Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
325
Favori
601.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    migros'ta hiç yok, bimlerde hiç yok. a101e bir ara 400 ml 17 tl olan geldi aldım. şoklarda bayram için green world geldi hemen kaptım. ama marketlerin kendi kolonyaları hiç yok. ben her yeri kendi bölgem gibi düşünmüyorum. ama siz öyle düşünüyorsunuz gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roll maske ne zaman satışta olacak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onexey O kullanıcısına yanıt
    Paketleme nasıldı? Sorun yok değil mi?
  • Hocam hangi şehirde yaşıyorsunuz daha önce paylaşan arkadaş ankaradan paylaşmış bende İstanbul'dayım a101 ve bimde doğrudur kolonya ve eldiven bulunmuyor hatta dün süt alacaktım o bile kalmamisti artık siz düşünün
    ancak diğer marketlerde kolonya bir dünya vardı carfour a gittim hatta üzerinde 18 lira fiyat vardı bunlar ne kadar dedim ( 9.9 olduğunu biliyorum etiket degistirmemisler) fiyatı 9.9 a düşmüş dediler . Küçük bir ilçe ise olmayabilir dogrudur gelmiyordur gelende hemen bitiyordur siz de bulunca hemen kaptım demişsiniz zaten çok ihtiyaç varsa En kotu ihtimal ile Migros sanal market ten alabilirsiniz şimdiden herkese iyi bayramlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrul52 kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru söylüyorsunuz eğer hastaysanız ventilli olanlar seni korur ama karşındaki kişileri korumaz. En mantıklısı cerrahi maske ile beraber kullanmaktır. Ventil değiştirme olayı da şu, belli bir süre kullandıktan sonra o kısım toz vs ile tıkanmaya başlıyor rahat nefes alışverişinizi engelliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ge620dx kullanıcısına yanıt
    Evet beraber kullanmak en doğrusu ama n95 maskelerin dahi kullanim süresi kısıtlı . O yüzden kullanım süresi bitene kadar o ventilin tıkanması çok zor . Dediğim gibi ventilin hava alışı nda hiçbir önemi yok . Sadece nefes vermeyi kolaylaştırır .
    N95 maskelerin tekrar kullanılmasını önermiyorlar ama illa kullanılacaksa kesinlikle yikanmamali . Alkol dezenfektan sikilmamali . Sadece uv ışıkta bekletmek yada bulunamazsa fırında 70 derece sıcaklıkta 30 dk bekletmek öneriliyor .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar burada dikişine kadar en kalitelisini almaya çalışıyoruz ama sokaklarda genci orta yaşlısı bir çok kişinin maskesi çenesinde burnu açıkta . Böyle kullanmanın hiçbir faydası yok .
    Ayrıca ultrasonik dikiş e dikkat etsek te sakal varsa mesela hiçbir anlamı yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayrul52

    Arkadaşlar burada dikişine kadar en kalitelisini almaya çalışıyoruz ama sokaklarda genci orta yaşlısı bir çok kişinin maskesi çenesinde burnu açıkta . Böyle kullanmanın hiçbir faydası yok .
    Ayrıca ultrasonik dikiş e dikkat etsek te sakal varsa mesela hiçbir anlamı yok
    onun için ffp3 aldım. cerrahiyi ffp3 ün üstüne takıp, ffp3 ün ömrünü uzatıyorum
  • Beyler bi söyleyin hangi marka iyidir.bezi kalın ve yanakları tam kapatzon ben zayıf oldugumdan yanaklar boşlukta kalıyor hava giriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manyax M kullanıcısına yanıt
    4lü paket jelatinle birbirine sarılmış. Dışı da balonlu naylonla kaplanmıştı. Biraz ezilmişti ama N11'dekinden daha temiz duruyordu.

    N11'deki satıcının da günahını almayayım, kat kat jelatin sarmalamıştı o da. İkisinde de maskelere kadar toz geçtiğini hiç sanmıyorum.

