Şimdi Ara

LOVATO STOP ETME PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İki ay kadar önce 2004 model Chevrolet Lacetti aracımıza Damla Otogazda Lovato easyfast lpg kiti taktırdık.Şu ana kadar problemsiz kullandık aracı fakat iki üç gündür araç vites boşta iken stop ediyor.Otomatik vitesli olmasına rağmen her zaman olmasa bile (özellikle çok uzun süreli beklediğim ışıklarda vitesi n konumuna getirdiğimde) araç stop ediyor.Lovato destek paltformunda da farklı araçlarda aynı sorunun bulunduğunu okudum.Fakat herkesin sorunu çözülmemiş gibime geldi.Aracında böyle bir sorun olup da tamamen çözebilen kimse varmıdır?Ne yapmamı önerirsiniz.?Herkese teşekkürler.



  • Benim araç da bazen ışıklarda çok beklediğinde benzine geçiyor.Ben bunu cutoff dedikleri sisteme bağlıyorum.Araç boştayken galiba depodan gazı kesiyor borularda kalan gazda bitince benzine geçiyor.Bu benim tahminim yanlış olabilir.belki sizin araçta da böyle oluyordur.
  • Bende benzine geçme olayı olmadığına eminim sadece aklıma gelen bir ihtimal kötü yakıttan olabilir çünkü rölantide de dalgalanma oluyor bazen ve motor arıza lambası kafasına göre yanıp sönüyor.Zaten hafta sonu Damla Otogaza uğramayı düşünüyorum ama yinde de aynı tür sorunla karşılaşıp da çözen var ise fikirlerinize ihtiyacım var.
  • aynı sorunla karşılaştım ama benim arabada sıralı sistem değil. sorunu çözmek için bayağı masraf yaptıktan sonra beyin( regülatör) i değiştirdik. sorun çözüldü.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sentry

    Bende benzine geçme olayı olmadığına eminim sadece aklıma gelen bir ihtimal kötü yakıttan olabilir çünkü rölantide de dalgalanma oluyor bazen ve motor arıza lambası kafasına göre yanıp sönüyor.Zaten hafta sonu Damla Otogaza uğramayı düşünüyorum ama yinde de aynı tür sorunla karşılaşıp da çözen var ise fikirlerinize ihtiyacım var.


    aynı sorun bi dönem bendede oldu.bende ford focus cmax var lovato sralı sistem taktırdım.brgün yoldayken moil den gaz almak zorunda kaldım ve o gazı kullandığımda araba rolantide titreme ve stop etmeye başladı.artı gazı opet aygazdan alıyorum.ondan sonra bi daha yaşamadım bu problemi.ama sen yinede servise bi göster arabayı garanti olsun..
  • Damla otogaz servisine gittim.Durumu anlattım.Bana problemin aracın kendi beyninde olduğunu söylediler ve beyine program attırmam gerektiğini, program atılınca sorun kalmayacağını bildirdiler.Ben de Reis Otoya gittim direkt olarak, burada da durumu anlattım ve lpg servisinde problemin aracın beyninde olduğunu söylediklerini aktardım.Aracımı cihaza bağladılar sorun çıkmadı, yola çıkıp benzinle test ettiler burada da sorun çıkmadı.Servis raporunda "benzinle çalışmada problem yoktur" yazıp lpg servisine geri gönderdiler.Damla Otogaza geri döndüm ve Reis'te bana söylenenleri aktardım.Bunun üzerine lpg beynini değiştirdiler, yeniden programladılar.Aracaı test ettik herhangi bir sorun çıkmadı.Taa ki bugün sabaha kadar...Bugün sabah ışıklarda yine stop etti araç. Sorunun nereden kaynaklandığını bilmiyorum ama bir yerde bir yanlış var.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sentry

    İki ay kadar önce 2004 model Chevrolet Lacetti aracımıza Damla Otogazda Lovato easyfast lpg kiti taktırdık.Şu ana kadar problemsiz kullandık aracı fakat iki üç gündür araç vites boşta iken stop ediyor.Otomatik vitesli olmasına rağmen her zaman olmasa bile (özellikle çok uzun süreli beklediğim ışıklarda vitesi n konumuna getirdiğimde) araç stop ediyor.Lovato destek paltformunda da farklı araçlarda aynı sorunun bulunduğunu okudum.Fakat herkesin sorunu çözülmemiş gibime geldi.Aracında böyle bir sorun olup da tamamen çözebilen kimse varmıdır?Ne yapmamı önerirsiniz.?Herkese teşekkürler.

    bende damlada yaptırdım önceleri oluyordu ayar yapıldı birde bu arada ateşleme bobini değişti serviste şimdi aylardır yapmıyor.ama yapar diyede korkuyorum.Çare bulursan bizide bilgilendir.




