Şimdi Ara

linksys marka radyo frekanslı modemime şifre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar radyo frekanslı linksys marka modemime şifre koyamıyorum yada ben beceremiyorum önüne gelen baglanıyor nasıl yaparım bi anlatsanız birde dışarıdan baglanan biri benim modeme şifre koyabilirmi.



  • Şimdi kablosuz yayını şifrelemek ayrı, modemin ayar sayfasını vs. şifrelemek ayrı. Eğer modem şifreliyse ayarlara dokunamazlar sadece bağlantıyı kullanırlar. Ama hem bağlantı hem de modem şifresiz ise istediklerini yaparlar.
  • IE'de adres kismina 192.168.1.1 yaz ve ayarlar sayfasina gir. Bu modem'in ayarlarinin oldugu yer ve degistirmediysen de kullanici adi ve sifre her ikisi de admin.

    Bir de modem'e mi sifre koyuyorsun yoksa telsiz baglantiya mi? Anladigim kadariyla modem'e sifre koymak istiyorsun. Benim linksys modem'de modem sifresi Administration bolumunde. Oraya girer girmez sifrenin nereye yazilacagini gorursun zaten.

    Soruna cevap: evet disaridan dedigin gibi modeme giriyorlarsa sifre koyabilirler, ama modem fiziksel olarak senin elinde oldugu icin dunyanin sonu olmaz bu. Modemde reset olmasi lazim bir yerlerde, onu 10-15 saniye basili tutarsan sifreyi resetler ve yine admin yapar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_7 -- 19 Eylül 2006; 3:24:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.