Şimdi Ara

OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.279
Cevap
23
Favori
53.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PrensMişkın P kullanıcısına yanıt
    Dün gece uyku tutmadı, dizi aklımda takılı kaldı. Çok içime işledi iyi ki tavsiye etmişsin hocam tekrardan teşekkürler. Müziklerine aşık oldum şimdi açtım Spofity'ı dinliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 29 Ağustos 2020; 12:20:39 >
  • Aşk dizisi filan mı bu dediğiniz? Ben Hotel de Luna ve Arthdal Chroniclese başladım. Aşk dizisi olarak hotel de luna yetti bana, bünye kaldırmaz bi süre

    Benimde Arthdal Chronicles çok hoşuma gitti. Müzikleri olsun aksiyonu olsun. Tek sıkıntısı figuran eksikliği
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Son paylaştığım dizi My Mister hocam, üstte ki arkadaşın tavsiyesi üzerine listeme eklemiştim geçenler de başladım dün gece bitirdim o diziden bahsediyoruz. Hotel Del Luna dizisinde ki hatun oynuyor. My Mister biraz ağır drama ve aile ilişkilerini konu alıyor bir 40'lı yaşlarında ki adamın hikayesi, birde 20'li kızın hikayesine odaklanıyor. Daha ilk bölümden kaliteli dizi olduğunu hemen anlıyorsun zaten tam olarak aşk dizisi diyemeyiz daha çok melankolik aşk desek daha doğru olabilir fazla da bir şey demek istemiyorum. Eldekileri bitir buna başla mutlaka. Sonra kafana göre sırasıyla izlersin başlıkta ki dizileri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 29 Ağustos 2020; 12:44:0 >
  • Rica ederim efendim ne demek
  • Ayrıca şu soundtrack beni bitiriyor. Bir sarkı ancak bu kadar uyumlu olur bu film ve yansıtmak istediği duygu ile.
    https://open.spotify.com/track/5J5XbKtBmHPSHA2xuLIRND?si=QQmf1Az3SMaVcJsczsrZFQ
  • Are You Human Too? (2018) adlı dizi eklendi.

    Başlık güncellenmiştir, keyifli seyirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 31 Ağustos 2020; 21:31:33 >
  • Anladığım kadarıyla paralel evren, zaman yolculuğu olan diziler ilginizi çekiyor. Train yeni bitti uzun zamandır kore dizisi izliyorum izlediğim en iyi diziydi.
    Birde ekleme yapayım güncel dizilerden Flower of Evil güzel bir dizi.
    Bir ekleme daha yapayım Alice başladı zaman yolculuğu işleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tidus-Sama -- 1 Eylül 2020; 19:8:35 >
  • Tidus-Sama T kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, dediklerinizi biliyorum fakat Netflix'e gelmediği için izlemiyorum paylaşımlarım Netflix'te olan diziler ileride Netflix'te listem de diziler bitince anca o zaman PC den izleyebilirim. Tür olarak değişiyor her türden izlemeye çalışıyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
  • He is Psychometric (2019) adlı dizi eklendi.

    Başlık güncellenmiştir, keyifli seyirler.
  • Empress Ki sonunda bitti. Super bir dizi gercekten. Keyifle izledim.

    Exemplary Detective acaba Netflix'e gelecek mi? Bileniniz var mi?
  • Save Me (2017) adlı dizi eklendi.

    Başlık güncellendi, keyifli seyirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 4 Eylül 2020; 23:33:39 >
  • Itaewon Class (2020) adlı dizi eklendi.

