Şimdi Ara

Lydsto R1 Temizlik Robotu (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Adiga81 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.507
Cevap
46
Favori
143.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lookatthetabela L kullanıcısına yanıt
    Bunun en doğrusunu Ekay firması biliyordur sanırım.
  • Düşünenler için Lydsto R1 Trendyol da Cüzdan ile ödemede 3.773₺ ya geliyor..

    Lydsto R1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 26 Nisan 2021; 20:56:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Roborock s5 max mı yoksa bu ürünü mü tercih etmeli


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exzomy E kullanıcısına yanıt

    Tabiki s5 max bu üründen uzak durmanızı öneririm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt
    Neden? Gayet iş görüyor bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yaratıcı Bir Nick

    Tabiki s5 max bu üründen uzak durmanızı öneririm.

    burda zamanında lydsto r1 e alternatif soranlara ben lydsto yeni bir marka kimse kullanmadı daha bilmiyoruz diyip bunu yerine aynı grubun aynı özellikteki ülkemizde satılmış olan viomi s9 da bir alternatif olabilir dediğim için beni konudan kovmuştunuz. çünkü size göre burada sadece lydsto ürünü tavsiye edilmeliymiş. başka ürünleri tavsiye etmek için onlara özel konu açmamı filan önermiştiniz.


    aynen bana karşı sizin ifadeniz: "Ürün önerilerinizi Ana konuda veya sıcak fırsatlar konusunda dilediğiniz gibi yazabilirsiniz. Lakin burası Lydsto R1 konusu bu konuda yok şu cihaz iyi yok bu firma iyi gibi alakasız mesajlar atamazsınız. cihaz önerisi isteyenler ayrı bir başlık açıp "Lydsto alamadım ne alıyım" diye başlık açıp orada konuşabilirsiniz. Veya ana konuya yazıp öneri isteyebilirsiniz"


    şimdi nereden nereye gelmişiz :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prospect11 -- 28 Nisan 2021; 14:31:24 >




  • Estağfurullah konudan kovmak haddime değil.


    Onun dışında ne derseniz haklısınız. 1 2 güne bir açıklama yapıcam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bendeki robot 10 numara .harita arası geçiş yapamamistim onuda bir kaç kez peşpeşe tıklamayla hallettim..rodmi 5.5 bu 3800 özellikleri aynı .rodmiden ve viomi s9 dan neyi aşağı kalmış.ha bazı arkadaşlar hatalarla karşılamış olabilir.ama tüm elektronikde geçerli bı durum bu.allaha şükür benim makine işini yapıyor. şimdilik nazar değmesin.sadece paspas yapmadım henüz onuda yakında denicem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 29 Nisan 2021; 9:25:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt
    İlk zamanlarda bu konuda başka cihaz öneren kimseleri ikaz ettiğinizi hatırlıyorum. S5 Max vs Lydsto kıyaslaması ancak malzeme kalitesi konusunda yapılabilir oysa, Lydsto otonomlu, S5 Max değil örneğin, bu bir artıdır. Sizin cihazınızla problem yaşamış olmanız herkese cihazı kötüleyebileceğiniz anlamına da gelmez. Elektronik şans işidir, siz memnun kalmamış olabilirsiniz başkası çok memnun kalabilir.

    Kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu. Neredeyse hergün kullanıyorum, aldığımdan beri normal süpürge 1 ya da 2 kez açtım. Tüm evi güçlü modda süpürtüyorum. Mutfağı her akşam topladıktan - yemekten sonra tekrar süpürtüyorum. Yine mutfağı ve koridorları 2-3 günde bir sildiriyorum. Buna rağmen daha torbası dolmadı ve tozla benim uğraşmıyor olmam harika birşey. Cihazla, arayüzle ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Bahsedilen kauçuk sesi yalnız silme esnasında dönüşlerde oluyor, haricinde yok, bu da beni rahatsız etmiyor. Performansından çok memnunum; evimde çok tüy döken bir kedim var, yerlerde kum olabiliyor, mutfağımda halı yok döküntüler olabiliyor. İyi ki almışım diyorum. Çekincelerim vardı fakat kullandıktan sonraki görüşüm, bu zamana kadar yaptığım en faydalı harcamalardan biri bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Roxalanne kullanıcısına yanıt

