Şimdi Ara

Vikars otogaz sistemleri tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
21.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar vikars sıralı otogaz sistemleri kullanan var mı.artısı eksisi nedir bilen var mı.tipo 1.4 ie var ona takmayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
    fiatı:900tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semazents -- 3 Nisan 2010; 11:48:10 >



  • atiker gibi kendini kanitlamis bir urun varken fiyat avantaji yoksa neden tercih edesiniz ki?

    http://www.fatihotogaz.com/

    Bu adreste daha ucuz ayrica
  • bulunduğum yerde vikars servisi var her zaman ulaşabilme imkanım var.o nedenle tercih etmek istiyorum.asıl neden bu.başka markalar da var ama servis sorunu yaşıyor taktıranlar.
  • o zaman en mantikli hareket servisten referans istemeniz, verdikleri referanslari arayip memnuniyetlerini sorgulamaniz. imkaniniz varsa yanlarina gitmeniz.

    eger tavsiye etmiyorlarsa sirf servisi var diye hic bulasmayin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emtue

    o zaman en mantikli hareket servisten referans istemeniz, verdikleri referanslari arayip memnuniyetlerini sorgulamaniz. imkaniniz varsa yanlarina gitmeniz.

    eger tavsiye etmiyorlarsa sirf servisi var diye hic bulasmayin



  • Ben Eylül 2009 'da Vikars taktırdım, 1997 Golf 3 arabama, 3 ay sonra söktürüp ALDESA takdırdım, şimdilik ALDFESA'dan memnunum, Vikars ile bayağı sorun yaşadım. açıkçası
  • kalekale ne gibi sorunlar çıkarıyor.dün birisi de beyin sorunundan söz etmişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semazents

    kalekale ne gibi sorunlar çıkarıyor.dün birisi de beyin sorunundan söz etmişti.

    Arkadaşım bence de taktırma;sonuçta lpg bu illa küçük de olsa bazı sorunlar verebiliyor.Diyelim ki şehir dışına çıktın servise gitmen gerekecek,ne yapacaksın yana yana Vikars servisi mi arayacaksın??Ama bak internetten bilindik markalara her yerde servisler var.Ben başka bir marka taktırdım sonra bir de baktım ki bulunduğum şehirde sadece taktırdığım servis varmış.Onların da işini beğenmedim ama başka seçeneğim yok malesef elim onlara mahkum.
  • Ben 3 yıldır kullanıyorum daha sorun yaşamadım
  • Bende 2000 Fiat Palio 1.4 tek nokta enjeksiyonlu araba var. Daha önce Atiker taktırdım ve garantisi bittiği tarihten kısa bir süre sonra regülatörde sorun yaşadım. Biraz araştırdıktan sonra diyaframla ilgili sorun olduğunu öğrendim. Ve bu diyaframların genelde 2-3 yılda esnekliğini yitirdiğini söylediler bana. Ben de (diyafram ömrü 5 yıl diye öğrendim) Vikars marka kullananlara sorduğumda tavsiye ettikleri gibi Vikars regülatör taktırdım. Çok da memnunum. Aracın çekişi gayet iyi durumda. Ekonomikliğine gelince bu aracı kullanmaya bağlı büyük oranda. Fakat arızalı bir regülatörde tabii ki daha fazla tüketiyordu. Araç çekişten düşünce mecbur gaza yükleniyorsunuz veya araba yığılıp kalınca yanmamış gaz dışarı atılıyor böylece araç daha çok yakıyor.
    Ayrıca ben marka bağlısı olayarak YERLİ MARKA ÜRÜNLERİ tercih ediyorum. Çünkü fabrika ve üretim atelyelerine bakınca bizim üreticilerimizin de harika işler başardığını gördüm. Ben meslek lisesi öğretmeniyim ve dolayısıyla 12. sınıf öğrencilerinin staj yaptığı fabrikalara sık sık gidiyorum.
    Yabancı marka ürünlere 3-4 katı fiyat vermeye gerek yok bence. çünkü hiç bir ürün ömürlük değil. Yerli marka ürünlerin ömürleri de diğerlerinden geri kalmıyor.
    Ben kullandığım için Vikarsı tavsiye ediyorum. diğer yerli markaları da değerlendirmenizi tavsiye ederim.
    Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.




  • Yıllardır aracımda kullanıyorum. Ayrıca gerekirse aracınıza direkt fabrikadan bağlanıp ayar da yapabiliyorlar. Bunun yanısıra VİKARS'ın OBD li kitini taktırırsanız, aracın OBD'sine bağlanarak ayarı yüzde otuza kadar kendi kendine de yapabiliyor. Böyle üst düzey kaliteli sistemler varken yabancısına dünyanın parasını verip aynı özelliklere bile ulaşamayabiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.