Şimdi Ara

Laptop Yalnızca İstediğim Ağı Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar sorunum başlıktada belirttiğim gibi, komşumdan internet şifresi aldım fakat laptopum ağı görmüyo binadaki diğer tüm ağları görüyo sadece komşunun ağını görmüyo telefondan ve başka cihazlardan denedim sorun yok, aygıt yöneticisinden ağ sürücüsünü kaldır diyip tekrar yüklersem ama aynı zamanda sürücü yazılımını sil kutucuğunu da işaretlemem gerekiyo yoksa oda fayda etmiyo ağı görebiliyorum fakat 2 dk da bir kopuyo ve aynı işlemi defalarca tekrar etmem gerekiyo sorunun işletim sistemim Win 8.1 de olacağını düşündüm Windows 10 yükledim ama sorun hala devam ediyo.Geçmiş konulardan falan araştırdım modemin frekans ayarlarını değiştirdim 1 den 13 e kadar oda fayda etmedi sorun ne olabilir arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet204 -- 20 Temmuz 2016; 4:38:07 >



  • Laptobun aitesinden orjinal güncel sürücüyü yüklemeyi yaptınız değil mi? Sorun belki menzil yetersizliği de olabilir sinyale bir bakın derim.

    http://www.techspot.com/downloads/5936-inssider.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 20 Temmuz 2016; 8:51:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Scofield

    Laptobun aitesinden orjinal güncel sürücüyü yüklemeyi yaptınız değil mi? Sorun belki menzil yetersizliği de olabilir sinyale bir bakın derim.

    http://www.techspot.com/downloads/5936-inssider.html

    Sinyal seviyesi gayet iyi, güncel sürücü indiriyorum İntel(R) Wireless N-7260 wireless sürücümün adı kurulum başlatıyorum ama sadece İntel PROSet diye bişey kuruluyo sürücünün tarihi 21.03.2013 gözüküyo hala.Bir de şu an bağlıyım mesela kopma yok 1 saattir falan ama internet aşırı derecede yavaş youtube'dan video bile izleyemiyorum modem arayüzünden modemi yeniden başlatınca hızlanıyodu, komşu arayüzün şifresini değiştirmiş galiba çok kurcaladığımı farketti :) bu yavaşlıkta yine benim bilgisayardan kaynaklanıyo diye tahmin ediyorum bu genel sorunumun bi parçası çözümünü bulmam lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet204 -- 20 Temmuz 2016; 13:41:34 >




  • Bluetooth bir cihaz kullanıyorsanız kopma ve kesilmeler yaşayabilirsiniz.Bluetoothu devre dışı bırakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zwanzig

    Bluetooth bir cihaz kullanıyorsanız kopma ve kesilmeler yaşayabilirsiniz.Bluetoothu devre dışı bırakın.


    Bluetooth kapalı sorun devam ediyo, bugün yeni bi sürücü buldum 2014 oldu sürücü versiyonu ağı göremedim yazılımı kaldırdım 2013 oldu tekrar şu an aynı sorunlar devam ediyo görmüyo, gördüğü zamanda çok yavaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.