  • Cumartesi günü değiştirdikleri beyin Lovato easyfast plus diye bir modeldi çok umutlanmıştım ama olmadı.Yarın aracımı bakıma götürdüğüm ustama götürmeye karar verdim.Eğer pozitif bir sonuç alırsam sizi de bilgilendiririm
  • benim önerim tamamen duygusal. :)

    bir de beyin üzerindeki sarı civata ayar yeri var onu biraz açarsan sanırım sorunun gider. ordaki ayarı çoğu ustalar tutturamazlar:)
    işlem yaptıktan sonra cevabını bekliyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaya20

    benim önerim tamamen duygusal. :)

    bir de beyin üzerindeki sarı civata ayar yeri var onu biraz açarsan sanırım sorunun gider. ordaki ayarı çoğu ustalar tutturamazlar:)
    işlem yaptıktan sonra cevabını bekliyorum.


    Sizin bahsettiğiniz regülatör üzerinde sarı renkli civata gibi bişey var bu mu acab?Sanırım Ecu değil beyin dediğiniz


     LOVATO STOP ETME PROBLEMİ




  • evet regülatörün üzerinde
  • Benim Sorunum hala Hallolmadı Arkadaşlar Bakıyorum birçok insan aynı sorunları yaşıyor Bu iş sat tak Ondansonra sen işine ben işime Lpg ye artık bi standart gelmesi lazım bu konuya devletin bi el atması lazım bukadar insanı kimsenin mahkum etmeye hakkı yok Bu stoplama illaki bi şeyden kaynaklanıyor her usta kafasına göre bişiler diyo şundan bundan ee yaptırıyoruz sorun hala devam cepteki para da kanat takıp uçuyo böylece benzin tasarrufumuzda ustalara gidiyo tam 11 aydır bu sorunu halletmeye çalışıyorum onlarca servise gittim yetkili özel araç benzinde stoplamıyor ama lpg de stop her kırmızı ışık kabus her vites boşa atma kabus acaba stoplarmı aha stoplayacak derken bi gün biri güm gelip haşat edecek bizi. Sonuçta işleyen bir trafikte aracın stoplaması çok tehlikeli ve bunu kimse umursamıyor.
  • Devlet birşey yapmış dostum siz kullanmıyorsunuz. San.tic.il md.lüklerinde tüketici hakları masası var
    Ayıplı mal ve bunları satan sonrada sahip çıkmayanların kulağını çekiyor.
    Böylece piyasadaki çürük elmalar temizleniyor, Sağlamlar kalıyor
  • Benim sorunumda çözülmedi maalesef .Kaza yapana kadar da bu işin doğru düzgün çözümü yok sanırım.Kaza yapıp perte çıkaracağız yeni araba alacağız
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sentry

    Benim sorunumda çözülmedi maalesef .Kaza yapana kadar da bu işin doğru düzgün çözümü yok sanırım.Kaza yapıp perte çıkaracağız yeni araba alacağız



    Kaderine razı olacağına niye hakkını arama hakkını kullanmıyorsun. Takan servisine son bir fırsat daha tanı ve niyetinide açıkça söyle, Çözülmeyecek problem yoktur.
  • Ben sizi lovato takan bir bayimize yönlendiriyim eminim sorununuzu çözer iyi ustadır. Beni ararsanız yardımcı olurum (0536)358-47-23
  • quote:

    Orjinalden alıntı: peceneq

    Ben sizi lovato takan bir bayimize yönlendiriyim eminim sorununuzu çözer iyi ustadır. Beni ararsanız yardımcı olurum (0536)358-47-23

    Sağolun hocam bir yardımcı olun arkadaşımıza :) Teşekkürler.
  • sentry arkadaşım sorununu çözebildinmi bilgi verirsen sevinirim kolaygelsin.
  • Kesinlikle çözemedim.Arabayı da deney tahtasına çevirtmek istemiyorum çünkü arızayı çözmek için ustalar hep varsayımlar üzerine çalışıyor bilinçli olarak bişey yaptıkları yok
    quote:

    Orjinalden alıntı: aldeg

    sentry arkadaşım sorununu çözebildinmi bilgi verirsen sevinirim kolaygelsin.
  • bundan 3 hafta önce tekrar gittim servise araç herzaman stoplamadığı için servisde stoplamadı ustayı zorla bindirdim dolaştık dolaştık stoplamadı gerçi bikere stopladı ama ben yanlışlıkla stoplattım dedi ondan sonra baktım bu iş gezmek le tozmak la olmuyor dedim beyni değiştirin dediler beyinde bişi yok ben dedim siz gene de değiştirin . Ve değişti 3 hafta oldu ilk 2 hafta hiç stoplamadı hayret ettim dedim aha da yırttık. ama sevincim fazla sürmedi 2 kere daha stopladı ama 3 haftada olsun be dedim bu bana yeter valla şu anda eskisi gibi stoplamıyor hala deneme aşamasındayım hatta hiç stoplamıyor denecek kadar azaldı amma tam böyle derken gene başlar korkusuda yok değil içimde. Arkadaşlar ben şuan kine razıyım diyorum ki bu kadar kusur kadı kızın dada olur aman eskisi gibi stoplamasında varsın ayda bir stop etsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.