Şimdi Ara

Kredi kararı sonrası sıfır araç fiyatı indirimleri; beklemeli mi, almalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bildiğiniz üzere yakın zamanda Bakan Mehmet Şimşek, araç için kredileri kısacaklarını, sadece parası olanın almasını desteklediklerini söyledi. Bir kaç gündür youtube'da yayınlanan videolarda bunun araç talebini olumsuz etkileyeceği, firmaların elinde fazla stok kalacağı, firmaların indirim kampanyaları yapmak zorunda kalacaklarını söyleniyordu. Austral almayı düşündüğümden takip ediyordum bu aracı, Eylül ayına özel 50 bin TL indirim geldiğini farkettim. Ford araçlarda da manuel seçeneklerde 200 bin TL'ye ulaşan indirimler olduğunu izledim.


    Olası vergi artışları ve döviz kuru artışının araç fiyatlarını artırma ihtimali mi daha yüksek, ya da piyasanın durgunlaşıp araç fiyatlarının daha da düşmesi mi beklenir. Bilemiyorum.




  • Hiçbir şeyi en dipten yada en yüksekten almaya çalışmayın. Çok paranız vardır riske girmek istiyorsunuz o ayrı.

    Ben piyasanın bugünkü hale geleceğini sıfır araç konusunda defalarca yazdım. Şimdi ise piyasada biraz daha düşebilir. Bugünkü indirimlere ek %5 gibi diyorum ancak bunu beklediğinizde dövizdeki patlama riskini de alıyorsunuz bu saatten sonra. Çünkü uzun süredir 27 lirada düz çizgi.

    Mb yıl sonu döviz tahmini 30 liraya yakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ulkede %80 enflasyon var. Faizler %4 %5 aylik allahinizi severseniz neyin fiyati dusebilir? Ha bazi hurda arabalar 300 e 400 e cikmistir inlarin gazi alinir o kadar. Bu ulkede %80 enflasyonlu bir ulkede biseyin dusecegini beklemeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.