    Başlık güncellendi, keyifli seyirler.
  • Arthdal Chronicles (Aseudal Yeondaegi)

    Mükemmel bir diziydi, uzun zamandır bu kadar eğlendiğim bir dizi olmamıştı. Görselliği olsun, gerilimi olsun, dramı olsun, oyuncuları olsun, hele o müzikleri yok mu müzikleri offf. Ben Momo Kabilesinin Lideri Xabaranın askeriyim uleynnn

    Umarım daha uzun uzun izleriz şu güzelim diziyi ya, 2.sezon onayı da almış


    Benim merak ettiğim bu dizi 3 part halinde yayınlanmış. Her partı 6 bölümden oluşuyor. Şimdi bu 2.sezon part 4 şeklinde 6 bölümden mi oluşacak yoksa yine 3 parttan 18 bölüm mü olacak.

    Umarım son 6 bölümünü kalmamıştır

    Çekimlerine başlandımı acaba? Koronadan dolayı iptal edilecek diye çekiniyorum.

    Beni bu güzel diziyle tanıştıran Park Joo-hyun teşekkrü ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 7 Eylül 2020; 12:58:32 >




  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam beğendiğinze sevindim. Part 4 - 6 bölüm olarak gelecek muhtemelen çekimler şuan için muamma Güney Kore'de de Vaka sayıları artmaya başlamış bir çok yeni dizilerin çekimleri aksadı veya ertelendi. 2021'de gelecek dendi başrol oyuncusunun röpartaj verdiği bir kore dergisinde. Bir gelişme olduğu zaman haberdar ederim.
  • Peki part 4 final mi olacak var mı bir bilginiz? Dizide o kadar çok şey var ki 6 bölümde bitebilmesi kafama oturmuyor

    Daha
    neanthalleri
    bile tam anlamıyla göremedik.
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Final olucak tahminim.


    Final sezonda Eun-Sum ile beraber Tagon'a karşı savaşacaklar yolları keşisecektir. Hani bir kız vardı ailesini öldürdü Tagon tarafından o kızda Neanthaldı. İki Neanthal, kız bizden biri bizimle gelmesi lazım fakat kız ailesini seçmişti, şimdi kızı korumak adına Tagon'a karşı savaşacaklar. Başrolde ki Eun-Sum da taht'a geçecek. Tagon ile Eun-Som aynı kökenden geldikleri için işler karışabilir bakalım ne olucak bende merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 7 Eylül 2020; 12:16:17 >

  • Kılıç kullanmayı öğrenen neanthalli kızı diyorsun sanırım. Bende bi yerde yollarının kesişeceğini düşünüyorum. Hatta sadece neanthallerin değil Momo Kabilesininde Eun-Som'a desteğe geleceğini düşünüyorum.

    Sıkıntı şu ki işler bizim istediğimiz gibi gitmeyebilir de çünkü sezon finalinde adamlar bronzun üst modeli metal kılıcı keşfetmişler (Hoş daha tam olarak bilmiyorlar ama ne olacağı belli olmaz).. Bizimkileri baya sıkıntılı günler bekliyor.

    Tagona ancak içten bir darbe olursa birşeyler olabilir, askerlerinin bazıları çoğu şeyi sorgulamaya başladı. Daha eşi Tealhelle miydi adı ne onunda ne yapacağını kestiremiyorum.

    Onu bunu geç de şu Eun-Somun kardeşi Saya ölsün be abi. Ne kadar gıcık bir karakter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 7 Eylül 2020; 13:34:3 >




