Şimdi Ara

L carnitine yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yağları yakmak için l carnitine kullanmak istiyorum faydasını ve zararlarını yazarsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yağ yakımı için bir sürü ürün var kilo verme dönemimde bende epey bir araştırma yapmıştım en son cla+l-karnitin ve animal cuts arasında kalıp animal cuts almıştım(halen kullanmaktayım).. animal cuts içinde 42 paket var bu da 42 antreman demek oluyor her paketin içinde 9tane kapsül var bu arada.. Kendi deneyimime dayanarak söylüyorum 1.5 aydır falan kullanmaktayım ilacı kullandığım ilk gün bile etkisini hissetmiştim antreman esnasında daha fazla terliyorsun bir nebze de olsa enerji veriyor.. sonuçta bunların hepsi takviye ürünler iş bireyde bitiyor sen ürünü alıp antremana gitmezsen, boğazını tutmazsan ve kardiyonu eksik edersen bi fayda göremezsin.. Sonuç olarak l-carnitine yerine animal cuts ve bol bol kardiyo öneriyorum..
  • Him tesekkurler l carnitine kullanirim sanirim gitiigim spor salonunda hangisi varsa cok kilo kaybetmek istemiyorum boyumla kilom cok orantili boy 188-190 kilo 74-75 Bende yag var onlari yakmak istiyorum sadece istikrarliyim insallah iyi sonuc alirim.
  • Ben kullanmıştım 3 kapsül aldım biraz tuzluydu fiyatı ( öğrenciyim ) boşa gitti biraz pleabo etkisi yapmış olabilir ama 3 tane kapsülden kim fayda görür bence yararlı olabilir ama alıcaksanız 70 80 liralık 10 15 kapsüller var onlardan almak lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz ürün. pata tuzağı.

    Düzgün beslenme düzgün spor olay budur.

    Spordan 15-30dk önce iç 1-2 sert sade kahve daha fazla etki yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.