı olmuştur.

    Ama şimdi işler farklı hale geldi tabi
  • Hyundai yine kalpleri feth edecek ;) allah herkese nasip etsin böyle bir makine..

    Bu arada aklıma geldi Fiat hâlen hyundai den iyi mi? ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 Yıl H-100 kamyonet é biniyorum halen daha biniyorum bir allahın günü yolda kaldığını hatırlamıyorum maşallah taş gibi araba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akifsari

    xenon far opsiyonu da gelirse makyajlı i30 güzel iş yapar.

    bize en geç nisan 2015 gelir



    Kamuflajda far yıkama yerlerini kesmişler büyük ihtimalle elite ile standart gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar konuşmuşsuznuda bi caps koymamışsınız iyi mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.