  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt

    Evet o kız. Neanthalli'lerin soyu tükendi onlar dışında yok gibi bir şey. Evet Momo kabilesi de gelecek Momo kabilesinin başında ki hatun da ne güzeldi ya öyle hala aklımda Tagon'un hatunu da güzel. Tagon'un askerlerinden Mo-Baek Tagon'a karşı olucak gibi, zaten Eun-Som'u kurtardıktan sonra onlardan biri gibi oldu yan çizeceğini pek sanmıyorum onun. Tagon'un eşi ise tamamen çizebilir de çizmeyebilir de çoçukluk aşkı olduğu için ne yapıcak kestirmesi zor. Güzel bir finalle bitirirler yaklaşık 80-90 dk sürer yine bölümler. Kardeşini bende sevmiyorum hala ama Eun Som kardeşini göremedi bir türlü orada güzel bir duygusal sahne olabilir. Ucu acık biten dizilerin hepsi böyle beni merakta bıraktırıyor aynı şekilde Vagabond ile Extracurricular çok iyi yerde bitti, insanı böyle ulan nasıl bitti dedirttiyor. O yüzden tavsiyem Mini Dizi yazdıklarımı izlemeye çalış ilk başta sonra ucu acık bitenleri izlersin hocam. Ama ucu acık biten diziler de çok iyi yapımlar tür/konu hangisi ilgini çekerse artık keyfine göre hocam. :) Bu arada Netflix'te ki listem de diziler azalmaya başladı farklı diziler var elimde fakat onlar PC üzerinden malum sitelerden izleniyor, yakın da onlara da başlayacağım güzel sağlam diziler var hepsini sırayla izlemeye çalışıyorum pandemi sağolsun ve sonbaharın gelmesi ile baya bir dizi var o konu da başlık çok canlı olucak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 7 Eylül 2020; 12:54:49 >




  • Momo kabilesinin lideri Xabarayı görünce ben bağlandım zaten o kabileye

    Vagabondda mı bitmedi, ona başlayacaktım ben elimdeki the leftovers dizisini bitirdikten sonra

    Ben içinde çok fazla aşk barındıran dizileri sevemiyorum ya mesela Hotel del Luna güzel dizi, oyuncuları olsun özellikle sonlardaki dram dozajı olsun ama Arthdal Chronicle gibi etkilemedi beni. Aşk olsun olmasın demiyorum ama olacaksa Arthdal Chronicle gibi olsun Yani gidip arşivime katmam mesela o diziyi.

    Konu takibimde ilgimi çeken dizi olunca ekliyorum imdb listeme, sırası geldikçe izliyorum. Listemin başında şuan Vagabond vardı umarım 2.sezonu çekilecektir de sonu açık saçma sapan bitmez dizi...




  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    PrensMişkın P kullanıcısına yanıt
    Her türden paylaşım yapmaya çalışıyorum başlıkta herkesin tarzına uyacak diziler barındırması lazım. Genelde konusu/türü ilgimi çekiyorsa başlıyorum. Vagabond sizi üzmez, çok güzel yerde bitti fakat ne yazık ki hala 2.sezon hakkında bir bilgi yok başrolde ki oyuncular çok ünlü olduğu için takvimleri doluymuş diye duydum ne zaman çekilir gelir 2.sezon emin değilim ama izleyip de pişman olacağınızı sanmıyorum. Hotel Del Luna aşk soslu fantasik-korku-komedi karışım bir diziydı ikisi arasında ciddiyette farklı haliyle. Hotel Del Luna'da ki hatunun diğer bir dizisi var "My Mister" başlıkta bir arkadaşın tavsiyesi ile geçen hafta bitirmiştim, geçen de onun muhabbetini yapmıştık o diziyi ön sıralara çekebilirsiniz mesela. Ağır drama, melankolik, iki kişinin hayata tutanma hikayesi ve aile bağlarını anlatıyor oyunculuk akıyor, müzikler o kadar güzel ki insanı depresyona itiyor. Onun dışında en çok etkilendiklerim Mr. Sunshine oldu 2018'in en çok konuşulan dizilerden birisi olmuş. Geçen senenin konuşulan dizilerden My Country: The New Age dizisi baya etkilemişti beni. Suç-Dram ağırlıklı olarak Bad Guys Vile City çok güzeldi onun yapımcısının yeni dizisi bu senenin konuşulan en son paylaştığım Itaewon Class var yine çok konuşulan 2020'in It's Okay Not Be Okay var. Dedektiflik, Gelecek-geçmiş bilim kurgu-gizem-dram soslu olan Signal dizisi var ona benzer Tunnel dizisi var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 7 Eylül 2020; 13:37:27 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.