Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.556
Cevap
181
Favori
719.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Pc ile hilesiz oynayan var mı :)
  • Ps5'te indirdim 4k monitörde oynadım. Zaten lagtan ve ülkemizdeki güzide oyuncuların pislik yapıp ksçmasından pek oynanmıyor. Sanki oyuncular yere basmıyor hissi var ,yine salak salak paslar,adamı döndürememe devam ediyor. Pas sistemi çok berbat.
    Oyun motoruna Unreal Engine diyen bir göz doktoruna görünsün. Ya resmen yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 360p kalitede bir oyun.
    Ulan bu oyun için ps5 ve 4k monitör aldık bir sürü para harcadık eğer böyle çıkarsa sokarım konamiye...
  • Oyun tek kelimeyle rezalet görünüyor böyle çıkacaksa hiç çıkmasın daha iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_devil33

    Asıl pc sürümünde herşey belli olur PlayStation da neymiş bebek işi. Pc candır

    ps5/xbox x kalitesi almak için 15k para bayılman lazım pc için. çok saçma söylediğiniz şey :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat_lindemann

    Ps5'te indirdim 4k monitörde oynadım. Zaten lagtan ve ülkemizdeki güzide oyuncuların pislik yapıp ksçmasından pek oynanmıyor. Sanki oyuncular yere basmıyor hissi var ,yine salak salak paslar,adamı döndürememe devam ediyor. Pas sistemi çok berbat.
    Oyun motoruna Unreal Engine diyen bir göz doktoruna görünsün. Ya resmen yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 360p kalitede bir oyun.
    Ulan bu oyun için ps5 ve 4k monitör aldık bir sürü para harcadık eğer böyle çıkarsa sokarım konamiye...

    Hay ağzını öpeyim; belli ki PES seven birisin ama objektif davranmışsın. Helal olsun hocam.

  • Alfa mi, beta mi bilmem ama PES 2021'in defans sistemi FIFA'ya benzemis hali gibi. 2 yil ne yapmislar anlamadim.
  • Faz dayanamadim sildim. Harbiden rezillik ps5 oyun görüntüsü ne öyle ya.
  • Bravo konami 2 yıldır anca bunu mu yapabildin! Bu kadar berbat bir grafik menü oynanış olamaz. Adamlar hantal kontrol zor oyuncular kendi kafasına göre takılıyor x ile pres yok vs vs vs. İnşallah orjinali düzelir ama zor gibi.
  • mobildeki oyunu aynı grafiklerle ps5 e çıkarmışlar.

  • Arkadaşlar şuan test edilen şey oyunun serverları. Çok büyük ihtimalle oyunun mobil sürümünü oynadık. Ana oyunun böyle olma ihtimali yok. Muhtemelen insanlar Pes 22 demosu gibi algılamasın diyede adınıda vermemişler. Dikkat ettiyseniz oyun ile ilgili geri bildirim beklentileri yok, sadece konu server testi. Moralleri düzeltin. :)
  • Arkadaşlar resim ekliyorum adamlar zaten açıklamış biraz okuyun lütfen
    (KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU]

    (KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU]

    Şimdi yorum yapayım arkadaşlar oyun bu grafik de çıkması mümkün değil onlarda görüyordur pes 21 den daha beter görüntü var bunu demo da düzeltirler bunda sıkıntı olmaz kesinlikle
    Şimdi oynayis ile ilgili birşeyler yazayım defans sistemi fifanin aynısı olmuş ama bunda müdahale ederken faul veriyor fifa herşeye faul vermiyordu fifa 20 denemistim 20 mac attim defans sistemi aynı pes fifanin defans sistemini almış ama becerememiş eski pes serilerini unutun eğer bu defans sistemi birebir gelirse çok kötü olur o zaman cogu kisi fifa ya gecer orda faul çalmıyor herşeye
    Çoğu şeyi duzeltmisler ama defans sistemi hoşuma gitmedi yazık gerçekten 2 yıl fifa ya benzemek için mi beklettiler demoyu oynayınca fikirlerim değişebilir




  • ...diyor bir acı içindeki Pes'çi...


