Şimdi Ara

Küçük Yaşta Motor Kursları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba,
    Bayadır motosikletlere olan bir tutkum var. Bunu gerçeğe taşımak istiyorum. Biliyosunuz küçük çocukların da katılabildiği motor kursları tarzında eğitim veren yerler var. Ben bu tür kurslara gitmek istiyorum. İlerde iyi bir motor kullanıcısı olmak ve yarışlara katılmak istiyorum. Yaşım 14. Lütfen dalga amaçlı bir şeyler yazmayın. Çünkü benim ciddi olarak ilgilendiği ve yapmak istediğim bir şey. Ne tür yerlere başvurabilirim. Neler yapabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retroknbr -- 1 Kasım 2015; 21:21:43 >



  • Siz kaçın ben oyalıyorum
  • 2001 li isen 2017 yi beklemen lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ride Or Die

    Siz kaçın ben oyalıyorum

  • retroknbr R kullanıcısına yanıt
    ciddiye alıp bildigim kadarıyla bir öneride bulunucam
    ist de yaşıyorsan honda ve yamahanın kursları var oralarla bir görüş belki bu tip egitimleri vardır bu ehliyet kurslarında senin dedigin gibi birşey çıkmaz
    tabi bunlardan önce anne/baban la konuş onların onayı olmadan bunların hiç biri olmaz zaten annen/baban onay verirse araştırıp bulursunuz umarım sende otobandaki sözde yarış yapan tipleri görüp gaza geleln bebelerden degilsindir hadi hayırlısı
    iyi forumlar
  • Cevabı gerçekten verenlere teşekkür ederim. Dalga amaçlı yazanlar kendini tatmin etmek ve egosunu kaldırmaktan başka bir işe yaramayan cevapları için de teşekkür ederim. Bu arada ilgim bugünlük değil. Nerdeyse kendimi bildim bileli bu tür şeylerle ilgilenmekteyim. Teşekkürler.
  • Bak güzel kardeşim devlet bir yaş sınırı koymuş motorlu araç kullanabilmek için, neden koymuş çünkü belirli bir yaşa kadar gerek fizyolojik büyümesini gerek akıl gelişimini tamamlamamış bir insana başta kendininki olmak üzere tüm vatandaşların can sağlığını emanet etmek istemiyorlar. Düşünsene araba seviyorum kendimi bildim bileli arabalarla oynuyorum diyen herkes binse arabaya trafikte 10-14 yaş arası çocuklar görsek nasıl olur dünya? Kendimi bildim bileli demişsin senin bilincinin yerinde olduğu 5-6 yıl falan var zaten hayatında, kendini bildin bileli ilgilensen ne yazar. Eğer gerçekten motorsiklet aşkıyla yanıp tutuşuyorsan, anlık heves değil bir tutkuysa, trafiğe çıkacak kadar olgun olduğunu düşünüyorsan 2-3 yıl sabredip ehliyetini alır sınavını verip öğrendiğini kanıtlarsın sonra sürersin istediğin kadar. O 2 yıl boyunca ilgilenmek serbest yine videolarını izle araçlara bak istediğini yap.

    Ego kaldırmak tatmin etmek falan yakışmıyor bu arada sizin yaştakilerin ağzına ya, antipatik oluyor büyümüşte küçülmüş havanız var bir tek ben mi böyle düşünüyorum acaba.




  • Motosiklet federasyonuna başvurabilirsin. Belli bir yaştaki çocuklar için motosiklet yarışları vb(yanlış bilmiyorsam) var ama çok masraflı diye biliyorum. Eğitim de veriyorlardır.

    *http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/155370-supermoto-sampiyonasi-ve-moriwaki-kupasi-secmeleri-akyazi%27da.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UGzeg -- 5 Kasım 2015; 17:58:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genesis. kullanıcısına yanıt
    Zaten ehliyet demedim. Bakarsanız federasyonun var bu yaştaki çocuklar için kursu. Ama Ankara'da değil.
  • Söyle anana babana alsın bi pocket bike

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.