    Sizin mantığınıza göre o zaman sizin cihazınızda problem yaşamamış olmanız cihazı övmeniz anlamına gelmez.? Aynı şekilde siz memnun kalmış olabilirsiniz başkası kalmamış olabilir? Burda birşey yarıştırmıyoruz. Tecrubelerimizden bahsediyoruz. Siz ne kadar memnun kaldığınız dan bahsedebiliyorsaniz bende memnun kalmadığından bir o kadar bahsedebilirim. Tartışma gerektiren bir durum yok güle güle kullanın. Teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt
    Problemleri konuşmak, çözüm aramak, varsa kronik sorunları paylaşmak ayrı, beğeni ya da beğenmeme ifade etmek ayrı, "uzak durun" demek apayrı bir söylemdir. Niyetim tartışmak zaten değil, iyi dilekleriniz için teşekkürler, umarım aradığınız süpürgeyi bir an önce bulursunuz. Selamlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teslim edildigi günden ilk baştaki çalıştırmamda karşılaştıgım tehlikeli bölge ikazı dışındanbaşka bir sorun veya olumsuzlukla karşılaşmadan kullanıyoruz ve çok memnunuz sanırım ilk çalıştırmamdaki sorunda benden kaynaklı oldu çünkü birdaha böyle bir ikaz almadım

    Benim Hanım gibi bölümlü alan seçip temizligi başlatıp komple salonu temizlemesini beklemek gibi :)))


    Bazı kullanıcıların şikayetlerinde şunada şahit oldum farklı komut verip farklı görev bekleyen bir iki arkadaş olmuştu telefon konuşmalarımızda sorunlarını çözdük onlarda çok memnunlar artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bageera -- 29 Nisan 2021; 19:19:10 >
  • Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt

    Basın açıklaması mı yapacaksınız :)

  • Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt
    Robot ile ilgili yurtdışı sitelerde gördüğünüz bilgileri alım sürecinde forum ile paylaşarak bizlere bir nebze olsun yardımcı olmaya çalışmıştınız.Öncelikle şahsım adına teşekkür ederim.
    Bende robottan gelen malûm ses için iade etmek istedim geçen hafta.Firma ses yapan kauçuk için geçici bir çözüm bulduklarını ve bu konuda yardımcı olabileceklerini söylediler.Ve sonuç itibari ile sen sorunumu geçici olarak çözdüler.Eger sizinde temel probleminiz ses ile ilgili ise firmaya durumu iletmeniz durumunda yardımcı olacaklardır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, urunu tam 3 haftadir gunde en az 3 kez calistirarak kullandim. Yetmedi yeni bir 400 metrekare civari olan ailemin evine goturdum ki orda 2 ayri gunde 2 ayri kat temizlettim. Inanin suan ailemde ayni urunu almaya karar verdi ki ben de kendi haritami bu temizlige ragmen kaybetmedim. Piyasanin toz cekis gucu en iyi urunu. Ama bu cihaz icin evinizi komple gozden gecirip biraz da ona yardimci olmalisiniz. Nasil mi? Bazalara 12 ya da 15cm ayak alarak, yerdeki gereksiz esyalardan kurtularak. Hatta bence biraz da bu surecte insan diyor ki, yazik bana ne cok ivir zivir doldurmusum bu eve. Minimalist bakmaya basladim resmen olaya. Mop konusuna gelirsek, ben her gun mop kullandim. Ama tercihim su yonde oldu, once mop takmadan supurttum, sonra supurme arti mop yaptim. Boylece bez ciddi anlamda kirlenmedi. Ayrica hazneye kopurmeyen bir sulu guzel kokulu mark koydum inanin evim parladi ki daha oncede yazdigim gibi dyson animal pro 2 kullanan biriyim ve evim her gun supurulur. Resmen supurgenin ozverili gayreti ile aile fertleri supurgeye duygusal baglandi. O kadar seviyoruz ki tozlu gorunce uzuluyoruz, yine bugun cok calismis diye. Bu arada ben haftada 1 makinenin toz haznesini yeni gibi yikiyorum, tabi doner fircasini ve yikanabilir tum parcalari, eger temizlemezseniz eski kirler moplamada sorun olabilir ve saclar fircaya cok dolaniyor. Sonucta supurge onca isi yapiyor. Siz de haftada bir olsun onunla ilgilenin. Mop bezini her temizlik sonrasi gun sonu cikarip sabunladim. Bu benim ekstra titizligimin gostergesi olabilir ve inanin ben cok memnunum ve elektrikli bir supurge ile kiyaslamadan kendi sinifi ile kiyaslarsak her anlamda bana gore en iyisi. Ayrica bunca temizlige ragmen toz torbasi yarim bile dolmadi henuz, degisik bir sıkıstirma yapiyor ve copu oyle depoluyor. Sanirim icinden cikan torbalar bu kadar calistirmama ragmen 1 yil bana yetecek. Ne alirsaniz alin haliniz coksa toz istasyonlu alin. Halili evde nerdeyse her supuruste hazne bir odada bile cok ciddi anlamda dolabiliyor ki bu hali cinsine de bagli tabi.
    Desigim gibi ben cok memnunum ve ikinciyi alma yolundayim, umarim alan herkes memnun kalir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ayrica evinizdeki wifi in tum eve hakim olmasi onemli. Bu cihazlar wifi uzerinden ilerliyor. Diyelim wifi in hakim olmadigi bir alana gonderdiniz, evet iyi kotu yolu bulup gidiyor ama donuste wifi olmadigi icin cop istasyonunu bulamiyor. Yani bu gibi sorunlar cihaza baglanmamali. Bunlar wifi inizin cekim sorunlari. Inanin ben 3 haftada tam kapasite ile kullandim. Belkide baska evde 3 4 ay calissa bu kadar calismaz.
    Ilk bir iki temizlik haritalama vs den dolayi cok ustun olmayabilir ama cihaz evi tanidikca hizi da temizligi de guzellesiyor.
    Bir onerim daha var, ne yapin edin cihazi ele alip aman surayada ben gotureyim demeyin. Sadece uygulama uzerinden durdup yonlendirin. Haritasina mudahele gibi oluyor. Mantiksal ve akilli cihazlar bunlar. Müdahele isini bozuyor. Tek mudahele yolu uygulama olmali...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drive_earth D kullanıcısına yanıt

