Şimdi Ara

Kıza 'Merhaba' yazdım devamını nasıl getirebilirim? (Görüldü cevap yok) KIZ ENGELLEDİ (SS eklendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
7
Favori
51.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eğer Bu Mesajı Yurtdışındaki Bir Kıza Atsan Belki Şuan Sevgiliydiniz Bile .. İşte TÜRK Kızları Maalesef Böyle EGO Tavan .. Sen Ne Utanıcan Bırak Kız Utansın ..
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    Kız eminim daha çirkef davranıp daha çok üzebilir arkadaşı. O yüzden hiç gerek yok böyle şeylere kötü bir anı de geç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıza yavşayıp hemen kurt gibi kapmaya çalıştığımı düşünen bir kaç kişi var . Konunun en başında belirttim arkadaş olsak bile yeter diye . Yahu hayatımda hiç bi kızla konuşmamışım bunu da dile getirdim konuda ilk kez bi kızla konuşuyorum neden sevgili olmak isteyim ki? Beceremem ki zaten . Olmaz yani . Amacım 21 yıllık tabuları yıkıp ilk kıvılcımı ateşlemekti, bir kız ile arkadaş olup onları tanımaktı, olmadı . Konu'da "kızı nasıl yatağa atabilirim" diye bir şey mi dedim ben? Gayet medenice bir şey yazdım ve nasıl muhabbet kurabilirim diye yardım istedim . 2 insanın muhabbet kurması , tanışması çok mu yanlış bir şey? O zaman benim şu güne kadar düşündüklerim doğru kızlarla muhabbet kurmaktan çekinmek lazım hiç biriyle tanışmamak lazım yoksa rezil oluruz . İçe kapanık bir şekilde devam etmek lazım kız görünce kaçmak lazım . Yüz yüze kurulması gereken sohbeti ben kurdum cuma günü öyle düşünüyorum en azından daha fazla ne olabilirdi ki yüz yüze? Direk internetten tanışmadımya . Gittim yüzüne karşı konuştum işte. Kaldı ki kız muhtemelen sosyal birisidir bir sürü erkek yazıyodur bununla tanışıyodur instagram gibi yerlerden falan .


    (Edit 5)




  • Kusura bakma falan diye yazıp kendinizi ezik göstermeyin. Daha kaliteli mesaj atın en azından.
  • Dün akşam takiplere ekledim konuyu bakıyım ne gelişme olucak diye,engelledi diye görünce bi güldüm başta açıkçası ama sonrasında üzüldüm.Senin düşüncelerin çok masumca dostum.Sanırım kalbin çok temiz,bu iyi bir şey ancak inan ki hayatta bazen kurnaz,umursamaz,sinsi olman gerekiyor.Sadece kız konularında değil bu.Misal demişsin kızla aynı fakültedeyiz kız beni görünce napıcak nasıl bir duruş sergileyecek,inan ki kızın umrunda bile değil,ki sen de bu umrunda değilmiş gibi davranmalısın.Misal sınıfta selam verdiğim,konuştuğum 1-2 kızı takibi bırakmıştım instagram'da saçma şeyler paylaşıyo diye,aynı şekilde beni takip etmeyi bırakan farklı kişiler de oldu.Ama ne ben umursadım ne onlar umursadı,gittim sigara falan istedim hatta.Hoş okuduklarıma göre sen bunu baya dert edicek bir yapıdasın zaten.Ancak etmemeye bak kendi iyiliğin için.Ve kızların,insanların aslında ne kadar sinsi varlıklar olduğunu unutma.

    Bu işlerde tip önemli bir etken ne yazık ki,ancak tipimizin nasıl olacağına karar vermek bizim elimizde değil,bu yüzden değiştiremeyiz onu.Fakat spor yapabilirsin en azından vücudunun şekilli olması inan farklı bir hava katacaktır sana.

    Son olarak kız güzel mi merak ettim bunu da




  • Dışarıdan düzgün gibi görünen kişiliği bozuk kızlara ezdirmeyin,yüz vermeyin.

    Merhaba diyecektin.Cevap bekleyecektin,2-3 gün kafana takmadan dönüş yapmazsa basacaktın engeli.

    Kişiliği oturmuş kızlar da oluyor,hak edildiği kadar değer vereceksin herkese.

    Zamanında çok çektim böyle tiplerden.İlgi gösterip geri çekilip,vazgeçen problemli tipler de çıkabilir karşına.Gerçek hayatta selam vermeye,konuşmaya çalışırsa köpek muamelesi yap,o zaman kıymete binersin ama yine de sakın yakınlaşma.Tek hareket ile çizdiğim çok insan oldu,hiç te pişman değilim.
  • Görüldü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sleepydragon

    kardeşim selam nasılsın desen daha yerinde olurdu. oldu olacak çiçek ve çikolata smileyi gönder de babasından iste.

