Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU] (818. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: istanblue001 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.661
Cevap
182
Favori
722.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 816817818819820
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burooooooo B kullanıcısına yanıt

    Yok. Oyun artık böyle.

  • Olum nasıl iş ya 140 tane beceri harcadım bi tane çift vuruş geldi. Önce 0 GP'li GF kartına eklemeyi denedim baktım öyle gelmiyor, 4 beceri kartı yükledim sheva'ya 5. Üstünden değiştirdim aynı beceri gelme ihtimali düşsün diye ve sonunda yakaladım çift vuruşu ama çok kart yedik. Çift vuruş yakalamanın kolay bi yolu var mı? Ulan forvetlere yatarak müdahale, adam markajı falan geliyor defanslarda mı çift vuruş arasak ne yapsak acaba? Cruyff için de lazım bir tane çift vuruş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün penaltı etkinliğinde 20.turu bitirdim ve vermesi gereken tesadüfi anlaşma gözükmüyor. Oyunu kapatıp açtım yine gelmedi, bu hatayı yaşayan var mı?

    (KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt

    Selamlar

    Bende genelde Dos lara denk geliyordu çift vuruş.

    5 tane Dos aliyorum gelmedimi tekrardan 5 dos aliyorum. Sol sag açık alipta deneyebilirsiniz ama şans iste. Bol şans


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun grafikleri bunca yıla rağmen halen neden berbat? PC'de çözünürlük ayarını bile halen eklememişler anlamak mümkün değil.

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    2022 ile birlikte mobil oyun oldu. PC ve konsola o oyunu port ettiler. Mobil, Pc ve konsol çapraz eşleşip oynayacak diye reklam yaptılar. Öyle de kaldı. Bundan sonra da böyle devam edecek.

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Evet bunu biliyodum ama çözünürlük ve grafik ayarlarının olması çapraz platform oynanmasına engel değildir diye düşünüyorum. Muhtemelen online maç koparma hilesi olayı da çözülmemiştir. 2015'ten sonra gittikçe gelişen oyuna yazık oldu bence. Keşke mobil oyun ayrı olsaymış.

  • metal_my666 kullanıcısına yanıt

    Eyvallah bro, forvete az geldiği kesin zaten. 4 kutu dolu olup 5. De dönerken buldum zaten güç bela bir tane tek tek basınca hiç vermedi 160 tanede büyük rezillik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Klasik 10 numara kartına iadeyi itibar yapmışlar resmen yıllar sonra adamlarda gram yorulma olmuyor anladık da, yaratıcı oyun kurucunun günahı ne onlarda aslında aşağı yukarı aynı mantığa sahip ve yorulmaması gerekiyor. Maradona falan takımın yıldızı oldu ya klasik 10 numara çok avantajlı. Millette gullit görüyorum onlar ekstra avantajlı tam bir azman kart gullit koy direk SF olarak yorulmayan hızlı pivot santrafor hile gibi kart resmen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar milletin atlayacağını bildikleri için 1 nisan şakasını güzelce yedirmişler.



    (KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU]
    (KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU]x (formerly twitter)
    eFootballHUB (@Peshubapp) on X
    https://twitter.com/Peshubapp/status/1774918460973494432?s=20
  • Çok skill odaklı oynuyorsanız belki sırf o yüzden vermeme durumu oluyordur. İlk başlarda bende çok çift vuruş kullanmıyordum. 4 5 tane çıkıyordu bastığım oyunculara. Sonrada biraz daha skill odaklı oynamaya başladım kendi çapımda. Artık bastıklarımda captanlık v.s yağdırıyor. Çift vuruş uzun süredir denk gelmedi (KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU] 


    Klasik 10 no lar gerçekten oyunun çöp kartlarıydı ciddi manada düzeldi. En sevdiğim oyunculardan Coutinho oynatamıyordum ilk yarı bile geberiyordu şu an gayet kabul edilebilir seviyede.

    Gulit oyunun en tehlikeli kartı her yerde sırıtmadan oynuyor. Oyuncu ile ikili mucadele hemen kendine geliyor aptallaşma süresi çok düşük :)


    İyi oyunlar

  • metal_my666 kullanıcısına yanıt

    Klasik no 10 lar sizce şuan forvettemi daha iyi oynuyor oos de mi?