    Ezilmemesi için başka bir oluklu karton kutuya koymalarını tercih ederim ama maliyet/bu işe yeni girilmesi vs gibi sebeplerle kullanılmıyor heralde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten akyel alacakken eczanede soly care olduğunu duydum gittim eczaneden aldım 50 li paket akyel mi alsaydim acaba diye düşündüm ama kalite açısından pek fark yok galiba solycare inceleyenler orta katman ne idi bilen varmı??
    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellez78 E kullanıcısına yanıt
    Kesin hocam maskeyi. 3 kat birbirinin aynısı ise filtresiz demektir.

    Normalde maskelerin orta katmanı daha kalın olan meltblown filtreli olmalı. Eğer kalın ise gönül rahatlığıyla kullanın.

    Basit maske ve meltblownlu maske farkı aşağıda.

    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gg'deki mtsbcgl dükkanından aldığım akyel maskelerim geldi. dün kargoya verildi bugün teslim oldu. bayram öncesi gelmesi çok iyi. yurtiçiyle göndermişti bu süreçte sanırım en iyi kargolardan biri yurtiçi istanbul'a 1 günde geldi tahmini teslim tarihi 27 mayıs yazıyodu üstelik. maskeler çok iyi paketlenmişti. tereddütü olanlar rahat olsun n11'den aldığımla aynı akyel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spektaküler kullanıcısına yanıt
    Kargo ne kadar tuttu??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, bu n11 sarbitane mağazasından aldığım ak-yel maske 9 günün sonunda geldi. n11 yorumlarına yazdığım yazı şu şekilde;

    Başıma gelenleri yazayım, ürünle ilgili sıkıntı yok anlatıldığı gibi fakat, bana kargo 9 gün sonra kargo kargo gezdikten sonra geldi ve geldiği hali de fotoğraflar da görülüyor. Bu maskenin hijyenik algısını yerle bir ediyor karşılaştığınız manzara. Ayrıca ben yurtiçi kargo diye alım yaptım ve alırken kargo parasını 9.90tl ödedim. Günler sonra, iade olmuş kargo parası, bakmasam haberim olmayacak. Neyse olur, yoğunluktan kargo parasını kapıda öderiz dedik , bu seferde sürat kargoya verildiği mesajını aldım. Sürat kargo ile kısa bir güreşten sonra kargom teslim edildi. 9.90tl olması gereken kargo parasını, sürat 11tl aldı. Benim yaşadıklarım sinir, stres dolu 9 gün oldu , valla bu yaşadıklarımı sadece kargo firmalarına yüklemek benim açımdam mümkün değil. Müdahale edilmeliydi, bilgilendirme yapılmalıydı vs vs. bu süreçte maskesiz kalıp başka yerden maske almak zorunda kalmamı saymıyorum bile. Niyetim kimseyi de kötülemek değil, ben yaşadıklarımı yazdım. Bütün bu yaşadıklarıma rağmen 2 yıldızı maskenin kaliteli oluşuna veriyorum. Teşekkürler


    Bu yazı üzerine firma sahibi beni aradı. Gerekli bütün açıklamaları yaparak yorum için teşekkür etti. Ben de ilgisi için teşekkür edip, sıkıntılı gördüğüm noktaları kendisine ilettim. Bilgilendirme için de buraya yazmak istedim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onexey

    Gittigidiyor'dan mtsbncgl adlı satıcının ürünleri geldi. N11'deki Sarbitane'nin gönderdiği ile aynı ürün. Paketler Ak-Yel, maskeler kaliteli duruyor.
    Hangi kargo ile gönderilmiş size Aras mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar
    N11 de Sarbitane firması AKYEL MASKE satışına Tekrar başlamış.....

    4x50 200 Luk KUTU OLARAK 200 TL artı kargo ücreti....

    https://m.n11.com/ak-yel-3-katli-filtreli-bez-maske-tam-ulstrasonik-4x50-li-P427369752

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çimuanos kullanıcısına yanıt
    Gerçekten de sonuna kadar haklısınız onlar sürecin böyle olacağını tahmin etmiyordu galiba aynı durum yaşadıkların benim için de geçerli 9 gün oldu Kargo gelmedi gidip ben alim dedim şubeden ağzına kadar Kargo dolu bulamadılar yarın sizin oraya getireceğiz dedi eyvallah dedim çıktım bu süreçte kaegoya verilecek ürün alırsanız iki defa düşünün sadece maske ile ilgili değil acayip bir karmaşa var Kargo şirketlerinde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.