Şimdi Ara

STEFANELLİ MARKA LPG TAKTIRIYORUM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
13.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , bir çok markada LPG dönüşümü sağlayan bir yetkili servise gittim. Araacım Volkswagen POLO 1,6 HB . Bu modele en uygun LPG kitinin STEFANELLI oldugunu söyledi. Servislerinde Polo araçlara hep bunu taktıklarını ve şikayet almadıklarını söylediler. Fiyatı da çok uygun geldi. 1100 TL fiyat çektiler. Stefanelli LPG kullanıcılarını yorumlarını , duyanların yorumlarını bekliyorum. Atiker'i tavsiye edenlerin hepsi yaygın servis ağı ve fiyatı ve yerli olmasını sebebp gösterdi ama kat kat fazla eleştiri duydum. Sevgilerimle. (Adres: KUTAHYA)



  • Cok yaygin bi marka degil.
  • prins - zavoli - brc gibi kurumsal ve yaygın bayi olana kaliteli lpg dönüşüm kiti seçiniz. Forumu incedediyseniz görmüşsünüzdür bahsettiğiniz marka yaygın olarak kullanılmıyor.
  • Prins-BRC-Zavoli-Lovato disinda baska marka kesinlikle şahsen tavsiye etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 kia cerato aracımı 0 ve stefanelli lpg kiti ile satın aldım.başlarda cok sorunsuz ve bir depo ile 360-380 km civarı yol yapıyordum.
    daha sonra ayar sorunu rolanti sorunu çekiş sorunu ve defalerca arıza lamba ışığı sorunları yaşadım. Stefanelli kötü marka değil fakat ayarını yapabilen usta pek yok.
    ben garantiden stefanelli kitimi söktürüp üzerine 300 tl fark ödeyerek landi omega kitini taktırdım.Stefanelli kötü marka değil fakat servis ve kitten anlamayan usta sorunları var.
    özetle ben tavsiye etmiyorum.
  • Bende kullanıyorum 7-8 aydır, ciddi bir sıkıntı yaşamadım bazı dönemlerde motor soğukken rölanti sıkıntısı oluyor ama kendiliğinden düzeliyor, servise götürsem belki hallederlerdi ama zaman darlığından fırsat olmadı. Tabi işçilikte çok önemli, etrafımda brc ve türevi birçok favori markayı kötü serviste taktırıpta o kadar sorun yaşayan eş dostumuz varki anlatsak destan olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 10 Temmuz 2011; 15:30:20 >
  • Aman hocam sakın taktırma ben arabayı aldığımda üstünde takılıydı o kadar cok uğraştımki sorunlarıyla canıma tak etti yinede bir çözüm bulamadım.Bir defa muhattap alabileceğin kimse yok karşında doğru düzgün distribitörü yok en son duyduğum lada yı getirenler getiyorlar diyorlardı.Ben hiç memnun değilim bence başka markalara bak derim.Araçım polo 1.4
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cloud Nine

    Prins-BRC-Zavoli-Lovato disinda baska marka kesinlikle şahsen tavsiye etmem.


    LOVATO tavsiye edermisiniz , fiyatı uygun geldi de..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msimsek7

    Merhaba arkadaşlar , bir çok markada LPG dönüşümü sağlayan bir yetkili servise gittim. Araacım Volkswagen POLO 1,6 HB . Bu modele en uygun LPG kitinin STEFANELLI oldugunu söyledi. Servislerinde Polo araçlara hep bunu taktıklarını ve şikayet almadıklarını söylediler. Fiyatı da çok uygun geldi. 1100 TL fiyat çektiler. Stefanelli LPG kullanıcılarını yorumlarını , duyanların yorumlarını bekliyorum. Atiker'i tavsiye edenlerin hepsi yaygın servis ağı ve fiyatı ve yerli olmasını sebebp gösterdi ama kat kat fazla eleştiri duydum. Sevgilerimle. (Adres: KUTAHYA)


    sanırsam aynı yere bende gittim albea 1.2 16v içinde stefanelli yi tavsiye etti biraz ekonomi istediğim için olabilir belki ama ben kütahyada esnafa güvenmiyorum o yüzden sağlam tanıdığım biri olmadan gidip de taktırmam kütahyadaysan sıkı pazarlık çok sıkı tembihlerle iş yaptıracaksın yoksa baştan savma olabilir




  • ben de çelik motor un dayatması debebiyle stefanelli taktirdım.

