Şimdi Ara

Kvk Teknik Servis Rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonumu 2.defa servise gönderiyorum. İlk gönderdiğimde iPhonemi bul u kapatmayı unutmuştum ve hiçbir şekilde beni arayıp bilgilendirmeden cihazı geri yolladılar. Bende geldiği gibi tekrar yolladım. Cihazım 6S. Batarya performansında benim gözlemlediğime göre ciddi bir düşüş vardı. Daha alalı 1 yıl olmadı , normal gelmediği için bu durum ; servise verdim. Batarya değişimi ve batarya sıkıntısı , ani düşmeler mevcut diye yazdım. Fakat adamların cidden umrunda değil. Bugün 3.defa oldu arıyorlar. Bir kez sabah aradılar. Şimdi cihazınızı teste tabii tutacağız , sonrasında bakacağız diye. Öğleden sonra aradılar cihazınız pil değişim programına uygun değildir diye. Aptal aptal testler yaptılar , geri yollayacaklar cihazı. Kvk servisin bu kadar dehşet olduğunu bilmiyordum. 3. aradıklarında ise eğer garanti dışı olarak bataryanın değiştirilmesini ister isem 425 TL istediklerini belirttiler. Ben daha ne diyeyim ki bunlara. Sinirlerim tepeme çıktı. Olan boşa geçen 2 haftaya oldu.Cihazdaki pil problemi günlük kullanımda çok rahat göze çarpacak cinsten. 8 saat ekran süresi alırken , 4-5 ay sonra 4 saat ekran süresi almaya başlamıştım. Bana yazdıkları yazı ise şöyle:
    Teslimat Açıklama: 6s pil değişim programına uygun olmadığı görüldü.;AST2 testleri tamamlandı.;Güncel yazılım yüklenmiştir.;Testlerde pil döngüsünün normal olduğu görüldü.;VMI Kontrolü yapıldı.
    Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın onarım işlemleri tamamlanmış olup , teslime hazır hale getirilmiştir. Cihazınızı kayıt sırasında verilmiş olan form ile teknik servisimizden teslim alabilirsiniz. Cihazınızı ortalama 3 iş günü içinde bayi aracılığıyla gönderdiyseniz bayinize, kargo ile gönderdiyseniz kargo aracılığıyla teslim edilecektir. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
    Yeniden cihazı yollamak da istemiyorum açıkçası. Daha elime ulaşmadı cihaz. 2 haftadır iP5 ile idare ediyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz arkadaşlar ?







  • Valla bende ayni problemlerde. Servise verdim yazılım atıp geri yolladılar en iyisi sanırım zorlu ya gitmek bu arada pupa ya vermiştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coke019

    Valla bende ayni problemlerde. Servise verdim yazılım atıp geri yolladılar en iyisi sanırım zorlu ya gitmek bu arada pupa ya vermiştim

    Hocam ne yapacağımı şaşırdım bende. Demekki hepsi aynı bok bunların. Zorludan da sıra al git gel çok sıkıntı benim için.
  • Kardeşşş başaridan şaşma sirf batarya yüzünden 6-6s değişim aldi kvk genpa filan hikaye bilgin olsun şanaini başariyla dene başaridan cok memnunum saolsunlar ilgileniyolar hatta garantisi var sonuçda para istemeleri saçmalik gerekirse müşteri hizmetlerini arayip şikayetciyim de ilgileniceklerdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim burada hizmet iletişim diye bir teknik servis açılmış. Cihazı verdim. Bir ay ellerinde bekledi. Cihazınızda sorun yoktuysa deyip geri gönderdiler. SMS atarken hoparlör cızırdıyor. Benzer sorunu yaşayan var mı? Cihaz 6s. Bir de sanki beyaz ekranda gölgelenme seziyorum. Bu kez başarıya vereceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Kardeşşş başaridan şaşma sirf batarya yüzünden 6-6s değişim aldi kvk genpa filan hikaye bilgin olsun şanaini başariyla dene başaridan cok memnunum saolsunlar ilgileniyolar hatta garantisi var sonuçda para istemeleri saçmalik gerekirse müşteri hizmetlerini arayip şikayetciyim de ilgileniceklerdir

    Hocam çare olur mu başarı gerçekten acaba ? Cihazı geçen yıl mayıs ayında aldım yani daha 1 yıl bile olmadı. Battery wear level %90 filan gösteriyordu programda. Ama günlük kullanımda gözle görülür fark olduğu belli. Çok arada kalıyorum şimdi. Birkaç güne cihazım kvkdan gelecek. Hiç durmadan bu sefer Başarıya mı versem yoksa kullanmaya devam mı etsem. Sonucun yine hüsran olmasından korkuyorum.
  • Şunu belirttim de 10.3 be 10.3.1 güncellemesi bataryaya yaramadi kullandiğin sürüm nasil daha önce nasildi onuda bilmek lazimm hani kvk genpa pupa vs vs sersen ben başari derim şuana kadar problem yaşamadim 3 cihazimda değişim almişti 6 silver 6 uzay girisi 6s uzay grisi değişim almişti sorun yaşamadim hatta 6s şarj kapaniyodu verip deişim almiştim mesela müşteri hizmetlerini arayip cihazin raporunu iste şikayetciyim dersin bataryada memnun değilim diyip konuş yönlendirirsin başarya gönderisin ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    10.2 vardı hocam. Kendim kargo ile yollamadım zaten cihazı. Telefoncu ile konuştum kvkdan memnun kalıyoruz genelde oraya yollayalım değiştirirler dedi. Bende tamam dedim. Sizin cihazlar da hep batarya sorunu için mi değişim aldılar ? Bir de neler yazdınız servise yollarken rapora hocam ?
  • Bişey yaZmadim sadece cihaz kendi kendine kapanip isiniyor dedim 10 içinde değişim geldi sana tavsiye cihaz geldiğinde 10.2.1 yükselt 10.3.1 baya problemli 10.2.1 yüklemeyi biliyondur umarim ipws.me sitesinden youtube den nasil yapildiği var birde öyle dene olmadiysa müşteri hizmetleriyle görüş kendileri yönlendirir seni..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Biliyorum biliyorum sıkıntı yok o konuda hocam. Teşekkürler. Bir de böyle deneyelim artık şansımızı napalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzalar kapanmiş..gecemezsin cihaz gelsin bakalim bakariz duruma..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun yalnız kvk nın bir hatası yok bahsettiyiniz durumda çünkü yapılması gereken mevcut testler var onları yaptıklarında sıkıntıya rastlanmadıysa herhangi birşey yapmalarını beklemek hata

    Bazı servisler raporlarında görüldü diye yazıp yardımcı oluyırlar şansınızı farklı servislerde deneyin yerinizde olsam istanbu efortek e gönderirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2023 hiç şüpheniz olmasın ki kvk aynı kvk arkadaşlar malesef kimseyide takmiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.