Şimdi Ara

Kurallar, Şikayet, Öneri, Uyarı başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu başlığından da anlaşılacağı gibi bölüm hakkında önerilerinizi, sıkıntılarınızı, taleplerinizi bu başlık altında dile getirebilirsiniz. Bunun dışında bölümle ilgili beklentilerinizi ve çeşitli aktarımlarınızı da buraya yazabilirsiniz. Ayrıca bu başlık altında uyarı puanı alan veya uzaklaştırılan üyelerin kimler olduklarını, hangi nedenden dolayı böyle bir yaptırım uygulandığını da belirtilecektir.

    BÖLÜM KURALLARI


    1-Lütfen bölümün ciddiyetini bozacak mesajlardan sakınınız.
    2-Bölümümüzde post kasmak veya sohbet etmek amaçlı mesajlar atmayınız.
    3-Mesajlarınıza anında cevap verilemiyebileceğini gözardı etmeyiniz.
    4-Sorununuzda hedeflenen en iyi sonuca ulaşabilmek için mümkün olduğunca detaylı bilgi veriniz.
    5-Fikir beyan eden doktor arkadaşlarımızın bu beyanları,oluşabilecek komplikasyonlardan kendilerini sorumlu tutmayacaktır.
    6-Marka karalama ve reklam unsuru göz önünde bulundurularak,ilaç ismi verilmesi tarafımızdan sakıncalı görülmüştür.
    7-Uzman arkadaşlarımızın tavsiyeleri doğrultusunda gerekli görülecek olursa kurallarda değişiklik yapma hakkı tarafımıza aittir.
    8-Ne olursa olsun bölümde beyan edilen fikirlerin tavsiye olduğunu,çözümün kendinize en yakın sağlık kuruluşunda olduğunu unutmayınız.
    9-Konu açan üyenin sağlık problemlerini çözme amacı taşımayan mesajlar silinecek ve sağlık bölümünde mesaj kirliliği yaratan üyeler uyarılacaktır.
    10- Sorununuza önerilerde bulunacak üyelerin daha iyi anlayabilmesi için mümkün olduğunca açmış olduğumuz başlığın ve içeriğinin anlaşılmasına dikkat ediniz.
    11- Sadece bilgi sahibi olduğumuz konularda önerilerde bulununuz. Bilgi sahibi olmadığınız konularda yorum yazmayınız ve yanlış önerilerde bulunmayınız.
    12- Açılan konunun amacından sapmasını sağlayacak her mesaj silinecek ve mesaj sahibi uyarılacaktır. Sağlıklı Yaşam başlığı altında önerilerin bilimsel geçerliliği olmalıdır. Kulaktan dolma bilgiler, neseni belirtilmeksizin bu bölümde paylaşılmamalıdır. Bu bakımdan üyeler yardımda bulunmak isterken az-çok hakim oldukları konularda yazmaya dikkat etmelidir
    13- Sağlık sorunları haricinde; farklı bilgi paylaşımları, güncel haber tarzı konular üst başlıkta toplanacaktır.


    - Bölüme yazı yazan her üye bu kuralları okumuş ve kabul etmiştir. Herhangi bir kural ihlalinde ceza alması durumunda sorumluluk bölüm yetkililerine ait olmayacaktır.



    < Bu konunun sahibi Admin iken Admin tarafına aktarılmıştır -- Mar 12 2015 8:31AM >




  • @Sanaldoctor isimli üyenin ''Sağlıklı Yaşam'' bölümüne vereceği herhangi bir şeyin olmadığı anlaşılmıştır. Üyenin yazmış olduğu bazı mesajlar tarafımdan değiştirilmiş ve gereken uyarılar yapılmıştır. Buna rağmen anlamsız mesajlar atmaktan ve üyelerin sorunlarını çözme dışında atmış olduğu mesajlar nedeni ile forumdan uzaklaştırılması uygun görülmüştür.
  • Her bölümde olduğu gibi burası için de yararlı bir konu başlığı olmuş.
  • Sağlıklı Yaşam bölümü bence diğer tüm bölümlerden farklı.Bu yüzden saçma sapan yorumlar ya da konu bütünlüğünü bozacak yazılar olmamalı.Bunu engellemenin bir yolu belki de bu bölümde mesaj sayısının artmaması olacaktır.


    Beni rahatsız eden diğer bir konu da siz yönetici Relusion'un gereksiz saydığı mesajları sildikten sonra uyarı niteliğinde yazdığınız satırlarca yazılar.Bence o gereksiz mesajlar kadar sizin yazdığınız uyarı mesajları da konuda gereksizlik oluşturuyor,konu bütünlüğünü bozuyor.Sonuçta burası sağlıkla ilgili paylaşımların yapıldığı bir bölüm,satır aralarında uyarı mesajları görmek pek de hoş olmuyor.
  • @Ecrin; Bir üyeye direk ceza verme gibi bir yetkiye sahip değilim. Forum kuralları gereğince, öncelikle üyenin yazmış olduğu mesajları silmem ve onu bir şekilde uyarmam gerekiyor. Diyelim ki bir üye konu ile ilgisiz bir mesaj attı. Bu üyeye direk ceza veremiyorum, önce onu bir şekilde uyarmam gerekiyor. Uyarıya rağmen bu tavrını sürdürüyor ise yaptırım uygulanıyor. Aslında direk ceza verimesi gereken bir durum, çünkü forum kurallarında özellikle bu konuya dikkat çekmeye çalıştım. Uyarı sürecinde mesajını direk silme yerine yazmış olduğu mesajın yerine uyarı niteliğinde bir yazı yazıyorum. Ancak bu başlığı açtıktan sonra artık üyelerin mesajlarına direk sileceğim. Bu başlık altında yazı yazan her üyenin sorumluluk taşıması ve gereksiz mesaj atmaması bilincini taşıması gerekli. Öneriniz için teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • @Sanaldoctor isimli üye dün sınırsız uzaklaştırıldıktan sonra @D0ctor adlı bir üyelik ile kaldığı yerden devam etmeye çalışmıştır. Amacı konulara gereksiz yorum yapmaktan başka bir şey olmayan üye, ikinci defa sınırsız uzaklaştırılmıştır. Eğer bu konuyu okumayı akıl(!) edebiliyorsa bu bölümde artık yeri olmadığını öğrensin. Bu bölümde yazan üyelerin hepsi belirli bir olgunluğa ve bilgiye erişmiş insanlardır. Gereksiz hiçbir yorumu okumaya kimse mecbur değildir.