    stefanelli taktiracaksan aracin hp sine uygun enjektor takilmasina dikkat et. benim araca kucuk takmislardi çok sorun oldu başlarda şimdi sorun yok ama hala yüksek devirlerde cansiz araç.

    pişman mısın dersen pişmanım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 23 Temmuz 2011; 8:12:40 >
  • Hakikaten servis sıkıntısı var ordu ve çevresinde servis bulamadım program la bilgisayarla ayarlandığından her usta anlamıyor. Karadeniz bölgesinde stefanelli servisi bilen varsa söylesin bi zahmet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı aldığımda üzerinde STEFANELLİ takılı idi. eski sahibine çok güzel diyerek taktırmışlar. 5 yıldır kullanıyorum. ciddi bir problem yaşamamıştım. ama geçenlerde araç gaz a geçmediği için sanayiye gittim. kaç tane dükkan dolaştımsa "bu STEFANELLİ. bunun parçasını zor bulursun" dediler. hatta bitanesi sıkıntı ne diye bile sormadan "buna bakan bulamazsın. istersen fiyat verelim sistemi komple değiştir" bile dedi.
    en son bir yerde buldum. o da tok satıcı.. ister yaptır ister yaptırma bu kadar diye kestirip atanlardan. neyse yaptırdım ama bidaha arıza yaparsa sistemi komple değiştirelim. bu marka iyi değil vs dedi...
    ihtiyaç duyanlar için bilgilendirme olsun diye yazıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majestic23 -- 20 Ağustos 2015; 11:44:44 >
  • msimsek7 M kullanıcısına yanıt
    öncelikle merhabalar bence daha başka bir marka üzerinde durursanız daha alternatif olacaktır diyorum kütahyad da çok samimi dostum var bana ulaşırsanız sizi kendisine yönlendireyim bence çok memnun kalacaksınız derim hayırlısı olsun tekrardan
  • arkadaşlar görüyorumki sizlerde benim gibi stefanelli sorunları ile baya yorulmuşsunuz bende istanbul anadolu yakasında baya bi zamandır madurum internette dolaşırken tesadüffen avrupa yakasında karadeniz otogaz sercan ustayla tanıştım aylardır uğraştığım halde birsürü parça değiştirdiğim halde düzelmeyen aracımın halbuki hiçbir arızası yokmuş güncelleme yapan usta yanlış yazılım kullandığı için yükleme yapamıyormuş biz aylarca boşuna boşuna uğraşmışız doğru yazılım ve doğru teşhis ile sorunum çözüldü sercan ustadan ALLAH razı olsun 15 dakikada halletti.Burdaki tüm arkadaşlarıma tavsiye ederim ...
  • arkadaşlar istanbulda bu stefanelli sorunu nedir anlamıyorum.. Adam gibi şu markaya bakacak servis bulamadım yedi sekiz aydır aynı sıkıntıyı yaşıyorum araba gaza geçerken stop ediyor sırf çelik motor bu markayı taktı diye illet olduk cumartesi günü bu forum donanımhaberi gördüm ve yorumları okudum akabinde atakan beyin önerisini dinleyerek birazda çekinerek Karadeniz otogaz ile görüşmeye karar verdim googleden araştırdım adresini ve telefonunu buldum işyerine gittim aracın sorunlarını anlattım aracımı ve lpgmi komple test etti ve yarım saat içinde sorunum çözüldü yorum yazan bizi aydınlatan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum sizler sayesinde büyük sıkıntıdan kurtuldum bundan sebep bende üye olup yorum yazmaya karar verdim tekrar tekrar hepinize teşekkür ediyorum..
    saygılarımla
    serdar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msimsek7

    Merhaba arkadaşlar , bir çok markada LPG dönüşümü sağlayan bir yetkili servise gittim. Araacım Volkswagen POLO 1,6 HB . Bu modele en uygun LPG kitinin STEFANELLI oldugunu söyledi. Servislerinde Polo araçlara hep bunu taktıklarını ve şikayet almadıklarını söylediler. Fiyatı da çok uygun geldi. 1100 TL fiyat çektiler. Stefanelli LPG kullanıcılarını yorumlarını , duyanların yorumlarını bekliyorum. Atiker'i tavsiye edenlerin hepsi yaygın servis ağı ve fiyatı ve yerli olmasını sebebp gösterdi ama kat kat fazla eleştiri duydum. Sevgilerimle. (Adres: KUTAHYA)

    Merhabalar,acaba nerede taktırdığınız ile ilgili bilgi alabilir miyim bende kütahyada taktırmayı düşünüyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.