    Şaka bir yana utanmaca sıkılmaca yok. Ne istiyorsan yap ne istiyorsan söyle. Kimse anasının karnından lvl 60 muhabbetçi doğmuyor. Hata yapa yapa rezil ola ola öğreneceksin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona kimbilir kaç erkek ders notları isteme bahanesiyle asılıyordur... Kızın canı tak etmiş, önceki deneyimlerinin de etkisiyle engellemiş demek ki. Aynı sınıftaysan yüz yüze konuşamayıp ya whatsapp'tan yazmak hoş olmamış tabi. Bugün veya yarın neyse bir daha gördüğünde yüz yüze konuş mutlaka. Reddetse bile en azından başka kızlara bakarsın, kafan rahat olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu konuyu çok takmışsın kafaya bu kadar kafanı yorup üzerine düştüğüne değmez. Olay başlangıcını anlattığın kısımda coollar vs demişsin. Kusura bakma ama fazla büyütmüşsün bu insanları biraz olay senin açından farklı olabilir. Tamam kötü bir niyetin amacın yok ama hiç üzülecek canını sıkacak bir yanı da yok. Dersimiz ortak demişsin git derse gelince konuş güzelce ne olduğunu sor. Sonuçta konuşmak istemiyorsa konuşmazsın. Kimsenin olmayan havasını çekip peşinden koşarak kendini üzmene gerek yok az kendine güven yere sağlam bas Kız her zamanki gibi gelecek derse ve gidecek sende öyle ol Bu işler karşılıklı seni önemsemeyen biri için canını sıkıp üzülüp zamanını harcama




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miraç.7

    selam

    Efem selamlar olsuuuun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sınıfya olan arkadašına whatsappdan yürúyen
    koca yureksiz arkadasım sende kazanıcaksın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zorradam

    Kıza "Merhaba" yazdım devamını nasıl getirebilirim? (Görüldü cevap yok) KIZ ENGELLEDİ (SS eklendi)

    Hahah bu capsin linki var mı?
  • Başlığa merhaba dedim demişsin konu içeriği dolu okumadım ama bir merhaba demeyi bu kadar uzatıp üzerinde durduğunuz ve cevap alamamayı bu kadar içerlediğiniz sürece daha çok üzülürsünüz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakültede,bir şey yokmuş gibi davran.Büyük ihtimal sevgilisi felan vardır ve engelletmiştir.
  • Ya kardeşim kusura bakma da neyden bu kdar utanıp sıkılıyorsun ya? Yani gerçekten gereksiz şu kadar şey yazmışsın kıza mesaj atana kadar 500 kişiye sormuşsun canın ne isterse nasıl yapak isterse ne yazmak isterse yap ya rahat ol biraz kızlarla konuşuyorsun diye altına yaptı yapacak tiplerdensin sen de belli ki. Senden tek farkları cinsiyetleri bu onları uzaylı yapmıyor konuş eğlen lafla ne sıkılıyorsun bu kadar git aralarına dal insanlar ya insan. Şu kıza pınar merhaba değil de ya geçen gün senden numaranı aldım notlar için şarjım bitmişti onları atar mısın hemen yazacaktın olacaktı bitecekti. Ha engelledi mi salla gitsin bu kıza başka ne diyeceksin. Ki dediğin gibi her gün ordan burdan 500 kişi kıza yürüyor azcık bir şeye benziyorsa biraz farkınız olsun merhaba diye mesaj mı atılır? Biraz geri çekil biraz cool olmaksa mevzu cool ol herkes gibi olursan engel yersin böyle işte daha hiç bile diyemeden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam rezil oldum diyor ya. karsidaki normal bir mesaja cevap vermeyip engelleyen kisi asil rezil olmasi gereken o ezik olmayin bu kadar ya. gorursen de onu hic selam verme gormezden gel
  • hocam olayı okumadım ama ders notlarını atarmısın diye mesaj atılırmı ya, kız demiştir bu beni kullanıyo diye.

    direk yemeğe çıkalımmı diye sor reelde

    korkanın çocuğu olmazmı neydi o söz sana gelsin
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 21 Mart 2021; 13:25:8 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Challengermert


    quote:

    Orijinalden alıntı: zorradam

    Kıza "Merhaba" yazdım devamını nasıl getirebilirim? (Görüldü cevap yok) KIZ ENGELLEDİ (SS eklendi)

    Hahah bu capsin linki var mı?

    dhnin yeni efsanelerindendir bu




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.