    Tam olarak karşına bu çıkacak dostum, dost acı söyler. :D

  • Yeni sezon hayırlı olsun,Beta çıkmış :)

    Beta sonuçta fazla birşey beklememek lazım..ama full sürümde grafikten fazla birşey b beklemeyin.gördüğünüz şey,full sürümde de, olacaktır grafik olarak.insin deneyecem.ama şu öyle olmuş bu böyle olmuş demiyecem.nasıl olsa full sürümde,çok şey değişecek.zatrn adamlar yazmışlar..defans yapılmıyormuş kare ile,herkes dert yanıyor,keşke böyle kalsa ama yine full sürümde cpu ya asılacak konami kolay olsun diye defans...ben oyun motorunu merak ediyorum.fox engine değil ama galiba.çünkü ps4'e çıkmayacaktı..ps4 cüler oynasın diye acaba,fox engine motoru ile mi yaptılar magdutluk dutum olmasın diye.. keşke ps5 sadece çıksaydı da,yeni motoru orada görseydik..

    Edit:oyunun menüsünde unreal yazıyor.demek yeni motorla yapılmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 24 Haziran 2021; 20:21:59 >
  • U2ME2 kullanıcısına yanıt

    Çok şükür ki dostum değilsin

  • suÇ kullanıcısına yanıt

    Birebir aynısı çıkmaz kimsenin gözü dayanmaz oyunu yapan bile oynuyamaz fps 30 yerlerde geziyor 3-4 mac attim çıktım kör oluruz böyle ps5 de bile iğrenç görünüyor açıklama da düzelecek diyor defans sistemi aynı kalır gibi öyle pozisyon arası kovala diğer oyuncu ile kare ye baskı yap olayını kaldırmışlar

    Fifanin defans sistemine geçmiş onu cogu kisi yapamaz en azından faul olayını düzeltsin eğer bu defans sistemi olacaksa yoksa topu nasil alacağız

  • Epic Games Unreal 5'in kullanımını Konami'ye yasaklar bu gidişle. Böyle bir rezaleti nasıl başardınız derler artık. Mobil oyundan farksız olmuş.
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Ps4 de bu şekilde kalır.ps5 de bak biraz daha grafik basarlar

    Beta da 2 maç yaptım.söylendiği gibi fifa misali olmuş defans top kapma falan..olsun ama ben beğendim.6. Senedir ezber oyunu oynuyorduk.bitmesi lazımdı ezberlerin,hayvani press yok,ne güzel oyun kuruluyor...vücut ile top saklama, saçmalığı yok sanırım artık.yalnız her kanat ortalarına kafa vuruyor forvetler.. düzelmezse eğer,beleşti tayfası coşar 17 deki gibi..iki maçta kasma olmadı, ağırlık falan da yok..
  • Sunucu testi üzerine yoğunlaşmış bir beta olduğu için grafikler üzerinden gitmek son derece yanlış olur. Çok net bir şekilde bunu ifade etmişler.


    Defans sistemi hakkında yazıyorum:


    Sonunda defansta oyuncunun kontrolü ağırlıklı sisteme geçmeleri gerçekten sevindirici. Futbol, hücum oyunu olduğu kadar defans oyunudur; senelerdir Konami bu sporun daha çok hücum yanına ağırlık verip defans tarafında kullanıcıyı yormayan, birçok yönüyle otomatik bir sistem üzerinden gidiyordu (ki bu defans sistemi çok eski serilerden beri mantık olarak çok ama çok az değişikliğe uğradı, yani oldukça ilkeldi).


    EA Sports, risk alarak 10 sene önce —FIFA 12'de— defans işleyişindeki oyuncu etkinliğini artıran "Tactical Defending" sistemine geçmişti. Yeniliklere kapalı olan, sadece hücum yapmak isteyip defansta yorulmak istemeyen, yani futbolun bu yanından keyif almayı bilmeyen oyuncuların olduğunu bilmesine rağmen bu cesur hamleyi yapmıştı ve defansta tembelliğe alışmış olan oyunculardan tepki görmesine rağmen ilerleyen zamanlarda oyuncuların büyük bir bölümü tarafından benimsendi.


    Konami geç de kalmış olsa sonunda yapması gerekeni yapmış. Bir taraf topa sahip değilken sahadaki sanal futbolcuların yapay zekalarıyla değil, doğrudan oynayan kişinin koordinasyonu ve refleksleriyle rakibine ve topa müdahalesini görüyor olacağız. Umarım bug'dan arındırılmış, optimuma yaklaşmış bir şekilde karşımıza çıkar.


    Bu cesur hamleler olmadan gelişim olmaz, senelerce aynı oyunları oynarız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 25 Haziran 2021; 4:13:20 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.