    Eee hocam zamanı geldi, süreci Thh taşımak zorunda kaldım, iade deneyimimi ve yaşadıklarımı bende paylaşacağım tabiki hem burada hem Google.


    urunden memnun olanlar kadar olmayanlarında olmasını normal karşılamak gerekiyor.


    biz tüketiciyiz arkadaşlar hiç bir firma babamızın şirketi degil. Firma övücüleri, trolleri, bir çok şeyi bir çok arkadaşında rahatlıkla görebileceğini düşünüyorum. paramızı vermişiz bir ürün almışız hepimiz üründen memnun kalmak isteriz bu en doğal hakkımız. Kim verdiği paranın karşılığını almak istemez ? Kim aylarca beklediğini ürünle ilgili sorunlar yasamak ister? Aynı veya benzer sorunlar sizin cihazlarınızda olabilirdi elektronik biraz şans işi ne yazik ki . Şans yaver gitmediğinde yaşadığımız sorunun telafi edilmesini beklemekte bizim hakkımız diye düşünüyorum.


    gec oldu yarın yazarım bende deneyimimi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dün aldığım lydsto r1 robotum süpürmeyi güzel yaptı ancak silme işlemi yapmıyor durup duruyor silme bezi takılı değil yazısı çıkıp duruyor ne yapmam gerekir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.paspas deneyeceğim.bir kaç sorum olacak.su haznesini tamamen doldurmalimiyim.suya yer silme deterjanı koyabilirmiyiz.birde işi bitince sarz istasyonuna dönerken durdurup Su haznesini veya paspasi çıkarip sarza öylemi yollamaliyim.sarz yeri suyla vs temas edebilirmi tehlikesi varmı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • indiana79 İ kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    ZA miktarda - bir çay kaşığını geçmeyen - sabun bazlı olmayan yer deterjanı koyabilirisiniz.


    Şarja giderken çıkarmanıza gerek yok , tasarımı gereği bir zarar vermez ancak yine de üzerinde ıslak mop bırakmamanızı öneririm.


    İyi günlerde kullanınız.

  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.