Şimdi Ara

Kullanım kılavuzu olmayan araç mı olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok önemli!

    Arkadaşlar kullanım kılavuzu için bir metin hazırladım. Rks motosikletlerimizin bir çoğunun kullanım kılavuzlarındaki eksiklikler hem motosikletimizi tanımamıza hem de servislerde yapılan bilinçsiz ve bazen gereksiz bakımlara dur demek için yardımlarınızı bekliyoruz.

    İletişim:
    info@rksmotor.com.tr

    Not: Tabii ki bayilerimizi şikayet etmeyeceğiz. Blöf yapmanın yarırı olur

    Rks Rn180 kullanıcıları olarak sosyal medya platformlarında bir çatı altında toplanmış bulunmaktayız. Belli başlı sorunlarımızı ve tecrübelerimizi birbirimizle paylaşıyoruz. Çoğumuzun dile getirdiği bir sorun var ki bu da Rn180 modeline özel bir kullanma klavuzunun olmaması.

    Bildiğiniz gibi tüketicinin kullanımına sunulan malların tanıtım, kullanım, kurulum, bakım ve basit onarımına ilişkin Türkçe tanıtma ve kullanma kılavuzuyla, gerektiğinde uluslararası sembol ve işaretleri kapsayan etiketle satışa sunulması zorunludur. Sizler internet sitenizde kullanım kılavuzlarının bulunduğunu beyan ediyorsunuz. Ancak internet sitenizde yayınladığınız kılavuzların hiçbirinin Rn180 modeli ile yakından uzaktan alakası yoktur.

    Biz Rn180 kullanıcıları olarak sizlerden bu modele özel olarak kılavuz yayınlamanızı talep ediyoruz. Ve kılavuz hazırlarken dikkate almanız gerekenleri hatırlatmak istiyoruz. Bildiğiniz gibi, tanıtma ve kullanma kılavuzunda; kullanım, kurulum, bakım ve basit onarımda uyulması gereken kurallar, taşıma ve nakliye sırasında dikkat edilecek hususlar, kullanım hatalarına ilişkin bilgiler, tüketicinin yapabileceği bakım, onarım veya ürünün temizliğine ilişkin bilgiler, tüketicinin seçimlik hakları ve uyuşmazlıkların çözüm mercileri gibi bilgiler bulunmak zorundadır. Özele indirgersek motosikletimiz kaç litre yağ alıyor? Lastik basınçları kaç psi olmalı? Rodaj sırasında nasıl kullanmamamız gerekli? Her kullanımdan önce ve belirli periyotlarda yapmamız gereken bakımlar nelerdir? Motosikletin aküsü nerededir? Elektrik ve sigorta aksamı hakkında dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir. Motosiklet nasıl çalıştırılmalı, şürüşten önce ısıltılmalı mı ve ne şekilde stop edilmelidir? Gösterge ekranı nasıl kullanılır? Renk ve ışık şiddeti değişimi nasıl yapılır? Saat nasıl ayarlanır? Usb çıkışı ne şekilde kullanılır? Daha sayamadığımız ancak sizin kullanıca sunmanız gereken birçok bilgiyi kılavuzda görmek istiyoruz

    Rks markası Rn180 modeli adı altında temin ettiğimiz ürün için en kısa sürede kılavuz yayınlamadığınız taktirde biz Rn180 kullanıcıları olarak, herbirimiz ikamet ettiğimiz illerde “Ticaret İl Müdürlüğü” ilçelerde “Kaymakamlık” bünyesinde oluşturulan “Tüketici Hakem Heyetleri” ile adliyelerde bulunan “Tüketici Mahkemelerine” başvuru yaparak şikayetimizi ileteceğimizi bildirmek isteriz.https://tuketicisikayeti.gtb.gov.tr/ adresine de şikayet dilekçesi yazacağız. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’i bu konuda bilgilendirerek bu konuda takipçi olmalarını isteyeceğiz. Grubumuzda iki avukat arkadaşımız bulunmaktadır. Onların yönergeleri doğrultusunda hareket edeceğiz.

    Ayrıca, tanıtma ve kullanma kılavuzlarının hazırlanması sorumluluğu üretici ve ithalatçıya; tüketiciye verilmesi ve teslim edildiğinin ispat sorumluluğu ise satıcıya ait olduğu için motosikletimizi satın aldığımız bayileri de şikayetimize eklemeyi düşünüyoruz. (kılavuz yayınlamadığınız taktirde)
    En kısa sürede kapsamlı bir kılavuz yayınlayacağınızı umuyoruz.

    Saygılarımızla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Saçmalığa bakın. Kopyala yapıştır yapıp mail attım dostum. 1 dk bile sürmedi. Yardımcı olabildiysem ne mutlu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.