  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt

    Bence iki forvet arkası Oos de daha iyi oluyor içeri giriyor hareketliler. Tabiki farklı yerde daha faydalı oynatan vardır. Ben bu bölgede kullanıyorum. (KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU] 

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Bir tane Fransız Twitter sayfası var o Master lig şarkısı bile salmış ortaya (KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU] Beğendim bu arada gayet güzel.

    Biraz sıkmaya başladı şu modu çıkarsalar insanlar rahat etse. Çok eski pes serilerinde severdim de şimdi çok aradığım bir mod değil. Hiç oynamadı pes21 deki halini fakat aynısını getirseler oynar millet sanırım.




    (KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU]E FOOTBALLERyoutube
    Master League Anthem ( Concept for April fool's day ) The title "Master League Anthem" 🎵 📱 Follow me also on social media: ▸ Twitter: https://twitter.com/E_footballeur ▸ Instagram: https://www.instagram.com/efootballer_twitter ▸ Twitch: https://www.twitch.tv/e_footballer ▸ TikTok: https://www.tiktok.com/@efootballer___
    https://www.youtube.com/watch?v=UzURNYwZKOI&feature=youtu.be
  • metal_my666 kullanıcısına yanıt
    Online maç yapmayı bilmediğim uzun yıllar çok eğlenceliydi. Master lig ve 18 yaşında futbolculuğa başlanan become a legend modlarını yıllarca keyifle oynadım. Ama myclublaa birlikte benim için hepsi geride kaldı. Şu an bu modlar gelse bile çok fazla oynamam çünkü yapay zekaya karşı mücadele etmek cazip gelmiyor. Hatta gerek fps gerek spor oyunlarında online rekabetçi modlar dışında oyun oynamıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • waddey22 kullanıcısına yanıt

    Evet hocam bende Become legend modu zamanına göre çok çok iyiydi çok oynuyordum. Aynı fikirdeyim sizinle. Online modlara daha eğlenceli modlar eklense daha makbule geçer benim için ama herkese hitap edeceklerse bu modlar da lazım. İlk başlarda etkinlikleri en zor modda kendim oynuyordum elim gelişsin diye şu an bende AI oynatıyorum. Online ile AI maç çok fark ediyor. Akıcı oyundan daha ağır oyuna geçince kötü oynuyorum.


    Myclub modu ücretsiz olması da benim için gayet güzel. Şu tarz kafi benim için.

  • metal_my666 kullanıcısına yanıt

    Ben yıllarca Master Lig kısmını oynadım. Özellikle altyapıdan çıkartıp geliştirdiğim oyuncularla oynamak çok zevkli oluyordu. Bu oyunculardan bazıları genelde efsane oyuncular oluyordu. Bazılarını biliyorduk ama isimleri alakasız olduğu için kimin kim olduğu belli de olmuyordu.


    Elcherino, SCHMIDT, PALMIERI, SHIRAWTEL (Schmeichel), Mayukins (Martins), De Squeran (Di Stéfano), Huno Sametz (Hugo Sánchez), İdorissou, Bussarana (Butragueño), De Kaam, Rane, wimbee, Burnolen (Brolin), Chirne (Chikhaoui).



    (KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU]



    Şimdi gelse oynamam o ayrı. Yapay zeka maçlarını ödülleri almak için yapay zeka ile oynatıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 2 Nisan 2024; 18:14:19 >




  • Merhaba

    Bende X oyuncuma Çift Vuruş çıkartmak için çok uğraşıyorum ama olmuyor. Bunun bir püf noktasıda yok sanırım. Yukarıdaki konuşmalarda arkadaşlar DOS'a çift vutuş ekleme muhabbetini yapmış sormak isterim X bir DOS overallı düşük yada yüksek futbolcuya Çift Vuruş çıkartınca bu futbolcuyu uzmanlık aktarımı ile esas futbolcumuza yükleyince ek becerilerdeki Çift Vuruş'ta aktarılıyor mu ?

  • murat_lindemann kullanıcısına yanıt

    Evet.

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Çift Vuruş yüklemeye çalıştığın futbolcunun ek becerilerinin boş olması gerekli diye düşünüyorum doğru mudur ?

  • 
Sayfa: önceki 816817818819820
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.