    Saygılarımla;
  • @L4st isimli üye daha önce kendi toplumundan olmayan insanları kategorize edici ve kalıp yargılar oluşmasına neden olan kelime kullanımından uyarılmıştır. Fakat daha önce aldığı uyarı puanına rağmen rahatsız edici kelimeleri kullanmaya ısrarla devam etmesinden ötürü 2 uyarı puanı daha verilmiştir.
  • '' 2000 Yıl sonra insan vücudu böyle olacakmış! '' başlıklı konu bilimsel bilgi birikimi gerektirdiğinden ve ''Sağlıklı Yaşam'' bölümünün amacı dışına çıktığından dolayı tarafımdan kilitlenmiştir. Konuya yorum yazmak isteyen üyeler, aynı konuda referans verdiğim başlık üzerinden yazabilir ve cevapları bekleyebilirler. Ayrıca ''Bölüm Kuralları'' üst başlığı ile ''Şikayet, Uyarı, Öneri'' başlığı forumdaki üst başlıkları azaltmak ve daha iyi bir görünüm kazanması amacı ile birleştirilmiştir.
  • ''KAVGA'' adlı başlık amacını aştığı ve gençlere yanlış telkinler verme potansiyeli taşıdığı için tarafımdan kilitlenmiştir. Konuyu açan üyenin de konuyu takip ettiğini sanmıyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @jumana isimli kullanıcıya ''Bölüm Kuralları''ında açıkça belirtilen 2. kuralı ihlalinden dolayı tarafımdan 1 Uyarı puanı verilmiştir.
  • @ Relusion
    bir şeyi merak ediyorum yaşın kaç acaba art niyetli değilim ona göre hitap
    edicem
    bu arada profilinde geforse değil geforce olucak
  • ''Cinsel isteği düşürücü ilaç var mı?'' adlı konu, yeteri kadar cevap ve öneri verildiğinden kilitlenmiştir.
  • @Har isimli kullanıcıya ''Bölüm Kuralları''ında açıkça belirtilen 2. kuralı ihlalinden dolayı tarafımdan 2 Uyarı puanı verilmiştir. Bundan sonra gereksiz, gayriciddi mesajlara ve anlamsız ifadeler 2 uyarı puanı ile cezalandırılacaktır. Bu bölüme yazan üyelerin bilgilerine sunulur.
  • @sey15da25 isimli kullanıcıya ''Bölüm Kuralları''ında açıkça belirtilen 2. kuralı ihlalinden dolayı tarafımdan 2 Uyarı puanı verilmiştir.
  • Sağlıklı Yaşam bölümü altında yazan her üyeye duyurulur. Konulara sadece ''Geçmiş Olsun, Dokytora Git!'' yazıp çıkanlara tarafımdan uyarı puanı cezası verilmektedir. Eğer önerileriniz, aktarımlarınız, düşünceleriniz varsa paylaşınız.
  • @Sessiz@Saglıkcı adlı üye, @naz adlı -ki bu arkadaşın tıp ihtisası var- üyeye karşı kullanmış olduğu sözlerden dolayı tarafımdan 3 uyarı puanı cezası verilmiştir.
  • @sagopa_baris ve @L4st gereksiz tartışmalarından dolayı 3' er uyarı puanı cezası ile cezalandırılmıştır.
  • Sayın yönetici, ben sağlıkla ilgili bir sorunu olan arkadaşın, derdini anlattıktan sonra çözüm önerenlere tek tek teşekkür etmesi yerine, toplu halde teşekkür etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bazı konularda tek tek teşekkür edilmesi, post kasar gibi bir görüntüye yol açıyor. Bu benim önerimdir. Takdir hakkı forum sakinlerine aittir.
  • @harmonyoa adlı üye bölümün ciddiyetini bozacak ve her yaştan kullanıcıya yanlış örnek olacak söylemlerinden ötürü 4 gün uzaklaştırılmıştır.
  • Forumda karşılıklı sohbet havasında geçen ve herhangi bir aktarım/düşünce/öneri içermeyen birçok mesaj görüyorum. Bu tür mesajlar bundan sonra tarafımdan silinecektir. Bu bölümde post kasılması, sohbet edilmesi kesinlikle yasaktır. Mesaj yazacak üyelerin en azından mesajlarında bir düşünce, bir öneri veya bir bilgi olmalıdır. Bu şekilde verimli bir bölüm elde edebiliriz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.